Submit a Complaint

Parcel hub shah alam

Malaysia

Consumer complaints and reviews about Parcel hub shah alam

khuraina Send email
 
Jun 11, 2018

EH794077402MY

hari nie dah 11/06/2018......dah 3 hari dah parcel saya order duk di parcel hub sejak 8/06/2018....bila nk bergerak ke kelantan....takkan sume staff yg urus cuti. sepatutnya pihak pos laju boleh jangkakan ape yg akan berlaku sbb ramai pembeli dari online. saya nk sangat guna time raya nanti...
zainabzai Send email
 
Jun 11, 2018

item tak bergerak di parcel hub

assalamualaikum, saya nak tanya barang saya kod ER191258611MY tak bergerak dari parcel hub sejak hari rabu 6hb, boleh ke segerakan hantar sbb dalam tu tudung raya, please help. tq.
Nur Atiqah Send email
 
Jun 11, 2018

Parcel at Hub

HI,
Parcel saya stuck dekat Parcel Hub dari 06/06/2018..
Tiada update sehingga sekarang..
Boleh tahu status barang saya sekarang dimana (Tracking No: EN950811947MY)
Berharap sgt sebelum raya ni barang saya sampai..

Parcel at Hub

N.A. Mohd Zaki Send email
 
Jun 11, 2018

PARCEL STUCK AT PARCEL HUB

HI..

MY PARCEL HAD BEEN STUCK IN PARCEL HUB SINCE 8hb. Please update !!!!! saya dah nk balik raya ni..

EN230599314MY
user999 Send email
 
Jun 10, 2018

Delay in delivering

I orderd an item from a shop and they already sent that order on 4 June, they told me 2 days only for delivering the order.
The order still in the same place which is "PosLaju Parcel Hub" and I'm traveling abroad evening and need to get it before traveling and urgently please
Trackingnumber of the order EP505488439MY
mdredhuan Send email
 
Jun 9, 2018

Parcel status still not update

Since 5 June 2018 my parcel already status consignment dispatch out from Transit office 09:53:37 PM and until today 9 June 2018 still unknown status.Tracking No:ER325506516MY.Please deliver my parcel.Awaiting good new from pos laju.
mdredhuan Send email
 
Jun 9, 2018

Parcel status still not update

Consignment dispatch out from transit office date 5 June 2018,9:53pm but still unknown status.Tracking no:ER325506516MY .Since 5 ,June 2018 until now 9 June 2018 still nothing info.Please settle this matter.
moonchild Send email
 
Jun 9, 2018

PARCEL HUB

Mananya parcel ni adoi 13hb ni nak balik kampung dah. Duduk kat parcel hub lama lama tu siapa yang nak pakai? Dari 7hb tak gerak gerak
ER332771335MY
Ayu14 Send email
 
Jun 9, 2018

Balik kampung nk raya eh lupa brang raya tkde.huhu

Mana brg saya blum smpai ni,harap2 dapat lah sbum raya ni merayu sgt.eishh igt smpat lah guna brg tu sblum raya ni.hm dh sminggu dh ni😅😭
-ER307923215MY-
Tira Send email
 
Jun 9, 2018

Dah seminggu di parcel hub 😞

Barang sy dr 2nd june di parcel hub. Bila nk dpt ni? Minta sgt poslaju perbaiki servis. Kami tahu ramai org beli online time2 raya ni. Setiap tahun makin meningkat. Jadi sepatutnya poslaju patut menjaga mutu perkhidmatan anda. Poslaju makin masyuk, patut servis makin tiptop lah 😠
Kesian pulak kdg seller kene marah2 dgn buyer siap ugut nk viral semua igt kne tipu. Sedangkan mslhnya di poslaju.

Kalau di waktu lain servis mmg mantap. Cuma waktu raya jd mcm ni. Sepatutnya perkara ini boleh dijangka, (berdasarkan tahun2 lps) dan pihak poslaju sepatutnya telah buat langkah berjaga2. Tapi...
Apa2pun selamat maju jaya. Ada rezeki, dpt la awal. Klau takde rezeki hurmm 😞 mgkin pengguna pulak yg kena ambil lgkah berjaga2 utk tak beli online di musim perayaan 🙁
Shabrunj93 Send email
 
Jun 9, 2018

BARANG BELUM SAMPAI

BARANG SAYA MASIH STUCK DI PARCEL HUB..
KENAPA BOLEH STUCk?..SILA CEPATKAN PENGHANTARAN SAYA MEMERLUKANNYA SEBELUM RAYA..TOLONG MEMPERCEPATKAN PENGHANTARAN
Shabrunj93 Send email
 
Jun 9, 2018

Barang belum sampai

BARANG SAYA MASIH STUCK DI PARCEL HUB..
KENAPA BOLEH STUCk?..SILA CEPATKAN PENGHANTARAN SAYA MEMERLUKANNYA SEBELUM RAYA..TOLONG MEMPERCEPATKAN PENGHANTARAN
amyza Send email
 
Jun 8, 2018

parcel sturk at HUB

salam..mnt kjesama..brg sturk kat HUB 6/6 xgerak2 lg..pos xjauh mne pn area cheras jep..tracking no ER306903466MY & ER306807703MY..
azn Send email
 
Jun 8, 2018

parcel tak sampai2

Parcel masih di Parcel hub sejak 4 June. Hari ni dah 8 June.. masih tak terima-terima lagi. Jangan bagi alasan banyak parcel di musim raya..itu memang expected kan..so buck up.. improve service kerana pelanggan bayar service ..bukan free.
fuiyan Send email
 
Jun 8, 2018

EN874706720MY

shipper send out on 4/6/18,until today also no receive! status updated on 6/6/18 4a.m. where my parcel now??please help check
yuss Send email
 
Jun 8, 2018

Parcel status not updating

item dari 5jun lagi di parcel hub dan skrg dah 8 jun kenapa masih xbergerak2 lagi . cek tracking oun masih berada di kawasan yang sama lagi . Ni tracking sy eh794141763my
nurul afikhah Send email
 
Jun 8, 2018

PARCEL TAK SAMPAI!!!

PLEASE SEND MY PARCEL NO ER189640787 URGENT!!!!!!! DARI 29 MEI LG X ADA UPDATE. TOLONG HANTAR KE ALAMAT YANG TERTERA DENGAN SEGERA. ER 189640787
LOGESWARAN Send email
 
Jun 8, 2018

still not received

BARANG AT BULKY ECBC, PMN - EX535974686MY

Please post my parcel before 20th JUNE 2018 .



016-6815471
r_shida Send email
 
Jun 8, 2018

Shipment Status

Saya nak tahu barang saya ada dimana sekarang..Dah try call poslaju tapi semua tidak berjawab..Dah check kat online pon still tak update pape since 4.6.2018 sampi harini (8.6.2018)..Minta jasa baik poslaju update dlm system dan buat penghantaran dengan segera sebelum cuti hari raya ..Barang nak pakai sebelum hari raya .

Terima Kasih.

No tracking :
EN940768731MY
RF Syazs Send email
 
Jun 7, 2018

Parcel stuck at parcel hub

Saya check banyak kali msh dlm parcel hub. Parcel hub area mana? Klu x blh hntr sy blh collect sendiri. Jangan simpan baju raya org, org dh byr kt seller. 12hb dh blk kg! EP500932875MY
Afifah92 Send email
 
Jun 7, 2018

Parcel Stuck at Parcel Hub

Hi. My item ordered on 4 June 2018 has been posted by vendor thru PosLaju Shah Alam. But when I checked it thru tracking number EN 017086439MY, the latest update is "Consignment dispatch out from Transit Office" on 6 June 2018. However, there is no update as at today, 7 June 2018.

Really appreciate if you could look at this matter urgently. Hope to receive my parcel the soonest.

Thank you.
wanpopai Send email
 
Jun 7, 2018

BILA BARANG NAK SAMPAI?

TRACKING NO: EH614877275MY

Barang dari 31 MEI 2018 masih belum sampai. Pos dari bangi,bukan Bangkok. Tiap2 tahun Raya,pos laju memang bermasalah. Pelanggan bayar duit 'pos laju'. Servis sangat mengecewakan.
Aqi Zainon Send email
 
Jun 7, 2018

item stuck at parcel hub EN059080485MY

my stuff stuck at parcel hub since 2 jun, then at 5 jun arrive at v=batu caves, but then back to parcel hub. i dunno you guys main ping pong ke apa. but then till today 7 jun still item x gerak2.
Lilyng91 Send email
 
Jun 7, 2018

Parcel stuck please delivery

item dari 5jun lagi di parcel hub & now dah 7 jun kenapa maseh xbergerak2 lagi . cek tracking oun masih berada di kawasan yang sama lagi . Ni tracking sy er190885359my

Parcel stuck please delivery

Lilyng91 Send email
 
Jun 7, 2018

Parcel stuck at parcel hub

item dari 5jun lagi di parcel hub & now dah 7 june kenapa maseh xbergerak2 lagi . cek tracking oun masih berada di kawasan yang sama lagi . Ni tracking sy er190885359my

Parcel stuck at parcel hub

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username