Log inRegister
Submit Complaint

Parcel hub shah alam

Malaysia

Consumer complaints and reviews about Parcel hub shah alam

AtikaRadzi Send email
 
May 21, 2018

Barang tak sampai dari 15 May sehingga 21 May 2018

Kenapa barang tak bergerak selepas 16 May 2018... Sampai bila nak tunggu lagi... Dah 5 hari lewat...

No Tracking barang: EH477083679MY


16 May 2018, 12:50:12 AM Consignment dispatch out from Transit Office -PosLaju Parcel Hub

15 May 2018, 10:32:54 PM Item processed -PosLaju Parcel Hub

15 May 2018, 08:21:00 PM Item dispatched out -Service Center ss14 Shah Alam

15 May 2018, 08:20:00 PM Item dispatched out -Service Center ss14 Shah Alam

15 May 2018, 03:21:37 PM Item posted over the counter -Service Center ss14 Shah Alam
Norafizah Kadar Send email
 
May 21, 2018

barang stuck

barang tak tau stuck kt mana.. dari 15/5/18 hingga sekarang 21/5/18 masih tak sampai2 lagi. Tracking no EN040768799MY
lady_d Send email
 
May 21, 2018

Item Stuck At Parcel Hub

Barang saya stuck dekat poslaju parcel hub 17/5/2018.. hrini dh 21/5/2018 still parcel hub... pls la poslaju...
EN022648035MY
laililo Send email
 
May 21, 2018

ITEM STUCK IN POSLAJU PARCEL HUB

parcel saya almost one week ada di parcel hub. tolonglah sangat tingkatkan perkhidmatan anda wahai poslaju. that parcel i need it so urgently. so pls sangat. pos dari ampang ke sg buloh SAHAJA takkan sampai seminggu. drive kereta kesana sahaja paling2 sejam sahaja. (EN025613083MY) PLS TAKE NOTE ON ALL OF YOUR CUSTOMER COMPLAINT. TQ
zarefzas Send email
 
May 21, 2018

PARCEL MASIH DI PARCEL HUB

Parcel masih stuck di parcel hub sejak 8 may. sila jelaskan kenapa!? terlalu lama.
ER251368449MY
Nurul Ain Send email
 
May 21, 2018

Barang masih di poslaju parcel hub

Barang saya di pos pada 29/4/2018 tapi stuck dekat poslaju parcel hub dari 5/5/2018 hingga hari ini 21/5/2018
zarefzas Send email
 
May 21, 2018

PARCEL MASIH DI PARCEL HUB

BARANG STILL DEKAT PARCEL HUB DARI 8 MAY 2018. LAMA SANGAT DAH NI. TOLONG JELASKAN KENAPA.

ER251368449MY
Wan Husna Send email
 
May 21, 2018

Item Stuck At Parcel Hub

Barang saya stuck dekat poslaju parcel hub 17/5/2018.. sampai sekarang tak sampai sampai lagi, dah seminggu tunggu.

EP432562635MY
Wan Husna Send email
 
May 21, 2018

Item Stuck At Parcel Hub

Barang saya stuck dekat poslaju parcel hub 17/5/2018 sampai sekarang tak sampai sampai lagi. apa masalah pos laju sebenarnya ye?

EP432562635MY
dayanaatan Send email
 
May 21, 2018

parcel stuck from 9th

er251910981my tolong check parcel saya , dr 9hb brg tak smpai . keje takde masa nak ambik smpai ke shah alam .
SNFarhana2 Send email
 
May 21, 2018

Parcel stucked after dispatched out

Hi Poslaju. Maaf, barang saya dah dispatched out dari Poslaju ParcelHub since 17 May. Tapi kenapa sampai sekarang 21 May masih belum sampai ya? Customer saya dah marah saya. Tolong selesaikan masalah ini dan customer lain dengan segera ya

Parcel stucked after dispatched out

syafikamurni Send email
 
May 21, 2018

BARANG MASIH DEKAT PARCEL HUB

SAYA PUNYA BARANG DARI 16/5/2018 MASIH KAT PARCEL HUB!!
TOLONG HANTAR SECEPAT MUNGKIN!! BARANG ADALAH URGENT!!
EM780604695MY
syafikamurni Send email
 
May 21, 2018

barang tak sampai lagi

saya punya barang dari 16/5/2018 stuck kat parcel hub... please check secepat mungkin
EM780604695MY
Khairul Hazwan Send email
 
May 19, 2018

Item Stuck At Parcel Hub

Barang stuck dekat poslaju parcel hub dari 16/5/2018. Dah seminggu tunggu tak sampai sampai
Khairul Hazwan Send email
 
May 19, 2018

Item Stuck At Parcel Hub

Barang saya stuck dekat poslaju parcel hub 17/5/2018.. sampai sekarang tak sampai sampai lagi, dah seminggu tunggu.

EH827519935MY
Farhana Send email
 
May 19, 2018

Poslaju parcel hub

Barng stuck since 8may dekat poslaju parcel hub... Skrg dah 19may...langsung takde pape pergerakan.. Nice poslju :) laju sangat anda bekerja. Apa yg amik masa lama sangat nak agihkan barang mengikut poskod?? Dekat slip kertas dah terang2 tulis 81000 kulai johor tau! Itu pun amik masa seminggu lebih ke nak terperap kat poslaju parcel hub?????
huiyichow Send email
 
May 19, 2018

PARCEL STUCK

My parcel was stuck at poslaju parcel hub..Why! since 16th till now still haven't received.
ER187494070MY
yee Send email
 
May 18, 2018

PARCEL STUCK IN POSLAJU HUB

My parcel was stuck at poslaju parcel hub..Why! since 14th till now still hvn't received.
ER252168996MY
suriati83 Send email
 
May 18, 2018

Parcel stuck

Why my item still at Parcel Hub. Pos out on 14th May 2018. Today still did not get my item.

Please check EH716262839MY
Shafiq Muzakkir Send email
 
May 18, 2018

Peram Lama Lama

Mana barang saya ni? Stil Hub Scan and waiting approval from local agent. Banggang buat la kerja. Benda dah sampai 9hb kot, yes faham sebab election. Tapi ni sekarang 18hb dah. Jelas tak buat kerja sebab International Tracking tak update. Dah la registered mail :(

Peram Lama Lama

musz10314 Send email
 
May 18, 2018

BARANG TAK SAMPAI LAGI

barang saya stuck di Poslaju Parcel Hub sejak 15/5/18.. urgent nak pakai ni

ER253478075MY
Ahmad Ben Arif Send email
 
May 18, 2018

Parcel tak bergerak

Parcel saya tak bergerak sejak 15hb dari Putrajaya je pun. Selangor dan Selangor. Apa masalah yang dihadapi sehingga lambat? Mohon pencerahan.

Parcel tak bergerak

roslaili81 Send email
 
May 18, 2018

PARCELL STUCK

Parcel sy dah 3 hari stuck kat Parcel HUb shah alam.. lamanyer.. brg hantar ke kota damansara jer.. Poslaju tlng bertindak segera, kami byr service poslaju supaya brg kami cepat sampai, kalau macam ni baik sy collect sendiri kat Shah alam kalo tau service Poslaju lambat macam ni.
mun1rah Send email
 
May 17, 2018

My items has been in transit for 1 week

My parcel has yet to arrive till today and it was picked up since 10 May.

I understand the long GE14 holiday but this is too long!

ER266190186MY
eiyna Send email
 
May 17, 2018

PARCEL STUCK

BARANG SY STUCK DR 15/05/2018 APA CITE NIE...SY URGENT NK BARANG TU..TOLONG LA UPGRADE SISTEM KORG NIE...SMPI ARI NIE MASIH DI POSLAJU PARCEL HUB..TOLONG LAA YEEE....JGN NK SEKAT BARANG ORG LAMA SGT

EP502744305MY

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    Egyptian paralympic comiittee - suspended domain name
    Dear , our domain name and emails suspended...
    Egyptian paralympic committee - domain name suspended
    Dear , our domain name and emails suspended...
    Renault - complaining about new kwid
    I am a first time car owner and purchased a brand new...
    Eskom - Eskom Employment Records vs. Unclaimed benefits
    Good Day I am Sylvester Pretorius a pensioner, I am...
    Parcel hub shah alam - Barang tak sampai dari 15 May sehingga 21 May 2018
    Kenapa barang tak bergerak selepas 16 May 2018... Sampai...
    POS MALAYSIA - Barang belum sampai
    Barang belum sampai lagi.. Barang urgent nk guna.. Pos...
    POS LAJU - LOST MY PARCEL
    Today is already 21st of may and it been 3 days my item on...
    Edgars - Cell phone
    The edgars branch in greenstone mall is a disgrace to the...
    Cakkhu Vision - Item Stuck at PosLaju Parcel Hub
    My item stuck at PosLaju Parcel Hub since 15th May 2018....
    BB&T - Hidden fees
    I went into BB&T May 15 to the bank teller because the...

    Share this site with others

         
          

    Recently Updated Complaints

    Egyptian paralympic comiittee - suspended domain name
    Dear , our domain name and emails suspended...
    Egyptian paralympic committee - domain name suspended
    Dear , our domain name and emails suspended...
    Renault - complaining about new kwid
    I am a first time car owner and purchased a brand new...
    Eskom - Eskom Employment Records vs. Unclaimed benefits
    Good Day I am Sylvester Pretorius a pensioner, I am...
    Parcel hub shah alam - Barang tak sampai dari 15 May sehingga 21 May 2018
    Kenapa barang tak bergerak selepas 16 May 2018... Sampai...
    POS MALAYSIA - Barang belum sampai
    Barang belum sampai lagi.. Barang urgent nk guna.. Pos...
    POS LAJU - LOST MY PARCEL
    Today is already 21st of may and it been 3 days my item on...
    Edgars - Cell phone
    The edgars branch in greenstone mall is a disgrace to the...
    Cakkhu Vision - Item Stuck at PosLaju Parcel Hub
    My item stuck at PosLaju Parcel Hub since 15th May 2018....
    BB&T - Hidden fees
    I went into BB&T May 15 to the bank teller because the...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username