Log inRegister
Submit Complaint

POS LAJU

Malaysia

Consumer complaints and reviews about POS LAJU

Asmaainul Send email
 
Jul 25, 2018

Tudung

Barang saya dah 7 hari x sampai. Biasanya pos laju dalam 3 hari dah sampai. Barang tu stop dekat jerteh and tak bergerak pon. Bila cek tracking number barang tu dah sampai dekat bandar permaisuri setiu tapi barang tu tiba2 diliver to jerteh balik dan dari 21 julai tak bergerak! (ER331833197MY)

Tudung

Zet Send email
 
Jul 25, 2018

PARCEL TAK DITERIMA - 16 JULAI 2018

Tracking Number : EH790815487MY
Item daripada Kajang ke Pelabuhan Klang dihantar pada 16 Julai 2018 dan last update di sistem adalah pada 18 Julai 2018.
Mohon semakan.
Ela Send email
 
Jul 24, 2018

Nobody sent my parcel but kept reporting they came to my unit

ER331617706MY - Parcel was never delivered to my house despite the tracking logs stated multiple failed attempts. I was at home the whole day which is ridiculous. Checks with security guard post at my condo revealed that there was not record of any pos laju trying to reach to my unit. I never received any cards that was supposed to be left at my door if they had came and nobody was at home. Today I had call post laju hotline around 9 am to arrange for next delivery and then decided to to collect the parcels my self. Despite the arrangement made, one of my parcels as stated above was sent out for delivery at 10.59 am so I only managed to collect one of them. Th other parcel never arrived at my house. I just checked the tracking and it stated failed delivery because nobody was at home. What kind of service is this? I paid for my parcels to arrive to me on time and safely. I demand for proof that the delivery personnel had come to my unit twice! My cctv does not lie! And I want my parcel to be delivered to me asap. This is time, energy no cost wasting! I am complaining because this is not the first time this issue ever happened to me. Thank you for attention.

Nobody sent my parcel but kept reporting they came to my unit

Fidruz Jack Send email
 
Jul 24, 2018

parcel delay & no update

Tracking no. : EN04192895MY
I want to make a complaint about my parcel above.
My parcel still in consingment dispatch out from Transit office status. My parcel been sending out from sender at 16/07/2018. But as until today 24/07/2018, my parcel still in the same status.
Pos Laju kind of slow services and my items still not updated yet!!! Call customer service center also kind of useless because the staff always busy in line. I attach my proof regarding my parcel.

parcel delay & no update

nykita22 Send email
 
Jul 24, 2018

Parcel not received more than 22 days

ER320712913MY parcel from shah alam to Klang
Item dispatched out by seller on 3rd July until now i havent received!!!!!
Better Poslaju change name to Poslambat.
Syaqirin ashraf Send email
 
Jul 24, 2018

Stafff poslaju yg biadap

Sebentar tadi saye baru sahaja mendapat panggilan dari postman. Selang setengah jam dari saye keluar dari rumah untuk bekerja .. Didapati staff awak sangat biadap dan kurang ajar .. Dimakinya saya dengan perkataan "eh sial lahh kau ni" , "weyh anjing kau ni memang babi laaa. Kau ingat aku tak ada kerja ke haa sial " no telepon staff awak 0148068651 .. Dan dia call saye berkali kali semata mata nak cakap asal kau tak jawab call aku sial ?? Takut ?? Mohon pihak tuan ambil perhatian akan kes ini ..
Syaqirin ashraf Send email
 
Jul 24, 2018

Staff poslaju yg biadap

Sebentar tadi saye baru sahaja mendapat panggilan dari postman. Selang setengah jam dari saye keluar dari rumah untuk bekerja .. Didapati staff awak sangat biadap dan kurang ajar .. Dimakinya saya dengan perkataan "eh sial lahh kau ni" , "weyh anjing kau ni memang babi laaa. Kau ingat aku tak ada kerja ke haa sial " no telepon staff awak 0148068651 .. Dan dia call saye berkali kali semata mata nak cakap asal kau tak jawab call aku sial ?? Takut ?? Mohon pihak tuan ambil perhatian akan kes ini ..
fuiyan Send email
 
Jul 24, 2018

ER349965936MY

Tracking number ER349965936MY,i courier from 17/7/18...but status just still in consignment dispatch out from transit office (18/7/18),is 1 weeks ady...Why is the progress so slow now?
Miella Az Send email
 
Jul 23, 2018

Tracking not found

Please pos laju, tlong update sistem trcking no, brg sya dah 2 mnggu x smpai.. Mcmna nak smpai klau trck no pn : record not found
EP487073508MY please update sistem trcking ..
Pei Sze Send email
 
Jul 23, 2018

Very slow delivery, tracking not updated

My parcel EN980409555MY delivered from sender on 11/7, it's more than 10 days but I have not yet received it. The last update on tracking system was on 12/7 which stated that 'the consignment is out from transit office'. The first time I called hotline they told me that the parcel is not yet deliver to jb and helped me filed a report. Few days later I called again they also said the same thing and they 'try their best' to help me follow up. I called again today they said the parcel is actually reached Johor Bahru just that jb poslaju was overloaded last week so the parcel may be unprocessed and that's why they haven't update the system.

Sigh..I'm so frustrated with the service! It's like nobody can tell me where's the exact location of the parcel now and when can I receive it..or it's lost in transit??!? The customer service even tell me if I go down to Johor Bahru poslaju to check now they also cannot tell me where thr parcel is cause it might be still in the warehouse!! Super bad service!!
fariniramli Send email
 
Jul 23, 2018

PARCEL DELAY

BARANG CUSTOMER SAYA MASIH TIDAK SAMPAI SEJAK 01 JUN 2018
TRACKING No EH794724821MY.
mohon poslaju semak semula status penghantaran sebab telah lebih sebulan.
fariniramli Send email
 
Jul 23, 2018

PARCEL DELAY

PARCEL DELAY DARI 19 JULAI 2018
tracking no ER352826483MY
tolong semak.
Nurul1987 Send email
 
Jul 23, 2018

Parcel lambat sangat sampai

Dah lebih 10 hari consignments dispatched out from the transit (pusal mel nasional) then xde update ape2 dah... tunggu dah mcm org gile kat rumah.. dah la nak gune urgent. Kalau bole pergi ambil sndiri xpe jugak. Lame sgt, sbb tu nak naik angin. Kalau stakat 3,4 hari bole la sabar lg.. tlg la hantar parcel sy asap. EC830974458MY. Tysm
nasrulriduan Send email
 
Jul 23, 2018

request for second dilevery

assalamualaikum.. sekarang barang saya sangkut kat KLIA hub. boleh resend balik tak item tu.. bi no rujukan..


Poslaju | Nombor Tracking. ER348658483MY

Alamat:
nadzatul hanini bt abdul wahab
0195063029
lot 1204, belakang sekolah paya salak, padang rengas, perak, Padang Rengas, 33700, Perak
Mrauz Send email
 
Jul 22, 2018

Cas yang berlainan walau barang sama

Salam sejahtera,
Saya ingin membuat aduan keatas ke tidak jujuran dalam sistem dalam pos laju amalkan,
Saya mempunyai masalah timbangan berat dan juga ukuran, saya di maklum kan pihak pos laju akan memgambil kire jumlah yang lebih berat dari hasil timbangan dan ukuran dimana kite dalam lihat pihak pos laju hanya mengambil untung atas angin dan dalam islam ini adalah sangat2 tidak digalakan(jawap di akhirat).

Saya dapati pada barangan yang saya hantar ada yang dikenakan cas dan ada yang tidak kenakan cas walaupon barangan itu sama berat dan sama bungkusannye dan saya ada bukti yang kukuh untuk membuat aduan ini ke hak pengguna, saya alu2 kan pihak pos laju untuk berbincang dengan saya sebelum aduan ke pihak kementerian saya lakukan.

Saya memberi contoh treking number barang saya yang ada dikenakan cas ada yang tidak dikenakan cas
-ER353100410MY (Di cas sebab melebihi 5kg)
-ER323820355MY (tidak di cas) - penang
Dora Send email
 
Jul 21, 2018

Irresponsible

I pay my delivery charge but staff poslaju can throw my parcel infront of me.....main campak je...muka pun mcm tak Ada mood nak kerja...setiap bulan dpt gaji kerja la betul2....Kita bukan hantar free....
AngelaK93 Send email
 
Jul 20, 2018

Attitude problem

019-2596890 perkerja Yang malas Tak mau hantar ke rumah ,terus call customer bagi alasan terus ,attitude problem....

Attitude problem

Nur Nurul Send email
 
Jul 20, 2018

Please tukar nama pos laju kpd pos lembab semalaysia

POS LAJU KEPALA BATAS, PULAU PINANG..Dua kali item out for delivery tapi sampai kesudah xsampai2..ingat org xda keja lain hari2 tunggu korang kat rumah nak receive brg..update kat tracking status out for delivery, kita pon tunggu la tp haram xsampai2..dua hari turut2 out for delivery kepala bana hampa..1minggu aku tunggu brg aku, lebih baik aku guna pos biasa bodoh..call pon sampai ke sudah xangkat..100x call pon xkan angkat..ingat free ke org guna service korang..hantar email complaint ke pos laju HQ pon sama ja..haram xreply..pengecut..Dari org atasan sampai ke bawah sama ja perangai..ambil mudah, sikap kelas ketiga..makan gaji buta ja semua..tolong la ubah cara kerja korang..at least org call jwb la sekurang2nya org dpt jawapan..

Please tukar nama pos laju kpd pos lembab semalaysia

nadira5 Send email
 
Jul 20, 2018

Barang tak sampai. Tracking number tk update

EN205596418MY

Pos laju tak update status di tracking number. Barang urgent ni heish. Pos laju ke pos tak laju?
nadira5 Send email
 
Jul 20, 2018

Tracking tak update barang tak sampai

EN205596418MY

Barang ni urgent tapi sampai skrg tak smpai2 lg. Status tracking number pun tak update. Ni pos laju ke pos tak laju?
ainiain Send email
 
Jul 19, 2018

ER348712405MY

My item still pending on transit. Pos from 12 jul until now 18/7 still no update shipping progress. This the twice time pos laju making problem. Please consider it. Need urgent. Already 1 week still pending. Pos from rawang to klang only. Take so long timeπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Please check back. Please please please.tq
ER348712405MY
luanluantan Send email
 
Jul 19, 2018

EH628533730MY

Late delivery!
Item posted on 7/Jul/2018 and not yet receive on 19/Jul/2018.
Called the center but the stuff advise me to call another number, then the number given is not able to get through.

EH628533730MY

mohdzamri1984 Send email
 
Jul 19, 2018

PARCEL INCUBATOR AT 2 WEEKS UNDELIVERED

TRACKING NO: #ER241714355MY
Got email message Jul 10, 201801:26 PM Arrive at delivery facility atPusat Service Poslaju Kulai Jaya.

until now undelivered
Shaekiz16 Send email
 
Jul 18, 2018

NOT WORTH TO PAY FOR EXPRESS!

I sent my package with perishable goods and paid for express amounting to RM58.00, the tracking sucks, no update the package from is KL to Miri, they said it should arrive 2-3 days as I paid for express, the 3rd day still did not arrive at the destination. Your service is the worst!

NOT WORTH TO PAY FOR EXPRESS!

Redza79 Send email
 
Jul 18, 2018

Update tak masuk akal

Dispatch out dari 3 Transit office. Tapi tak masuk akal bila ni jadi.
Jul 17, 2018
04:46 PM
Consignment dispatch out from Transit Office
Pos Laju Kuching

Jul 17, 2018
04:18 PM
Consignment dispatch out from Transit Office
Pos Laju Miri

Laju betul sampai dari Miri ke Kuching. Setau saya dari Miri ke Kuching naik flight pun 55 minit baru sampai. Ni 28 minit dah sampai. Laju betul Poslaju. Tapi saya tinggal kat Miri, so kenapa nak kena hantar dari Miri ke Kuching, instead of Miri ke rumah saya je.

Update tak masuk akal

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    JTV - Once a Great Company JTV
    The rise and fall of JTV. JTV's time has come and...
    Gotham Steel Cookware - disappointed in fry pan
    This fry pan does not come close to working as advertised....
    anastasiaDate team - delete my profile and account
    Hello Anastasia Team Please I want you to delete...
    Shoppe - barang tak dapat
    tracking no. ER788426355MY tolong check dekat mane saya...
    Aflac - Having been covered even though payments were took out of...
    I have noticed my policy was terminated since may 2017...
    POS LAJU - Not answer call
    I call pejabat pos tanah merah berpuluh kali ,fone call...
    ACCESS ELEVATORS SDN BHD - Cancel DRI Adobe Sales Shannon
    Dear Sir, Please cancel immediately DRI Adobe Sales...
    DRI ADOBE SALES SHANNON - Cancel DRI Adobe Sales Shannon
    Dear DRI Shannon, Please cancel immediately DRI Adobe...
    Vivo - Phone and person lost
    My phone is lost and can't be meet please help me...

    Recently Updated Complaints

    JTV - Once a Great Company JTV
    The rise and fall of JTV. JTV's time has come and...
    Gotham Steel Cookware - disappointed in fry pan
    This fry pan does not come close to working as advertised....
    anastasiaDate team - delete my profile and account
    Hello Anastasia Team Please I want you to delete...
    Shoppe - barang tak dapat
    tracking no. ER788426355MY tolong check dekat mane saya...
    Aflac - Having been covered even though payments were took out of...
    I have noticed my policy was terminated since may 2017...
    POS LAJU - Not answer call
    I call pejabat pos tanah merah berpuluh kali ,fone call...
    ACCESS ELEVATORS SDN BHD - Cancel DRI Adobe Sales Shannon
    Dear Sir, Please cancel immediately DRI Adobe Sales...
    DRI ADOBE SALES SHANNON - Cancel DRI Adobe Sales Shannon
    Dear DRI Shannon, Please cancel immediately DRI Adobe...
    Vivo - Phone and person lost
    My phone is lost and can't be meet please help me...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username