Log inRegister
Submit Complaint

McDonald's malaysia

Malaysia

Consumer complaints and reviews about McDonald's malaysia

Amanda Mei Send email
 
May 20, 2017

poor delivery service

on 16/5/17 I made a advance order at about 9.30pm and request to be deliver to me at 11.30pm. The deliver reach to me at about 10.30pm. The delivery personal from Birch House Penang Mcdonald request to meet me and when he saw me, he straight scold me said that he had call me many time as he cannot get entry to my department. He go to my admission counter to ask their help to can me through main line but the admission counter personal didn't help him to call. He scold me that if not free don't make order and if had made order must pick up the phone. Actually he only call me 4times. I am working how to pick up phone, if I was free what for ask for delivery. My order track number is 54908.
Letitia Send email
 
May 2, 2017

Prices

how come whenever I order a McDonald's via the app I pay more? the delivery GST aside the meals cost extra charges. I am not sure if this is how it's supposed to be. If it is then it's ridiculous also sometimes the delivery takes an hour plus to arrive. Plus when they can't deliver they do not bother to inform until I make a complain or go the store to check on my order. Have some responsibility and please inform your customers whenever your system down and don't wait for the customers to ask you!
Drsoobi Send email
 
Apr 23, 2017

Mc Donald's

I ordered Mc Donald's delivery on the 21st of April at 7.15pm for my children as my husband and I were going out for a dinner. I got a notification that the delivery will arrive between 8.30 and 8.50 in the app and another one 5 minutes later via email. At 8.40 my aunt called me and told me that the food hadn't arrived. I tried calling the 1300131300 number and they kept cutting my call. At 8.55 pm I got a call from a hotel number and the line wasn't clear. The staff then said their system was down and whether I still wanted the delivery very nonchalantly. I really lost it. My husband had to rush out of the venue to go and get food for the kids and drop it at home for them. It was 9.30 and my kids were so hungry when he reached home. My 3year old daughter was crying as she refused to eat the biscuits my aunt had given her in the meantime. This is totally unacceptable. Which mother wouldn't lose her head knowing her child is hungry. I hope immediate action is taken and feedback is received by someone who can handle the issue professionally.

Mc Donald's Mc Donald's

Masyiro Send email
 
Apr 21, 2017

McDelivery waiting time almost 2 hours

Made an order 21/4 at 12.40pm, it says estimated time arrival 1.15-1.30pm but until 1.40pm the status is still "pesanan diterima" the first stage. Now already 2.30pm but still no delivery. Called the toll number to follow up but service was frustrating. BAD SERVICE from mcdelivery mutiara damansara! So disappointed.
wynntan15 Send email
 
Apr 20, 2017

chocotop

I want to complaint that my chocotop was not been fill in full with my ice cream. The bottom of the cone is empty too.
The staff also di't have any intention to change for me

Location: Permas Jaya Mcdonald
Time: 1.45

chocotop

Salwa Send email
 
Apr 12, 2017

Pesanan diperolehi tidak lengkap

Semalam, 11 April 2017 lebih kurang jam 8 malam saya membeli bubur large size dan one set spicy chicken menerusi drive thru, selepas saya ambil bungkusan dan air sampai rumah saya buka saya lihat tiada fries.

Hari ini bari sebentar, saya membuat pesanan saya bubur dan set chicken spicy, sekali lagi selepas pesanan saya diserah dan saya andaikan tiada apa lagi kerana pelayan sedang nersiri dan seorang lagi menyapu sampah saya pun gerak kereta ke hadapan. Sekali lagi, air milo untuk set spicy chicken saya tiada.

Saya tidak faham kenapa semua order saya tidak diserah serentak, sudahlah beratur lama, bila pesanan diserah pelanggan pasti akan cepat-cepat jalan kerana beri laluan pada kereta di belakang yang menunggu lama.

Mengapa staff kaunter tidak menunjukkan tanda2 bahawa ada pesanan saya bwlum sempurna seolah sengaja berbuat demikian.

Saya ingin menuntut gantiruggi atas pesanan saya yang tidak lengkap sedangkan bayaran saya buat penuh bagi satu set. Sangat mengecewakan bagi saya yang kali pertama dan kedua ke McCafe di putrajaya ini.
alexu81 Send email
 
Apr 9, 2017

Bad service

Location : MCDonald's Bandar Utama DT
Date : 09/04/17
Time : 3.37am

May i know what is call fast food restaurants? My one order can be take about 25 to 30 min to process.
alexu81 Send email
 
Apr 9, 2017

Service

Location : McDonald's Bandar Utama DT (#133)
Date : 09 April2017
Time : 3.37am

May i know what is calling Fast Food Restaurant? My order need to wait 25 to 30 min to Process. Bad services of MC Donald's Bandar Utama DT.
Vanes Send email
 
Apr 6, 2017

Food

On 28/03/17 I went to McD ioi puchong. I had very bad experience at McD ioi puchong. Time around 8.00-8.30pm no customer & at the same no greetings from the staff. I ordered at counter 1 & my order is 1M Ayam spicy request for drumstick & rib, 1M Fof, 1ala Carte Mcc & drinks change to ice lemon tea for take away. Ones's reach home I found that, 1Mfries missing, chicken given wings & keel & the Fof was so dry & hard. On the spot I called McD 03-58820112 but not reachable, I tried few times but still the same. I send my feed back to www.mcd feedback.com.my & McD feedback from App Store but until today no response at all. Please maintain your company standard. It's really disappointed when we pay for it but we received bad service.


Thank you
Sarah
sarah101819@hotmail.com

Food

lindabs Send email
 
Apr 3, 2017

Staf mcd parit raja tidak profesional

Staf yg bertugas di kaunter pagi ni muka ketat layan customer. So not professional. I did not feel welcomed at all. I wonder why always mcd branch yg kat area pekan kecil selalu staf front ofice macamni. I think branch manager kena selalu train their staffs about welcoming the customers.
Az@ha Send email
 
Mar 31, 2017

Cashier drive thru kurang sopan & trainer lambat

Saya telah memesan 2 aiskrim coklat hersey & 1 vanilla cone secara pandu lalu tetapi semasa ingin membayar harga pesanan di juruwang di pandu lalu mengatakan saya telah memesan sundae cup bukan hersey. Apabila saya mengatakan bahawa memang saya memesan hersey bukan sundae dia seperti menahan marah sambil menyepak dinding di kaunter tersebut sambil memanggil supervisor untuk memadam pesanan yang telah dia silap lakukan. Kemudian dengan tiada ucapan terima kasih dan senyum pada saya lalu saya pun terus ke bahagian ruang menunggu pesanan. Sampai di sana seorang budak lelaki baru bekerja agaknya berpakaian tshirt putih telah siap membuat pesanan saya tetapi dia menyuruh saya menunggu di hadapan pula padahal pesanan saya telah siap kemudian saya pun menunggu selama 10minit semata-mata untuk aiskrim tersebut sambil memandang pelanggan lain yang memesan aiskrim juga telah dapat pesanan mereka padahal saya yang telah memesannya terlebih dahulu. Kemudian seorang staf perempuan india bertanyakan pada saya ada memesan ayam goreng 9 ketul ke lalu saya menjawab tidak tetapi telah menunggu lama untuk mendapatkan aiskrim yang saya pesan. Kemudian staf tersebut memberitahu kepada budak tersebut barulah saya mendapat pesanan saya. Nasib ketika itu saya bersabar & tidak buat perkara lebih teruk terhadap 2 orang staf yang satunya kurang sopan menyepak dinding & satu lagi service yang kurang cekap. Justeru itu saya harap agar pihak Mcd ambil perhatian aduan ini. Semoga staf sentiasa bersabar & cekap dalam melaksanakan tugas seperti saya juga seorang penjawat awam. Pepatah mengatakan 'Customer Is Always Right'. Sekian, terima kasih.
ariffin Send email
 
Mar 29, 2017

Store Teruk

Tarikh:29/03/2017
Masa:19.15 pm
Tempat: McDonald's Kota Damansara

Kepada Tuan/Puan,

Saya ingin buat aduan tentang restoran/store, tandas lelaki yang sangat busuk yang sepatutnya periksa setiap 15 minit (air kencing bertakung & taik bersepah dalam mangkuk tandas), "customer in" sepatutnya buka 3 mesin kaunter, "follow up" balik staff termasuk manager "smile & adap" jangan depan orang HQ turun "orang besar" baru nak guna "SOC", saya disuruh tunggu ayam spicy 5ketul selama 30minit oleh cashier lelaki & masa ambil pesanan yang telah siap tanpa ayam crew barista suruh saya tunggu selama 30 minit & selepas 50 minit saya pergi ke kaunter untuk ambil pesanan (ayam spicy) & saya tanya da siap ke (crew barista perempuan terus ambil resit saya dan tanya manager perempuan) datang semula beritahu kena tunggu lagi 8mnit (saya berdiri depan kaunter selama 5minit) & saya ckp masak ayam 10 minit nak kena tunggu lagi 8 minit lagi berape jam nak kena tunggu & crew barista cakap masa ayam lain & saya cakap tak payah nak tipu saya tahu berape minit masak( crew barista tu pergi beritahu manager perempuan tu) & (saya sudah + 5minit lagi) manager tu datang jumpa saya cakap kena jugak tunggu 8 minit ade pun ayam yang ni je & saya ckp baik saya tunggu kat sini 8 minit & manager tu datang semula kata thigh ada regular sahaja da masuk dalam kotak ayam saya campur dengan spicy & saya cakap saya tak nak, saya nak juga macam saya order (2thigh, 2drumsticks & 1wing), & manager tu belah & manager tu datang semula dengan ayam da siap & saya periksa balik (jumlah saya tunggu 1jam 4minit)& manager dan barista tu tiada guna " customer recovery", management sudah tahu buat promosi #mostawesomebite sepatutnya bersedia untuk serbuan pelanggan. Saya minta penjelasan dan "re-train" staff semula..



Regard,
Ariffin
011-28808047
noliesyahana Send email
 
Mar 27, 2017

McChicken for delivery

why is this meal unavailable or delivery ??
i am literally hearbroken when im really creaving for this and mcdonald nearest me is quite far from my house </3
Yayy Send email
 
Mar 25, 2017

Bad Service

Mcd seri alam masai johor, Ambil order macam dengar, bukan main lagi pandang mata kita ni,, order burger 1 jadi 3, dah salah tak nak mengaku, kita pulak yang disalahkan,,
lepas tu terus pergi dan suruh orang lain settle,, pekerja yang pakai baju kelabu ni apa jawatan dia ea,, memang kurang ajar,,

tag nama ANUAR
Zamrighani Send email
 
Mar 23, 2017

Food quality

Saya ada beli set double cheesburger...dengan 1 mcflurry aiscream......tapi burger dah lah dalam nya kosong sayur pun tak ada....frriess dah lah hangus keras pulak tu......kalu nak buat bisnes biarlah jujur...jujur dengan pelangan...jadi biar quality tu ada standart tu ada...jangan nak cincai jer....
Jamilah Kasim Send email
 
Mar 20, 2017

AIR CANTIK

Tak sampai hati nak minum air ni , cantik sangat. Mcd prima saujana

AIR CANTIK

eddisonleong Send email
 
Mar 19, 2017

Vegetarian meal

Hi, I'm not here to complain. Instead I just want to suggest about the vegetarian meal. Maybe is good that McDonald's can add on salad options for parents whom prefer greens.(example: Caesar Salad, my mum favourite or coleslaw )

Thank you!
Eddison Leong
ayiezz08 Send email
 
Mar 19, 2017

Ayiezz

Hi..Saya boleh di klasifikasikan sebaai ' Regular Customer ' McD Kota Damansara. Pandangan saya, cleanliness untuk premis mcd Kota Damansara ini memang tidak memuaskan. Setiap kali kunjungan saya ke sini, keadaan kebersihan tandas amat mengecewakan dan membuat hilang selera makan. Tandas di mcd Sek 6 Kota Damansara sudah boleh di kategorikan seperti Tandas Awam yang cukup kotor dan jijik. Pada hari Jumaat ( 17/3/2017 ), saya dinner di sana pada jam 830pm , saya ingin ke tandas dan mendapati tandas di sini cukup kotor dengan keadaaan setiap mangkuk tandas sama ada membuang air kecil dan air besar mempunyai najis yang tidak dibersihkan sama sekali. Jelas di situ Pihak Restoran langsung tidak menitikberatkan kebersihan tandas kerana sudah beberapa kali kunjungan saya di premis anda, tandas anda memang kotor seperti langsung tidak dibersihkan. Saya terpaksa berjalan kaki untuk menggunakan tandas di Stesyen Minyak SHELL yang bersebelahan premis anda.

Sebagai Pelanggan saya berharap Pihak Restoran tolong menitikberatkan hal ini kerana sungguh memalukan dan memburukkan nama 'Mc Donalds'... Tandas Shell lebih bersih daripada tandas di premis anda.
pelanggan Send email
 
Mar 3, 2017

staff

3/3/2017 lokasi McDonald's Seksyen 3 Shah Alam Selangor . saya order makanan di kaunter dengan bahasa yang lembut. tapi alangkah terkejutnya saya yang ambil order tu bersikap kurang ajar dgn muka yang agak bengis . tiba-tiba meninggikan suara . peringkat umur yang begitu sungguh tak sangka .SUNGGUH . sempat tengok name tag dia SALMA . amat kecewa dengan layanan begitu . harap dapat beri tunjuk ajar ETIKA BERKOMUNIKASI YANG BAIK dengan pelanggan staff macam tu ya . terima kasih .
Simon kua Send email
 
Feb 26, 2017

Just complement.

Service and the stuffs very good especially Fiza, Tika n Nadiah.I give 5stars for them. The only comment is the air-conditional, not cold.Need service.
Mdrazif.daud Send email
 
Feb 26, 2017

Drive thru so slow

Service for drive thru at seri manjung so bad and slow it's take to long to deliver our meal...Pls take action
phoonpauline Send email
 
Feb 24, 2017

Service

Good day.
I was having a bad experience with you people in your Nu Sentral outlet. Today (23 Feb) in about 8.20pm, I was queueing to place an order in your store as stated above. By the same time, one of the white foreign men was queuing in a wrong line. He was angry and try to speak out. It seems the on duty staff was in fear since he/she kept apologizing and allow the particular white men to cut my queue. I am here and willing to tell that was actually me came to you people store at first and I was waited 10 minutes before this. Even so, the black shirt lady seems an in charge person there but she does not even inform me by even single word and let the white people cut the queue. Frankly speaking, is the fair to the rest customer who stands behind? In my point of view, you people management is a huge problem since that unable to make customer queue properly. The collection queue and purchasing queue is totally in a mess! Is it you people playing a culture that white foreign people have a higher priority? I was tried to express something but the in charge lady seems to be ignored. This makes me feel frustrated and walked away as this is not a correct manner to handle. Thank You!
Hao Send email
 
Feb 19, 2017

Logo/ Symbol

Hi all~~ When you are eating Big Bugger McD, how many of you are noticed this symbol (red) ? What is the rational of putting only this "female" symbol? Can McDonald's Malaysia give us some feedback?

Thanks and best of regards

Logo/ Symbol

berrylok Send email
 
Feb 4, 2017

keracunan makanan

LOKASI: KL SENTRAL
TARIKH:2/2/2017
MASA :8PM

Saya beli double cheese burger dah makan, waktu malam cirit birit dan muntah.Menyebabkan 3/2/2017 universiti college exam paper saya tak boleh exam dalam keadaan yang sihat (sakit perut dan muntah). Kalau beliau ingat saya fitnah Mc Donald saya ada bukti (resit and saya ada pergi tengok doctor if you want more evidence). Saya harap Mc Donald akan jadi ledih baik. Sini saya nak cakap bukan nak cari gaduh. I still love Mc Donald. Cuma nak beliau jaga kerbersihan sahaja. Thank you kalau saya tulis atau benda lain salah saya minta maaf di sini.
sushi3030 Send email
 
Jan 29, 2017

service

29.January.2017 (between 2pm-3.30pm) I just made an order to McDonalds through the website. Firstly, the order came in very late, I depend on McD thinking i wouldn't starve myself, instead i have a mild gastric now. On top of having mild gastric, the fries i ordered is old and not fresh at all. The coke is diluted. I hope my burger isn't rotten. What happened to the dependable service from McD? No wonder the competition is leading the market. Fix your service and quit thinking you can push the less fresh meals to the delivery customers.

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    Sedgwick CMS - Corrupt Sedgewick!
    Honestly the worst company I have ever dealt with. They...
    Nationstar Mortgage - Corporate Advance - stilling money
    My mortgage was sold by Bank of America to Nation Star and...
    eDreams - worse Customer service and ticket not issued
    I am writing to you to raise an issue about: Edreams...
    US Pharmacy - will not stop calling
    U.S. Pharmacy will not calling my cell phone. Tried...
    FREELOTTOSUB*SERVICE 212-867-1808 NY - Taking money after I cancelled (FREELOTTOSUB)
    I have unsubscribe with you I've emailed you and this...
    Samsung J1ACE - mobile theft
    IMEI no. 353415079308691, Sl no. RZ1H10DM, mobile no....
    cop@vsnl.net - Mobile Theft
    Rajendra sharma AT -Bhelwa Po -Aran Block-Sattar-Kataiya...
    ABC Good Morning America - Michael Strahan
    I have been watching GMA for years. Unfortunately, Michael...
    IQ Data International / RentCollect - Nicole Schacht
    I left this apartment in good terms owing nothing but then...
    MIBFA - surplus
    my farther was waiting for 3 years before he died now 5...

    Share this site with others

         
          

    Recently Updated Complaints

    Sedgwick CMS - Corrupt Sedgewick!
    Honestly the worst company I have ever dealt with. They...
    Nationstar Mortgage - Corporate Advance - stilling money
    My mortgage was sold by Bank of America to Nation Star and...
    eDreams - worse Customer service and ticket not issued
    I am writing to you to raise an issue about: Edreams...
    US Pharmacy - will not stop calling
    U.S. Pharmacy will not calling my cell phone. Tried...
    FREELOTTOSUB*SERVICE 212-867-1808 NY - Taking money after I cancelled (FREELOTTOSUB)
    I have unsubscribe with you I've emailed you and this...
    Samsung J1ACE - mobile theft
    IMEI no. 353415079308691, Sl no. RZ1H10DM, mobile no....
    cop@vsnl.net - Mobile Theft
    Rajendra sharma AT -Bhelwa Po -Aran Block-Sattar-Kataiya...
    ABC Good Morning America - Michael Strahan
    I have been watching GMA for years. Unfortunately, Michael...
    IQ Data International / RentCollect - Nicole Schacht
    I left this apartment in good terms owing nothing but then...
    MIBFA - surplus
    my farther was waiting for 3 years before he died now 5...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username