Submit a Complaint

POSLAJU KLIA HUB

Malaysia

Consumer complaints and reviews about POSLAJU KLIA HUB

Andy Yap Send email
 
Jan 17, 2019

Item no update after reach KLIA Hub

ER802064867MY Sent on 8 Jan 2019 reach KLIA hub on 9 Jan 2019 after that totally no more update. Lodge complaint with easy parcel and poslaju also no being serve!!!!! Pls

Item no update after reach KLIA Hub

Nurulazimah Send email
 
Jan 13, 2019

Brang stuck

Kenapa barang masih sangkut lg pos office transit KLIA..dekat seminggu masih x dpt brg dr pos office..sila update sbrang proses utk mmudahkn pelanggan mngthui stts brang..hrp dapt diselesaikn dgn segera..brg urgent nk digunakn.!!
Track no: EP555433897MY

Brang stuck

Hannahblossom Send email
 
Jan 10, 2019

Brg stuck

Parcel lembap dan stuck 3hari di parcel hub klia
Er76990038my
Selalu 3 hari da sampai tp kalau dah sangkut kat klia hub mst aka jadi bnda mcm ni brg xdpt & lewat mcm byr guna air
Hannahblossom Send email
 
Jan 10, 2019

barang stuck

Brg saya stuck dari 2 hari lepas di KLIA hub,
Selalu 3 hari dh sampai.. Tp 5hari brg still xsampai2 stuck lama di klia hub..hope dpt la selesai segera

Er769790038my
RLoh Send email
 
Jan 9, 2019

Item no progress and stuck

1st I want to mention that on 26 Dec 18 I was in my house whole day waiting for the parcel.. yet I never see any postman pass by or stop by in front my house to delivered my parcel.
2nd, if the parcel no one received, how come I never received the tag in my letter box, gate, or door ... to informed us about parcel can be collect at where.
3rd, this parcel already stuck in klia since 4 Jan 18.. how come no any status update yet! Please return the parcel to the sender ASAP as they need to resend to me the parcel. URGENTLY!!!!

EN063150664MY
JACLYN Send email
 
Dec 29, 2018

kenapa barang saya masih pos laju transit office

saya nak tanya barang masih da pos laju transit (KLIA HUB) pulak.. Sila datang secepat mungkin ni sebelum 31/12 tahun ni je
Riyana Lee Send email
 
Dec 24, 2018

Barang stuck

Barang sya dah 4 hari kat transit office tak smpi2 , brg tu urgent please update terima kasi .
Tracking no : ER695236460MY
Riyana Lee Send email
 
Dec 24, 2018

Barang stuck

Dah 4 hari brg sy stuck kat transit office smpi skrg belum smpi , brg tu urgent please update terima kasih.
Anonymous6786 Send email
 
Dec 24, 2018

PARCEL STUCK

Parcel has been stuck for a week at poslaju without any further update.
Please proceed asap to send out the parcel. URGENT!!!
Tracking number ER680696779MY


sukki Send email
 
Dec 20, 2018

parcel stuck

Parcel has been stuck for a week at poslaju without any further update.
Please proceed asap to send out the parcel. URGENT!!!

ER798718971MY
Jaz Send email
 
Nov 30, 2018

Parcel stuck

Kenapa lembab sgt poslaju klia hub ni biasa sehari je brg sampai lokasi sama gak kuantan kedah hemmm

Parcel stuck

Jaz Send email
 
Nov 30, 2018

Parcels stuck

Kenapa lembab sgt hub klia ni biasa post dari kuantan ke kedah sehari je

Parcels stuck

KingConer Send email
 
Nov 26, 2018

Tracking x update, x dapat dikesan, PosLaju LEMBAB

4 days, still no have any update...
WHY ??? Where my items ???
ER652015435MY
Lucinda Lee Send email
 
Nov 16, 2018

Please sent the parcel immediately

I've been waiting for you to deliver my parcel for 1 week
Can you please speed up your service
I need it immediately

LG248478974MY

Please sent the parcel immediately

Emy Nova Send email
 
Nov 5, 2018

item no progress and stuck

tolong pos barang sy cepat. dari 2 november dekat poslaju klia hub tak bergerak gerak. staf tak buat kerja ke ape? sedap ke dengar komplain banyak kali?

tracking: er572742505my
Aminda Send email
 
Oct 13, 2018

Barang Stuck

Item saya asyik berulang ditempat yang sama aje... Dh 2 hari.. 11/10/18 Dri kuala kangsar ke poslaju transit office KLIA hub, di proses di parcel hub,12/10/18 6am keluar dari parcel hub, 13/10/18 hantar semula ke poslaju transit office KLIA hub, proses lagi smula, dihantar keluar pula pagi ni jam 3.40am... Smpai bile brang saya ni nk sampai? Asyik berpusing2 di transit office KLIA hub ni aje? Pandai bace poskod ke x pndai org yang bkerja ni? Kami bayar tau parcel tu mahal... Bukan pkai setem yg murah utk korang bwak barang kami pusing2 1 negeri.... Bukn jauh sgt, dari kuala kangsar je pun untuk ke sekinchan...
Sanbi Das Send email
 
Oct 12, 2018

canot traking

EN352023535MY i cannot traking thi numbar now whear have my parsal long time reday until now no dilivear can ask me sameboday poslaju staf wht day dilivear
ringko Send email
 
Oct 12, 2018

rr112887625my

my parcel posted out from lahad datu to Klia
on 8.10.18 for 5days no updated info
where is my parcel now ???

where is my parcel now lahad datu? Klia? KK?
hanimnazirah Send email
 
Oct 11, 2018

Item stuck

Tolong la percepatkan penghantaran, item tu sangat sangat diperlukan , mohon sngt sngat dipercepatkan.
No tracking EH895433686MY
ufarhazi Send email
 
Oct 5, 2018

Item stuck

Tracking no: ER549824390MY

Seller pos barang dari 24hb dan stuck di klia hub sejak 25hb sept sampai hari ini (5hb oct). Minta tolong pihak tuan untuk check & update item saya serta percepatkan hantaran. Dah hampir 2 minggu stuck di sana, kenapa ya perlu simpan barang customer lama-lama. Saya beli sebab perlu sangat nak guna barang tu.

Terima kasih.

Item stuck

Shawhutch Send email
 
Oct 4, 2018

My item whereabouts are unknown

Last legit update I saw was at klia transit office hub.Please make the delivery to my place as fast as you can?quite urgent as not only me but other people need it as well
Tracking number :EH563130439MY
Asila Amirah Hossen Send email
 
Sep 26, 2018

Barang belum sampai

Tracking no: EH863486461MY

Seller pos barang dari 4hb dan stuck di klia hub sejak 6hb sept lepas. Minta tolong pihak tuan untuk check item saya dan percepatkan hantaran. Dah 2 minggu lebih tunggu, takut barang rosak. Urgent sangat guna barang tu.

Terima kasih.
Ayuniey Send email
 
Sep 21, 2018

Barang stuck

Tolong hantar barang sy cepat.barang sy urgent.. kenapa stuck d sana.??xdak pekerja ka macam mn...???tension pulak la berhr ada kat sana...hmpa cuti ka?nm pos laju tp xlaju...kena tukar dh pos lajuāž”pos lembap..!!!!

Tracking no ER551969319MY
jelinloris Send email
 
Sep 19, 2018

item stuck

actually brg sya suda smpaii d sabah..but d sbbkan dealer seller tuu lambat bagi tracking number..sya baru dapat tahu bahawa barang saya berada di poslaju klia hub..so can u send it back to me..sya suda tunggu selama 3bulan brg tu..please do me a favor..really need the parcel..




ER520275475MY
Lusuu Send email
 
Sep 13, 2018

PARCEL STUCK AT KL A WEEK!

MY PARCEL DELIVERED FROM TAIWAN JUST TAKE A WEEK TIME TO ARRIVE AT KL. YOUR SYSTEM SHOWED IT WAS EN ROUTE TO DESTINATION ON 6/9/2018. AFTER ONE WEEK TIME YOUR SYSTEM NOT UPDATE WHERE IS IT RIGHT NOW. I HAVE CHECK WITH LOCAL POSLAJU THE STAFF SAID MY PARCEL STILL AT KL! THAT MEANS MY PARCEL WAS STUCK AT KL!! PLEASE CHECK WHERE IS IT AND POST IT ASAP!! SO RIDICULOUS WHY DOMESTIC DELIVERY TAKES LONGER TIME THAN INTERNATIONAL!!

PARCEL STUCK AT KL A WEEK!

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    Hertz Italian Spa Roma - No Return of Deposit
    Unfortunately, I read this too late after already having...
    HERTZ ITALIANA SPA ROMA - No Return of Deposit
    Unfortunately, I read this too late after already having...
    Poslaju Parcel Hub - Barang stuck
    Barang stuck dan tak gerak gerak congsinment despatch out...
    Hallmark channel - Zola commercial
    Our family was watching a wonderful hallmark movie based...
    Phone call - Bank Card Fraud using a Jazz number
    Subject: Application for informing about bank debit card...
    Jazz Number - Misuse of a jazz number by a fraud person
    Subject: Application for informing about bank debit card...
    ECBC SUBANG JAYA - PARCEL NOT RECEIVED
    I'd order some items from shoppee. It's been a...
    ECBC SUBANG JAYA - Not receiving my parcel
    I'd order some items in shoppee. It's been a...
    Nabisco/ Premium Saltines - Low Quality
    My father has been a loyal customer of the Premium...
    Kenmore - Kenmore elite 795.74033.411
    It's been 1 month since the compressor failed,...

    Recently Updated Complaints

    Hertz Italian Spa Roma - No Return of Deposit
    Unfortunately, I read this too late after already having...
    HERTZ ITALIANA SPA ROMA - No Return of Deposit
    Unfortunately, I read this too late after already having...
    Poslaju Parcel Hub - Barang stuck
    Barang stuck dan tak gerak gerak congsinment despatch out...
    Hallmark channel - Zola commercial
    Our family was watching a wonderful hallmark movie based...
    Phone call - Bank Card Fraud using a Jazz number
    Subject: Application for informing about bank debit card...
    Jazz Number - Misuse of a jazz number by a fraud person
    Subject: Application for informing about bank debit card...
    ECBC SUBANG JAYA - PARCEL NOT RECEIVED
    I'd order some items from shoppee. It's been a...
    ECBC SUBANG JAYA - Not receiving my parcel
    I'd order some items in shoppee. It's been a...
    Nabisco/ Premium Saltines - Low Quality
    My father has been a loyal customer of the Premium...
    Kenmore - Kenmore elite 795.74033.411
    It's been 1 month since the compressor failed,...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username