Submit a Complaint

POSLAJU BALAKONG

Malaysia

Consumer complaints and reviews about POSLAJU BALAKONG

Hans Global Send email
 
Mar 26, 2020

Pickup

Kenapa dah banyak hari tak datang pick up.. nak kluar tak boleh. Apartment ruselia.. area taman equine.
Nurul Izz Send email
 
Mar 20, 2020

Parcel

Boleh tahu tak bila parcel saya ERB448696011MY nak sampai ke Ezibox UPM? SEJAK 12/03/20 barang kata dekat Poslaju Balakong. Harini dah 21/03/20 tak gerak². Dah lebih seminggu takda pergerakan barang. Bila call langsung tak berangkat. Saya tak faham betul service Pos laju Balakong ni mcm mana. Sebelum ni mmg ada masalah jugak, saya sempat amik no office yang latest. No yg sy call mmg yg betul, tapi masih susah nak angkat call. Tiap hari saya call sampai ke harini tak da jawapan. Kalau kerja tu buatlah kerja dengan sungguh². Orang beli brg pakai duit dan nk pakai service poslaju pon pakai duit bukan pakai daun. Service buat cara service. Orang call sila jawab kalau tak baik tak perlu letak telefon!
Nassy Send email
 
Feb 26, 2020

Parcel

Boleh saya tahu, bila ye barang saya ERB237158444MY akan disend semula? Sebab dah 2 minggu ni, barang tak smpai lagi. Last check hari tu 18 Feb and still di pos laju Balakong.
aqilashokri Send email
 
Feb 5, 2020

Service teruk

bila check pagi item out for delivery. mlm bila check pula permis tutup tak boleh nak sent barang pastu ckp da tinggal memo. eh seharian ada jee org kat office tu tak de pulak kau hantar brg n memo celah mana kau letak. call sentiasa not in service. no hotline sentiasa busy. sy call nak minta resent balik laa
aqilashokri Send email
 
Feb 5, 2020

Service teruk

bila check pagi item out for delivery. mlm bila check pula permis tutup tak boleh nak sent barang pastu ckp da tinggal memo. eh seharian ada jee org kat office tu tak de pulak kau hantar brg n memo celah mana kau letak. call sentiasa not in service. no hotline sentiasa busy. sy call nak minta resent balik laa
chan090782 Send email
 
Jan 9, 2020

Parcel not yet received

Dear Sir/Madam,
My parcel with tracking number ERB076506724MY already at POS LAJU BALAKONG since 19/12/2019 n POS LAJU BALAKONG mention that cannot delivered on 19/12/2019 but will re-attempt delivery on the next working day but now my parcel already stuck at your place already 2 weeks. Please arrange my parcel. Thanks you.
Asmah Nor Send email
 
Jan 1, 2020

Poslaju balakong teruk

Pos Malaysia,tolong ambil tindakan sikit la agar poslaju balakong tu jalankan tugas dengan sebaikkan mungkin.panggilan phone tidak berangkat ,lambat update barang pelanggan,lambat hantar barang pelanggan,kekadang tiba tiba sahaja update di system mengatakan barang tidak dpt dihantar kerana tiada orang di premis..sedangkan kita ni seharian sahaja di rumah..note pun tiada saya tengok dlm pos box,cek dikamera CCTV rumah pd tarikh yg dikatakan dia dtg pun tiada nampak kelibat budak poslaju...tolonglah poslaju balakong,kita byr pd seller utk poslaju yg bermakna akan dpt cepat terus didepan rumah kita,bkn kita plk yg terpaksa ke balakong yg agak jauh tu...pos Malaysia tolonggg la,barang saya bertarikh 26dec 2019,hari ni dah 1jan 2020
lim sook kwan Send email
 
Dec 27, 2019

nail polish

Kenapa barang tak jalan lagi ,last update tracking no pada 20-12-2019, Dan sampai sekarang belum Ada update,kenapa ya?(EHA115202608MY)
EL loko Send email
 
Dec 13, 2019

Where is my parcel?

Semua kat pos laju balakong ni dah mati ke?? Call dari pagi sampai malam takde org angkat!! Aku nak tanya status je pon!! Baik pos laju ni tutup je la, makan gaji buta ke?? Macam lahanat la service!! Courier charge sampai sepuloh hinggit..!! Boss ko org tido ke kat sana? Angkatla telefon tu hanat bukan susah pon!! Ada lagi aku nak maki tapi nanti la dulu, lepas ni kalau tak berubah gak mmg aku hantar satu email kat pos dayabumi la, kalau pos dayabumi pon perangai sama gak mmg pos ni makan gaji buta la... Bye bye
Bigo2 Send email
 
Dec 11, 2019

PosLaju Balakong

Kenapa barang tak jalan lagi ,last update tracking no pada 9hb, Dan sampai sekarang belum Ada update,kenapa ya?
Bigo2 Send email
 
Dec 11, 2019

9dec poslaju cuti ke?

Lepas 9 hb tiada update tracking number.... Adakah poslaju Balakong Cuti?
uz420 Send email
 
Nov 4, 2019

SERVICES BAD/PARCEL DELAY

POS LAJU BALAKONG. The worst courier services ever. Not deserved any star at all. Tried to call, no one answering my call, even in operation hours graph (pic as attached) said “Monday, 11am/12pm - Usually not too busy”. The hell man, really not sure why this branch is still open. For parcel, damn WHY need too delay such a long time to deliver? For customer in Kajang i think any parcel should be sent out directly to POS BANGI. Its better than this balakong branch. My parcel pick up yesterday, until now still pending at balakong. Dear high management, please do something with this branch.

SERVICES BAD/PARCEL DELAY

Van G Send email
 
Oct 22, 2019

Poor Customer Service

Received a call from Pos Laju's agent (H/P: 017-880 5172) around 2:15pm where there is nobody in my office. I was asking the agent to send on the following day but in return I get a poor response from that agent. He sounds impolite and keep asking me to contact Pos Laju Balakong directly but I have no detail on which consignment that he is sending at that time.

In the end, I decided to give a call to Balakong office. I was attended by a Malay lady officer, she was asking for tracking number after I have given my unsatisfactory comments over Pos Laju's agent. I asked her to contact the agent directly where I don't have the tracking number as I'm expecting 2 parcels I'm this few days. Yet she claimed the agent won't entertain her call.

This is very bad impression to me as facing such a poor customer service from both parties. Kindly improve your services and appoint a reliable agent who should take charge to call Pos Laju for unsuccessful deliveries.

I expect the higher management to look into this matter seriously. I can be contacted at 010-2252 188 (Ms. Goh).
Lily Teoh Send email
 
Jun 19, 2019

Return Parcel

Hi sis
I need to Return a Parcel back Balakong Cheras KL . The tracking number is ( ERA 101360643 )

Any information Please call 017-916 8944 Lily Teoh

Thank You .
SaraniaJothirajan Send email
 
Jul 13, 2018

Late delivery

Really bad service.How long will take to receive my parcel?it's not first time.I need my parcel by today.if nt able to deliver parcels,pls sent to nearest branch Poslaju Cawangan Serahan Batu 9,excellent service by them.they won't delay.

Late delivery

VAAE Send email
 
May 15, 2018

NOT YET RECEIVE MY PARCEL

MY PARCEL UNTIL NOW NOT RECEIVE YET! WHAT KIND OF COURIER SERVICE? THE PARCEL ALREADY ARRIVED AT BALAKONG POSLAJU, NEAR BY MY HOUSE ALSO WANT TO TAKING SO LONG.............! CHANGE NAME TO POS'LAMBAT' IS SUITABLE FOR THIS COURIER SERVICE!

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    Shopeep - Item masih belum diterima
    ERB487842921MY - berada di Pos Laju Brickfield pd...
    POS LAJU BUKIT MERTAJAM - Bad Service
    No call, no deliver, suddenly receive message i have...
    Pos Laju transit office klia hub - Stuck item
    My parcel stuck in pos laju Transit Office (KLIA Hub) from...
    Poslaju Parcel Hub - Parcel Stuck at Poslaju Parcel Hub
    Please check below tracking number. Since 27/3 until today...
    POS LAJU - POSLaju Cheras NO responding
    Please help to chase up POSLAJU Cheras, a few parcel...
    Julia Seniw Property Manager/Owner - FRAUD by Julia Seniw
    Despite a global pandemic and the inability to travel,...
    Julia Seniw - FRAUD by Julia Seniw
    Despite a global pandemic and the inability to travel,...
    Cci*hotel Reservation - CCI would not issue a refund in spite of COVID19...
    I made a reservation at the Hampton Inn and Suites, N....
    Little Forest Academy of Learning - Google classroom
    I just desperately need help. I'm believe my concern...
    Shopee - Undelivered Parcel
    Hi. I did order an item from Shopee with the tracking...

    Recently Updated Complaints

    Shopeep - Item masih belum diterima
    ERB487842921MY - berada di Pos Laju Brickfield pd...
    POS LAJU BUKIT MERTAJAM - Bad Service
    No call, no deliver, suddenly receive message i have...
    Pos Laju transit office klia hub - Stuck item
    My parcel stuck in pos laju Transit Office (KLIA Hub) from...
    Poslaju Parcel Hub - Parcel Stuck at Poslaju Parcel Hub
    Please check below tracking number. Since 27/3 until today...
    POS LAJU - POSLaju Cheras NO responding
    Please help to chase up POSLAJU Cheras, a few parcel...
    Julia Seniw Property Manager/Owner - FRAUD by Julia Seniw
    Despite a global pandemic and the inability to travel,...
    Julia Seniw - FRAUD by Julia Seniw
    Despite a global pandemic and the inability to travel,...
    Cci*hotel Reservation - CCI would not issue a refund in spite of COVID19...
    I made a reservation at the Hampton Inn and Suites, N....
    Little Forest Academy of Learning - Google classroom
    I just desperately need help. I'm believe my concern...
    Shopee - Undelivered Parcel
    Hi. I did order an item from Shopee with the tracking...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username