Submit a Complaint

Parcel hub shah alam

Malaysia

Consumer complaints and reviews about Parcel hub shah alam

Syahid97 Send email
 
Jun 12, 2018

PARCEL STUCK DR 8 JUNE

PARCEL SAYA MASIH STUCK DI PARCEL HUB, MINTA KERJASAMA DR PIHAK POSLAJU UNTUK HANTAR SECEPAT YG MUNGKIN, BARANG NI HADIAH UNTUK ANAK BUAH SAYA.

TOLONG HANTAR BEFORE ESOK!!!

NO. TRACKING EN230384327MY

PARCEL STUCK DR 8 JUNE

najwaashikin Send email
 
Jun 12, 2018

Parcel stuck

Parcel saya masih stuck kat pos laju parcel hub dari 7 jun. Sekarang dah 12 jun dah. Saya nak balik kampung dah ni. Please have a check.

Tracking number: EH746217674MY
Dark Cloud Send email
 
Jun 12, 2018

parcel xsampai2

parcel stuck dekat parcel hub sejak 2hb dan langsung xde update...tolong percepatkan penghantaran sebelum raya.No Tracking er305977785my , er309730760my , er326550825my
isma Send email
 
Jun 12, 2018

Barang Stuck

Saya ada 2 barang yang dari 7hb sampai ke hari ni still stuck tak bergerak-gerak di PosLaju Parcel Hub (Item Processed) je..pos out dari seller still dalam selangor ke selangor jugak..bukan luar dari selangor..

so please check tracking no ni..
ER306860434MY
ER308560429MY
isma Send email
 
Jun 12, 2018

Barang Stuck

Saya ada 2 Barang...Dua2 Barang saya stuck tak bergerak sejak 7hb...still dekat PosLaju Parcel Hub (item processed)
sekarang dah berapa haribulan..penghantaran still dalam selangor je..bukan luar dari selangor pun..

plz check
ER306860434MY
ER308560429MY
RODIANAH Send email
 
Jun 12, 2018

BARANG POS DARI 6 JUNE TAK SAMPAI2

MANA BARANG SAYA?
ER267620029MY
ER267726033MY
EH795032521MY
RODIANAH Send email
 
Jun 12, 2018

BARANG STUCK KTA PARCEL HUB SINCE 6 JUNE 2018

MANA BARANG SAYA? SAYA NAK GUNA UTK RAYA. DAH POS BEFORE 9HB JUN MACAM POSLAJU ANNOUNCE TP BARANG STUCK TAK GERAK! POSLAJU LAIN OK JE..ORDER LG LAMBAT DARI 6 JUNE DAH SAMPAI..PARCEL HUB SHAH ALAM SERVICE TERUK. TOLONG HANTAR BARANG SAYA SEBELUM RAYA!
ER267620029MY
ER267726033MY
michelledotcom Send email
 
Jun 12, 2018

Lambat delivery

Kenapa Yesterday tidak delivery? Apa consignment dispatch out from office? hari ini boleh cepat delivery bagi saya keh?Tolong lah Cepat!!! DPE 22604369362

Lambat delivery

Shikin Shari Send email
 
Jun 12, 2018

Parcel tak sampai2

Barang dri 6hb June stuck pdhal org yg kat miri kelantan ipoh smua dah dapat knpe brg saye je yg stuck kat parcel hub? Yg kat pelabuhan klang pon dh selamat smpai rumah but why klang still stuck kat sane? Tolong semak no tracking EH752183731MY ASAP..Sy dh nak blik kg esk..tolong jgn simpan BRG raya saya!!
zainabzai Send email
 
Jun 12, 2018

barang sangkut di parcel hub ER191258611MY

mana barang aku dah seminggu ni, dduk kat parcel hub sejak 6hb sekarang ni dah 12hb.tolonglaaaaaaaaaaaaaaa???!!!!!!!????!!!!!! aku bukan duduk sarawak syialll
Reen Send email
 
Jun 12, 2018

Parcel hub

Tolong ambik serius laaa... X kan dari 8hb barang sangkut kt parcel hub.. Ni pos laju ke pos lembab.. Tempat lain sehari dah boleh smpai barang.. Ni x tahan smpai bila... Adoiiii.. En069043782my
Shila91 Send email
 
Jun 12, 2018

Parcel xsampai

Seller dah hantar 06 jun...bila check kat parcel hub sejak 07 jun..sekarang dah 12 jun..lamanya perap kat c2...tolong semak status barang saya...ER308590099MY
Ainiemohamad Send email
 
Jun 11, 2018

Barang stuck

Barang saya stuck dekat parcel hub selama 3 hari . Saya faham time2 raya nii mesti ada problem but please percepatkan proses . Raya dah nk dekat , saya nk guna . Harap boleh settle this problem . EP500217690MY
Ainiemohamad Send email
 
Jun 11, 2018

Barang stuck

Barang saya stucj dekat parcel hub dah 3 harii . Raya dah dekat , kami nk guna . Tolong percepatkan proses . Harap boleh settle this problem . EP500217690MY
ainsyu Send email
 
Jun 11, 2018

penghantaran lembab

Saya check banyak kali masih dlm parcel hub. Parcel hub area mana? sia2 je bayar untuk penghantran .. tetapi lembab !! jangan simpan baju raya org, org dh byr kt seller. 13hb dah balik kampung .. tolong percepatkan !! ( EH855260364MY )
Ainafadzlin Send email
 
Jun 11, 2018

Barang stuck

My friend send us a few parcel and been syick at parcel hub since 8th of June. Yg dri Kelantan dari ipoh semua dah dpt parcel. Yang kat Kluang johor pon dh dpt ni yg kat pasir gudang ni mane? Tak kanlah process lame nau??

Tracking: EP493945085MY
Ainafadzlin Send email
 
Jun 11, 2018

Barang stuck

Barang dri 8hb June stuck pdhal org yg kat kelantan ipoh smua dah dapat knpe brg saye je yg stuck kat parcel hub? Yg kat kluang johor pon dh selamat smpaj rumah but why pasir gudang still stuck kat sane?
Muhammad Huzairy Send email
 
Jun 11, 2018

Barang belum sampai dari parcel hub

Hi,
Barang saya stuck dekat parcel hub dari 8 June,tolong segerakan penghantaran barang saya.tolong check
Eh728395832my Please
Hariszakwan Send email
 
Jun 11, 2018

Barang belum sampai

Dh 6 hari kat parcel hub.. barng saya bukan puluh puluh tapi ratus ratus tau.. tolong lah update.. saya stay kota kalau dh smpai kota pon saya sanggup amik sendirii.. no tracking EN069302685MY
zakifahmi Send email
 
Jun 11, 2018

parcel stuck di parcel hub

PosMalaysia, parcel saya dah stuck 3 hari di parcel hub sejak 8/6. Please take action. Order lama dah.. 13hb nk balik kg. Please cptt

ER267612685MY
ER267612711MY
siti noaini Send email
 
Jun 11, 2018

ITEM NOT RECIEVED YET!!!!!

PLEASE DO PROMPT ACTION REGARDING MY PARCEL TO PASIR GUDANG JOHOR.
IVE BEEN WAITING SINCE 7TH JUN AND IT STUCK @PARCEL HUB

ITEM MUST REACH THE DESTINATION BY TODAAYYYYYY!!!!!!!!

FRUSTRATED CUSTOMER

PLEASE DOUBLE CHECK THIS TRACKING NUMBER
EN952422644MY
on9customer Send email
 
Jun 11, 2018

ER307799566MY

Barang sy, seller da post out pd 5 june kt Poslaju Klang..last status pukul 4 pagi pd 7 june "Consignment dispatch out from Transit Office" dari Poslaju Parcel Hub..skrg menyepi tiada update.. barang nak send ke Gombak.. 😞😞
alia00 Send email
 
Jun 11, 2018

My parcel is still stuck at ParcelHub

My parcel is stuck at ParcelHub since the 5th of June. I need the item before raya. Here is the tracking number, EH593020406MY
Elvan Send email
 
Jun 11, 2018

Dah Lama di parcel hub

Consignment No: 52028842401

Barang dah sample parcel hub pd 6 June, tapi sampai sekarang belum dapat barang, juga x update status pun.

I nak barang tu very urgent, sila settlekan asap. Nanti I dah nak balik kampung!!!

Dah Lama di parcel hub

Tracyng Send email
 
Jun 11, 2018

Not Receive Parcel

I have 2 parcel stuck at parcel hub since last week. Until today not dispatch yet. Call cannot get.
What happened actually? Hope can get the answer from Poslaju.

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username