Log inRegister
Submit Complaint

Mydin

Malaysia

Consumer complaints and reviews about Mydin

Faiznazmi Send email
 
Apr 11, 2018

Cashier

Assalamualaikum n salam sejahtera....Sya nk buat complaint mengenai kaunter bayaran...Sya sebagai pengguna terasa sangat terkilan dengan staff mydin BUKIT MERTAJAM JALAN BARU...rmai orang nak buat bayaran tetapi kena beratur panjang....kaunter buka 3 sja.. lepas tu ttup pulak 1 kaunter tinggal lagi 2 kaunter ja..Sya lihat staff banyak saja takkan diorang tak boleh backup skejap bila kaunter busy...benda ni selalu terjadi sangat...Sya harap pihak tuan/puan dpt ambil tindakan segera...
APRI Send email
 
Feb 23, 2018

rude guard rude managerment

this afternoon i just bought some nasi lemak went inside and buy some fruit sald from mydin food court...... but the guard and the managment come and scold me that cnt bring outside food but i was just take it and im not thinking for eat at the food court ....why they can complanit us first ...... how rude they are. AND HOW DID YOU ALL MANAGE IN THE BIGGEST MALL???
ezzat Send email
 
Oct 12, 2017

rude cashier

pada hari sabtu yang lepas saya telah berkunjung ke salah satu mydin di manjoi ipoh perak . saya membeli tiga jenis barang iaitu Bater,Susu Yougurt, dan Rexona.. pada jam lebih kurang 7:15 malam.. ketika saya ingin membuat bayaran saya melihat customer yang lain beratur panjang oleh kerana banyak cashier yang di tutup di sebab kan waktu rehat .. mydin tersebut hanya membuka 3 atau 4 kaunter sahaja... saya beratur di kaunter 10 barang ke bawah kerana saya hanya membeli 3 barang sahaja.. saya melihat mengapa terlalu panjang and terlalu lama menunggu.. pada ketika itu saya melihat kaunter 10 barang ke bawah tersebut melayan cust yg membeli satu troli penuh.. mengapa ini terjadi ?? di manakah ketegasan pihak mydin?? dan satu lagi cashier yang duduk di kaunter 10 barang tersebut terlalu perlahan menjalan kan kerja nye.. dan banyak bersembang dengan pelanggan dari kerja nye... saya sudah merasa berang ketika itu.. 10 minit kemudian saya melihat cashier cashier lain baru pulang dari waktu rehat nye.. saya pon pindah ke kaunter sebelah... apabila saya berdiri di kaunter sebelah. cashier tersebut marah pada saya dan menghalau saya. ia mengatakan (lambat lagi dik)!!!!!
saya bertambah marah dan di selubungi rasa malu!!! kemudian saya berpindah ke kaunter biasa.. setelah 15minit menunggu baru saya dapat membuat bayaran .. saya hampir menghabis kan masa hampir 1 jam untuk 3 barang tersebut!!! setelah membuat bayaran saya melihat cashier yang menghalau saya sebentar tadi berbual dengan rakan nye di hujung kaunter sana!!!! lagi saya bertambah marah... dan juga di mana senior cashier pihak mydin tersebut pada ketika itu?? mengapa susunan jadual tidak tentitif??? pada hari minggu sepatut nye cashier harus di perbanyak kan kerana ramai pelanggan membeli belah pada hari itu!!! minta maaf dari saya ianya memburuk kan imej seluruh mydin!!!!
sunnyarain Send email
 
Apr 1, 2017

How to get legal immigration in Malaysia

R/ Sir,Madam,

With due respect i beg to say that my name is Muhammad and i am working as a General Worker in Mydin Mohamed Holdings BHD Subang jaya Malaysia.
In here Malaysia Dete: 17/03/2017 Mydin Arranged Medical test (FOMEMA) at KLINK ALAM MEDIC After few days result announced result shows that i am suffering Syphilis.
I am shocked and than i make decision to go any other hospital for my personal satisfaction so I go to Subang Jaya Medical Centre for test after test i saw medical test reports i am confused because test shows that I am not suffering any viral disease my test reports are clear.
Sir/Madam i am belongs to a very poor family and my family totally depends on me here is my career, how i arranged money for come Malaysia No One know better than me.
Kindly Please help me on this situation i need your serious help I am a waiting for your response.
I send you scan copies of test result in attachments.

Thanks & Regards,

Muhammad.

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    Sedgwick CMS - Sedgwick Claim Denials
    Good evening all I was reading through your post and I see...
    IC FREE SHIPPING - Fraudulent
    Unauthorized charges scam
    Sally Hansen - Miracle Gel
    I bought 2 bottles of the miracle gel polish at $9.99 a...
    Google - constant phone calls to update
    I receive 3-4 phone calls from Google every day trying to...
    pobama25@yahoo.com - scammer - J0hn Kenney DEAD
    He seems to have disappeared...PRAISE BE!
    Compressionsale.com - Poor Return Policy
    I ordered hose from CompressionSale, which developed holes...
    Get my friend on bakery - Need my friend to be back on the game
    Hey I’m Jose I want to say get my friend nxkki_lauren...
    Latitude 26 - Latitude 26 Home Building
    I moved to Florida in March of 2009 with a plan to buy...
    Latitude 26 - Latitude 26
    We thank heaven we found Latitude 26. Beautiful design,...
    COCA COLA MOBILE DRAW UK - IS TRUE OR FACK
    i received a message from the mobile number ...

    Share this site with others

         
          

    Recently Updated Complaints

    Sedgwick CMS - Sedgwick Claim Denials
    Good evening all I was reading through your post and I see...
    IC FREE SHIPPING - Fraudulent
    Unauthorized charges scam
    Sally Hansen - Miracle Gel
    I bought 2 bottles of the miracle gel polish at $9.99 a...
    Google - constant phone calls to update
    I receive 3-4 phone calls from Google every day trying to...
    pobama25@yahoo.com - scammer - J0hn Kenney DEAD
    He seems to have disappeared...PRAISE BE!
    Compressionsale.com - Poor Return Policy
    I ordered hose from CompressionSale, which developed holes...
    Get my friend on bakery - Need my friend to be back on the game
    Hey I’m Jose I want to say get my friend nxkki_lauren...
    Latitude 26 - Latitude 26 Home Building
    I moved to Florida in March of 2009 with a plan to buy...
    Latitude 26 - Latitude 26
    We thank heaven we found Latitude 26. Beautiful design,...
    COCA COLA MOBILE DRAW UK - IS TRUE OR FACK
    i received a message from the mobile number ...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username