Submit a Complaint

POSLAJU KLIA HUB

Malaysia

Consumer complaints and reviews about POSLAJU KLIA HUB

Mellymell Send email
 
Jul 7, 2020

Item stuck for longgggg time

Barang sya nak hntar ke sabah stuck.. Dari 13 june lagi stuck, ini tracking number dia ep726912817my dan EP 726912803my. Dekat sebulan dah... Tapi barang blum lgi kena hntar.. Please respon it urgently...


Amir Nur Hakim Send email
 
Jul 7, 2020

ITEM STUCK AT KL HUB

Please check my item, EHA023703855MY. Its stuck at KL Hub too long since 15 Jun. While my order yang tidak ada guna khidmar KL Hub boleh sampai awal. I dont understand what happen to KL Hub. But please, be more responsible. Customer dah mula complaint kedai saya. Ini menyebabkan saya mengalami kerugian yg bnyk!

Again, please check my parcel.

EHA023703855MY. THANK YOU
Aliasyam Send email
 
Jul 7, 2020

Barang stuck kat transit from 20/6

ERC17473137MY
munny Send email
 
Jul 7, 2020

parcel stuck kat hub transit KLIA

#consignment note EP734015140MY


hantar parcel pada 26 jun 2020
sampai skrg masih stuck kt hub KLIA
ape jadah peram brg org lama2....
yg jd seller da dianggap SCAM
munny Send email
 
Jul 7, 2020

parcel stuck

hntr parcel dr 26 jun 2020
sampai harini sangkut kt transit hub KLIA
ape kejadah simpan brg org lama2
ninie Send email
 
Jul 7, 2020

barang tak sampai lagi

HI,

Parcel saya still tak bergerak lagi lahhhhh.. 17hb post out dahhhh.. Tolong cepatkan.

EH002258968MY

Pleasee lahhhhhh


Thank you
Muhammad Hafidzuddin II Send email
 
Jul 6, 2020

BARANG TAK SAMPAI LAGI

ENB026052243MY
ENB026052243MY
ENB026052243MY

Barang stuck dah 3 minggu sejak 19 Jun sampai sekarang 6 Julai masih di Klia Hub. Mohon percepatkan penghantaran tersebut. Saya perlukan sangat² barang tu. Kalau lambat sikit² boleh dimaafkan lagi, ni sampai 3 minggu buat apa simpan lama². Nak buat pekasam ke ? Mohon ambil tindakan dengan segera.

ENB026052243MY
ENB026052243MY
ENB026052243MY
anniechin Send email
 
Jul 6, 2020

PARCEL DELAY LONG

RE : TRACKING NO. : ERC151071732MY & ERC153422635MY

Please refer to the above tracking no.,it is pending to receive.
Kindly assit as soon as possible.

Thank you.
anniechin Send email
 
Jul 6, 2020

PARCEL DELAY

RE : TRACKING NO. : ERC151071732MY & ERC153422635MY

Please refer to the above tracking no.,it is pending to receive.
Kindly assit as soon as possible.

Thank you.
Josli Johanson Jos Send email
 
Jul 4, 2020

Barang tak sampai

Barang tak sampai...dari 15 jun lagi...tolong percepatkan...EHA197430065MY
Siti Fatimah ME Send email
 
Jul 4, 2020

Parcels stuck at KLIA Transit Hub

ERC158517516MY
ERC153362857MY

Oleh kerana dah 2 minggu brg2 x sampai2, so semalam pegi dekat Pos Laju office berdekatan untuk double check mana tau brg dh sampai kat sini ke belum. Tapi staff kat PO semak cakap brg2 masih lagi stuck kat KLIA. Saye faham mungkin x cukup kaki tangan atau pekerja musim covid nie...tapi kalau boleh buat lh kerja dgn cekap. 3 parcels dprocess pada hari yg sama tetapi yg datang 1 jer.... Mohon percepatkan pengahantaran brg2 saye sbb ade brg baby dan sila update sistem trace and tracking anda dgn lebih kerap. Sbb xgune kalau ade service tu tapi brg customer x sampai2.
sikin Send email
 
Jul 3, 2020

1 week parcell stuck ERC235498343MY

collect parcel from seri alam,johor on 28/6/2020 but stuck at KLIA terminal till 3/7/2020.
nbody pickup phone. customer chase item.
please take action
kenoton Send email
 
Jul 3, 2020

BARANG POS BELUM SAMPAI

Poslaju
ERC070398350MY

mohon semak sejak [email protected]:43
[Pos Laju Transit Office (KLIA Hub)]Item processed

BARANG TIDAK BERGERAK SEJAK 14 jun 2020

Mohon disegerakan.. terima kasih
Ian Juel Oliver Send email
 
Jul 3, 2020

Parcel stuck

PARCEL NUMBER:

ERC152694668MY

ITS BEEN DELAYED FOR 2 WEEKS ALREADY AND THE PARCEL IS VERY IMPORTANTT
Ian Juel Oliver Send email
 
Jul 3, 2020

Parcel stuck

PARCEL NUMBER:

ERC152694668MY

ITS BEEN DELAYED FOR 2 WEEKS ALREADY AND THE PARCEL IS VERY IMPORTANT
Angah Diey Send email
 
Jul 2, 2020

Urgent Document But Parcel Long Delay

Saya tak kisah sangat kalau parcel saya item dari shopee.
Tapi Parcel saya sekarang EP721299641MY Dokumen Penting. Masalahnya kalau menunggu seminggu tak kisah boleh pejam mata. Saya pos dari 17/06/2020 sampai sekarang belum sampai lagi.. Complaint dah buad . Call setiap cawangan satu pun tak penah Jawab.. Parcel Saya Borang Mahkamah Yang Saya Perlu Urusan Dalam Masa Cepat. kalau macam ini Poslaju punya Cara Dah Merumitkan Pengurusan Saya. Macam Mana Pos Laju nie Mengurus Perhantaran? Loss Command ? Saya nie Penguna.setiap barang Melalui saya Bayar. Bkn saya guna Perkhidmatan nie Secara Percuma. Harap Tindakan Diambil

Urgent Document But Parcel Long Delay

Candy1982 Send email
 
Jul 2, 2020

PARCEL STUCK AT KLIA HUB

EHA121202045MY

MY PARCEL ARRIVE AT KLIA HUB ON 11 JUNE 2020 BUT UNTIL NOW HAVEN'T SEND TO CUSTOMER , PARCEL STUCK ALREADY 3 WEEKS , PLS ARRANGE IT ASAP .
TRY TO CALL CUSTOMER SERVICE ( NOBODY PICK UP )
KLIA HUB OFFICE (PHONE CAN'T GO THOUGHT )

PLS TAKE THE RESPONSIBLY, THE PARCEL IS IMPORTANT TO CUSTOMER
masrul Send email
 
Jul 2, 2020

Parcel stuck at Klia

EP740591092MY

Totlong semak parcel saya tidak bergerak di KLIA Hub sejak minggu lepas lagi
PREMALA A/P DEVARAJOO Send email
 
Jul 1, 2020

Parcel stuck at Klia

Hi pos laju,


Saya nak tanya kenapa parcel saya belum sampai
di Singapura.Orang yang tunggu parcel itu tanya saya apa hal parcel belum sampai.Sudah 8 hari barang belum sampai kepada orang sana.Mohon cepat sikit ambil tindakan sampaikan parcel tu kepada orang yang harus diterima.Sekian terima kasih.

Customer,
Premala A/P Devarajoo.
Jaszleen MN Send email
 
Jul 1, 2020

ERC109595106MY

ERC109595106MY sudah hampir 3 minggu terkandas di KLIA Hub transit. Mohon percepatkan penghantaran. Terima kasih

ERC109595106MY

Sha95 Send email
 
Jul 1, 2020

Barang lambat sampai

Brg belum sampai, ada yang order lambat tapi dah sampai dulu. Barang ni order awl tapi lambat sampai, dekat nak sebulan dah, lepas tu trcking number tak update2 lagi. Tolong perbaiki service, nama je poslaju tapi lambat. Baik jadi poslambat je.
Jaszleen MN Send email
 
Jul 1, 2020

Parcel Bernombor ERC109595106MY Belum Dihantar

Parcel bernombor ERC109595106MY telah terkandas di KLIA Hub sejak 13 Jun sehingga kini 1 Julai belum ada update status. Sudah beberapa kali saya cuba telefon Pos Malaysia KLIA Hub berkenaan isu ini tetapi panggilan saya terputus. Mohon pihak berkenaan hantar keluar parcel tersebut secepat mungkin. Terima kasih.

Parcel Bernombor ERC109595106MY Belum Dihantar

Jaszleen MN Send email
 
Jul 1, 2020

Parcel Bernombor ERC109595106MY Belum Dihantar

Parcel bernombor ERC109595106MY sudah 2 minggu lebih terkandas di KLIA Hub sejak 13 Jun, sehingga sekarang 1 Julai belum ada update status. Sudah beberapa kali cuba telefon KLIA Hub berkenaan hal ini tetapi panggilan saya diputuskan Saya mohon agar hantar parcel tersebut secepat mungkin. Terima kasih

Parcel Bernombor ERC109595106MY Belum Dihantar

Zawani Wani Send email
 
Jun 30, 2020

Barang stuck at klia hub

Please check my parcel AS SOON AS POSSIBLE!!!!!!!!!!!
AND PLEASE PROCESS IT QUICKLY!!!!!!!!!!

TRACKING NO:EHA195443534MY
TRACKING NO:EHA195443551MY
Zawani Wani Send email
 
Jun 30, 2020

Barang stuck at klia hub

Please check my parcel AS SOON AS POSSIBLE!!!!!!!!!!!
AND PROCESS IT QUICKLY!!!!!!

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username