Submit a Complaint

POSLAJU KLIA HUB

Malaysia

Consumer complaints and reviews about POSLAJU KLIA HUB

Lola Fadeela Send email
 
Aug 8, 2019

Urgent nak guna

Tlg segerakan penghantaran di klia hub. Urgent nak guna. EP616592395MY dan EP632585645MY
Rahemzy Send email
 
Aug 7, 2019

SILA SEGERAKAN PENGHANTARAN

Barang masih lagi stuck di KLIA Hub dari semalam. Tolong percepatkan proses penghantaran. Ramai customer buat aduan tapi takde sebarang jalan penyelesaian dan perkara sama berulang. Kami semua bayar utk service pos laju tapi kenapa masih stuck.
Mohon segerakan penghantaran barang saya as fast as posible. Tq

EN394730242MY
tehloon95 Send email
 
Aug 6, 2019

why stuck at KLIA HUB ?

EP655302015MY
pls send my parcel to delivery facility? why stuck my parcel at KLIA HUB for so long? pls
teh Send email
 
Aug 6, 2019

FASTER ????? WHY STUCK AT KLIA HUB?????

TRACKING - EP655302015MY
Stuck at Consignment dispatch out from Transit Office for long time?????
pls faster send to delivery facility?????
urgent
dawiyahhh Send email
 
Aug 1, 2019

parcell at KLIA HUB

sgerakn pnghntrn. stuck at KLIA HUB. why so slow.

ERA336654776MY
dawiyahhh Send email
 
Aug 1, 2019

parcel STUCK at KLIA HUB

please check my prcel. sgerakn pnghntrn. tq!

ERA336654776MY
Zahiruddin Send email
 
Jul 22, 2019

Barang stuck di KLIA HUB

Barang saya tak sampai2 masih stuck di KLIA HUB tak bergerak, minta pos laju klia hub segerakan penghantaran, saya byr mahal utk parcel tu, tolong yaa, semoga syurga tempat kalian

-EP603909220MY-
Zahiruddin Send email
 
Jul 21, 2019

Parcel STUCK DI KLIA HUB

-EP603909220MY-

Minta tolong pekerja KLIA HUB check barang saya & post secepat mungkin, barang stuck dari hritu, tolong laa yaa barang urgent nak pakai, semoga syurga tempat kalian...
Zahiruddin Send email
 
Jul 21, 2019

Barang Stuck di KLIA HUB

Minta respond...barang saya stuck di KLIA Hub...tak bergerak dari haritu...tolong laa yaa barang urgent nak guna nii...

EP603909220MY
TengkuNHJ Send email
 
Jul 17, 2019

KLIA HUB slow

- EP628035479MY -

Please upgrade your service. Buat pekasam apa kat KLIA HUB? Postage bayar mahal supposedly sampai less than 24hrs but POSLAJU could never puncanya peram parcel customers lama-lama.
TengkuNHJ Send email
 
Jul 17, 2019

KLIA HUB slow

Tak faham kenapa ambil masa lama sangat barang ada kat KLIA HUB tu???? barang harga tinggi pun kena bayar postage lagi sepatutnya sampai depan pintu tak kurang 24hrs bukan buat pekasam kat KLIA HUB tu SMH korang entah baca ke tak orang complaint - EP628035479MY -
Peresanna Send email
 
Jul 11, 2019

Parcel Stuck

My parcel got stuck at klia hub,it’s alrdy 3 days.....i have to resend the parcel to my customer.let me knw what’s the prob n y stuck?

Parcel Stuck

Bai YunFei Send email
 
Jul 9, 2019

Parcel stuck at POSLAJU KLIA HUB

Hi, my parcel have been stuck at POSLAJU KLIA HUB to Perak(35000) since 3 july 2019, the tracking number is ERA268533459MY. Thanks.
Salwasopi Send email
 
Jul 8, 2019

I don't get my parcell yet

Hello, my parcell has been stuck. What should I do?
Can someone check my parcell?
ERA210413214MY, thank you
jbs Send email
 
Jun 26, 2019

Parcel stuck

Hi my parcel have been stuck at POSLAJU KLIA HUB. Would you be a dear check it, the tracking number is ERA228935595MY. Thanks.
jbs Send email
 
Jun 26, 2019

Parcel stuck

Hi my parcel have been stuck. Would you be a dear to check it. Thanks. Parcel tracking number is ERA228935595MY
Muhadyusuf98 Send email
 
Jun 17, 2019

Barang stuck di KLIA hub

Barang x smpai2 .. dh hmpir 2 minggu lps raya .. stuck di klia smpai skarang .. walhal barang2 lain di cawangan poslaju yg lain process item laju je lps raya. Mohon cptkan process .. EP619469287MY
Ninfia Eevuii Send email
 
Jun 12, 2019

Barang tak sampai

Barang still lom dapat..no update in system..
vvipyondaime Send email
 
Jun 8, 2019

Parcel still stuck since 31/5

Parcel still stuck since 31/5..segerakan penghantaran..

ERA184271728MY
vvipyondaime Send email
 
Jun 8, 2019

Parcel still stuck

Dari 31/5 hingga 8/6..masi di Klia Hub.. Tolong percepatkan...ERA184271728MY

ERA184271728MY
ERA184271728MY
Syafiza Send email
 
Jun 4, 2019

Parcel Not Deliver

ERA101061247MY
Kelewatan poslaju klia hub untuk proses parcel kluar.stuck di klia hub dari 31/5/19 sehingga sekarang..saya nak pakai untuk hari raya.kenapa lambat sangat nak sampai. Barang lain yg baru pos boleh sampai dulu.tak buat kerja ke apa?berapa lama lagi nak tggu parcel tu sampai..pgi raya ke nak hantar ke hari raya kedua nak hantar atau raya tahun depan baru saya boleh dapat parcel tu.LEMBAB sgat buat kerjanya!!!Pleaselah fix you all punya service
Syafiza Send email
 
Jun 4, 2019

POS BARANG RAYA

ERA101061247MY
Kenapa barang saya still tersadai dkat pos klia hub dari 31/5/19.kenapa tak proceed2 lagi...berapa lama lagi nk tggu barang tu sampai.lama betul proses barang..pagi raya ke baru nak htar ke raya tahun depan nak hantar..saya nak balik kampung tau
asyikin16 Send email
 
Jun 1, 2019

POS BAJU RAYA !

Please hantar baju raya saya secepat mungkin sebab saya nak balik kampung pun susah kena tunggu baju raya. Kenapa barang saya ada di klia hub since 30 May ? and tak gerak langsung? Please cepatkan pos. Thanks

ERA100633178MY
ERA100633178MY
ERA100633178MY
Jonathan96 Send email
 
May 30, 2019

MOHON PERCEPATKAN BARANG POS SAYA UNTUK KEGUNAAN TEMUDUGA

SELAMAT PETANG,

Mohon kepada pihak transit hub poslaju klia untuk percepatkan penghantaran barang poslaju saya ke poslaju alor gajah dalam kadar segera yang sepatutnya saya perlu yerima pada 29/05/2019 lagi, kerana dalam barang pos tersebut mengandungan pakaian blazer untuk saya menghadiri temuduga pada hari 3/06/2019 hari isnin minggu depan. Mohon pihak yang poslaju hub klia ambil maklum tentang ini.

Kerjasama pihak tuan/puan amat saya hargai. Saya sertai dengan no tracking poslaju saya;

EN373757094MY
EN373757094MY
EN373757094MY
EN373757094MY

Sekian terima kasih.
safpie Send email
 
May 29, 2019

Barang tak sampai2

Parcel sy stuck dari 24May tanpa sebarang update dari Pos Laju Transit Office (KLIA Hub). Tolong hantar parcel saya dengan segera! and please update the tracking number status.

Tracking number: ERA165293941MY

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    Multichoice DSTV - poor service
    Due to the Covid19 pandemic we are experiencing i...
    POSLAJU KLIA HUB - parcel stuck dekat KLIA Hub
    EHA130032336MY parcel i dipost pada 16/3 dari langkawi...
    Tnpayment - There were several different charges to my card
    I went to check my balance and noticed sever charges I...
    ADOBE SALES ORDERFIND.COM IRL - DRB*Adobe Sales orderfind.comIRL
    A series of charges was made to my credit card no....
    Celcom - Kedekut Kuota Time MCO
    In this MCO event due to Covid19, we are really need much...
    Microsoft - Unauthorized Charge
    I was charged $16.04 for I don’t know what reason...
    Microsoft - Unauthorized charges
    I was recently charged for $16.04 and I don’t remember...
    POSLAJU BALAKONG - Pickup
    Kenapa dah banyak hari tak datang pick up.. nak kluar tak...
    DSTV - Poor service
    I had my services canceled this morning because...
    Deborah S. Golden-Gestner - Deborah s. Golden-Gestner
    She's a total scammer. A fraud in such of a sucker....

    Recently Updated Complaints

    Multichoice DSTV - poor service
    Due to the Covid19 pandemic we are experiencing i...
    POSLAJU KLIA HUB - parcel stuck dekat KLIA Hub
    EHA130032336MY parcel i dipost pada 16/3 dari langkawi...
    Tnpayment - There were several different charges to my card
    I went to check my balance and noticed sever charges I...
    ADOBE SALES ORDERFIND.COM IRL - DRB*Adobe Sales orderfind.comIRL
    A series of charges was made to my credit card no....
    Celcom - Kedekut Kuota Time MCO
    In this MCO event due to Covid19, we are really need much...
    Microsoft - Unauthorized Charge
    I was charged $16.04 for I don’t know what reason...
    Microsoft - Unauthorized charges
    I was recently charged for $16.04 and I don’t remember...
    POSLAJU BALAKONG - Pickup
    Kenapa dah banyak hari tak datang pick up.. nak kluar tak...
    DSTV - Poor service
    I had my services canceled this morning because...
    Deborah S. Golden-Gestner - Deborah s. Golden-Gestner
    She's a total scammer. A fraud in such of a sucker....
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username