Log inRegister
Submit Complaint

POSLAJU KLIA HUB

Malaysia

Consumer complaints and reviews about POSLAJU KLIA HUB

Siti norbani Send email
 
Apr 24, 2019

Pending status

Siti norbani
Poslaju tracking no
EN267929274MY
22.04.2019

Mohon status update utk parcel saya.
Msih stuck dr kul 2.00 am 23/4.
Tak sempat dh nk pkai hari guru ahad dpn.
mrs.gee Send email
 
Apr 17, 2019

ADUAN KELEWATAN TERIMA BRG DR POS LAJU

ERA009527908MY
Assalamualaikum dan salam sejahtera
Seller from Shopee telah pos brg sy pada 11.4.2019 (2 parcel from same seller)
Parcel pertama telah smpai pd 14.4.2019 but unfortunately the another parcel masih stuck di tempat tuan sehingga sekarang.
Utk makluman tuan, parcel tersebut adalah sama cuma bungkusan berlainan disebabkan kos postage.
Mohon kerjasama utk dipercepatkan penghantaran tersebut. Thank you.
Anescy Send email
 
Mar 15, 2019

Barang stuck tak jalan2

ER767452925MY
Bermula 12/03/2019 brg order stuck tak gerak2 smpai harini 15/03/2019??? Staff tidur kerr??? Ke lori2 pnghantaran takda berfungsi?? Apa cerita apa cerita nie.... Nak tnggu smpai bila brg kta org dihantar?? Service sgt2 teruk...
weis Send email
 
Mar 15, 2019

item no progress /update

ER883001330MY
Tolonglah speed up the process as i really need the thing urgently. i had never been waiting for more than 2 days to receive an item for local delivery but this time dunno why the item has to go through klia hub then stucked.
ciskek Send email
 
Mar 12, 2019

parcel di peram

Parcel stuck dari 2 hari lepas di Pos Laju Transit Office (KLIA Hub). Peram jadi perkasam bakali poslaju klia. poslaju KLIA Hub paling lembab di alam semesta. Setiap parcel yg melalui klia hub pasti sangkut untuk tatapan staf dahulu. Baik di tutup sahaja klia hub ini. Sekian sahaja luahan dari mangsa keadaan.
Takpuas hati komplain je Send email
 
Mar 11, 2019

Servis lembab

Product code: EP 53 950 562 1MY.


Saya pos satu parcel poslaju dari KTRG - PENANG pada 7 MAC 2019. Lepas 2 hari cek stuck di KT. Lepas 4 hari stuck di KLIA Hub Office. APA MASALAH POSLAJU SEBENARNYA. APA MASALAH KORANG. BARANG PATUT SAMPAI DALAM MASA 2 HARI KOMAN2 NI SAMPAI 4 HARI TAK SAMPAI2. APA CER BEB.. KITA BAYAR SERVIS POSLAJU KOT. BAYAR. BAYAR. TOLONG LAH BAGI SERVIS LAJU SIKIT. SELALU PUSING BARANG MASUK AIRPORT JADI LEMBAB CAMNI LAH!!
AMYRA Send email
 
Mar 1, 2019

PENDING TERLALU LAMA

EP515239440MY

PENDING TERLALU LAMA. TOLONG UPDATE SIMTEM JANGAN BUAT ORG RISAU. KAMI BAYAR UNTUK SERVICE BUKAN UNTUK PERAM BARANG !!!!!!!!!!!!!!
betty00 Send email
 
Feb 27, 2019

EH873538954MY

The package has not been updated...Stuck in a wave in Pos Laju Transit Office (KLIA Hub)!Please, please help me as soon as possible. I am in a hurry to have this package.thank you EH873538954MY

EH873538954MY

eypa_ramli92 Send email
 
Feb 20, 2019

ITEM STUCK

EP588304351MY

DARI 16HB MAC KENAPA MASUK NI DAH 4 KALI ITEM SAYA TRACK BERULANG-ULANG MASIH LAGI DEKAT Pos Laju Transit Office (KLIA Hub)!!

BILA NAK POST OUT KE JB NI??TOLONG CHECK DAN PROCESS OUT ITEM SECEPATNYA.SELALU TERIMA BARANG DARI NEGERI YANG JAUH PUN CEPAT JE SAMPAI..

NI DH DEKAT SEMINGGU NK BUAT ASAM JERUK KE!?

**POSLAJU Transit Office (KLIA Hub) TOLONG LAH UPDATE SECEPATNYA...

ITEM STUCK

eypa_ramli92 Send email
 
Feb 20, 2019

PARCEL STUCK

EP588304351MY

DARI 16HB MAC KENAPA MASUK NI DAH 4 KALI ITEM SAYA TRACK BERULANG-ULANG MASIH LAGI DEKAT Pos Laju Transit Office (KLIA Hub)!!BILA NAK POST OUT KE JB NI??TOLONG CHECK DAN PROCESS OUT ITEM SECEPATNYA.SELALU TERIMA BARANG DARI NEGERI YANG JAUH PUN CEPAT JE SAMPAI..NI DH DEKAT SEMINGGU NK BUAT ASAM JERUK KE!?

**POSLAJU Transit Office (KLIA Hub) TOLONG LAH UPDATE SECEPATNYA...

PARCEL STUCK

Mark R Yeo Send email
 
Feb 15, 2019

pos laju = pos lambat?

EP587454876MY
my item already dispatch out from transit office after one day with no update where does is go? OMG please My customer urgent need the item is take so much time i pay for money is not getting slow services i want is an efficiently services not lambat lambat lambat PLEASE FIX IT ASAP too slow poslaju malaysia
puanfiza Send email
 
Feb 15, 2019

Barang Masih DI Pos Laju KLIA

MOHON CHECK BARANG SAYA. SUDAH 5 HARI MASIH DIKLIA. CUSTOMER SUDAH BISING DAN MARAH. JIKA KELEWATAN SEHARI DUA TIDAK ADA MASALAH. TAPI SUDAH LIMA HARI. SAYA BAYAR UNTUK GOOD SERVICE.

Barang Masih DI Pos Laju KLIA

abg_sado_6pax Send email
 
Jan 28, 2019

Brg stuck

Hi abg2 dan kakak2 poslaju yg hensem lagi jelita. mohon check barang sy dah lama stuck dekat KLIA Hub. ER740110207MY. Terima Kasih.. majulah poslaju utk semua..

Brg stuck

Nur Anis Syamimi Send email
 
Jan 18, 2019

Item stuck at KLIA HUB!!!!!!!

Supposed to arrive at penang today but still in process. Why eh? Orang nk guna barang tu URGENT!!!!! Dah la no update from pos laju, baca review pun memang bad services klia hub ni. Tolong la pos laju take some actions. Kesian tau customer nak kena tunggu lama.

Item stuck at KLIA HUB!!!!!!!

Andy Yap Send email
 
Jan 17, 2019

Item no update after reach KLIA Hub

ER802064867MY Sent on 8 Jan 2019 reach KLIA hub on 9 Jan 2019 after that totally no more update. Lodge complaint with easy parcel and poslaju also no being serve!!!!! Pls

Item no update after reach KLIA Hub

Nurulazimah Send email
 
Jan 13, 2019

Brang stuck

Kenapa barang masih sangkut lg pos office transit KLIA..dekat seminggu masih x dpt brg dr pos office..sila update sbrang proses utk mmudahkn pelanggan mngthui stts brang..hrp dapt diselesaikn dgn segera..brg urgent nk digunakn.!!
Track no: EP555433897MY

Brang stuck

Hannahblossom Send email
 
Jan 10, 2019

Brg stuck

Parcel lembap dan stuck 3hari di parcel hub klia
Er76990038my
Selalu 3 hari da sampai tp kalau dah sangkut kat klia hub mst aka jadi bnda mcm ni brg xdpt & lewat mcm byr guna air
Hannahblossom Send email
 
Jan 10, 2019

barang stuck

Brg saya stuck dari 2 hari lepas di KLIA hub,
Selalu 3 hari dh sampai.. Tp 5hari brg still xsampai2 stuck lama di klia hub..hope dpt la selesai segera

Er769790038my
RLoh Send email
 
Jan 9, 2019

Item no progress and stuck

1st I want to mention that on 26 Dec 18 I was in my house whole day waiting for the parcel.. yet I never see any postman pass by or stop by in front my house to delivered my parcel.
2nd, if the parcel no one received, how come I never received the tag in my letter box, gate, or door ... to informed us about parcel can be collect at where.
3rd, this parcel already stuck in klia since 4 Jan 18.. how come no any status update yet! Please return the parcel to the sender ASAP as they need to resend to me the parcel. URGENTLY!!!!

EN063150664MY
JACLYN Send email
 
Dec 29, 2018

kenapa barang saya masih pos laju transit office

saya nak tanya barang masih da pos laju transit (KLIA HUB) pulak.. Sila datang secepat mungkin ni sebelum 31/12 tahun ni je
Riyana Lee Send email
 
Dec 24, 2018

Barang stuck

Barang sya dah 4 hari kat transit office tak smpi2 , brg tu urgent please update terima kasi .
Tracking no : ER695236460MY
Riyana Lee Send email
 
Dec 24, 2018

Barang stuck

Dah 4 hari brg sy stuck kat transit office smpi skrg belum smpi , brg tu urgent please update terima kasih.
Anonymous6786 Send email
 
Dec 24, 2018

PARCEL STUCK

Parcel has been stuck for a week at poslaju without any further update.
Please proceed asap to send out the parcel. URGENT!!!
Tracking number ER680696779MY


sukki Send email
 
Dec 20, 2018

parcel stuck

Parcel has been stuck for a week at poslaju without any further update.
Please proceed asap to send out the parcel. URGENT!!!

ER798718971MY
Jaz Send email
 
Nov 30, 2018

Parcel stuck

Kenapa lembab sgt poslaju klia hub ni biasa sehari je brg sampai lokasi sama gak kuantan kedah hemmm

Parcel stuck

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    kfc putatan sabah - Service lambat
    Pegi kfc putatan, x pnah x lambat.. Staff bdiri dpn...
    zain internet - Death slow Internet speed
    Poor signal strength unlimited package and use with...
    Zerowater - Lemon / Acid taste - 193 on meter
    I called the Zerowater customer service line at ‭+1...
    IC Freeshipping.com - I am being charged for this company $12.97a month
    I've discovered this charge on my prepay debit card....
    Schulte Marine Concept - Schulte marine Concept -Cheating Ship Owners
    Several owners had been discussing about Schulte Marine...
    Clark Shoes - Ecco shoes soles and heels crumbling
    Some time ago whilst on holiday I bought a pair of...
    Walgreens - overcharged for script
    Overcharged for script.Around 4-10-19 was told by...
    Amazon` - Charges on credit card
    Charges on my credit card each month in the amount of...
    Express Scripts - Meds Lost In Transit DHL to USPS & to me
    Since 2/15/19 Express Scripts has lost our medications...
    ONEPLUS 6T - Smartphone lost
    NAME-NIKHIL KUNDLIA ADDRESS-2/3 JUSTICE DWARKA NATH...

    Recently Updated Complaints

    kfc putatan sabah - Service lambat
    Pegi kfc putatan, x pnah x lambat.. Staff bdiri dpn...
    zain internet - Death slow Internet speed
    Poor signal strength unlimited package and use with...
    Zerowater - Lemon / Acid taste - 193 on meter
    I called the Zerowater customer service line at ‭+1...
    IC Freeshipping.com - I am being charged for this company $12.97a month
    I've discovered this charge on my prepay debit card....
    Schulte Marine Concept - Schulte marine Concept -Cheating Ship Owners
    Several owners had been discussing about Schulte Marine...
    Clark Shoes - Ecco shoes soles and heels crumbling
    Some time ago whilst on holiday I bought a pair of...
    Walgreens - overcharged for script
    Overcharged for script.Around 4-10-19 was told by...
    Amazon` - Charges on credit card
    Charges on my credit card each month in the amount of...
    Express Scripts - Meds Lost In Transit DHL to USPS & to me
    Since 2/15/19 Express Scripts has lost our medications...
    ONEPLUS 6T - Smartphone lost
    NAME-NIKHIL KUNDLIA ADDRESS-2/3 JUSTICE DWARKA NATH...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username