Submit a Complaint

POSLAJU KLIA HUB

Malaysia

Consumer complaints and reviews about POSLAJU KLIA HUB

Baa Send email
 
Jul 15, 2020

Barang lambat sampai

No. Tracking : ERC284946745MY

My parcel masih stuck kat klia hub since 8julai, please hantar secepat mungkin i really need it bc my customer dh lama tunggu. Parcel takes time too long to arrive at sarawak harap dapat membantu sbb parcel kawan saya pun dh sampai😭😭
Baa Send email
 
Jul 14, 2020

Barang lambat sampai

No. Tracking : ERC284946745MY

Parcell stuck kat klia hub dari 8julaiii pleaseee hantar secepat mungkin i am a seller from sarawak customer dah tunggu lamaaa n barang yg saya order lambat pun dah sampai thankyou
Baa Send email
 
Jul 14, 2020

Barang lambat sampai

No. Tracking : ERC284946745MY

My parcel masih stuck kat klia hub since 8julai harini dah 14julai masih tak bergerak please hantar secepat mungkin sbb my customer dah lama tunggu . Brang yg saya order lambat pun dh sampai knapa yg ni lambat pulak please check it for me harap dpt membantu thnkyou poslaju
linatangys Send email
 
Jul 14, 2020

slow delivery

PARCEL STUCK IN KLIA
Hi,

TRACKING NUMBER : ERC287762560MY

Good Night,

My parcel have been delayed for 1 week at KLIA HUB from 8 Juli 2020 - untill now. I need that parcel urgent

I really hope for your consideration Upon this matter
Qashrul Naqshabandi Send email
 
Jul 14, 2020

No update/progression

Tracking no. ERC239855712MY

Kepada pihak poslaju,
Barang saya telah berada di KLIA hub pada 1 Julai yang lalu. Malangnya,sampai sekarang masih tidak ada berita atau update tentang parcel tersebut. Barang tersebut perlu dihanta sebelum atau pada 16 Julai. 2 hari lagi yang tinggal. Barang tersebut berasal dari Penang,Malaysia walaubagaimanapun masa penghantaran LANGSUNG tidak macam dari Penang,Malaysia malah seolah olahnya dari negara luar yang jauh. Sila tingkatkan perkhidmatan anda. Ramai orang yang memerlukan barang mereka secepat yang mungkin. Kalau tidak cukup perkerja maka berilah peluang kepada mereka yang ingin dan pada masa yang sama berilah mereka gaji yang berpatutan. Sila pastikan barang saya selamat di hantar ke Sarawak. Itu sahaja. TQ.
Goldee Send email
 
Jul 14, 2020

parcels detained

BARANG TAK SAMPAI LAGI

ERC300852939MY
ERC313363218MY
ERC214950023MY
ERC213711716MY

Barang stuck dah 2 minggu sejak 6hb Julai sampai sekarang 14hb Julai masih di Klia Hub. Mohon percepatkan penghantaran tersebut. Barang sy urgent. Dah 2 minggu buat apa simpan lama². Mohon ambil tindakan dengan segera.
Terima kasih.

Sebarang update, hubungi 019-780 4981
Goldee Send email
 
Jul 14, 2020

parcels detained

So many parcels at hub, nothing update and movement..
PLEASE CHECK AND UPDATE!!!

1). ERC2137711716MY
2). ERC214950023MY
3). ERC284848108MY
4). ERC312363218MY
5). ERC298592725MY
6). ERC300852939MY

Any enquiry, please contact no.: 019-780 4981
julie7 Send email
 
Jul 12, 2020

BARANG SANGAT LAMA SAMPAI KE SABAH.

Tracking Num. EHA119400878MY

Selamat petang Kepada pihak Poslaju

Barang saya sejak 5hb di poslaju Transit KLIA Hub, tidak ada pergerakan langsung.

Mohon kerjasama kamu semua , hantarkan barang-barang ke SABAH juga. Barang yang dibeli ada yang tarikh luputnya tidak lama.

Sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya
012-8430105

Terima Kasih poslaju
julie7 Send email
 
Jul 12, 2020

NO PROGRESSION SINCE 5JULY2020

Hi, Please check EHA119400878MY

My parcel stuck in Poslaju KLIA HUB since 5 July.

Please, dispatch it out to SABAH. IT contains Wet Tissue.
Unable to keep it for long time.

Kindly, contact me for more

012-8430105
dyghusnatul_ Send email
 
Jul 11, 2020

PARCEL STUCK IN KLIA

Hi,

TRACKING NUMBER : EHA211879095MY

Good Night,

My parcel have been delayed for 3 week at KLIA HUB from 23 Jun 2020 - untill now. I need that parcel urgent

I really hope for your consideration Upon this matter.
Lian Kong Wah Send email
 
Jul 11, 2020

Parcel stuck at KLIA Transit Hub

EE061098309MY

Parcel deliver over Pos Laju Brickfield counter on 25th June 2020, till today 11-7-2020 please check why parcel still not despatch to our client in Brunei. Please advise asap because our client going to cancel order soon. lastly your's assistance in this matter is higkly appreciated. Thank you.


Yours sincerely,
Lian Kong Wah
H/P - 012-329 2607

KW Print Enterprise
julie7 Send email
 
Jul 10, 2020

NO PRGRESSION

TRACKING NUMBER : EHA 119400878 MY

Good afternoon,

My parcel have been delayed for 1 week at KLIA HUB. I am a seller from SABAH, all of my customers are waiting fro their orders.

I really hope for your consideration Upon this matter.
Baa Send email
 
Jul 10, 2020

Parcel takes time too long to arrive at sarawak

My parcel masih stuck kat klia hub dari 8julai , please check it bc i really need it urgently

My tracking number is ERC284946745MY

Thankyou
Safwanjikin Send email
 
Jul 10, 2020

Bayar bukan free

Apa ni barang stuck
Tolong cepat kan penghantaran
No tracking:EHA190699691MY
Tolong la

Bayar bukan free

ALDINA E Send email
 
Jul 9, 2020

parcel takes time too long to arrive at sabah

my parcel taking 3 days on klia hub . it's too long for me and my another parcel that i ordered early arrive earlier than my first parcel.my tracking number is ERC266362734MY

parcel takes time too long to arrive at sabah

Haris.tangulau Send email
 
Jul 8, 2020

Barang x bergerak

Barang Saya Tak sampai lagi,stuck di KLIA hub poslaju. Dari 22.6.2020 boleh tolong check balik barangan ini
No TRACKING : EP675154109MY harap dapat menbantu.
Yoel47 Send email
 
Jul 8, 2020

Parcel stuck kat KLIA

Hi sir/madam.

I have not receive any update for the parcel i post with tracking no :EH657571528MY . Please help me to check it, i worried it might lost . Its been about a week .It needed to reach the destination before 28 July 2020.

With all due respect, i thank you for your concern and good service. I hope i will get a respond soon, again thank you.

Parcel stuck kat KLIA

Yoel47 Send email
 
Jul 8, 2020

Parcel stuck at KLIA Hub

Hi sir/madam.

i have not receive any update for my parcel.It need to reach the destination before 28 July 2020. Please help me to check it. Tracking no : EH 65 757 152 8MY .

With all due respect, i thank you for your concern and good service.

Thanks.

Parcel stuck at KLIA Hub

mazlan Send email
 
Jul 8, 2020

Barang stuck di klia hub

tolong percepat urusan pengeposan... lembab sangat..
ERC132802111MY
MY2005436048627
ERC185649410MY

dah sebulan tap tak begerak langsung
Cepatkan lagi urusan!!!!!
Khafyda Send email
 
Jul 8, 2020

BARANG LAMA DKAT HUB KLIA

BARANG LAIN SEMUA DAH SAMPAI HAD NIE
📦ERC160242850MY
📦ERC126781050MY
📦ERC158993943MY
📦ERC172286668MY
JEW TAK BGERAK² XTAW KENAPA...YANG BARU ODER PON DH SAMPAI..

HARAP PIHAK PENGURUSAN BOLEH LAA CEPATKAN..SEBAB RISAU NANTI KALAU LAMA SANGAT BARANG SAMPAI KAMI XDE KAT DAERAH/NEGERI YANG DIALAMATKAN TU..MOHON SANGAT2..
online Send email
 
Jul 8, 2020

POSLAJU KLIA HUB

Tracking Number: ERC169967785MY

item stuck at POSLAJU KLIA HUB since 19/6/20220,

please help me to follow up
Sccc Send email
 
Jul 7, 2020

ITEM IS NOT MOVING SINCE 19 JUNE FROM POSLAJU TRANSIT OFFICE

I've been waiting for my item to arrive to me almost a month ago. Ordered it from shopee, usually ill receive it by 2 weeks the longest it would be. but, now, where's the update from poslaju???? Please process my item asap, kindly asking you. ERC150534045MY
kelvin08062 Send email
 
Jul 7, 2020

Parcel stuck

TOLONG CHECK DAN HANTAR EP740468612MY SECEPAT MUNGKIN!! DAH STUCK SEJAK 18JUN..HARI NI DAH 7JULAI! TGK DEKAT FB PAGE poslaju klia.. Seronok je tgk staff dia selfie2 santai! Siap kata gaji dah masuk! Hah gaji masuk tapi barang org stuck! Please la resposible skit.. Dalam malaysia je kot boleh stuck macam tu lama!
kelvin08062 Send email
 
Jul 7, 2020

Parcel stuck!!

Parcel dah stuck sejak 18jun!! Hari ni dah 7julai... Dalam malaysia je pun boleh stuck sampai macam tu! Bila tengok dekat fb page poslaju klia.. Seronok je tengok staff2 drg post santai2 selfie! Barang org pla stuck! Poslaju ke namanye?? Brapa lama nak tunggu? Order dekat china pn xsmpai 2mggu! TOLONG CHECK PARCEL EP740468612MY.. SILA HANTAR BARANG TERSEBUT SECEPAT MUNGKIN! TU BARANG PENTING!!
Mellymell Send email
 
Jul 7, 2020

BARANG STUCK KU KLIA HUB

PLEASE SENT THE PARCEL URGENTLY!!!!

TRACKING NUMBER
1.EP726912817MY
2.EP726912803MY

PLEASE HANTAR AS SOON AS POSSIBLE.
I NEED YOUR COPERATION. ITS ALMOST 1 MONTHS PRACEL STUCK!!!

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username