Submit a Complaint

KFC

Malaysia

Consumer complaints and reviews about KFC

Anisah Send email
 
Jun 24, 2020

PRODUK HABIS AWAL

Pada 23/06/2020 pukul 5.58 pm, saya berkunjung ke cawangan Kfc di Tesco Seri Alam. Saya nak beli set nasi tetapi saya diberitahu nasi sudah habis. Saya ada bertanya tempoh yang di ambil untuk saya tunggu sekiranya saya mahukan nasi tetapi saya diberitahu tiada nasi dimasak. Pada kunjungan sebelum ini, saya ada bertanya pada juruwang dan saya difahamkan kedai tutup pada pukul 9 jadi pada hari kejadian, masih ada 3 jam sebelum tutup kedai kenapa nasi sudah tiada dan KENAPA TIADA NASI DIMASAK UNTUK WAKTU BERKENAAN?!!! Sudah dua kali saya terkena. Sebelum ini saya datang pukul 7 lebih, nasi sudah habis. Jadi, kali ini saya datang lebih awal tetapi mendapatai NASI SUDAH HABIS DAN TIADA NASI DIMASAK SEDANGKAN TUTUP PUKUL 9. Saya sangat tak berpuas hati isu ini. Manager sepatutnya memastikan produk ada pada waktu berkenaan. Manager berbual dengan staff dan tampak santai dengan ketiadaan produk pada waktu berkenaan. Mohon pihak KFC ambil tindakan berkaitan hal ini dan memastikan produk sentiasa ada pada waktu beroperasi.
Anisah Send email
 
Jun 24, 2020

PRODUK HABIS AWAL

Pada 23/06/2020 pukul 5.58 pm, saya berkunjung ke cawangan Kfc di Tesco Seri Alam. Saya nak beli set nasi tetapi saya diberitahu nasi sudah habis. Saya ada bertanya tempoh yang di ambil untuk saya tunggu sekiranya saya mahukan nasi tetapi saya diberitahu tiada nasi dimasak. Pada kunjungan sebelum ini, saya ada bertanya pada juruwang dan saya difahamkan kedai tutup pada pukul 9 jadi pada hari kejadian, masih ada 3 jam sebelum tutup kedai kenapa nasi sudah tiada dan KENAPA TIADA NASI DIMASAK UNTUK WAKTU BERKENAAN?!!! Sudah dua kali saya terkena. Sebelum ini saya datang pukul 7 lebih, nasi sudah habis. Jadi, kali ini saya datang lebih awal tetapi mendapatai NASI SUDAH HABIS DAN TIADA NASI DIMASAK SEDANGKAN TUTUP PUKUL 9. Saya sangat tak berpuas hati isu ini. Manager sepatutnya memastikan produk ada pada waktu berkenaan. Manager berbual dengan staff dan tampak santai dengan ketiadaan produk pada waktu berkenaan. Mohon pihak KFC ambil tindakan berkaitan hal ini dan memastikan produk sentiasa ada pada waktu beroperasi.
Anisah Send email
 
Jun 24, 2020

PRODUK TIADA AWAL

Pada 23/06/2020 pukul 5.58 pm, saya berkunjung ke cawangan Kfc di Tesco Seri Alam. Saya nak beli set nasi tetapi saya diberitahu nasi sudah habis. Saya ada bertanya tempoh yang di ambil untuk saya tunggu sekiranya saya mahukan nasi tetapi saya diberitahu tiada nasi dimasak. Pada kunjungan sebelum ini, saya ada bertanya pada juruwang dan saya difahamkan kedai tutup pada pukul 9 jadi pada hari kejadian, masih ada 3 jam sebelum tutup kedai kenapa nasi sudah tiada dan KENAPA TIADA NASI DIMASAK UNTUK WAKTU BERKENAAN?!!! Sudah dua kali saya terkena. Sebelum ini saya datang pukul 7 lebih, nasi sudah habis. Jadi, kali ini saya datang lebih awal tetapi mendapatai NASI SUDAH HABIS DAN TIADA NASI DIMASAK SEDANGKAN TUTUP PUKUL 9. Saya sangat tak berpuas hati isu ini. Manager sepatutnya memastikan produk ada pada waktu berkenaan. Manager berbual dengan staff dan tampak santai dengan ketiadaan produk pada waktu berkenaan. Mohon pihak KFC ambil tindakan berkaitan hal ini dan memastikan produk sentiasa ada pada waktu beroperasi.
karencheong Send email
 
Apr 23, 2020

Bad Service Provided By KFC

Order bargain feast 10 pcs bucket at 12:20pm and mentioned delivery in 30 mins. Waited till 1:10pm, called hotline to check status and informed that restaurant will call me. Waited another 10 mins, no call received and called hotline again to check. Received call hp no 013-8703453 and informed that unable to send due to raining. What kind of this excuse do not send due to raining??? If raining whole day, that's means no need to send??? I told her my kids was very very hungry and same answer given cannot send. I argue with her and she said will send NOW. Called the hp no again at 1:50pm and she said unable to send due to my house address was exceeded their location, she send my order to another outlet and why don't informed me earlier??? After I called 3 times to ask and waited 1 hour +??? This is a really worst experience that I had. And I told the manager to cancel my order and return to my credit card. The attitude of the manager and staff really bad and rude. Suggested to hire or train staff to be more polite, good attitude and responsible.
Can't imagine KFC such as international company had this kind of terrible service. KFC need to look at this seriously as saw a lots of complaint being raised up.

Pls apologise and refund to my credit card latest by 24 Apr since I have cancel this order, otherwise I will raise this to goverment higher authority. Order no: KAREA9WNT
karencheong Send email
 
Apr 23, 2020

Bad Service Provided By KFC

Order bargain feast 10 pcs bucket at 12:20pm and mentioned delivery in 30 mins. Waited till 1:10pm, called hotline to check status and informed that restaurant will call me. Waited another 10 mins, no call received and called hotline again to check. Received call hp no 013-8703453 and informed that unable to send due to raining. What kind of this excuse do not send due to raining??? If raining whole day, that's means no need to send??? I told her my kids was very very hungry and same answer given cannot send. I argue with her and she said will send NOW. Called the hp no again at 1:50pm and she said unable to send due to my house address was exceeded their location, she send my order to another outlet and why don't informed me earlier??? After I called 3 times to ask and waited 1 hour +??? This is a really worst experience that I had. And I told the manager to cancel my order and return to my credit card. The attitude of the manager and staff really bad and rude. Suggested to hire or train staff to be more polite, good attitude and responsible.
Can't imagine KFC such as international company had this kind of terrible service. KFC need to look at this seriously as saw a lots of complaint being raised up.

Pls apologise and refund to my credit card latest by 24 Apr since I have cancel this order, otherwise I will raise this to goverment higher authority. Order no: KAREA9WNT
karencheong Send email
 
Apr 23, 2020

Bad Service Provided by KFC

Order bargain feast 10 pcs bucket at 12:20pm and mentioned delivery in 30 mins. Waited till 1:10pm, called hotline to check status and informed that restaurant will call me. Waited another 10 mins, no call received and called hotline again to check. Received call hp no 013-8703453 and informed that unable to send due to raining. What kind of this excuse do not send due to raining??? If raining whole day, that's means no need to send??? I told her my kids was very very hungry and same answer given cannot send. I argue with her and she said will send NOW. Called the hp no again at 1:50pm and she said unable to send due to my house address was exceeded their location, she send my order to another outlet and why don't informed me earlier??? After I called 3 times to ask and waited 1 hour +??? This is a really worst experience that I had. And I told the manager to cancel my order and return to my credit card. The attitude of the manager and staff really bad and rude. Suggested to hire or train staff to be more polite, good attitude and responsible.
Can't imagine KFC such as international company had this kind of terrible service. KFC need to look at this seriously as saw a lots of complaint being raised up.

Pls apologise and refund to my credit card latest by 24 Apr since I have cancel this order, otherwise I will raise this to goverment higher authority. Order no: KAREA9WNT
John Send email
 
Apr 1, 2020

Cheesy wedges

What do ypu expect chessy wedges takda cheese it happened twice ok at kfc smrahan. Pls take sec look for yr order. Ini sgt mngecewakan
Lim Shir Yan Send email
 
Mar 22, 2020

Professionalism

(1) In this serious Coronavirus outbreak, KFC Staffs not wearing mask.

(2) Food ordered via KFC app 20minutes ago and according to KFC app, food will be ready in 15mins, but the staff only started to pack my order when I reached the counter and showed my order confirmation slip.

Really not happy about the service.
Ayien Neiya Send email
 
Jan 3, 2020

Size of chicken

Size of chicken very small not as of your standard. Same size of your bread.

Size of chicken

Aiman Nasri Aiman Send email
 
Dec 16, 2019

Loaded potato boul terlalu lama

Memberi makanan yang sudah lama kepada pelanggan
Dan kurang enak
Hema Sinnatamby Send email
 
Dec 12, 2019

Poor Service Given by Your Staff at Ipoh Garden branch

To the branch incharge of KFC ipoh garden,

I'm here to complain regarding on ur staff service given to me during my purchase at Ipoh garden, attend by one Malay female staff. She took my order earlier than one Chinese customer after me and also other people's.
She make me to wait longer even my order was 1st before the Chinese lady. After I ask her is that late for my turn then she just ignored for my question and then one Malay male staff was preparing my order, I don't know what is your staff problem here until they not even give me the pack off tissue and the spoon. So how could your staff expect the customer to eat by using ✋.I bought it to visit a patient so this how ur service will be? I'm really not satisfied with your staff service and I'm paying for my food. Pls do educate your staff and provide more training to handle the customers.
Thank you.
Anis Hisham Send email
 
Nov 30, 2019

Caisheir kfc menipu

Pada 29.11.2019..suami sya telah beli dinner plate rm 15 caisher cakap ayam original je bleh yg offer rm 15 ..tpi ade kawan sya beli 3 box yg rm15 bleh dpt spicy..rm 15 pun duit jgk bukn murh sngt pun sptut nye kmi. Custemer dpt la memilih tapi pekerja kfc plak menipu mcm nii klau mmng tak nak bgi ayam tu knpe tak tulis dkat offer..spicy tak de..ni mungkin last sy jdi custemer kfc sbb sebelum ni pun pekerja kfc pernah kurang ajar semasa saya ingin menukar ayam..
Chang Yannis Send email
 
Oct 28, 2019

Makanan bungkus zinger burger curi makan oleh perkerja KFC

Hari ini 28/10/2019 saya di IPOH KINTA CITY membeli KFC SUPER JIMAT BOX. TAKE AWAY! Apabila saya membuka makanan dapati ada orang pernah makan(ada orang gigit). Saya tidak puas hati dengan perkerja di sana yang malas dan banyak cakap benda yang bukan2. Sedangkan saya tunggu lama, perkerja di sana tak ada manner terus cakap lapar sangat ke, buat saya sangat marah!! TOLONG TAKE ACTION!!!
Baiena Send email
 
Oct 5, 2019

AYAM GORENG ATAU UBI REBUS

Saya sudah hilang selera terhadap ayam goreng KFC ... Sebelum ini isi ayamnya terasa fresh dr ladang tapi sekarang dah macam ubi rebus seperti telah direbus sebelum digoreng ..

Kalau tak kembali kepada rasanya yg asli .. BYE2 KFC. Orang sekeliling saya pun sependapat dgn saya ...

Jika puluhan tahun produk telah diterima dgn baik dan sudah sebati dgn pelanggan, untuk apa diubah?
farahmustapa Send email
 
Sep 22, 2019

Product

Salam sejahtera,

Saya ingin membuat aduan berkaitan makanan yang dipesan tadi...Kejadian berlaku di KFC Giant Senawang di mana salah satu snack box tidak diletakkan cheesy wedges, dan kami telah memesan ayam bahagian tight 2, rib 1... tetapi kami dapat wing 1, tight 2.. minta staff berkenaan sila pantau semasa staff membungkus ape yang pelanggan pesan.. staff sila jangan buat muka pada pelanggan...


Amira Zol Send email
 
Aug 23, 2019

staff yg mengajim dn biadab

smlm ad singgah kfc dkt kcm..(22/8/19) the only kfc yg ad dkt dlm kcm tu..sye nak ckp sikit mengenai staff yg tk beradab dgn customer..mse ambil order tu tkde org sgt kt kfc .. so kfc mcm sepi lah sikit ,.. yg sye tk puas hati staff yg ambilkan order tu boleh mengajim .. mula2 sye igtkn gurauan ..saya boleh terima lagi ..tpi dh lme smkin menjadi !! muka saya terus berubah ..rse nak cancel order pon ada !! dia ambil order acuh tak acuh .. masa nak melangkah keluar dri kfc dia smpt lgi ckp .. TERIMA KASIH DATANG LAGI !! bergema satu kfc .... so please kfc take staff yg reti hormat org sikit .. dalam logistic pon consumer sendiri tk suka bila dpt lynan tk baik dri supply !!!
jamill1283 Send email
 
Jun 24, 2019

Delivery Servis Paling Teruk

Delivery sangat teruk. Janji 60 minit, tapi makanan hanya sampai selepas 2 jam. Saya dapat maafkan bungkus makanan yang koyak, plastic mash potato yang pecah dan kotak burger yang kemek, tapi paling tak puas hati makanan sampai dah sejuk. Pelanggan dah la berlapar makanan tak sampai-sampai, bila terima dalam keadaan tu sangat menyakitkan hati. KFC johor baharu, please improve.
Hassim501 Send email
 
Jan 1, 2019

Ambil Order macam mau mara

Saya nak Order makan kfc di shopping mall Pacific butterworth pada 31/12/18 jam lebih kurang 1pm.tapi sebap kan cara layanan yg sangat kurang ajar saya tak jadi makan dengan keluarga saya.saya sangat mara tidak berpuasa hati.apa saya mampu cakap good bye kfc and mecdonal jadi pilihan lepas ni.saya Serta kan picture untuk bukti.staf perempuan seperti dalam picture ada la sikap yg membuat saya tak kan datang sampai bila2 ke kfc lagi.

Ambil Order macam mau mara Ambil Order macam mau mara

uthama Send email
 
Sep 27, 2018

chili sos not provided

buy 2 set dinner plate but not provided chilli sos packet.also 4 set potato salad for 2 set dinner plate.
check 529 counter 1
Sitianees Send email
 
Aug 26, 2018

Staff tidak cukup , cashier hanya seorang

Staff yang kurang dalam customers service, manager yang handling semua ,in fact manager layan dengan baik dan sentiasa senyum.

Staff tidak cukup , cashier hanya seorang

Zulaikha Send email
 
Jun 17, 2018

Staff buat muka bila surve

Buat muka dengan cust bile surve...saya pon x faham..saya beli bayar bukn dpt free!!!!
abdulwahid.1976.sg Send email
 
Nov 19, 2017

wrong sense worker

Hai I am Abdul wahid, i am residing in singapore. I came to malaysia for a tour and i am moving to India as my next travel. I am staying at Ampang place. I came to your shop on 17.11.2017,shop location KFC Jalan Wawasan 2/3, Bandar Baru Ampang, 68000 Selangor, I came with my wife and my daughter.. my daughter age is 16. On your shop one of the workers saw my daughter in wrong sense that i noticed. If sees my daughter as normal thats ok but his sight is not in good sense... and looking at my daughter for a long and number of times. He is called my daughter using some different sounds, This kind of persons, making the tourists to be get irritated and to make them feel unhappy. Dont placement the young age persons at this place and never make others feel, its all in the hand of the shop owners. all the younge people's not doing like this, It's happen front of the shop, he is wearing KFC uniform That time i notedown The worker name. The worker name is " Fadzil ". Appearance of the worker short and black, Never make placement of this young age person to make to other also feel and make unhappy. I am posting this information, as a father i am really feeling for this. Please take some action on this... feel as a father while taking this action. And please share the action that you taken on him (the worker) to my mail. if you not take action against him i write the mail to KFC headquarters, my mobile number not reached Because i am travelling abroad.

Thank you

SHOP LOCATION :
52G -54G, Jalan Wawasan 2/3, Bandar Baru Ampang, 68000 Selangor

WORKER NAME: FADZIL
abdulwahid.1976.sg Send email
 
Nov 19, 2017

wrong sense worker

Hai I am Abdul wahid, i am residing in singapore. I came to malaysia for a tour and i am moving to India as my next travel. I am staying at Ampang place. I came to your shop on 17.11.2017,shop location KFC Jalan Wawasan 2/3, Bandar Baru Ampang, 68000 Selangor, I came with my wife and my daughter.. my daughter age is 16. On your shop one of the workers saw my daughter in wrong sense that i noticed. If sees my daughter as normal thats ok but his sight is not in good sense... and looking at my daughter for a long and number of times. He is called my daughter using some different sounds, This kind of persons, making the tourists to be get irritated and to make them feel unhappy. Dont placement the young age persons at this place and never make others feel, its all in the hand of the shop owners. all the younge people's not doing like this, It's happen front of the shop, he is wearing KFC uniform That time i notedown The worker name. The worker name is " Fadzil ". Appearance of the worker short and black, Never make placement of this young age person to make to other also feel and make unhappy. I am posting this information, as a father i am really feeling for this. Please take some action on this... feel as a father while taking this action. And please share the action that you taken on him (the worker) to my mail. if you not take action against him i write the mail to KFC headquarters, my mobile number not reached Because i am travelling abroad.

Thank you

SHOP LOCATION
52G -54G,
Jalan Wawasan 2/3,
Bandar Baru Ampang,
68000 Selangor

WORKER NAME : FADZIL
saiful.fapp Send email
 
Oct 31, 2017

no spoon

QSR stores Lvl 12 tower 1 < [email protected] City Centre Jalan Utara 46200 Petaling Jaya Selangor Darul Ehsan.

I'm a resident that lived in the area for years, and each time I went to get a snack plate I didn't get the spoon for my coleslaw and mashed potato. how am I going to eat if I'm at the workplace? it's always like this.Each and every time I went there they didn't give me any spoons.

now I have to report this.
Rafiholdings Send email
 
Oct 24, 2017

Warning me don't oder online

Today I'm just oder kfc online at website..in few minutes I'm received call from kfc and let me know
my area not cover for delivery...than I'm said how come like this last week Friday I'm just oder and they deliver to me..and how come u not cover in u website is undercover...I'm already paid use card .
Than I'm call the customer service to complain after that I'm received call from different numbers..and they said the rider is on the way.
After I'm received the kfc the rider told me
"My leader store said this is last for u oder online and we will not deliver to u anymore pls don't oder again" after im said okey and directly call customer service to complain immediately about this. Kfc now is too bad...in future better they closed down all branches.

Warning me don't oder online

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    Star Plus Channel - Star plus serial ad again & again😖😖
    Please stop this again again and again anupma add 1 lakh...
    Pall mall red - Mould in my filter
    I purchased a packet of cigarettes the day before...
    Edgars - Airtime
    Hi my name is lerato menyatsoe.I went to Edgar's to...
    rechargeindia.club - India economy is getting damaged
    100% कैश बैक ऑफर /और 100% के...
    Giromo - PARCEL STUCK AT PARCEL HUB
    My Parcel still stuck at parcel hub from 19/06/2020 till...
    Grimo - PARCEL STUCK AT PARCEL HUB
    PARCEL STUCK DI POSLAJU PARCEL HUB KLIA My parcel has...
    POSLAJU TRANSIT KLIA HUB - MY PARCEL DELAYED
    TRACKING NUMBER : EHA 119400878 MY Good...
    POSLAJU KLIA HUB - NO PRGRESSION
    TRACKING NUMBER : EHA 119400878 MY Good...
    NELSA WET TISSUE - NO PRGRESSION
    TRACKING NUMBER : EHA 119400878 MY Good...
    EHA 119400878 MY - NO PROGRESSION
    TRACKING NUMBER : EHA 119400878 MY Good...

    Recently Updated Complaints

    Star Plus Channel - Star plus serial ad again & again😖😖
    Please stop this again again and again anupma add 1 lakh...
    Pall mall red - Mould in my filter
    I purchased a packet of cigarettes the day before...
    Edgars - Airtime
    Hi my name is lerato menyatsoe.I went to Edgar's to...
    rechargeindia.club - India economy is getting damaged
    100% कैश बैक ऑफर /और 100% के...
    Giromo - PARCEL STUCK AT PARCEL HUB
    My Parcel still stuck at parcel hub from 19/06/2020 till...
    Grimo - PARCEL STUCK AT PARCEL HUB
    PARCEL STUCK DI POSLAJU PARCEL HUB KLIA My parcel has...
    POSLAJU TRANSIT KLIA HUB - MY PARCEL DELAYED
    TRACKING NUMBER : EHA 119400878 MY Good...
    POSLAJU KLIA HUB - NO PRGRESSION
    TRACKING NUMBER : EHA 119400878 MY Good...
    NELSA WET TISSUE - NO PRGRESSION
    TRACKING NUMBER : EHA 119400878 MY Good...
    EHA 119400878 MY - NO PROGRESSION
    TRACKING NUMBER : EHA 119400878 MY Good...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username