Log inRegister
Submit Complaint

Mydin

Malaysia

Consumer complaints and reviews about Mydin

Faiznazmi Send email
 
Apr 11, 2018

Cashier

Assalamualaikum n salam sejahtera....Sya nk buat complaint mengenai kaunter bayaran...Sya sebagai pengguna terasa sangat terkilan dengan staff mydin BUKIT MERTAJAM JALAN BARU...rmai orang nak buat bayaran tetapi kena beratur panjang....kaunter buka 3 sja.. lepas tu ttup pulak 1 kaunter tinggal lagi 2 kaunter ja..Sya lihat staff banyak saja takkan diorang tak boleh backup skejap bila kaunter busy...benda ni selalu terjadi sangat...Sya harap pihak tuan/puan dpt ambil tindakan segera...
APRI Send email
 
Feb 23, 2018

rude guard rude managerment

this afternoon i just bought some nasi lemak went inside and buy some fruit sald from mydin food court...... but the guard and the managment come and scold me that cnt bring outside food but i was just take it and im not thinking for eat at the food court ....why they can complanit us first ...... how rude they are. AND HOW DID YOU ALL MANAGE IN THE BIGGEST MALL???
ezzat Send email
 
Oct 12, 2017

rude cashier

pada hari sabtu yang lepas saya telah berkunjung ke salah satu mydin di manjoi ipoh perak . saya membeli tiga jenis barang iaitu Bater,Susu Yougurt, dan Rexona.. pada jam lebih kurang 7:15 malam.. ketika saya ingin membuat bayaran saya melihat customer yang lain beratur panjang oleh kerana banyak cashier yang di tutup di sebab kan waktu rehat .. mydin tersebut hanya membuka 3 atau 4 kaunter sahaja... saya beratur di kaunter 10 barang ke bawah kerana saya hanya membeli 3 barang sahaja.. saya melihat mengapa terlalu panjang and terlalu lama menunggu.. pada ketika itu saya melihat kaunter 10 barang ke bawah tersebut melayan cust yg membeli satu troli penuh.. mengapa ini terjadi ?? di manakah ketegasan pihak mydin?? dan satu lagi cashier yang duduk di kaunter 10 barang tersebut terlalu perlahan menjalan kan kerja nye.. dan banyak bersembang dengan pelanggan dari kerja nye... saya sudah merasa berang ketika itu.. 10 minit kemudian saya melihat cashier cashier lain baru pulang dari waktu rehat nye.. saya pon pindah ke kaunter sebelah... apabila saya berdiri di kaunter sebelah. cashier tersebut marah pada saya dan menghalau saya. ia mengatakan (lambat lagi dik)!!!!!
saya bertambah marah dan di selubungi rasa malu!!! kemudian saya berpindah ke kaunter biasa.. setelah 15minit menunggu baru saya dapat membuat bayaran .. saya hampir menghabis kan masa hampir 1 jam untuk 3 barang tersebut!!! setelah membuat bayaran saya melihat cashier yang menghalau saya sebentar tadi berbual dengan rakan nye di hujung kaunter sana!!!! lagi saya bertambah marah... dan juga di mana senior cashier pihak mydin tersebut pada ketika itu?? mengapa susunan jadual tidak tentitif??? pada hari minggu sepatut nye cashier harus di perbanyak kan kerana ramai pelanggan membeli belah pada hari itu!!! minta maaf dari saya ianya memburuk kan imej seluruh mydin!!!!
sunnyarain Send email
 
Apr 1, 2017

How to get legal immigration in Malaysia

R/ Sir,Madam,

With due respect i beg to say that my name is Muhammad and i am working as a General Worker in Mydin Mohamed Holdings BHD Subang jaya Malaysia.
In here Malaysia Dete: 17/03/2017 Mydin Arranged Medical test (FOMEMA) at KLINK ALAM MEDIC After few days result announced result shows that i am suffering Syphilis.
I am shocked and than i make decision to go any other hospital for my personal satisfaction so I go to Subang Jaya Medical Centre for test after test i saw medical test reports i am confused because test shows that I am not suffering any viral disease my test reports are clear.
Sir/Madam i am belongs to a very poor family and my family totally depends on me here is my career, how i arranged money for come Malaysia No One know better than me.
Kindly Please help me on this situation i need your serious help I am a waiting for your response.
I send you scan copies of test result in attachments.

Thanks & Regards,

Muhammad.

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    DEPARTMENT OF LABOUR - UIF
    UIF PAYMENT-4 MONTHS NOW-STILL NOT PAID OUT! Worst...
    TNTNPAYM - Addebito non riconosciuto
    SellaMemoShop 16/08/16 ora 19:38 4118 83XX XXXX...
    Ashra Koehn Spells - I got my ex back with a powerful spell.
    Dear Priest Aluta, Thank you, thank you, thank you, Two...
    bad internet system - no connection of internet system
    I register for internt service since 2972018 till now no...
    TE Data - بطء في سرعة النت
    مشكلة بطء في سرعة النت من يوم 5...
    chandigarh transport undertaking - Requesting for bus stop
    Sir I'm a resident of sunny enclave kharar and there...
    Future satelite DSTV - Non delivery of a working DSTV package
    Hi I recently bought a 3rd decoder to connect to my...
    Renault - Renault Kwid Climber
    We bought a brand new Kwid Climber in May 2018, beautiful...
    USA MILITARY BASE - Fraud r real
    With pleasure to receive possible approval from our...
    cop@vsnl.net - Missing Mobile
    Complaint regarding Missing of mobile Name- Vilas Laxman...

    Recently Updated Complaints

    DEPARTMENT OF LABOUR - UIF
    UIF PAYMENT-4 MONTHS NOW-STILL NOT PAID OUT! Worst...
    TNTNPAYM - Addebito non riconosciuto
    SellaMemoShop 16/08/16 ora 19:38 4118 83XX XXXX...
    Ashra Koehn Spells - I got my ex back with a powerful spell.
    Dear Priest Aluta, Thank you, thank you, thank you, Two...
    bad internet system - no connection of internet system
    I register for internt service since 2972018 till now no...
    TE Data - بطء في سرعة النت
    مشكلة بطء في سرعة النت من يوم 5...
    chandigarh transport undertaking - Requesting for bus stop
    Sir I'm a resident of sunny enclave kharar and there...
    Future satelite DSTV - Non delivery of a working DSTV package
    Hi I recently bought a 3rd decoder to connect to my...
    Renault - Renault Kwid Climber
    We bought a brand new Kwid Climber in May 2018, beautiful...
    USA MILITARY BASE - Fraud r real
    With pleasure to receive possible approval from our...
    cop@vsnl.net - Missing Mobile
    Complaint regarding Missing of mobile Name- Vilas Laxman...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username