Submit a Complaint

POS LAJU MALAYSIA

Malaysia

Consumer complaints and reviews about POS LAJU MALAYSIA

Senia Schweitzer Bettie Send email
 
Jul 4, 2018

where is my parcel??? EN295562865MY

My item have been dispatch out from Transit Office on 28 JUNE 2018, 03:48:18 AM. No update until now. Please sort it out. I need my item urgently.


Suzie sairi Send email
 
Jul 4, 2018

Barang tidak di terima

Postman sampai rumah tapi tak " Hon " atau call pun no.phone yang dibekalkan dengan alasan postman tidak dibekalkan top up untuk call customer, sedangkan sebelum ni boleh je call dan bila saya call customer service, mereka bagi alasan tiadavorang di rumah , sedangkan saya ada sahaja di rumah semasa itu.
Bila saya call balik contact no Pos Laju nilai tiada jawapan, brg itu juga pos malaysia care line services
Ain Atiqah Send email
 
Jul 3, 2018

Parcel stuck a week at klia transit

Parcel stuck a week.at klia transit.please alert!!!!!

Parcel stuck a week at klia transit

Marcus Mah Send email
 
Jul 2, 2018

pos laju or pos lambat

1. high fess,poor servie.
2. the phone never pick up.
3. the website late update.


my tracking number:EH841603311MY & EH841503254MY.
Juk Send email
 
Jun 27, 2018

Urgent ER313323952MY

Please cek barang saya ER313323952MY. Saya perlukan barang tu segera sb tu guna khidmat pos laju. Dari 21hb pos.. sampai kt pos laju parcel hub terus sangkut sampai sekarang. Harap pihak pos laju tolong ambil perhatian dan berikan komitmen yang baik supaya tak menjejaskan nama baik POS MALAYSIA.
Daphne Wong Send email
 
Jun 21, 2018

Delayed delivery

Delayed delivery parcel ER311103959MY, dispatched out from transit office since 14 June 2018, no status update yet.


Nur Hidayah Ivy Send email
 
Jun 13, 2018

Parcel stuck for few week already

Barang dah berminggu tak sampai. Barang tu nak pakai time raya so poslaju please jalankan tugas kamu dgn betul !! Orang order barang dah awal tapi kamu lambat2 kan. Call office tapi tak jawab !! Apa ke slow sangat kamu punya service ni. Please make sure barang sampai sebelum raya. Tracking number EH472235995MY
Farahazman__ Send email
 
Jun 12, 2018

Pakaian

Salam .. barang saya dah stuck dari 6 jun di parcel hub .. 14 hb ni saya dah nak balik kampung .. mohon cepat sikit ..saya urgent sangat ni .. saya harap pihak2 tertentu memberi kerjasama yg baik dan membaca setiap aduan yg kami nyatakan .. sekian
No traking: EH714793777MY Ep512202485my
Nur Najihah Has-Yun Send email
 
Jun 12, 2018

BARANG SAYA TAK SAMPAI LAGI

hi,

saya nak buat aduan tntg parcel saya x sampai lagi. saya faham banyak parcel, tapi parcel saya dah dipos dari 31 MAY 2018. patutnya dah sampai. sepatutnya poslaju patut hantar parcel saya dulu drpd parcel org lain. saya check tracking saya last update 2 Jun 2018 di Parcel Hub. saya check trakcing org lain yg bru dipos parcelnya dah sampai pd orgnya sedangkan tmpt sama. saya harap sht poslaju baca ni dan buat tindakan pd parcel saya. parcel tu saya nak cpt bukan saje saje, saya nak cpt sbb untuk dipakai pada hri raya. mohon faham. saya order awal awal untuk langkah berjaga jaga taknak stuck sbb hari raya. tapi jadi mcm ni pula.

mohon check tracking saya:
ER190404074MY
tlg sampaikan pd saya sebelum 14 Jun 2018 sbb saya balik kampung pd trikh tersebut.
tq❤️
Ahgila Mohan Send email
 
Jun 11, 2018

Parcel Stuck at klia Hub

I haven’t received my parcel . Since 7 June, the parcel were at klia Hub and need it urgent . Can you please check it and make it to deliver as soon.
Track number: ER332757143MY
Thank you .

Parcel Stuck at klia Hub

Inthumathi Muralytharan Send email
 
Jun 11, 2018

Parcel delayed

I ordered things thru online, seller deliver the item on 6/6/18 but till now i haven't received my item yet. I did made a complained too. Pissed off calling pos laju and no one answer the call most of the. Its an urgent parcel and i did mentioned tht during my complained. You name it POS LAJU but is it your service so LAJU? U thought i got nothing else to do here other than keep following up with pos laju and u guys nicely charge me for my call? Update my parcel status immediately. Below is the details:

Tracking no : EH691335087MY
Contact no: 0123474967
Acha Send email
 
Jun 9, 2018

Parcel stuck at parcel HUb

the latest update is "Consignment dispatch out from Transit Office" on 8 June 2018. However, there is no update as at today, 9June 2018.

Really appreciate if you could look at this matter urgently. Hope to receive my parcel the soonest.

Thank you.

Parcel stuck at parcel HUb

Acha Send email
 
Jun 9, 2018

Parcel stuck at parcel hub

the latest update is "Consignment dispatch out from Transit Office" on 8June 2018. However, there is no update as at today, 9 June 2018.

Really appreciate if you could look at this matter urgently. Hope to receive my parcel the soonest.

Thank you.

Parcel stuck at parcel hub

June Chalsyn Send email
 
Jun 8, 2018

PARCEL DELIVER MIISION MISSING

THIS IS THE SERIOUS ISSUE! that only POS LAJU FACING!PLESE TAKE IT SERIOUS CAUSE AS I KNOW MANY PEOPLE ARE ABOUT COMPLAINING THE SAME THINGS!!

I have bad services experience on this POS LAJU MALAYSIA! in this period! bad serves, bad staff attitude. The phone line i suggest to cut it off and change to chat desk on your website. Langsung no people pick even the call is work!

The girl service is bad too! I complain POS LAJU used to be very fast and received within 3 days! She answer because they want to RAYA now!

I totally understand of this situation, but how come gdex, citilink dont have this issue? they also in RAYA mood but their services is THE BEST!!!! THE PARCEL KEEP ON HUB NO MOVING AT ALL! Please get a very good solution on this congestion of the parcel in HUB!

I GOT URGENT PARCEL NEED IT AND NEED TO BRING TO OVERSEA NEXT WEEK TIME!
THE NOTICE I RECEIVED _ HOLIDAY FOR RAYA BEEN 1 WEEK LONG!

EN022118488MY
EN022119452MY
EN022119259MY
samarun Send email
 
Jun 5, 2018

item belum sampai lagi

kenapa item yang diorder dari 29/05 belum sampai? sy order dua barang di hari yang sama dari kedai yang sama, beza order cuma 5 minit, tp satu shj yang direceive dgn selamat. item satu lagi tersesat d kota kinabalu. 31/05 ada order item lagi, and sampai hari ni belum sampai2 lagi. if those items ever go missing or stolen, i'd be heartbroken. tak payah nak recommend guna pos laju lagi to everyone since servicenya teruk begini. semua ni melibatkan duit and bukannya percuma. pelanggan2 pos laju perlukan jawapan. POS LAJU PLS SOLVE THIS ASAP BECAUSE I WANT TO USE IT DURING RAYA
Lavender Send email
 
Jun 4, 2018

Barang tak ada dalam record.

Barang sy dah dipost pada 30/5 tapi tak sampai lagi smpai sekarang 4jun. Dan check no tracking still "no record found". Apa msalah pos laju? Tolong beri penjelasan. Kenapa no. Tracking sy tk dpt dijejak.EP414468063MY . tolong bagi penjelasan di mana keberadaan brg sy dan status barang sy.

Barang tak ada dalam record.

Bunga April Send email
 
May 30, 2018

STATUS FOR CONSIGNMENT ER298634439MY

Please be inform, my parcel used tracking number as below:

POSLAJU: ER298634439MY

The status is "CONSIGNMENT DISPATCH OUT FROM TRANSIT OFFICE" since 23 May 2018.
Please let me know any update ASAP.

STATUS FOR CONSIGNMENT ER298634439MY

James Ho Send email
 
May 25, 2018

PARCEL TAK SAMPAI

DAH 3 HARI BARANG MASHI DI HUB KLIA. HARAP PIHAK POS LAJU BOLEH MEMPERCEPATKAN PROSES DELIVERY PARCEL SAYA...PARCEL PERLU DIGUNAKAN DALAM KADAR SEGERA. URGENT!!
EH832503434MY
James Ho Send email
 
May 25, 2018

PARCEL TAK SAMPAI

DAH 3 HARI BARANG MASIH STUCK DI HUB KLIA. HARAP PIHAK POS LAJU BOLEH MEMPERCEPATKAN PROSES DELIVERY PARCEL SAYA...PARCEL PERLU DIGUNAKAN DALAM KADAR SEGERA. URGENT!!
EH832503434MY
zuem Send email
 
May 25, 2018

Barang urgent! Tolong deliver cepat!

Pos Laju, tolonglah. Barang urgent nak pakai!
Tolong courier cepat, stop la peram lama2..dah2 la tu..
Haritu peram barang aku 2 minggu, sampai-sampai parcel lunyai, barang kemek tapi aku sabar lagi.
Tolonglah jgn ulang lagi please..

ER257094425MY

Yg ni pos isnin, harini jumaat tak smpai lagi. memang baru tapi aku trauma.. tq
Ummi Najwa Send email
 
May 23, 2018

PARCEL TAK SAMPAI

HARAP PIHAK POS LAJU BOLEH MEMPERCEPATKAN PROSES DELIVERY PARCEL SAYA .. PARCEL PERLU DIGUNAKAN DALAM KADAR SEGERA. URGENT!!
EH710367028MY
Ummi Najwa Send email
 
May 23, 2018

Parcel tak sampai

Selamat sejahtera, harap pihak pos laju boleh mempercepatkan proses penghantaran parcel saya. Parcel tersebut perlu digunakan dalam kadar yang segera!!!
EH710367028MY
Shantini Send email
 
May 21, 2018

Where is my parcel

I want to know where is my parcel? It was sent on the 14/5/18 I used the tracking num to check. It is in PUSAT MEL NASIONAL since 16/5/18? What wrong with service? I can’t even call. Customer care service..

Where is my parcel

yzasya Send email
 
May 18, 2018

WHY TO LONG STUCK IN PARCEL HUB

Why very bad service from POSLAJU cause my item stuck in parcel hub in 2days ! what the hell is this .
nasyiqin Send email
 
May 18, 2018

Barang tak sampai

Mohon pihak pos laju semak dimana parcel sy ER253609916MY tq

Barang tak sampai

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    Vijay TV - Radha Krishna
    Dear mam /sir Please republish the remaining epdisodes...
    Eskom - No electricity
    if you are going to do loadshedding I think this should be...
    Pos laju klia hub - Tracking parcel tiada pergerakan
    ERC185488385MY Parcel masih tidak berganjak dari 23...
    PERSONAL DELIVERY - NON DELIVERY
    1. NOTIFICATION OF NON DELIVERY OF PARCEL WAS GIVEN ON...
    WC Value Plus - Value Plus.
    After reading some of these complaints I didn’t realize...
    Pusat mel nasional - PARCEL STUCKK!!!
    OMG! BARANG YANG SAYA POS TU PENTING SANGATTT!!TAK KELAKAR...
    Carousell - Parcel being stuck at pusat Mel national
    Parcel CD358578246MY being stuck at pusat Mel national...
    Shoppee - non delivery
    Please check my parcel.. I am in need of the item ....
    Dumbell - Not receive
    Not receive goods ordered more than 2 weeks. Tracking no....

    Recently Updated Complaints

    Vijay TV - Radha Krishna
    Dear mam /sir Please republish the remaining epdisodes...
    Eskom - No electricity
    if you are going to do loadshedding I think this should be...
    Pos laju klia hub - Tracking parcel tiada pergerakan
    ERC185488385MY Parcel masih tidak berganjak dari 23...
    PERSONAL DELIVERY - NON DELIVERY
    1. NOTIFICATION OF NON DELIVERY OF PARCEL WAS GIVEN ON...
    WC Value Plus - Value Plus.
    After reading some of these complaints I didn’t realize...
    Pusat mel nasional - PARCEL STUCKK!!!
    OMG! BARANG YANG SAYA POS TU PENTING SANGATTT!!TAK KELAKAR...
    Carousell - Parcel being stuck at pusat Mel national
    Parcel CD358578246MY being stuck at pusat Mel national...
    Shoppee - non delivery
    Please check my parcel.. I am in need of the item ....
    Dumbell - Not receive
    Not receive goods ordered more than 2 weeks. Tracking no....
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username