Submit a Complaint

Pos laju balakong

Malaysia

Consumer complaints and reviews about Pos laju balakong

Nassy Send email
 
Feb 26, 2020

Did not receive my parcel yet

Saya ingin brtanya, bila ye saya boleh dapat parcel saya? Dah dua minggu ni.. Bila saya check ia masih di Balakong..mohon parcel saya ERB237158444MY disend..
Siti Aisyah Send email
 
Jun 27, 2018

barang tak sampai

dah berapa hari saya check tracking nombor, masih lagi stuck kat pos laju balakong. barang saya sampai 22jun di pos laju balakong. saya paham hari hujung minggu mungkin mereka cuti tapi sekarang ni dah hari rabu, barang masih belum sampai. sedangkan kawan saya punya parcel yang purchase semalam pun dapat harini. lagipun ini bukan kali pertama saya dapat barang lambat. first saya kena.. barang lambat sampai jugak tapi bila saya check tracking nombor, tetiba je dia suruh saya ambik kat pos laju balakong. saya bagi alamat mall kot. nak kata tak de orang kat situ menipu sangat la kan. tolongla selesaikan perkara ini secepat mungkin. tracking number : ep516558175my dan er335467936my ( barang ni stuck 25jun).
AthirahAiman98 Send email
 
May 26, 2018

delivery lambat smpai

brg sy belum smpai dkt ezibox KMR oneputra UPM , walhal sya check dh lama smpai dkt pos laju balakong , spatutnya dh delivery smpai ke one putra . dh smpai sejak 22/5 . skrg dh 26/5 . mana brg ? brg sy EP507025836MY

delivery lambat smpai

Fara Send email
 
May 24, 2018

service macam siput

latest update dari track and trace :

- 6 kali update tp masih dekat pos laju balakong..besar sgt ke sampai barang nk kena 6 kali tawaf.. (16hb - harini 24hb mei)ape jadah nya..
- dah la service dekat kaunter teruk nak xnak je keje..
- ke nk kena sampai ke menteri baru nk dapat barang2 kitorg ni..

please take immediate action or else we will submit to minister office!!!!

service macam siput

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    POSLAJU KLIA HUB - PARCEL STUCKKKKK!!!!!!!
    TOLONG AH PARCEL AKU STUCK DAH LAMA KAT KLIA HUB TU BEFORE...
    Poslaju - Delivery Status Not Updated
    So my parcel has been dispatched out from transit office,...
    Poslaju Parcel Hub - Item stuck at Poslaju Parcel Hub
    My item stuck at poslaju parcel hub since 28/3 until...
    POSTLAJU KLIA HUB - ITEM STUCK AT POSLAJU KLIA HUB
    OMG , I saw alot comment of negative ratings , it make me...
    H&R BLOCK CUSTOMER SERVICE DEPARTMENT - peace mind
    for 5 years i did not know that H S A was illegal for no...
    Amazon.com - Charges on My Credit Card?
    I just realized that Amazon has been charging my credit...
    unemployd - fieling unemployment
    Don't understand why we have only one phone number...
    quizzes and games - not getting the tokens
    PCH CHEATS!!!! You promise lots of tokens, but you are...
    Advertisement - Advertisement
    Please stop showing advertisements during serials.you guys...
    Sears Warranty - Food Loss Claim
    My Kenmore refrigerator failed twice in the first 2 years...

    Recently Updated Complaints

    POSLAJU KLIA HUB - PARCEL STUCKKKKK!!!!!!!
    TOLONG AH PARCEL AKU STUCK DAH LAMA KAT KLIA HUB TU BEFORE...
    Poslaju - Delivery Status Not Updated
    So my parcel has been dispatched out from transit office,...
    Poslaju Parcel Hub - Item stuck at Poslaju Parcel Hub
    My item stuck at poslaju parcel hub since 28/3 until...
    POSTLAJU KLIA HUB - ITEM STUCK AT POSLAJU KLIA HUB
    OMG , I saw alot comment of negative ratings , it make me...
    H&R BLOCK CUSTOMER SERVICE DEPARTMENT - peace mind
    for 5 years i did not know that H S A was illegal for no...
    Amazon.com - Charges on My Credit Card?
    I just realized that Amazon has been charging my credit...
    unemployd - fieling unemployment
    Don't understand why we have only one phone number...
    quizzes and games - not getting the tokens
    PCH CHEATS!!!! You promise lots of tokens, but you are...
    Advertisement - Advertisement
    Please stop showing advertisements during serials.you guys...
    Sears Warranty - Food Loss Claim
    My Kenmore refrigerator failed twice in the first 2 years...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username