Submit a Complaint

Shopee

Malaysia

Consumer complaints and reviews about Shopee

Maisarah Keyla Send email
 
May 28, 2020

Parcel belum terima

Haii. Parcel saya dah lama stuck dekat sri kembangan selangor. Start dari 21/5 lagi sampai 29/5 . Setahu saya poslaju dah start operating 27/5 .. Ini baru di Sri kembangan belum lagi nak sampai poslaju kk ,Sabah. Kalau tambahan lagi di kk ,Sabah habis di peram 10 hari walaupun dah sampai.. Nak ambik pun tak dibenarkan. Katanya dalam van poslaju . Please tolong cek ni no.tracking kenapa tak jalan langsung ..EH974785107MY
henry2484 Send email
 
May 25, 2020

Fake company

Shopee fake company never trust
lasumin Send email
 
May 23, 2020

EP661800289MY

My parcel pending too long at Transit Office, since 17 May 2020. Please take action due to this problem.
Shah Send email
 
May 16, 2020

Lambat sampai

Barang lambat sampi

ERB848389309MY

Lambat sampai

Muhd Sallahuddin Send email
 
May 14, 2020

Stuck at Hub

It almost 2 weeks my parcels stuck at klia Hub is there no delivery to Sarawak during PKPB? Why bother complaint and know that you won't even bother to read customer's complaints.

Stuck at Hub

Wid Send email
 
May 13, 2020

UPDATE LAH TRACKER NBR TU!

Last update 8hb ....xlama g raya poslaju pun otw tutup bcuti ..Faham skg pkp ada lmbt byk dri sblm pkp memang lmbt jgk sda. Jd nya track pny track xda perubhan jgk ...sangkut di KLIA HUB..UPDATE BAH UPDATE !
Wid Send email
 
May 13, 2020

Xda update tracking

Xlama lagi raya ,poslaju pny staff pun bcuti brg saya xda update smpi skg last update 8hb dan stuck d klia hub..smpi p sandakan nanti bgus kalo dorang trus htr, kalo bmalam lagi ada potensi la ne pas raya bru dpt.
UPATE LA TRACKNG NBR BRG TU. AT LEAST ORG TAU JGK APA SDA JD D MANA SDA KEBERADAAN BARANG TU.
Rabiatul Send email
 
May 13, 2020

Stuck barang kat klia hub

Knpa barang saya stuck kat klia huh tak jalan2??? Padahal peniaga kat kedah saya pon dok kedah kenapa boleh lepas pi klia! Dh tu lembab plk tu nk hantar barang haish saya nk guna cepat barang tu?

No tracking ERB873608641MY
Khaty5708 Send email
 
May 13, 2020

Shipment not accepted

4 items stuck there for few weeks already.please........send me as soon as possible.i need to use it urgent
ERB863734115my
ERB861696935my
ERB846046513my
ERB806942980my

I need this for urgent
Khaty5708 Send email
 
May 12, 2020

Shipment not accepted

My item still stuck there for few weeks already.please.....send to address quickly
ERB 861696935MY
ERB846046513MY
ERB806942980MY
gobok_khazanah Send email
 
May 8, 2020

my parcel stuck

MY PARCEL MY203843316551M AT KAJANG HUB SINCE 29/04/2020 BUT TILL NEVER OUT FOR DESPATCH YET...

my parcel stuck

No nama Send email
 
May 7, 2020

Parcel xda khabar berita

Tolonglah cek semula barang2 yg belum kena proses tu. Manatahu tercicir, 29/4 dispatch out from transit office, sampai skrg barang tak sampai2 lagi. But barang yg saya order lambat, 1/5 dispatch out from transit office dah sampai dulu. Rasanya parcel saya dah tercicir or tehimpit dekat bawah2 timbunan parcel yang baru datang hmm. Rm200+ tu tak murah bagi saya. Tolong cek balik eh,

ERB 7520 32422 MY
ERB 7520 46832 MY

Thankyou
Masitah Send email
 
May 7, 2020

item stuck

PLEASE CHECK MY ITEM TRACKING

NO: ERB809204232MY

ITEM STUCK AT ECBC FROM 5/5/2020

ITEM URGENT!!

item stuck

Mastura Smh Send email
 
May 5, 2020

Barang tidak jalan

ERB813451218MY
ERB790421697MY

I ordered two item please be faster it urgent
Mastura Smh Send email
 
May 5, 2020

Barang tidak jalan

I ordered two item please be faster it urget

ERB790421697MY
ERB813451218MY

Barang tidak jalan

nadmhnff Send email
 
May 5, 2020

my parcel stuck at klia hub

hello poslaju saya tahu masa ini pihak pos laju menerima banyak parcel tapi saya memang memerlukan parcel saya 😭 saya harap pihak pos laju dapat mempercepatkan penghantaran huhh.

ERB736943924MY
ERB748960902MY
No nama Send email
 
May 5, 2020

Parcel stuck

Barang yg dah lama order tak begerak dri hub, tapi yg baru je order dah sampai pulak. Acane tu.. tlg cek semula ye

ERB752032422MY
ERB752046832MY

Thankyou.
Ar Badrul Hisham Mohamad Send email
 
May 4, 2020

ITEMS STUCK AT PUSAT MEL

Hi...my items arrived Pusat Mel approx 25 April 2020. None of the items listed below has arrived my house at Taman Melawati.

Please expedite and buck up.

Thanks

1. ERB747777627MY

2. ERB718498191MY

3. ERB697546610MY

thanks
Akmal Hudzaimie Nadzri Send email
 
May 4, 2020

Barang masih tak bergerak

Assalamualaikum barang saya tersekat saja di poslaju parcel hub dari 29/4 sampai sekarang, saya harap pihak tuan ambil tindakan dengan segera, ni no tracking saya ERB742243722MY
Harap pihak tuan memberi kerjasama dalam masalah ini...dan dapat hantar barang saya dalam minggu ini juga.

Barang masih tak bergerak Barang masih tak bergerak

Alvin Send email
 
May 4, 2020

STUCK IN Pos Laju Transit Office (KLIA Hub)

consignment dispatch out from Transit Office Pos Laju Transit Office (KLIA Hub)
My parcel has not moved from KLIA HUB since 28/4/20!!
WE STUDENT ARE ALREADY BEING SEND HOME, PLSSS DO RESOLVE THIS MATTER ASAP
My item tracking number:

ERB720973945MY

POS LAJU please look into this matter with urgency as the contents are required URGENTLY!!!

Thank you

STUCK IN Pos Laju Transit Office (KLIA Hub)

[email protected] Send email
 
May 3, 2020

BARANG TAK SAMPAI

Tacking number ERB677013925MY. dari 27 April 2020 barang berada di Poslaju Parcel Hub. sehingga ke hari ini 3 Mei 2020 masih belum terima barang tersebut. Harap tindakan dapat diambil dengan segera. terima kasih.
[email protected] Send email
 
May 3, 2020

BARANG TAK SAMPAI

Tracking number ERB677013925MY. Dari 27 April 2020 berada di poslaju parcel hub sehingga kini 3 May 2020 masih tak bergerak dan tak sampai. Mohon diambil tindakan diambil dengan segera.

BARANG TAK SAMPAI

[email protected] Send email
 
May 3, 2020

BARANG TAK SAMPAI

Tracking number ERB677013925MY. Dari 27 April 2020 barang ini berada di Poslaju Parcel Hub. Sehingga ke hari ini 3 May 2020 barang masih lagi tak sampai. Mohon diambil tindakan dengan segera. Terima kasih

BARANG TAK SAMPAI

Siti manjanah Send email
 
Apr 29, 2020

Barang masih di KLIA HUB

Barang masih di KLIA HUB sejak 22/04/2020...
Siti manjanah Send email
 
Apr 29, 2020

Barang tersadai

Barang tu masih tersadai d KLIA Hub ..pada 22/04/2020.... sepatutnya saya kena terima barang sebelum 26/04/2020... Tapi barang masih tidak kemaskini lokasi... no tracking ERB659605887MY

Barang tersadai

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    Multichoice DSTV - Wrong customer feedback
    Ever since the lockdown I have been having problems with...
    POSLAJU BALAKONG - Have not recieved my parcel (EN132962507MY) since 10 MARCH...
    My parcel has arrived the Poslaju Balakong since 10 of...
    POSLAJU KLIA HUB - ITEM STUCK
    My item ( EN376022035MY ) still stuck at KLIA hub from 17...
    DSTV - Unnecessary cut of dstv
    Useless multi choice keeps on addidng mo ies to once...
    LINA ANAK ASAT - item tidak ada pergerakan dari 21 mei
    harap item tersebut,ada pergerakan tracking nom...
    Parcel - Update tracking number
    can you please update j&t tracking number...
    J & T - J & T Delivery
    can you please update the tracking number immediately from...
    hackerslist.co - SCAM-FRAUD
    I would not TRUST these guys at all....Once they recieve...
    POS LAJU - Parcel stuck
    Parcel dispatched out from KLIA hub since 16th May to...
    Serum - Parcel stuck d KLIA HUB
    Parcel saya since 16/5 sampai sekarang tiada updte , tu...

    Recently Updated Complaints

    Multichoice DSTV - Wrong customer feedback
    Ever since the lockdown I have been having problems with...
    POSLAJU BALAKONG - Have not recieved my parcel (EN132962507MY) since 10 MARCH...
    My parcel has arrived the Poslaju Balakong since 10 of...
    POSLAJU KLIA HUB - ITEM STUCK
    My item ( EN376022035MY ) still stuck at KLIA hub from 17...
    DSTV - Unnecessary cut of dstv
    Useless multi choice keeps on addidng mo ies to once...
    LINA ANAK ASAT - item tidak ada pergerakan dari 21 mei
    harap item tersebut,ada pergerakan tracking nom...
    Parcel - Update tracking number
    can you please update j&t tracking number...
    J & T - J & T Delivery
    can you please update the tracking number immediately from...
    hackerslist.co - SCAM-FRAUD
    I would not TRUST these guys at all....Once they recieve...
    POS LAJU - Parcel stuck
    Parcel dispatched out from KLIA hub since 16th May to...
    Serum - Parcel stuck d KLIA HUB
    Parcel saya since 16/5 sampai sekarang tiada updte , tu...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username