Submit a Complaint

POS LAJU SUBANG JAYA ( ECPC SUBANG JAYA)

Malaysia

Consumer complaints and reviews about POS LAJU SUBANG JAYA ( ECPC SUBANG JAYA)

hanifaiz Send email
 
Mar 31, 2021

DELAY AT ECPC SUBANG JAYA

PL309438163501 - I would like to inform you and complain about the services. My parcel had been stuck at ECPC Subang Jaya and it's already dispatch out but no updates . Pls solve this ASAP. It's for my family.
hanifaiz Send email
 
Mar 31, 2021

DELAY LAMA SANGAT DKT ECPC

PL309438163501 - PILIH POSLAJU SBB NAK ELAK GUNA JNT SEKALI MACAM NI , KATA DISPATCH OUT DA , AND TAK UPDATE APA2 PUN LAGI . ECPC SUBANG JAYA !
Jesica KC Goldsmith Send email
 
Mar 3, 2021

PARCEL TIDAK BERGERAK

Barang saya tiada maklumat kemaskini semanjak 24th februari sampai ke hari ini. ingin menanya barang saya masih menunggu untuk dispatch out atau terpinggir.

Minta kerjasama dari poslaju untuk update info terkini status barang kepada customer supaya tak tertanya-tanya dan risau tentang barang tersebut dan saya lagi risau.

tracking number:
EU029033518MY
EU029034615MY
EU029034646MY
EU029049645MY

Destination barang sampai: Sabah
Last updated status: 27th february 2021 (item dispatch out from ECPC subang jaya)
bryan_124 Send email
 
Mar 1, 2021

parcel stuck at ECPC subang jaya

barang saya tiada maklumat kemaskini semanjak 24th februari sampai ke hari ini. ingin menanya barang saya masih menunggu untuk dispatch out atau terpinggir.

minta kerjasama dari poslaju untuk update info terkini status barang kepada customer supaya tak tertanya-tanya dan risau tentang barang tersebut.

tracking number: EM758285549MY
destination : bintulu , sarawak
last updated status: 24th february 2021 (item dispatch out from ECPC subang jaya)
Sofia mazlan Send email
 
Feb 14, 2021

ITEM STUCK AT ECPC SUBANG JAYA

Barang saya masih stuck di ECPC SUBANG JAYA sudah hampir seminggu

no tracking MY217028419568G & MY2139851589780

Mohon kerjasama POS LAJU untuk menghantar barang secepatnya sampai .

Diharapkan pihak pos laju dapat menangani masalah penghantaran lewat kepada pelanggan
fadhil Send email
 
Feb 10, 2021

Parcel Stuck at Poslaju Parcel Hub

Please lah parcel saya dah terperap kat Parcel Hub drpd 6 Feb lagi. Tolong ambil tindakan, Barang tu nak digunakan untuk PdPR. Tolong10X ambil tindakan. Spttnya hari ni smpi.
deadpirate Send email
 
Feb 4, 2021

Kecewa

Parcel saya tiba di Poslaju Brickfield pada 27/1 then lama dia duk situ hingga la dihantar ke ECPC Subang Jaya pada 2/2. Kenapa hantar ke sana sedangkan saya beralamat di KL dan jaraknya tak sampai 10 minit drive ke Brickfield. Harini 4/2 sepatutnya barang tu untuk hadiah Birthday wife harini. Cuba bagitau,sapa yang takkan rasa bengang, marah dan tak puas hati kalau buat kerja asal boleh mcm ni......Pengurusan PosLaju,sila ambil maklum. Kami pilih PosLaju kononnya sebab J&T viral ada problem. Nampaknya sama je...problem jugak
Yw79 Send email
 
Dec 1, 2020

Item not receive

ITEM STUCK AT ECPC SUBANG JAYA
Barang saya masih stuck di ECPC SUBANG JAYA

no tracking PL642525537050

Mohon kerjasama POS LAJU untuk menghantar barang saya secepatnya kerana. Saya telah call ECPC SUBANG JAYA tiada yang menjawab panggilan.

Diharapkan pihak pos laju dapat menangani masalah penghantaran lewat kepada pelanggan
nonameeee Send email
 
Nov 25, 2020

ITEM STUCK AT ECPC SUBANG JAYA

Barang saya masih stuck di ECPC SUBANG JAYA

no tracking PS559908395302

Mohon kerjasama POS LAJU untuk menghantar barang saya secepatnya kerana. Saya telah call ECPC SUBANG JAYA tiada yang menjawab panggilan.

Diharapkan pihak pos laju dapat menangani masalah penghantaran lewat kepada pelanggan

ITEM STUCK AT ECPC SUBANG JAYA

yaya humaira Send email
 
Nov 25, 2020

ITEM STUCK FROM 13NOV2020

Hi, assalammualaikum. Barang saya masih tidak bergerak dari ECPC Subang Jaya sejak dari 13 Nov 2020. Mohon kerjasama pihak tuan/puan untuk mempercepatkan proses penghantaran. Maklumat barang seperti dibawah:

Tracking no: PL009877206164
Status: ITEM PICKED UP (ECPC SUBANG JAYA)
Jenis barang: Drypers Drypantz
Company: Vinda Official Store

Kerjasama tuan/puan dalam menambahbaikan sistem dan mempercepatkan proses penghantaran amatlah dihargai. Terima kasih.

ITEM STUCK FROM 13NOV2020

Karenleong Send email
 
Nov 23, 2020

ITEM STILL IN TITLE 'PICKED UP'

ITEM STILL IN TITLE 'PICKED UP'
Hello. Why my item still in title ''PICKED UP'' by ECPC SUBANG JAYA since 13/11/2020? The item was not arrive at pos laju subang jaya or you are not scan my item? Why it's took too long for delivery my item?

This is my tracking numberPL962373604587 . Please check for me. Thank you.

ITEM STILL IN TITLE 'PICKED UP'

Karenleong Send email
 
Nov 23, 2020

Item 13/11/2020 pick up only

Item 13/11/2020 pick up ,now 23/11/2020 no update also pick up?where my item??
Hafila Send email
 
Nov 21, 2020

Item stucked at ECPC SUBANG JAYA

TOLONG IMPROVE SERVICE DI ECPC SUBANG JAYA.
LANGSUNG TIADA PERGERAKAN PARCEL SEJAK 14 NOVEMBER.

IMPROVE YOUR SERVICE OR LOST YOUR CUSTOMER 👎

SO MANY COMPLAINT ABOUT THE BRANCH SINCE 2 YEARS AGO BUT STILL THE SITUATION REMAINS THE SAME.
Irfan Haziq Send email
 
Nov 21, 2020

Parcel stuck at ECPC Subang Jaya

Hi. My item has been picked up by ECPC Subang Jaya son 17th November 2020. Today is 21th November 2020 and item is still at ECPC Subang Jaya. No updates or delivery made? It has been 4 days! Tried calling the branch for few times but nobody answered! This is my tracking number: PS660566438406 . My phone number is attached with my parcel. Please check & update asap. Tq
Irfan Haziq Send email
 
Nov 21, 2020

Parcel stuck at ECPC Subang Jaya

Hi. My item has been picked up by ECPC Subang Jaya son 17th November 2020. Today is 21th November 2020 and item is still at ECPC Subang Jaya. No updates or delivery made? It has been 4 days! Tried calling the branch for few times but nobody answered! This is my tracking number: PS660566438406 My phone number is attached with my parcel. Please check & update asap. Tq
Irfan Haziq Send email
 
Nov 21, 2020

Stuck at ECPC Subang Jaya

Pada 17/11, parcel saya telah tiba di Pelabuhan Klang delivery centre. Dan sepatutnya di hantar ke rumah saya kerana rumah saya berada di Pelabuhan Klang. Sekarang tiba tiba barang berada di ECPC Subang Jaya dan telah 4 hari berlalu masih di sana. Saya mahu barang saya dihantar demgan kadar segera.
hui3922 Send email
 
Nov 21, 2020

ITEM STILL IN TITLE "PICKED UP"

Hello, why my item still in title "PICKED UP" by ECPC SUBANG JAYA since 14/11/2020? Why its took too long to dispatch out the item? Already a week time!!!!!

This is my tracking number PL509525690060 Please check it. Thank you for your responsibility.
syirah99 Send email
 
Nov 21, 2020

Item picked up but not out for delivery

My item have been picked up by ECPC Subang Jaya since 14/11/2020, but it is still not out for delivery?! Barang saya ni kena quarantine jugak ke sebab dah 6 hari still stuck dekat situ?? Barang yang saya order dua hari yang lepas pun dah sampai dekat saya. Here is my tracking number: PS211985007299. Please sort this out as soon as possible sebab saya perlukan barang saya secepat mungkin.


syirah99 Send email
 
Nov 21, 2020

ITEM PICKED UP BUT NOT OUT FOR DELIVERY

My item have been picked up by ECPC Subang Jaya since 14/11/2020, but it is still not out for delivery?! Barang saya ni kena quarantine jugak ke sebab dah 6 hari still stuck dekat situ?? Barang yang saya order dua hari yang lepas pun dah sampai dekat saya. Here is my tracking number: PS211985007299. Please sort this out as soon as possible sebab saya perlukan barang saya secepat mungkin.

ITEM PICKED UP BUT NOT OUT FOR DELIVERY

Ameerarosmadi Send email
 
Nov 20, 2020

ITEM MASIH TAK OUT FOR DELIVERY

Hi. My item has been picked up by ECPC Subang Jaya son 14th November 2020. Today is 20th November 2020 and item is still at ECPC Subang Jaya. No updates or delivery made? It has been 6days! Tried calling the branch for few times but nobody answered! This is my tracking number: PL069456624534. My phone number is attached with my parcel. Please check & update asap. Tq.
Faradilla Send email
 
Nov 19, 2020

ITEM STILL IN TITLE "PICKED UP"

Hello, why my item still in title "PICKED UP" by ECPC SUBANG JAYA since 16/11/2020? My item still are not arrive at POS LAJU SUBANG JAYA or the staff are not scan my item? Why its took too long to dispatch out the item?

This is my tracking number; PL659254203842. Please check it. Thank you for your responsibility.

ITEM STILL IN TITLE "PICKED UP"

Faradilla Send email
 
Nov 19, 2020

ITEM STILL IN TITLE 'PICKED UP'

Hello. Why my item still in title ''PICKED UP'' by ECPC SUBANG JAYA since 16/11/2020? The item was not arrive at pos laju subang jaya or you are not scan my item? Why it's took too long for delivery my item?

This is my tracking number PL659254203842. Please check for me. Thank you.

ITEM STILL IN TITLE 'PICKED UP'

Azaazni Send email
 
Nov 19, 2020

ITEM STUCK AT ECPC SUBANG JAYA

ITEM STUCK AT ECPC SUBANG JAYA

Hello.

Barang saya telah dikembalikan ke ECPC Subang Jaya kerana saya gagal mengambil barang saya akibat masalah sistem yang dihadapi oleh Pos Malaysia bulan lalu.

Harap barang saya dapat dihantar semula ke alamat dibawah.Terima Kasih

No. Tracking: ERB630890973MY

Alamat: D/A: No.65,bbkl 2/4/2, bandar baru Kuala Lipis, 27200 Kuala Lipis, Pahang
Dzul Send email
 
Nov 18, 2020

Barang tidak sampai Di lahad datu

Barang saya masih lagi di ECPC SUBANG JAYA NO track Pl065351701057..barang diperlukan dengan segera..

Mohon pihak tuan dapat pos semula kepada saya di alamat

Zulkarnain b muhamad
Ibu pejabat polis lahad datu
Peti surat 60133 poskod 91111
Lahad datu
0135545426
Nur Faeiza Send email
 
Nov 7, 2020

Belian barangan masih tidak dapat

Selamat petang,

Tracking no PL564295931039 status semasa sehingga 2 Nov 2020 penghantaran telah dispatch keluar dri ECPC SUBANG JAYA. Tetapi saya masih tidak lagi menerima apa-apa update info tentang penghantaran barang dari pos laju .

Mohon kerjasama POS LAJU untuk menghantar barang saya secepatnya kerana hampir seminggu barang tidak sampai lagi. Saya telah call ECPC SUBANG JAYA tiada yang menjawab panggilan.

Diharapkan pihak pos laju dapat menangani masalah penghantaran lewat kepada pelanggan.

Alamat penghantaran
Nur Faeiza Sarudin
Lot 6693 Jalan Enggang Kampung Seri Cheeding 42700 Banting Selangor

Belian barangan masih tidak dapat

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username