Log inRegister
Submit Complaint

Parcel hub shah alam

Malaysia

Consumer complaints and reviews about Parcel hub shah alam

Raeki Send email
 
Jul 16, 2018

Item stuck at Parcel Hub

Parcel saya stuck dari 12.7.18 hingga harini 16.7.18 di Poslaju Parcel Hub . Still no update today. Please check my parcel.
EN039656438MY

your cooperation would be highly appreciated
Thank you.

Item stuck at Parcel Hub

hajarradzi28 Send email
 
Jul 16, 2018

item stuck dekat pos laju shah alam

11 Jul 2018, 10:45:07 PM Consignment dispatch out from Transit Office PosLaju Parcel Hub
11 Jul 2018, 10:02:22 PM Item dispatched out Pos Laju Shah Alam
11 Jul 2018, 10:00:26 PM Item dispatched out Pos Laju Shah Alam
11 Jul 2018, 07:14:20 PM Item picked up Pos Laju Shah Alam



Dari 11 jul tracking tk update. macam mana pos laju ni buat keje.. hmm masalah betul. .shah alam to petaling jaya je pun

ER332307325MY
SiewL Send email
 
Jul 15, 2018

Item Stuck At Pos Laju Parcel Hub

My parcel (EH717422642MY) being stuck at pos laju parcel hub from 09/07/2018 until today (15/07/2018)!! It this call pos laju?! Track online but the status show item processed from 09/07/2018 from now! Process so long ar?! Then dont call yourself pos laju please! Fed Up!
Ajeem Send email
 
Jul 5, 2018

Barang belum sampai

Order barang guna POSLAJU but barang stuck di POSLAJU BANDAR DATO ONN...kenapa barang dari parcel hub shah alam dihantar ke POSLAJU BANDAR DATO ONN sedangkan address saya di rawang shj...pelik laaa...mohon cek semula tracking no untuk barang saya...
ER269749227MY
Putri Send email
 
Jul 4, 2018

Barang pos dr 22/6/18 stuck smpai 04/7/18

Tolong lah cept sikit penghantran.. Posman buat ap??? X de moto ke ??? Mnyk moto x isi ke ??? Poslaju x ckop staff ke ??? Tolong lh sent cpt skit... Sbb bukan korang je nk bz kami smua bz ! X de mse nk track trace stiap hari? Klau pacel dh nk smpai x pe.. Ni dr 22/6 - 04/7 2018 x smpai2
Ni no tracking mntk korng pecepat kan penghantaran
ER 314371530MY
Putri Send email
 
Jul 4, 2018

Barang dari pada 22/6/18

Assalamualaikum.. Poslaju shah alam di sini saya ingin megemukankan tracking number sy utk semakan sbb dr 22/6/18- 04/7/18 knp lmbt sgt service.. Padahal pacel dh ad knp x sent sahaja ??? X ckop despatch ke ??? Ap ke ??? Sptut ny kne inform pda coustmer.. Sy thu bukn sy saja coustmer.. Tp kne ingt jugk pacel coustmer ttap coustmer punye mcm mn skali pun poslaju kne hantar.. Mcm ni ke service poslaju shah alam ??? Lembat ny...
Mintak tolong sgt hntr brg sy . Sbb brg dlm tu coustmer sy order so plzz sent... Tracking number sy ER 314371530MY
Md Shaf Send email
 
Jul 3, 2018

Tracking number not updated

ER269366372MY

Sblum ni bnyk da brg pos..ok n laju je..kali ni dari ptang sbtu dspatch out smpai skrg x smpai next station..brg dari kl-shah alam je pn..aq x ksah la brg lmbt ke ap..tp tlg la update info dkat tracking
hafizmcdf Send email
 
Jul 2, 2018

Item stuck bertarikh 30/06/2018

Item saya stuck dari 30/06/2018.....Saya faham 1/07/2018 jatuh hari ahad....akan tetapi pada 02/07/2018 tiada update lagi.....Tolonglah despatch cepat sikit...Ini saya sertakan tracking number (EH753841219MY)

30 Jun 2018, 10:05:11 PM Consignment dispatch out from Transit Office PosLaju Parcel Hub
30 Jun 2018, 06:01:13 PM Consignment dispatch out from Transit Office Pos Laju Rawang
30 Jun 2018, 12:13:00 PM Item dispatched out Bkt. Beruntung PO
30 Jun 2018, 09:00:03 AM Item posted over the counter Bkt. Beruntung PO

Jangan sampai tindakan undang2 diambil....TOLONG CEPAT SIKIT customer saya tunggu item dr saya....
Nafiqah106 Send email
 
Jul 1, 2018

Er306847526my

Barang aku dari 3/6 sampai 1/7 still tak dapat mana barang aku.stuck kat pos laju klang..klang dengan tempat aku takde lah jauh sangat please lah tolong check kan aku punya parcel tu
Nafiqah106 Send email
 
Jul 1, 2018

Tak update dlm sistem

Eh pahal brg last kat pos laju klang dari 13 sampai 1 hari bulan dah ni kn buat keje ke tak
are-win Send email
 
Jun 27, 2018

SANGKUT DI PARCEL HUB

Hi,

saya ingat barang saya je stuck..adoi..lagi worse dari 4 jun 2018 pos. sampai sekarang 27 jun 2018 pun tak dapat lagi. check kat website consignmet dispatch out from transit office..tapi macam jauh sangat je. dah 23 hari tak sampai juga..bukan 2 atau 3 hari..tapi DUA PULUH TIGA HARI BAI...

EP498786845MY
Juk Send email
 
Jun 27, 2018

Stuck di parcel hub

Please cek barang saya ER313323952MY. Saya perlukan barang tu segera sebab tu guna pos laju. Dari 22hb sangkut dekat parcel hub sampai sekarang x gerak2. Harap pos laju berikan komitmen yg baik supaya x menjejaskan reputasi dan nama baik POS MALAYSIA.
Ariff Shazlan Send email
 
Jun 26, 2018

No record found

Ape cita brg dari mnggu lpas da post smpai skrng x ada dlm record tracking. Kau dah telan ke brg tu..brg tu urgent..kalau x, xde la aku pos laju..tlong check brg ni kt mana skrang..jgn main gila..
EP523812187MY
nurnajiha Send email
 
Jun 23, 2018

lembab

Hello . jangan lah slow sangat buat kerja . barang tu urgent ke apa bukan nya nak fikir . kerja buat apa ... tak payah kerja . duduk rumah je makan ketupat banyak2 sampai lebam . transit tu biar je lama2 pun takpe . memang beli barang online tu guna daun tak pakai duit ... ke nak kena pergi parcel hub kutip sendiri kat sana? tolong lah ambil serius sikit. alahai
Nabila_ Send email
 
Jun 22, 2018

TK FAHAM

Brg dri gombak ke wngsa maju je tapi asl ada kat parcel hub shah alam?tk fhm laa rasa sehari je dh boleh smpai kena kena htr kat shah alam?buang masa je dekat je kot
Nabila_ Send email
 
Jun 22, 2018

TK FHM

Brg dari gombak nk ke wangsa maju je tapi pegi htr kat shah alam(parcel hub)kenapa tk fhmmm la
Koh Ai Jin Send email
 
Jun 21, 2018

Item stuck at parcel hub

Pls help me check my parcel EM780599580MY there is no update since 11 June pls send it to me as soon as possible thank you

Tracking number EM780599580MY
Koh Ai Jin Send email
 
Jun 21, 2018

No status update since 11 June 2018

Pls help me check this parcel EM780599580MY there is no update since 11 June , pls send it to me as soon as possible. Thank you
athuf Send email
 
Jun 21, 2018

PARCEL DISPATCHE OUT SINCE 20 JUN

BARANG SAYA STUCK DKT DISPATCHED OUT
BILA NAK DAPAT BARANG SAYA
TRACKING NO EN950959611MY


Shahomar88 Send email
 
Jun 21, 2018

Parcel stuck dari 13jun2018

Bila nk hantar barang saya..
No tracking ER270991705MY
Shahomar88 Send email
 
Jun 21, 2018

Parcel stuck dari 13jun2018

Bila nk hantar barang saya ni....
No tracking ER270991705MY
Pazilapadzil Send email
 
Jun 21, 2018

Parcel stuck at parcel hub

EP517226418MY

Parcel stuck dari 12 Jun sehingga harini 21 jun masih tak ada perubahan lagi. Tolong hantar ke alamat yang tertera dengan segera!
Tracking number EP517226418MY
Aman Shah Send email
 
Jun 20, 2018

ER267959302

patut nya barang sampai seminggu sebelum raya tpi tak sampai2 mula kena collect dekat PO taman melawati tiba kena hantar balik kat pos shah alam lepastu call tak pernah nk jawab tolong ambik tindakan sbb barang ni dh bayar and lagi satu bayar pakai duit bukan air liur
jangzane Send email
 
Jun 20, 2018

No status update since 7 jun 2018

Last status update for tracking number EN201701518MY is "Consignment dispatch out" at Pusat Mel Nasional on 7th June 2018.

So where is this parcel right now?

Please check on this parcel.

Thank you.
aennurul Send email
 
Jun 20, 2018

Item stuck at Parcel Hub

Barang stuck dari 13.06.2018 hingga sekarang. Please process. Thank you.

ER328661660MY

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    Hallmark channel - To many Christmas Movies
    Come on hallmark. Enough of the Christmas movies please!!!...
    OPPOA57 - Lost.mobile phone oppoa57
    Name - tejinder singh Address - royle lotus in front of...
    Proscan TV - Proscan TV
    I bought a 32" Proscan TV on 23 November 2017 . It...
    Burlington county nj for child support div. - Child support div Burlington county nj
    I have support case for alimony in burlington county new...
    FACIAL VALET - barang tak sampai
    barang tak sampai lagi.dan stuck dekat kota...
    POS LAJU - Parcel lambat sangat sampai
    Dah lebih 10 hari consignments dispatched out from the...
    Lucky winner - Wrong info
    Need verification. I got this mail today morning....
    Poslaju - Wrong delivered&not being entertained
    On 10th Jul 2018, I did my payment from " XXst...
    Bella Terra Cosmetics - Harrased
    Was at Willowbrook Mall on my way to meet my husband when...

    Share this site with others

         
          

    Recently Updated Complaints

    Hallmark channel - To many Christmas Movies
    Come on hallmark. Enough of the Christmas movies please!!!...
    OPPOA57 - Lost.mobile phone oppoa57
    Name - tejinder singh Address - royle lotus in front of...
    Proscan TV - Proscan TV
    I bought a 32" Proscan TV on 23 November 2017 . It...
    Burlington county nj for child support div. - Child support div Burlington county nj
    I have support case for alimony in burlington county new...
    FACIAL VALET - barang tak sampai
    barang tak sampai lagi.dan stuck dekat kota...
    POS LAJU - Parcel lambat sangat sampai
    Dah lebih 10 hari consignments dispatched out from the...
    Lucky winner - Wrong info
    Need verification. I got this mail today morning....
    Poslaju - Wrong delivered&not being entertained
    On 10th Jul 2018, I did my payment from " XXst...
    Bella Terra Cosmetics - Harrased
    Was at Willowbrook Mall on my way to meet my husband when...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username