Submit a Complaint

Parcel hub shah alam

Malaysia

Consumer complaints and reviews about Parcel hub shah alam

heyling Send email
 
May 24, 2018

parcel take sampai sampai

Dari 18 May 2018 item berada di Parcel hub.
Sampai hari ini 23 May 2018 sistem masih tak update.
Sila bagi tahu item bila nak sampai.
Call Hotline juga tak ada orang pick up.
Tolong semak dan ambil tindakan segera.
Parcel no. EP475786555MY

parcel take sampai  sampai

Theng Send email
 
May 24, 2018

parcel struck

My parcel stuck at poslaju parcel hub from 23/5/18, please help me check ASAP, i need my parcel urgent.

Tracking number EN057498367MY.
Theng Send email
 
May 24, 2018

parcel stuck

My item struck at poslaju parcel hub already one day, please help me check ASAP, I need my parcel urgent.

EN057498367MY
dorene Send email
 
May 24, 2018

URGENT:EH843905796MY REQUIRED TO BE EXPEDITE

Hi, My parcel tracking number of EH843905796MY required urgent expedition to be delivered to PENANG by TODAY!!!

when i went to the counter of KLCC on Monday, the officer told me it only takes 1-2 days to reach Penang. but now ald 4th day, and the parcel is stil posted at KL hub. Inside has 3 pieces of road tax which urgently needed by my family as the cars road tax expired and expiring soon for 1 car. i need your help to expedite my parcel to be delivered to Penang by TODAY, else my parents and siblings have no other car to drive.

i have made a call complaint and email complaint to your side since yesterday, still no respond.

Appreciate your help and update. It is really very urgent!

Thanks
dorene Send email
 
May 24, 2018

Barang tak sampai lagi

Hi i have posted the important document from klcc to penang on 21/5, but till now the parcel still stuck at klcc..it is very important document, inside has 3 road tax for my family cars, now all ald expired due to ur delay and they can't drive out, there is no other car available!!! Can u please expedite the parcel to he sent out to Penang by TODAY? else , pls help to reprint thr road tax at Penang, you have to resposnible based on what u did. If u cant promise, don't simply promise!

My parcel tracking nunber is EH 843905796MY
hanisadiba Send email
 
May 24, 2018

Barang stuck kat Parcel Hub

EN460550669MY
barang stuck kat parcel hub start 22 May 2018 sehingga harini update tracking number still kat parcel hub. Lagipun selalu ambil masa sehari sahaja untuk barang sampai dari shah alam ke klang. Dalam bulan ramadan yang mulia ini, tolong buat kerja dengan jujur dan amanah
Visha Send email
 
May 24, 2018

Parcel at parcel hub for 1 week

Why my parcel is still stuck at parcel hub? What are you guys doing? Can you guys please check everyone’s parcel stuck there? Pls la, everyone need their parcel urgently..you named ‘Poslaju’ but no speed at all..some people ordered item after me and received before me 😑 what really happened?
EH743811019MY - pls check my parcel and send it ASAP.. I need it urgently pls 😭
khoo92 Send email
 
May 22, 2018

Item Stuck At Parcel Hub

Barang saya stuck dekat poslaju parcel hub 16/5/2018 sehingga 22/5/2018, sudah mau satu minggu lepas masih belum dapat barang.
tolong check.

No Tracking: EH786137020MY
khoo92 Send email
 
May 22, 2018

Item Stuck At Parcel Hub

Barang saya stuck dekat poslaju parcel hub 16/5/2018 sehingga 22/5/2018,
sudah mau satu minggu lepas masih belum dapat barang.
tolong check.

No Tracking: EH786137020MY
[email protected] Send email
 
May 22, 2018

parcel stuck

barang stuck di parcel hub dari 17/5/18 hingga 22/7/18,barang samapi sekarang masih lagi belum dapat. saya telah call pos laju hotline banyak hari ttp tiada dapat berhubung dengan pos laju.
tracking number ialah er254666659my, inilah pertama kali barang saya stuck, saya berharap agar barang saya sampai ke tangan saya dengan selamat.
pls help me, i really urgent to receive my parcel.
pls update ur hotline pls pls pls pls pls

parcel stuck

Setan Send email
 
May 21, 2018

Parcel stuck

Barang belum sampai lagi.. Barang urgent nk guna.. Pos 16/5/18 sampai hari ini 21/5/18BELUM DITERIMA.. Masih di transit office.. Please bagi maklum balas secepat mungkin!!
1)EP440511635MY
2)EP267901965MY
3)EP267902016MY
4)EP278639919MY
5)EP440517350MY
AtikaRadzi Send email
 
May 21, 2018

Barang tak sampai dari 15 May sehingga 21 May 2018

Kenapa barang tak bergerak selepas 16 May 2018... Sampai bila nak tunggu lagi... Dah 5 hari lewat...

No Tracking barang: EH477083679MY


16 May 2018, 12:50:12 AM Consignment dispatch out from Transit Office -PosLaju Parcel Hub

15 May 2018, 10:32:54 PM Item processed -PosLaju Parcel Hub

15 May 2018, 08:21:00 PM Item dispatched out -Service Center ss14 Shah Alam

15 May 2018, 08:20:00 PM Item dispatched out -Service Center ss14 Shah Alam

15 May 2018, 03:21:37 PM Item posted over the counter -Service Center ss14 Shah Alam
Norafizah Kadar Send email
 
May 21, 2018

barang stuck

barang tak tau stuck kt mana.. dari 15/5/18 hingga sekarang 21/5/18 masih tak sampai2 lagi. Tracking no EN040768799MY
lady_d Send email
 
May 21, 2018

Item Stuck At Parcel Hub

Barang saya stuck dekat poslaju parcel hub 17/5/2018.. hrini dh 21/5/2018 still parcel hub... pls la poslaju...
EN022648035MY
laililo Send email
 
May 21, 2018

ITEM STUCK IN POSLAJU PARCEL HUB

parcel saya almost one week ada di parcel hub. tolonglah sangat tingkatkan perkhidmatan anda wahai poslaju. that parcel i need it so urgently. so pls sangat. pos dari ampang ke sg buloh SAHAJA takkan sampai seminggu. drive kereta kesana sahaja paling2 sejam sahaja. (EN025613083MY) PLS TAKE NOTE ON ALL OF YOUR CUSTOMER COMPLAINT. TQ
zarefzas Send email
 
May 21, 2018

PARCEL MASIH DI PARCEL HUB

Parcel masih stuck di parcel hub sejak 8 may. sila jelaskan kenapa!? terlalu lama.
ER251368449MY
Nurul Ain Send email
 
May 21, 2018

Barang masih di poslaju parcel hub

Barang saya di pos pada 29/4/2018 tapi stuck dekat poslaju parcel hub dari 5/5/2018 hingga hari ini 21/5/2018
zarefzas Send email
 
May 21, 2018

PARCEL MASIH DI PARCEL HUB

BARANG STILL DEKAT PARCEL HUB DARI 8 MAY 2018. LAMA SANGAT DAH NI. TOLONG JELASKAN KENAPA.

ER251368449MY
Wan Husna Send email
 
May 21, 2018

Item Stuck At Parcel Hub

Barang saya stuck dekat poslaju parcel hub 17/5/2018.. sampai sekarang tak sampai sampai lagi, dah seminggu tunggu.

EP432562635MY
Wan Husna Send email
 
May 21, 2018

Item Stuck At Parcel Hub

Barang saya stuck dekat poslaju parcel hub 17/5/2018 sampai sekarang tak sampai sampai lagi. apa masalah pos laju sebenarnya ye?

EP432562635MY
dayanaatan Send email
 
May 21, 2018

parcel stuck from 9th

er251910981my tolong check parcel saya , dr 9hb brg tak smpai . keje takde masa nak ambik smpai ke shah alam .
SNFarhana2 Send email
 
May 21, 2018

Parcel stucked after dispatched out

Hi Poslaju. Maaf, barang saya dah dispatched out dari Poslaju ParcelHub since 17 May. Tapi kenapa sampai sekarang 21 May masih belum sampai ya? Customer saya dah marah saya. Tolong selesaikan masalah ini dan customer lain dengan segera ya

Parcel stucked after dispatched out

syafikamurni Send email
 
May 21, 2018

BARANG MASIH DEKAT PARCEL HUB

SAYA PUNYA BARANG DARI 16/5/2018 MASIH KAT PARCEL HUB!!
TOLONG HANTAR SECEPAT MUNGKIN!! BARANG ADALAH URGENT!!
EM780604695MY
syafikamurni Send email
 
May 21, 2018

barang tak sampai lagi

saya punya barang dari 16/5/2018 stuck kat parcel hub... please check secepat mungkin
EM780604695MY
Khairul Hazwan Send email
 
May 19, 2018

Item Stuck At Parcel Hub

Barang stuck dekat poslaju parcel hub dari 16/5/2018. Dah seminggu tunggu tak sampai sampai

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username