Submit a Complaint

Baju

Malaysia

Consumer complaints and reviews about Baju

Syakina Send email
 
Jul 16, 2020

EP582834095MY

Baju saya stuck di klia hub.. Bila call poslaju machang, cakap sdh dispatched out ke klia hub msa 8julai lagi.. Barang sepatutnya smpai yg kelmarin 15julai tpi belum.. Terpaksa guna shopee guarantee, bsok last tu shopee gurante.. Mohon percepatkn parcel saya tu , tracking EP582834095MY.
Syakina Send email
 
Jul 16, 2020

Barang saya stuck di klia hub

My parcel stuck at klia hub from 8julai.. Besok last sdh shopee gurantee, please ksih jalan la tu parcel .. Parcel tu penting sangat
Gerobok Misi Send email
 
Jul 4, 2020

Baju

Barang saya terlalu lama sangkut
Service haprak!
Tlg trace n pos out barang tu!
erc166684780my
mas zaty Send email
 
Jul 1, 2020

Baju

Baju saya 18hb lagi kat sana.ape cerita.pos laju haram jadah slow nak mampossss.

Baju

mas zaty Send email
 
Jul 1, 2020

Baju

Apa cerita pos laju macam haram slow.barang aku dari 18hb lg..tolong settle segera!
ERC166684780MY

Baju

AIZUDDEN_88 Send email
 
May 27, 2020

PARCEL STUCK DI PUSAT MEL NASIONAL

ITEM NO : EHA106879418MY MASIH BERADA DI PUSAT MEL NASIONAL. ITEM SEPATUTNYA DIHANTAR KE KUANTAN. PADA 15HB ITEM BERADA DI KUANTAN DAN SETELAH DISEMAK PADA 18HB ITEM BERADA DI PUSAT MEL NASIONAL SEHINGGA KINI. MOHON PIHAK TUAN AMBIL TINDAKAN SEGERA.
Fatin Rosdy Send email
 
May 20, 2020

Stuck

(ERB932514063MY)
MY ITEM STUCK FOR A FEW DAYS... PLEASE DELIVER IT ASAP.. I NEED THE PARCEL BEFORE HARI RAYA... MOHON RESPONSE YEEE
Mirayuyu Send email
 
May 13, 2020

Barang stuck dah 8 hari

Brg customer saya stuck dah dekat 8 hari dah
Ni no trackingnya ERB808373481MY tlong
percepatkan proses

Barang stuck dah 8 hari

Puteri Nursarah Send email
 
May 12, 2020

Tersilap Poskod

Pengirim tersalah tulis poskod. Sepatutnya 70400 (Seremban) tetapi tertukar kepada 40700 (Shah Alam).

Consignment No : ENB046866777MY
Amirah Ayuni Send email
 
May 12, 2020

Barang Lambat Sampai

My parcel was stuck at Poslaju Transit Office (KLIA Hub) since 9May . Please do your work and sent it to poslaju jerteh,besut terengganu before raya. I want my parcel as soon as possible! This is my tracking number ERB868858743MY.
Nasrudin juma Send email
 
May 7, 2020

Item tak sampai

Parcel stuck at KLIA HUB

Tracking no ERB588967713MY

My item processed at Pos Laju Transit Office (KLIA Hub)
Pls expedite the delivery as soon as possible.
Already so many complaint!

I hope poslaju can delivery my parcel early
Nasrudin juma Send email
 
May 7, 2020

Item tak sampai

Parcel stuck at KLIA HUB

Tracking no ERB588967713MY

My item processed at Pos Laju Transit Office (KLIA Hub)
Pls expedite the delivery as soon as possible.
Already so many complaint!

I hope poslaju can delivery my parcel early....
Nasrudin juma Send email
 
May 7, 2020

Item tak sampai

Parcel stuck at KLIA HUB

Tracking no ERB588967713MY

My item processed at Pos Laju Transit Office (KLIA Hub)
Pls expedite the delivery as soon as possible.
Already so many complaint!

I hope poslaju can delivery my parcel early.
syaza nurawatif Send email
 
May 4, 2020

barang tak sampai lagi

barang tak sampai lagi tak jalan jalan ..tlg cek kan ERB689339085MY dan ERB779421718MY
Sleppy Closet Send email
 
Apr 27, 2020

Pos laju

Brg saya 3 kotak masih stuck lgi di klia transit. Semua dh dispatched out from klia. Transit tpi smpai hrini ni no update. Update paling latest satu brg saya di pass balik ke counter pos laju segamat. Byr postage dkt 200++ bukan sikit dpt service mcm ni ke. Bila call pos laju semua busy. Busy buat apa smpai customer service tkdpt angkt call customer

Pos laju

NOughty EmoLove Send email
 
Nov 14, 2018

Barang tersangkut diECBC

Maaf encik/cik...
Barang say tersangkut diECBC pada 13:11:18...
Kami memerlukan brg berkenaan secepat mungkin...
Tracking no: ER702549956MY
Tolong ay detect barang dah sampai KOTA KINABALU/ kota belud...untuk kemudahan kami...

Barang tersangkut diECBC

Nisah Send email
 
Jun 29, 2018

Stuck at parcel hub

Hello barang dari hari selasa stuck kat poslaju parcel hub bila nak hantarnya.Kata pos laju paling lmbt 3 hari ini dah 5 hari habuk pun tarak??Last update 27 jun skrg dah 29 tapi bukak tracking tak update apa2 bila nak hantar??please lah barang tu urgent ke apa kena la jugak amik tahu

EN060294987MY
khodijah Send email
 
Jun 7, 2018

parcel stuck

tracking brg since 4june tp still stuck dkt parcel hub smpai skang. please laa hantar brg sy... i nk raya!!!
EN052288375my
Nur Amirah Nabilah Send email
 
Jun 5, 2018

Parcel stuck di parcel hub

Parcel saya stuck di parcel hub dah 6 hari. Saya perlukan barang tu before raya, so please make it a quick process Poslaju
EN067185655MY- this is my tracking code, please check my parcel and deliver to me ASAP

Parcel stuck di parcel hub

Aisy Rosly Na Send email
 
May 12, 2018

Barang

Poslaju cawangan gombak belum hantar barang,call tak angkat lepas tu tutup terus..dah 2minggu tunggu,bad service!!
Khetty Send email
 
Jan 8, 2018

illeagle workers

Adress:- No 1-2 jalan reko senteral kajang 43000 selangor
Illeagle 25 Orang Pakistan
Khetty Send email
 
Jan 8, 2018

illeagle workers

Illeagle workers 30 Orang kajang jalan reko dpn agro bank
Luqman Send email
 
Oct 10, 2017

Belum sampai

baju belum sampai walaupun dah 4 hari pos

Belum sampai

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username