Submit a Complaint

McDonald's malaysia

Malaysia

Consumer complaints and reviews about McDonald's malaysia

Fauzee Send email
 
Apr 4, 2021

Perkhidmatan Tak Bagus

mc donald’s MRR2 kepong
order nugget happy meal.. nugget keras dan sejuk👎🏻
order air ice latte pahit langsung takde rasa gula ..pakai cup pun cup air biasa 👎🏻
fries lembik dan sejuk macam dah lama 👎🏻
nak berniaga biarlah ikhlas jangan tahu ambil untung je
beli pakai duit.. bila kita tak makan membazir buang2 so telan jelah tutup mata..
hope tukar la perangai
Nashua Atikah Send email
 
Jan 3, 2021

Kulit telur dalam CrspyChic+ScrambleEgg

Saya beli CryspyChic+ ScrambleEgg set dekat Mcdonald's Petron Section 7.. Bila mula mula makan je dah tergigit kulit telur.. Biarkan lagi tapi bila dah nak habis baru perasan ada lagi kulit telur.. Terus tak jadi saya nak habiskan..
Md Azri Send email
 
Dec 31, 2020

Makanan tak cukup

Order online.... Bayaran penuh, tapi tak dapat cukup kuantiti... HM Cheeseburger tak ada!
tarmizah Send email
 
Dec 2, 2020

Mcdonalds Shell sec13 Shah Alam

setiap kali pergi ke mcdonalds shell sec 13 ni beli happy meal mesti mainan kehabisan stock. kalau sesekali kehabisan stok saya faham la jugak, ini boleh di katakan selalu tak ada stock. staff x check ke stock brg ada ke x? kenapa saya pergi ke mcdonalds di sec 3 shah alam x pernah mengecewakan. selalu ada stock mainan happy meal & staff dia sgt baik melayani pelanggan walaupun mcdonalds disitu sibuk & ramai pelanggan. pihak HQ tlg pantau ckit...
sweepong22 Send email
 
Dec 25, 2019

Dirty and smelly Environment

Vomit Smell, Dirty, Unclean environment, very old outlet, never carry out renovation, Dirty aircon, poor ventilation system, dirty wash basin too.
Will complaint to US head quarter soon with photos if still no improvement.

Hope owner can take immediate action, not just spend effort on earn money only.
Nurul Amira Send email
 
Nov 13, 2019

Nasi Lemak Basi

To MCD SETIAWANGSA

I just ordered NASI LEMAK this morning and nasi lemak tu dah basi, berbau dan berlendir, timun pun dah berlendir dan nasi tu dah rasa masam tak boleh makan!

Plss be more allert!!
And i hope McDonald’s will take further action to prevent this from happening.

THANK YOU

Nasi Lemak Basi

Azizi1717 Send email
 
Oct 18, 2019

Penghantaran Tidak Lengkap

Make an order for delivery. My order no (131715). Request for 2 spicy deluxe and 1 double sweet chilli fish set but miss 1 spicy deluxe. Conplaint made but no actions. Identified it was from BIRCH House Penang. They promise me to resend my burger but waiting and keep waiting still no BURGER.
[email protected] Send email
 
Oct 8, 2019

Spicy Sweet Chilli Fish Burger

Ordered take away for Spicy Sweet Chilli Fish Burger last week and tasted well with all the toppings and sauce was equally packed.
Went there again this week and a total change in taste where all reduced tremendously. Hardly the Spicy, Sweet ot Chilli taste was not present. Guess the staff that was preparing hardly maintaining any standard on food preparations. Have other complaints but no points as hardly any of these complaints are being looked into to improve their services in Malaysia mostly.
Also, the current crew all of them consist of one race and hardly any other race is being seen here. If this was dominate by other race, the current will definitely make a big hoo-haa. What a country we're leaving ion with job opportunities is not being equally distributed.
Some of their spoken english is very bad and hardly conversable for foreigners who are ordering.
Rin Send email
 
Oct 7, 2019

Staf x mesra

Tlg buat staf keje mesra sikit.ni kelam kabut kt dpn blh gelak2. Nak senyum pn ssh setakat keje nak gji je baik tak payah dan lgi satu staf yg pakai baju ungu tu tah apa function kt luar.takde buat apa pn tlg cust tpi boleh main handfon kt mccafe sembang. Is this your staf mcd rawang? Nama staf baju ungu tu tak silap aina
Rin Send email
 
Oct 7, 2019

Staf x mesra

Tlg buat staf keje mesra sikit.ni kelam kabut kt dpn blh gelak2. Nak senyum pn ssh setakat keje nak gji je baik tak payah dan lgi satu staf yg pakai baju ungu tu tah apa function kt luar.takde buat apa pn tlg cust tpi boleh main handfon kt mccafe sembang. Is this your staf mcd rawang?
Jaes Send email
 
Oct 7, 2019

Order doubleFOF given singleFOF

I order take away double FOF RM11.31 on 6.10.19 12.06pm at Aeon Big Wangsa Maju but given single FOF.
Invoice : 001470100054497.

Order doubleFOF given singleFOF Order doubleFOF given singleFOF Order doubleFOF given singleFOF

Jaes Send email
 
Oct 7, 2019

Order double given single

I order take away double FOF RM11.31 on 6.10.19 12.06pm at Aeon Big Wangsa Maju but given normal single FOF.
Invoice : 00147010054497.

Order double given single Order double given single Order double given single

norlelamokhtar Send email
 
Oct 1, 2019

meals not complete

1/10/19 - 12:59
bought set of classic meal - chicken mc deluxe (perfect chicken lover) RM12.95 via drive thru
but receive burger without patty, only receive bread+sos+vege

- mcd denai alam

meals not complete meals not complete meals not complete

favraa Send email
 
Aug 30, 2019

KURANG AJAR DAN TIDAK HORMAT PELANGGAN

Pada hari jumaat , 30/08/2019 , pukul 12.56pm, number invoice ( 000400100036965 ). Saya telah makan tengah hari di Mcdonalds PETALING JAYA SS21/39, seorang juru wang yang bernama SITI FAIROS sangat kurang ajar dan tidak menghormati pelanggan.
Saya order ayam goreng 3x pedas set yang dua ketul ayam sahaja. Saya memberitahu SITI FAIROS untuk menukar kedua-dua ayam pada bahagian yang bukan isi, tetapi SITI FAIROS lantas menjawab dengan muka yang masam tanpa senyuman, ayam tak boleh ditukar dengan alasan kerana ayam tidak cukup !!! Dia bercakap DENGAN MUKA YANG SANGAT SOMBONG DAN ANGKUH !!! Selepas siap makanan yang saya order saya meminta SITI FAIROS penyedut minuman (straw ) , dia memberi namun hanya membuang didalam tray saya... TOLONG PIHAK MCDONALDS AMBIL TINDAKAN SEWAJARNYA !!!!!
n.zulaikha Send email
 
Aug 29, 2019

set is not complete

last time I've ordered nasi lemak mcd set with medium ice lemon tea..once the order received,i only got nasi lemak and the ice lemon drink..got no chicken..paid for Rm9.47 for nasi lemak only..the mcd's branch is in TTDI'S
camelia3279 Send email
 
Aug 5, 2019

POOR FOOD HANDLING

I would like to raise a complaint about Mc Donalds staff who took order fro my lunch on 05/08/2019 @ 13:33 for City Plaza Alor Setar Outlet invoice number INV#000860200001147. I ordered "AYAM GORENG McD" and porridge for dining-in there. When the order came out from the kitchen, the "AYAM GORENG McD" were packed in a take-away box and your staff who I believe to be one of the manager there (donning grey unifrom) transferred the chicken from the take-away box to a dining box using her naked hands. It should not be that way and strictly against the food handling rule for a fast food restaurant. The staff must do that in a proper and hygienic way by using serving tong or plastic hand gloves as they touch so many surfaces such as keyboard, table top, rags and et cetera.
nurul masitah Send email
 
Aug 1, 2019

Makanan basi

Saya oder dengan food panda pada 1/8/19 , 2 set nasi lemak mcd + 2 pcs chicken tapi nasi lemak yang diterima sudah basi.. satu set totally basi..tak boleh makan langsung tambah dengan bau basi ,.. harap pihak mcd boleh perbetulkan keadaan ni sebelum terjadi masalah lain.Ada video tapi tak boleh attach..harap pekerja lebih teliti dalam penyediaan makanan.. sebab sepatutnya benda remeh macam ni boleh dielakkan..

Makanan basi Makanan basi

dila1401 Send email
 
Jul 31, 2019

Pesanan tidak cukup

Kepada McD Malaysia...

Aduan ini dibuat setelah terlalu kerap mengalami kerugian seperti duit baki tidak cukup dan makanan tidak cukup semasa buat tempahan di kaunter pandu lalu MCD Presint 2, Putrajaya. Tiada ruang untuk periksa makanan yang diterima kerana pekerja meminta bergerak dengan cepat apabila selesai memberikan makanan.

Hari ini, 31/07/2019 saya dengan keadaan lapar selepas pulang dari pejabat singgah di McD untuk membeli set ayam goreng apabila ternampak iklan Nasi Lemak Ayam spicy dengan telur mata dan sambal yang menarik, saya telah menukar fikiran dengan membeli 1 set Nasi Lemak dan air iced lemon tea ditambah bayaran untuk saiz yang besar. Sepanjang perjalanan pulang ke rumah saya telah membayangkan kesedapan nasi lemak yang cukup lengkap bersama minuman kegemaran. Tapi malangnya setelah menghidang nasi tersebut saya membelek2 mencari telur mata yang mengiurkan seperti gambar di papan iklan tapi hampa kerana telur tersebut tidak disertakan bersama 😭 lagi mengecewakan apabila iced lemon tea (large)yang dipesan tiada, yang ada hanyalah air bergas (coke/pepsi - saya alahan dengan air bergas jadi tidak pasti air apakah itu).

Ini merupakan pengalaman yang sangat menyakitkan hati apabila makan nasi lemak yang tidak lengkap dan minuman bergas dibuang je. Saya harap pihak pengurusan McD dapat mengambil langkah sewajarnya bagi merawat kekecewaan saya ini. Sekian, terima kasih

Pelanggan yang kecewa,
[email protected] / 013-9225793

Pesanan tidak cukup Pesanan tidak cukup

ibugarang Send email
 
Jul 27, 2019

Drive Thru Bad System

McDonald's Shell Jalan Cheras DT(#224)
Ord#27 Reg#19- 27/07/2019 13:12:00
Inv#002241900010027

1) Ordered M DbleQPC for RM18.86 but received Only QPC in a box which stated (DOUBLE)QPC.
2) Free Sticker today with Coke McFreeze but did not give us.


First all staff came out to take order. As usual make payment the next step. When reached collection counter, been told to wait at fully occupied carpark with so many cars waiting already. Only manage to give us those cold drinks (we orderd set meal) but without the McFreeze. Thought they will give us later. As many cars already queuing up and making the whole area havoc. Our car already went further and further to the front. The poor stuff who delivering our order got to find each car and pass the food. Imagine the cars parked here and there waiting. For your information this happened enormous time.

As soon as we received we just checked the stuff we ordered and didn't opened the box and checked as the box indicated DOUBLE QPC. We believed all the while McDonald 's Shell Jalan Cheras very efficient and "trustworthy".
Bellapiveer Send email
 
Jul 20, 2019

Bad Service

I order food via MacDelivery.. Order at 9.12 estimated time will deliver to my house at 9.45-10.00 am.. i have waiting for 1 hour 30 mins i never received any information about my order.. at 10.43 the MacD staff call regarding my order and tell me that they dont received my order due to They cant receive order memo from hq.. when they call me, they said all the food that i order finish.. wahhhh.. what kind of lie is that?
Please Improve Send email
 
Mar 6, 2019

Bad despatch / delivery service

1) We made order in advance at about 12 noon for delivery at 2pm on 3/3/2019, Pandan Indah area. [Order No. 171-03/03/2019-557450]
2) At 1.23pm, the despatch called me asking if we could accept the delivery at this time. I told him to deliver at 2pm as ordered, we were not at home.
3) At 2:20pm, our delivery has yet to arrive.
4) I then called back the despatch at his mobile, he told me that he was just left the restaurant for our delivery.
5) He finally came after 2:30pm.
6) After he left, we found out that half cup of the 2 soft drinks were spilled, no more ‘gas’ inside soft drinks (looks like the drinks were filled up quite some time ago), the McChicken was a bit wet and French fries were totally soft.
7) We suspected food have been taken out from the restaurant for more than 1 hour before delivered.
8) We are absolutely disappointed, feeling cheated. Wandering if to give them another chance.
9) The management should monitor and pay attention to the despatch team.
kwsaw Send email
 
Mar 6, 2019

Unfair treatment

02-Mar-2019 2pm at McD Bdr Puteri Puchong DT (#323)

- At the order counter, the lady does not allow to redeem the McD Free McChicken using Hotlink (Maxis) app.

- Counter lady has checked with SADDAM ALI (as shown on another pic) and they both saying this cannot be done at their counter.

- According to them, this required to collect a physical coupon from Maxis center and come redeem with the coupon instead of using mobile app.

- They are too ignorant to read the T&C stated on the app and just telling this cannot be done at McD counter. (Same for the McD Free Sundae cone, on the next screenshot attached)


On next day (03-Mar-2019), I went to another McDonald's branch - McD Equine Part DT (#192), I show the counter the exact voucher from my Hotlink (Maxis) app, and I get to redeem the Free McChicken with no question ask.


I have few things would like to clarify:

1. Why am I being treated unfair at McD Bdr Puteri Puchong DT (#323) outlet?

2. Why is Mr. SADDAM ALI confirmed this voucher is NOT redeemable at McD outlet but it can be done on other McD outlet? (double standard?)

3. If McD do believe this was a mistake on the T&C stated on Hotlink (Maxis) app, I would like to know that.

4. Therefore, I have posted my doubts to McD Malaysia under their "Contact Us" form on 02-Mar-2019, unfortunately McD Malaysia seems not interested to answer my question.


Since this unfair and unprofessional treatment from McD not getting resolved, I believe this is against the:

LAWS OF MALAYSIA Act 599 - CONSUMER PROTECTION ACT 1999

PART II - MISLEADING AND DECEPTIVE CONDUCT, FALSE REPRESENTATION AND UNFAIR PRACTICE


K.W.


Didila Send email
 
Feb 22, 2019

Ayam happy meal pedas

Sy buat pesanan melalui mc delivery..sy pesan set ayam happy meal..dah la bagi ayam bahagian dada pedas plak tu..mcm mna anak sy nk makan..selalu order ayam happy meal dapat bahagian peha..order 2 set happy meal dapat 1 je mainan kotak happy meal bleh plak bg 2 klu kotak xbagi pun xpe asal ada mainan..menangis anak sy 1 lg sbb xdapat mainan..kecewa betul dgn McDonald's..sy adalah pelanggan tetap McD..lain kali tolong la check betul-betul order pelanggan n double check blik..
Danial Send email
 
Feb 19, 2019

Pesanan Lambat

Saya order pukul 8 pm... Minta hntr pukul 10pm... Pukul 10.25 saya call mcd andalas sebab order ta sampai.... Mereka ckp tunggu 10 minit lg... What is the use saya order awal???? Selalu mcm ni..da pernah complain pun... bila mknan sampai.. Air jd sejuk... Makanan da ta panas ... So x ni saya upset yang teramat sangat.. Terpaksa cancel my order... N also saya ni regular Customer.. Siapa perlu disalahkan????
Rabecca Send email
 
Jan 29, 2019

Makanan sejuk

Makanan sampai dengan sejuk,sangat tak puas hati..sebab sebelum nie order ok je tak ada masalah pun..kali ke 3 order dapat yang sejuk..rasa macam tak berbaloi bayar. Dah lah tunggu lama 😑

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username