Submit a Complaint

KLIA HUB

Malaysia

Consumer complaints and reviews about KLIA HUB

Fatin Farhaniey Send email
 
Aug 11, 2020

BARANG CUSTOMER SAYA 2 MINGGU TAK SAMPAI

Hi Poslaju Staff, please help to check my parcel (Tracking Numbers: EP747548876MY)) which stuck at KLIA Hub almost 2 weeks since the last update on 31/7/2020, please please please help to update the delivery status and send it as soon as possible, my customers already complain, please please please help to check it and expedite the shipment, Thank you in advance.

Tracking Numbers: EP747548876MY

BARANG CUSTOMER SAYA 2 MINGGU TAK SAMPAI

Asther kang Send email
 
Aug 10, 2020

ERC394481593MY

Heyyy poslaju pls y my parcel still stuck at KLIA HUB ,my tracking ERC394481593MY,pls
Tasha J Send email
 
Aug 6, 2020

PARCEL STUCK AT KLIA HUB SINCE 29th July 2020

The parcel stuck at KLIA HUB since 29th July 2020. I have waited for 1 week already for parcel to move to Sabah. Overall, I have waited for 2 weeks since the parcel sent by the owner on 24th July 2020 and now already 06th Aug 2020. The tracking number of parcel is CD400075999MY. Hopefully, the stuff of KLIA HUB can settle this problem ASAP

PARCEL STUCK AT KLIA HUB SINCE 29th July 2020 PARCEL STUCK AT KLIA HUB SINCE 29th July 2020

Tasha J Send email
 
Aug 6, 2020

Parcel stuck at KLIA HUB since 29th July 2020

The parcel stuck at KLIA HUB since 29th July 2020. I have waited for 1 week already for parcel to move to Sabah. Overall, I have waited for 2 weeks since the parcel sent by the owner on 24th July 2020 and now already 06th Aug 2020. The tracking number of parcel is CD400075999MY. Hopefully, the stuff of KLIA HUB can settle this problem ASAP.

Parcel stuck at KLIA HUB since 29th July 2020 Parcel stuck at KLIA HUB since 29th July 2020

Muhammad Aiman Send email
 
Aug 5, 2020

Stuck At Klia Hub

My Parcel stuck at KLIA hub for 1 week.. This is my tracking number.. PL389246921257.. I hope you can send my parcel quickly.. Please..tq
Jasmiko Send email
 
Jul 28, 2020

ITEM STUCK

Item stuck sudah 17 TAHUN di sana,, nak buat apa tu lama2 di sana,, exp lah brg tu lama2,, tlong cek
No tracking : ERC348304450MY
Jasmiko Send email
 
Jul 20, 2020

ITEM STUCK

Item tidak bergerak dari 15hb julai sehingga sekarang
No tracking : ERC348304450MY
babytikah Send email
 
Jul 20, 2020

item stuck klia hub

tracking number EHA169734091MY stil item proseced at klia hub
babytikah Send email
 
Jul 20, 2020

item stuck klia hub

item di ( KLIA HUB) tracking no EHA169734091MY
Shilaajong Send email
 
Jul 18, 2020

Parcel lembab sampai

Kenapa barang sangat lambat sampai. Lama sangat barang ni saya tunggu. Tlg cari parcel saya. Penting

Parcel lembab sampai Parcel lembab sampai

Jasmiko Send email
 
Jul 17, 2020

ITEM STUCK

Item stuck di KLIA HUB
no tracking : ERC348304450MY
Tolong disemak,, terima kasih
Jasmiko Send email
 
Jul 17, 2020

ITEM STUCK

Item stuck at klia hub

Please cek my item ERC348304450MY...tq
Mathbt Send email
 
Jul 16, 2020

Barang stuck di klia hub

ERC317063952MY

Barang masih stuck di klia hub selama satu minggu.. Tolong hantar ke sarawak secepat mungkin cus brg tersebut adlh hadiah utk parents n sgt berharga. Tolong lah hntr secepatnya
Jascikah Cykah Send email
 
Jul 3, 2020

Item pending

EN385991580MY,ERC156176195MY,ERB993781363MY
3 item ini masih pending di KLIA HUB..Tolong percepatkan penghantaran..item da lama pending..Tq
AIYINGKUEH Send email
 
Jun 22, 2020

Parcel not receive yet

My parcel tracking number ENB001366776MY still at your place since 19/05/2020. Please check ...tq
Syida Send email
 
Jun 19, 2020

Parcel hold

Salam.hai.. knp parcel sy dr 17/6/2020 x gerak2 lg..x update ker.. sy nk gune barang tu cpt.. tlg lah..
Tracking number Ep739627055my.. asap yer..
syae Send email
 
May 21, 2020

parcel stuck

ERB920788697MY
ERB920788697MY

parcel stuck dari 13 hb. tak lama lagi nak raya. please hantar barang dgn cepat. tak out for delivery pun takpa asal sampai kat pos laju kuching
yaney Send email
 
May 19, 2020

Poslaju Stuck For A Month In KLIA HUB

Hampir kesemua barang saya stuck dekat KLIA HUB. Ada yang sudah sampai sebulan stuck dekat sana. Tolonglah saya merayu, sebagai pembeli barang online mengikut saranan kerajaan.. Tolonglah hantar secepatnya barang kami. Poslaju yang kini bertukar jadi Pos Lembab.Maka postage pun kena bayar mahal dengan penjual.. Belum lagi kena ambil sendiri dekat pejabat pos... Kami rugi peniaga pun rugi.Kami terpaksa membayar barangan yang tidak kami terima mengikut tempoh yang ditetapkan disebabkan kelewatan di KLIA HUB. Yang sedihnya terpaksa dibuang kerja kerana dokumen penting tidak sampai tepat pada waktunya. Pesanan terakhir nenek ingin memakai baju kesukaan dia pun tidak kesampaian sebelum dia meninggal dunia. Bekecai rasa perasaan... 😭😭😭😭
yaney Send email
 
May 19, 2020

Poslaju Stuck For A Month In KLIA HUB

Tolonglah hantar secepatnya barang saya. Penat saya tunggu. Semua barang stuck dekat KLIA HUB entah 7-8 parcel ada yang dekat sebulan dh stuck. Apa dah jadi kami orang pembeli barang online di musim PKP seperti saranan kerajaan rugi seruginya.. Barang tak sampai tapi kena bayar dengan pihak penjual.. Yang sedihnya barang pesanan terakhir nenek saya sebelum dia meninggal tak juga sampai² ....sedih tak dapat tunaikan hajat nya buat terakhir kali. 😭😭😭😭😭...
ServantOfDisdain Send email
 
May 14, 2020

ITEM TAK NAK BERGERAK

Last seen item pada 13 Mei, 3.40 pagi. Item degil tak nak keluar dari KLIA HUB. Nak bertemu dengan item ni secepat mungkin. Dua tiga kucing berlari, mana nak Sama si kucing belang, dua tiga hari, mana nak Sama barang seorang. EHA171939880MY
Rabiatul Send email
 
May 13, 2020

Barang stuck kat klia hub

Barng nk guna cepat haihhhh boleh plk buat lambat2 camni padahal peniaga tu dok kedah saya pon dok kedah cmna boleh lepas pi klia hub plk dh

Barang stuck  kat klia hub

Rabiatul Send email
 
May 13, 2020

Barang x sampai2

Kenapa barang x jalan2 saya nk guna cepat barang ni

Barang x sampai2

RENALI90 Send email
 
May 13, 2020

No respon status

I just want to know my status items..is it found or not yet? ERB668768530MY
CASE NUMBER : 20050003126

Begging u please give your action n respon please
Rahmah Mah Send email
 
May 6, 2020

Item not received yet and no update

Urgent required for my parcel ERB710211272MY; ERB795286384MY; ERB708463184MY; EP508760641MY; ERB735941405MY; ERB582002415MY. HIGH URGENT REQUEST.
Boysample Send email
 
Apr 30, 2020

Item stuck

Parcel stuck at KLIA HUB
My item processed at Pos Laju Transit Office (KLIA Hub) since 22-Apr-20.
Please expedite the delivery as soon as possible.

I hope pos laju can delivery my parcel early.... TQ

ERB705251296MY

Item stuck

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username