Log inRegister
Submit Complaint

Parcel hub shah alam

Malaysia

Consumer complaints and reviews about Parcel hub shah alam

rahayu Send email
 
Feb 13, 2018

Barang tak sampai pada penerima

Barang tak sampai lagi. Masih dalam proses.Dah seminggu.
Tracking number
EP448125045MY

Barang tak sampai pada penerima

Aini rodrigues Send email
 
Feb 8, 2018

Bila saya nak dapat barang saya?

It takes like forever untk barang nak sampai? Malaysian workers are so slow, be profesional please.



Check my item EH611917007MY pleaseeee.
Masz tipmer Send email
 
Jan 9, 2018

Kenape Parcel stuck di hub shah alam

Kenape ye parcel stuck di hub shah alam dh smggu. Item tu masih x dihantar keluar. Customer sy dh bising2. Item nk dihtr ke sabah. Jaminan poslaju pnghantaran 4 ke 5 hari. Tp item tu stuck di hub shah alam lg. Minta jasa baik dr pihak poslaju beri penjelasan or apa2 info item sy tu.. sy dh puas call 1300300300 tp sampai kini tiada siapa yg pickup call sy.. hope pihak yg berkenan tlg brtanggungjwp dn peka dlm urusan penghantaran. Tarikh brg didftr di kaunter giant kinrara 3/1/2018.. EH649466893MY
munah pawi Send email
 
Dec 16, 2017

Barang tak sampai lg pada cust

Nak tanya kenapa barang sy tak sampai lg ya...Berapa lama lg nk sampai..Cust dh mula cuti dh hari isnin ni..Siapa nk ambik barang tu nanti..Ingat nak cepat..Terus lambat jadinya...

EN921695775MY-selalu je masalah kat parcel hub shah alam...
munah pawi Send email
 
Dec 16, 2017

Barang tak sampai pada cust

Nak tanya..Kenapa barang saya tak sampai2 lg pd cust..Selalu je macam ni...
-EN921695775MY-ingat nk cepat..Lampat plk jadinya...😠😠
WarmG Send email
 
Sep 18, 2017

Shipping problem

Parcel belum receive , dah satu minggu still at parcel HUB selangor . ER024678281MY
troyandchad Send email
 
Sep 8, 2017

Parcel di hub shah alam tidak bergerak

hi..parcel saya still di hub shah alam.barang dah hantar daripada 25/8/2017 till now still belum terima..

-ER023119520MY(25/8/2017 HANTAR)
troyandchad Send email
 
Sep 8, 2017

Parcel stuck di hub shah alam

hi..Barang saya masih stuck di Shah Alam.barang dah hantar daripada 25/8/2017 till now still belum terima..

-ER023119520MY(25/8/2017 HANTAR)
Hajar Send email
 
Aug 25, 2017

Parcel stuck mybe di hub shah alam

Kenapa barang saya tak bergerak dari parcel hub shah alam.dari hari selasa sampi la sekarang..pos laju tapi kenapa tak sampai-sampai lagi barang saya.
ER020519982MY

Parcel stuck mybe  di hub shah alam

syirahnz Send email
 
Aug 24, 2017

Parcel stuck di hub shah alam

Saya nak parcel saya sebelum raya haji. Kerana barang tu penting. Kalau sampai lepas raya haji memang takde harapan lah.
EH 58 547 1633 MY
Nabia Send email
 
Aug 8, 2017

PROSES BARANG DUA MINGGU KE?

Barang saya masih stuck di Shah Alam. Boleh saya dapatkan balik barang saya?
EH 53 229 215 3MY
farahzint Send email
 
Jun 5, 2017

Proses barang seminggu ke??

Hi.nak tanya.da seminggu saya track barang saya ad di parcel hub shah alam..
soalan saya, berapa lama lagi ye nak simpan kat sana? Kata laju..macam lambat je..
cuba encik pos tolong sy cekkan... Kot kot la ad jalan penyelesaian..

- EM762964278MY (SEMINGGU STUCK)

- EM763414515MY (3 HARI STUCK)

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    Coca Cola - lottery wining
    i got a messages from +94776323350 saying your dialog...
    Mobily - daily deduction 0.15 halala
    Please need your assistance to stop deduction 0.15 halala...
    Zain KSA - zain sim not removed my aqama
    Sir, Zain is the worst service provider firstly they...
    POS MALAYSIA - barang tak sampai
    dari 31/01/2018 in transit to malaysia...sampai hari ni...
    Poslaju - lambat
    barang yang saye pos belum smpai tolong cepat kan pls tu...
    Mc Donald’s - Very very Rude behavior of night manager and staff member
    I stay one block Close to 3855 W Lawrence Ave...
    SNGPL - Problems to Residents Due to SNGPL projects
    Dear Sir; I am a resident of Street# 6/B, Prince Road...
    Pizza hurt danau kota - Pizza over cooked
    Really really very disapointes....the pizza i order over...
    COCA COLA MOBILE DRAW UK - Coca-Cola UK Raffle Awards2018
    Am Frank Warioba 28yrs old I received text inform me that...
    Sono Bello - No results
    I paid in full approximately 7500 cash with the hope that...

    Share this site with others

         
          

    Recently Updated Complaints

    Coca Cola - lottery wining
    i got a messages from +94776323350 saying your dialog...
    Mobily - daily deduction 0.15 halala
    Please need your assistance to stop deduction 0.15 halala...
    Zain KSA - zain sim not removed my aqama
    Sir, Zain is the worst service provider firstly they...
    POS MALAYSIA - barang tak sampai
    dari 31/01/2018 in transit to malaysia...sampai hari ni...
    Poslaju - lambat
    barang yang saye pos belum smpai tolong cepat kan pls tu...
    Mc Donald’s - Very very Rude behavior of night manager and staff member
    I stay one block Close to 3855 W Lawrence Ave...
    SNGPL - Problems to Residents Due to SNGPL projects
    Dear Sir; I am a resident of Street# 6/B, Prince Road...
    Pizza hurt danau kota - Pizza over cooked
    Really really very disapointes....the pizza i order over...
    COCA COLA MOBILE DRAW UK - Coca-Cola UK Raffle Awards2018
    Am Frank Warioba 28yrs old I received text inform me that...
    Sono Bello - No results
    I paid in full approximately 7500 cash with the hope that...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username