Log inRegister
Submit Complaint

Parcel hub shah alam

Malaysia

Consumer complaints and reviews about Parcel hub shah alam

Yayaa ramli Send email
 
Jun 5, 2018

Parcel stuck at parcel hub!!

My parcel dh stuck sampai 5hari! takkan sgt lama nk sampai dkt customer! Bila call center nobody pickup my phone! Busy sgt ke sampai tak boleh nk pickup call customer?! Pls keluarkan parcel saya secepat yg mungkin! this is my tracking number en887054029my pls check!!

Parcel stuck at parcel hub!!

eyka Send email
 
Jun 5, 2018

EH845738380MY

HYE,


WHEN CAN I GET MY PARCEL ?
MY ADDRESS AT KLANG BUT WHY THE PARCEL ARRIVE AT CHERAS BRANCH ?

PLEASE DELIVER MY PARCEL ASAP !

THANK YOU

EH845738380MY

Amanda618 Send email
 
Jun 5, 2018

Parcel status not updating

Hi, my parcel tracking number EN069864624MY stuck in Parcel Hub since 2nd June until today no any update?
No one working to send out those parcel?

Kindly update and revert to me soon.
Thank you very much!
Intansabreena Send email
 
Jun 5, 2018

Memang takde tinggalkan memo ke?

Suami sy beli brg di lazada. Hrga brg dlm seratus lebih. Brg urgent nk guna. Beli sejak bln april. Tkde apa2 update. Bila.check di lazada, brg dh pulang pd penjual sbb penerima tiada di rmh wktu brg dihantar. Masalahnya kami tkde terima sebarang memo dari poslaju. Hari ni sy keluar sekejap ambil anak balik kelas tambahan di sekolah. Bila sampai rmh, anak sorang lagi bgtau tdi ada lori poslaju dtg hon2'tapi ibu tkde. Anak sy tak keluar sbb sy tak tinggalkan kunci spare. Anak saya kata dia hon2 sekejap lps tu terus jln. Sy cuba cari memo dia merata gate dan letter box sy, tetap tkde.. Service yg amat mendukacitakan.. dh brp kali kami byr courier caj utk servise yg amat menyedihkan ni tapi brg tetap blm dpt lagi sampai skrg.
iekaa Send email
 
Jun 5, 2018

parcel stuck at poslaju hub

barang sy stuck dari 2 jun lagi & now dan 5 jun masih xbergerak lagi . cek hari2 tapi masih xbergerak jugak nui number tracking sy eh793471318my .

parcel stuck at poslaju hub

iekaa Send email
 
Jun 5, 2018

item stuck at parcel hub

item dari 2 jun lagi di parcel hub & now dah 5 june kenapa maseh xbergerak2 lagi . cek tracking oun masih berada di kawasan yang sama lagi . Ni tracking sy eh793471318my

item stuck at parcel hub

Nouri neesha nazira Send email
 
Jun 5, 2018

Parcel stuck dohh !

Dah nk dekat 5 hari stuck dekat poslaju parcel hub . Barang penting . Tolong semak EH763540289MY

Parcel stuck dohh !

Qisteena Send email
 
Jun 5, 2018

parcel stuck

Assalammualaikum

Parcel i stuck since 1 June. Please do something and update. EH539389174MY
sgksgk Send email
 
Jun 5, 2018

STATUS LOST!!

EN919841571MY

Kenapa tidak ada sebarang status 28/05/2018 sampai hari ini?
Hari ini 05/06/2018 , saya dah buat panggilan 1300 300 300 Jumaat yang lalu sampai sekarang pun tak ada tindak balas langsung......

STATUS LOST!!

anisrosdi Send email
 
Jun 5, 2018

PARCEL STUCK DEKAT PARCEL HUB SHAH ALAM SINCE 1/6 SAMPAI SEKARANG TAKDE UPDATE

I know musim raya barang akan banyak tapi kenapa sampai 5 hari takde update apa-apa? Parcel i stuck dekat parcel hub since 1/6, now dah 5/6 still tak gerak2. Call tak angkat, please check i punya tracking number,

EH794267463MY

PARCEL STUCK DEKAT PARCEL HUB SHAH ALAM SINCE 1/6 SAMPAI SEKARANG TAKDE UPDATE

stanley08 Send email
 
Jun 5, 2018

Item stucck kt parcel hub

hi, barang saya sudah stuck di parcel hub pls help me check , mahu pakai URGENT..... pls help me check URGENT
My parcel tracking number: ER260754689MY, ER306879489MY...... URGENT PLS
EnaaMohd Send email
 
Jun 5, 2018

PARCEL STUCK AT PARCEL HUB

My parcel had been stuck since 1st June 2018. I need it urgently. Please deliver it ASAP.

TRACKING NO. - ER261260821MY
amirul Send email
 
Jun 4, 2018

Parcel Stuck at Parcel Hub

Hi, my item has stuck at parcel hub almost 5 days.. Please i need my parcel urgently.. why it takes so long to deliver my parcel.. please improve your services or else you'll lose your customers.. my tracking no. EP488214199MY - pls check my parcel and send it ASAP
akmallll Send email
 
Jun 4, 2018

barang stuck kat parcel hub

EN795037798MY
BARANG STUCK KAT PARCEL HUB START 1/6/2018 SEHINGA SEKARANG DAH 4/6/2018. KENAPA BOLEH JADI LAMA MACAM TU?. HARAP BOLEH DIHANTAR DENGAN SECEPATNYE. PLEASE TAKE NOTE.

barang stuck kat parcel hub

TITIS SUSIANA Send email
 
Jun 4, 2018

ITEM STUCK AT PARCEL.HUB

SALAM,

MY PARCEL HAD BEEN STUCK IN THE HUB SINCE 28 MAY 2018.
LEPAS TU DAH CDE UPDATE2 SAMPAI SKRG 04.06.2018

PLEASE UPDATE / PROCESS THE PARCEL IMMEDIATELY!!!!!!


TRACKING :EP435142521MY
Mita Send email
 
Jun 3, 2018

ITEM.STUCK AT PARCEL.HUB

HI..
MY PARCEL HAD BEEN STUCK IN THE HUB SINCE 27 ND MAY 2018.
PLEASE UPDATE / PROCESS THE PARCEL IMMEDIATELY.
WHY TAKE ALMOST 1 WEEK TO SEND?

TRACKING :ER259548852MY
Matus Send email
 
Jun 3, 2018

Parcel

Hi parcel saya EP473725085MY dari 23hb stuck kat parcel hub. Can you please tell me why? Parcel yang sy beli kemudian pula sy dapat dulu. Yg ni dah almost 2 weeks tak dapat. Tu kerja saya dalam tu.
ahm07 Send email
 
Jun 2, 2018

Barang lambat proses, masih di Parcel Hub!!

Khidmat poslaju adalah semakin teruk dan tidak setimpal. Ia mengambil masa beberapa hari untuk menghantar barang. Berdasarkan kepada piagam pelanggan, seharusnya barang akan sampai keesokan harinya. Tapi selalunya bukan ini yg terjadi. Ini juga bukan kali pertama barang sampai lewat, hampir setiap kali.

TERUK, memang teruk!

Sila ambil tindakan segera. No tracking sy adalah ER304741292MY
osayu Send email
 
Jun 2, 2018

Item Stuck At Parcel Hub

Hi, My parcel tracking number of EX565066234MY required urgent expedition to be delivered to CHERAS by TODAY!!! PLEASE SIR/MADAM
aydalan Send email
 
Jun 1, 2018

item process

EH834226637MY this my tracking no. until now saya tak tau brg saya dimana sama ada di pos banting atau pon parcel hub shah alam. mintak tolong arrange sampai rumah sbb nak pakai before raya.. before ni org ckp2 pasal pos laju sye tak percaya tp dah kena batang hidung rasa was was dgn courier ualls
IZZ Send email
 
May 31, 2018

PARCEL STUCK

Barang stuck dan terus berhenti (tiada update)selepas 26 may sehingga sekarang (31 may 2018)di parcel hub. Mohon pihak pos laju mempercepatkan penghantaran barangan saya.

No. Tracking EN021466773MY.
dayanaatan Send email
 
May 30, 2018

parcel

seller dah pos barang saya dr 8th May 2018 but now dah 30 may 2018 . dah pegi parcel hub shah alam nk pick up sendiri tapi dia suruh tggalkan no telefon , ni dah seminggu tkde pun col , brg pos dh sebulan , mana brg saya ni .

TRACKING NO :ER251910981my

parcel

tunnoorsyuhada Send email
 
May 30, 2018

ITEM STUCK AT PARCEL HUB

MY PARCEL HAD BEEN STUCK IN THE HUB SINCE 22ND MAY 2018.
PLEASE UPDATE / PROCESS THE PARCEL IMMEDIATELY.
WHY TAKE ALMOST 1 WEEK TO SEND?

POSLAJU= POSLAMBAT

TRACKING # ED338373209MY
Anand Kumar Send email
 
May 28, 2018

Item Processed, Stuck at Parcel Hub

Parcel Stuck at Parcel Hub Poslaju from 23rd may, until now no update, what is happening with poslaju now, i used to get my parcel withing 2 days, now its already been 1 week, still no update on the parcel, called poslaju guys not helpfull at all.


tracking num: ER258055136MY


nuraininasir Send email
 
May 25, 2018

BARANG TAK SAMPAI LAGI

ASSALAMUALAIKUM...
SELLER DH POS DARI 14/05/2018 SAMPAI SEKARANG MASIH BELUM SAMPAI KE TANGAN SAYA. TELEFON CARELINE MACAM TAK CARE LANGSUNG. TIADA SIAPA YG JAWAB..MESIN JAWAB SERUPA TAK PAYAH ADA CARELINE. TUNGGU 15 MINIT PON TAK GUNA SEBAB TIADA YANG MENJAWAB PANGGILAN. TELEFON BRANCH PON SAME JE. ORG ORG POSLAJU KERJA KE TIDAK SEBENARNYA? SAYA EMAIL PON DAH DUA KALI PON TIADA YANG MEMBALAS.

SILA HUBUNGI SAYA DI 01110391929 / [email protected]

CONSIGNMENT NO. : ER253517429MY

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    DEPARTMENT OF LABOUR - payment of my compensation fund claim
    hi , I submitted a claim way back in 1995. I submitted the...
    Poslaju - Lambat dan tiada update
    Boleh update tak parcel saya EHA001347264MY. Barang urgent...
    POS MALAYSIA - Been 10 Day With No Respond
    Traking No: ERA131785068MY Courier: Poslaju My...
    POSLAJU KLIA HUB - PARCEL STUCK FROM 17MAY AT TRANSIT OFFICE
    MY PARCELS STUCK FROM 17MAY AT POS OFFICE TRANSIT KLIA....
    Nabisco - soda crackers in general
    I've eaten soda crackers all my life because I love...
    Zatch Bell - Zatch Bell
    Dear Sonic Nickelodeon My Self: My Name is Minhaj Frome...
    Bouchta - charged 2 times by Nor-DTfee.com
    I was charged times by Nor-DTfee.com for things I did not...
    Sonic Nickelodeon channel - Zatch Bell
    Dear Sonic Nickelodeon My Self: My Name I's Minhaj...
    Nor-dtfee.com - charged 2 times by Nor-DTfee.com
    I was charged times by Nor-DTfee.com for things I did not...
    Tn-tnpay.com - TN Pay is billing me multiple times
    TN Pay is billing me multiple times for two websites I...

    Recently Updated Complaints

    DEPARTMENT OF LABOUR - payment of my compensation fund claim
    hi , I submitted a claim way back in 1995. I submitted the...
    Poslaju - Lambat dan tiada update
    Boleh update tak parcel saya EHA001347264MY. Barang urgent...
    POS MALAYSIA - Been 10 Day With No Respond
    Traking No: ERA131785068MY Courier: Poslaju My...
    POSLAJU KLIA HUB - PARCEL STUCK FROM 17MAY AT TRANSIT OFFICE
    MY PARCELS STUCK FROM 17MAY AT POS OFFICE TRANSIT KLIA....
    Nabisco - soda crackers in general
    I've eaten soda crackers all my life because I love...
    Zatch Bell - Zatch Bell
    Dear Sonic Nickelodeon My Self: My Name is Minhaj Frome...
    Bouchta - charged 2 times by Nor-DTfee.com
    I was charged times by Nor-DTfee.com for things I did not...
    Sonic Nickelodeon channel - Zatch Bell
    Dear Sonic Nickelodeon My Self: My Name I's Minhaj...
    Nor-dtfee.com - charged 2 times by Nor-DTfee.com
    I was charged times by Nor-DTfee.com for things I did not...
    Tn-tnpay.com - TN Pay is billing me multiple times
    TN Pay is billing me multiple times for two websites I...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username