Log inRegister
Submit Complaint

POS LAJU

Malaysia

Consumer complaints and reviews about POS LAJU

TITIS SUSIANA Send email
 
Aug 30, 2018

ITEM STUCK AT TRANSIT OFFICE

PLEASE UPDATE MY PARCEL STUCK AT POSLAJU TRANSIT OFFICE - EP540391630MY
NO UPDATE SINCE 03.21 AM @ 29HB.
kamalsulaiman Send email
 
Aug 29, 2018

Slow sgt walau sgt dekat

Mmg rekod la, hantar dari batu caves ke Sentul dah 3 hari tak sampai2. Jauh sgt ke? Pastu duk arrive kat segambut sampai dua kali. Mmg hebat la.

Slow sgt walau sgt dekat

arol Send email
 
Aug 29, 2018

Servis macam lancau

Servis kaunter serahan parcel 1 Poslaju Cawangan Serian,sarawak memang macam pukimak. Muka punya masam,kalau dgn perempuan,bukan main dilayan lagi.Call poslaju kuching cakap item dah diserian. pergi serian,mati2 cakap xde. bila dah dibagitau dah call poslaju kuching utk semakan,terus berubah muka.Cakap kalau ada pun,mungkin xdpt buka sbb dia sorang jer kerja.WTF!!! Nama aku tak tau sebab xpakai name tag,tp pakai rantai silver @ besi besar kat leher. One more,cakap dengan customer sambil makan chewing gum plus buat muka palat. Betul2 aku bengang,buang masa aku menunggu lama. Poslaju HQ tolong ambil perhatian perkara ni. thanxs.
hangin Send email
 
Aug 28, 2018

lambat

x pernahnye sampai cepat..kate laju..batu caves ni xde la hulu sangat aku rase..tapi kalau org pos ari ni konfom esok tu x sampai..kate sehari boleh sampai..ni x sampai2..asyik kene pegi amek kat kauter je..kad ape pun x tinggal..bile check online tracking, kene kutip kat kaunter..umah aku 24/7 ade je org..menipu la kau kate xde org..pastu bile tanye kenape x tinggal kad ke ape2..di jawabnye kad kene tiup angin..ape masalah pos laju..kalau x boleh nak laju bagitau la..bleh gune pos daftar biase..murah la skit..
Razin Send email
 
Aug 28, 2018

No update

Please check my parcel current location please.. already pending at klia from last saturday.. no update until now.. tracking no ej588958481jp

No update

TITIS SUSIANA Send email
 
Aug 28, 2018

PARCEL STUCK

PLEASE UPDATE MY PARCEL STUCK AT POS LAJU CAW. SERAHAN SERI KEMBANGAN EP540391630MY
anis_zarith86 Send email
 
Aug 27, 2018

barang tak sampai

Consignment No, EH 75 186 307 0MY.

Online cek dah banyak hari barang still kat pos laju klang.
Kat mana saya boleh collect kalau susah sangat nak hantar.
anis_zarith86 Send email
 
Aug 27, 2018

barang tak sampai

Consignment No. EH 75 186 307 0MY

barang tak sampai. Cek dah berapa hari still kat pos laju klang. Mana branch saya nak collect kalau susah sangat nak hantar.
sharifa Send email
 
Aug 27, 2018

NO UPDATE AND SLOW

what's wrong with ur EMS system poslaju? some of us paid almost rm500 just bcz we want our item to be safely arrived and to get updates about it. i have posted my item on 15th August n the last update was on 16th august. where is my parcel now? plz check. EE928451177MY.
sharifa Send email
 
Aug 27, 2018

NO UPDATE AND SLOW

what's wrong with ur EMS system poslaju? some of us paid almost rm500 just bcz we want our item to be safely arrived and to get updates about it. i have posted my item on 15th August n the last update was on 16th august. where is my parcel now? plz check. EE928451177MY.
Ruthradevi Peter Send email
 
Aug 26, 2018

Very late

ER374472399MY
No update about my parcel.
Always late delivery.
Name only pos laju but always late and poor service.
Most of my item received very late.
Took too longer time for deliver.
Disappoint with your service.
Alfatunnisa Send email
 
Aug 26, 2018

Poslaju hantar barang ke orang yang salah

Barang saya no tracking ER387247025MY sudah dihantar ke orang lain sedangkan saya tidak terima. Barang diterima oleh Pavithiran di Poslaju Shah Alam padahal alamt saya adalah ke Ampang.

Poslaju hantar barang ke orang yang salah

Rosita Kumar Send email
 
Aug 25, 2018

Non delivery of package

Package sent from Hospital Sultan Ismail JB on 20/8/2018 up to date 25/8/2018 i have not reveived the package. The package was despached out on 21/8/2018 from Poslaju Pasir Gudang where has it gone the medication is vital for me. This is second time it is happening on 16/8/2018 HSI despatched on package never received it till today. Plse check this asap the medication is vital for me.
Azrul Malek Send email
 
Aug 24, 2018

dokumen lambat sampai

dokumen saya dari Kuala Nerang hanya tiba ke Kangar setelah 5 hari. baik saya collect by hand.
Hairagold Send email
 
Aug 24, 2018

Parcel stuck at KLIA hub for 2 days

My parcel stuck at KLIA Hub for since 22 aug. No update in the tracking system for these 2 days. The parcel was posted on 20 aug. Please help to speed up/improve the process.
My tracking no - EP542690574MY

Hope i'll receive my parcel as soon as possible.

Parcel stuck at KLIA hub for 2 days

cmi Send email
 
Aug 23, 2018

Parcels Tak Sampai

Tracking # ER329704914MY masih belum sampai sampai di Pos Laju Cheras 3 Ogos 2018 kenapa lambat.
niey Send email
 
Aug 23, 2018

Barang masih belum sampai

Mana barangnya ? Urgent please
EN049504485MY

Aug 22, 201802:59 AM
Consignment dispatch out from Transit Office
PosLaju Parcel Hub

Aug 21, 201811:06 PM
Item processed
PosLaju Parcel Hub

Aug 21, 201810:54 PM
Item processed
PosLaju Parcel Hub

Aug 21, 201808:33 PM
Item dispatched out
Pos Laju Kota Damansara

Aug 21, 201804:37 PM
Item picked up
Pos Laju Kota Damansara
niey Send email
 
Aug 23, 2018

Barang masih belum sampai

Mana barangnya ??? Urgent please
EN049504485MY

Aug 22, 201802:59 AM
Consignment dispatch out from Transit Office
PosLaju Parcel Hub

Aug 21, 201811:06 PM
Item processed
PosLaju Parcel Hub

Aug 21, 201810:54 PM
Item processed
PosLaju Parcel Hub

Aug 21, 201808:33 PM
Item dispatched out
Pos Laju Kota Damansara

Aug 21, 201804:37 PM
Item picked up
Pos Laju Kota Damansara
TrendyCharming Veenzkanmani Send email
 
Aug 22, 2018

still didn't received my parcel

Still didn't received my parcel. Why so late, if call and ask you in around one day you're sent courier if not ask so late. kalau call korang centre tak ambil , tak de respect pn. kalau ade emergency pn korang tak blh jawab call. do work fast before take leave . i banking dah lama tapi still my things didnt received. My , items posted over the counter on 19th August. Today already 22th August but still do not receive.
We called is as "POSLAJU" but services are very slow. daily this a problem so lazy, every time my parcel sent late, In track and trace last update the word in the Post Laju Transit Office (KLIA Hub). Then no update after this event has passed 2 days. I have called the postal rate official in a farmer, but the person said the item was pounded up until I got it. Please let the POSLAJU take weight and solve this problem. Ni no tracking (en231180081my)
Analah Send email
 
Aug 21, 2018

Barang yg di pos ulang alik Pejabat pos yg sama

Tracking number EH842735282MY

Dah sampai poslaju Jitra, dah hantar ke poslaju Kuala Nerang. Tiba-tiba patah balik semula ke poslaju Jitra.
Nak tawaf cukup 7 kali eh?? Baru nak hantar ke rumah orang

Barang yg di pos ulang alik Pejabat pos yg sama

LuffyZzZz Send email
 
Aug 16, 2018

Barang masih belum sampai

Barang saya yg saya order masih belum sampai. Last update di track and trace tulis Pos Laju Transit Office (KLIA Hub) and no update even after 2 days. Saya dah contact pej pos sg petani tp diaorang kata barang masih belum sampai di sg petani. It seems like this item stuck. Harap pihak POS LAJU dpt selesaikan masalah ini secepat mungkin sebab saya nak guna barang tu. Ini no track en067661005my. terima kasih

Barang masih belum sampai

LuffyZzZz Send email
 
Aug 16, 2018

Barang masih belum sampai

Saya order barang dari suatu syarikat. Di track and trace last update kata di Pos Laju Transit Office (KLIA Hub). Then no update after this even dah berlalu 2 hari. Saya dah call pejabat pos laju di sg petani tp diorang kata barang pon xsampai lg. Mohon pihak POSLAJU ambil berat dan selesaikan masalah ini. Ni no tracking en067661005my

Barang masih belum sampai

amradz Send email
 
Aug 15, 2018

barang tak sampai

SAA INGIN MEMBUAT ADUAN BERKAITAN DENGAN PARCEL YANG TIDAK SAMPAI LEBIH 3 MINGGU. SAYA SERTAKAN SCREENSHOT TRACKING NUMBER DAN LOKASI TERAKHIR PARCEL SAYA TERSEBUT

barang tak sampai

Iera Send email
 
Aug 15, 2018

Barang x sampai pd tangan

FE002209919MY


sebelum ni poslaju okay je sy xnk cakap lebih2 dorang pun manusia juga ...cuma smlm yg sy geram barang da kluar utk pnghtrn pintu rumah sy bkn main terbuka luas ..sy xdgr pn poslaju ketuk grill tu sy ada je duduk kt situ tgguparcel smpai klu ye x larat nak naik please call sy sbb kt parcel tu ada nom tel..letak kat peti surat pun xpe sy blh g ambl ..sbb sblm ni smua poslaju htr brg kt umah sy smua akan call sy...utk mnta izin letak brg kt peti surat ..ni tak tau la dia htr ke tidak utk kali kedua ..
Arekim Send email
 
Aug 14, 2018

POSLAJU Balakong

Item out for delivery but still not received..

Tracking no : ER368077258MY

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    POSLAJU KLIA HUB - Parcel stuck
    Hi my parcel have been stuck at POSLAJU KLIA HUB. Would...
    POS LAJU - Pos ekspress is stuckk
    My parcels have not been updates since 17th and 21st June...
    KTMB - Registered but not valid
    1. Very hard to register in the online system. 2. System...
    TeleCheck - Check Declined at Walmart
    My husband and I went into Walmart on June 25 to pick up a...
    TeleCheck - Check Declined
    My husband and I went into Walmart on June 25 to pick up a...
    Aramark uniforms - aramark uniforms
    they changed the contract date from 3 years to 5 ,...
    Ckcd auth it *score - withdraw of 24.00
    I did not authorize withdraw or purchase cancell
    Radhakrishna - Radhakrishna
    Plzzz telecast Radhakrishna or atleast upload Radhakrishna...
    serial - For cut the Radhakrishna serial
    Plzzz telecast Radhakrishna utleast in hotstar plsss...
    Scorp Tech - Vinothkumar has cheated Rs. 70,000 from me by sending a...
    Hi, My name is Mohamed Khudus (9003224332). I have lost...

    Recently Updated Complaints

    POSLAJU KLIA HUB - Parcel stuck
    Hi my parcel have been stuck at POSLAJU KLIA HUB. Would...
    POS LAJU - Pos ekspress is stuckk
    My parcels have not been updates since 17th and 21st June...
    KTMB - Registered but not valid
    1. Very hard to register in the online system. 2. System...
    TeleCheck - Check Declined at Walmart
    My husband and I went into Walmart on June 25 to pick up a...
    TeleCheck - Check Declined
    My husband and I went into Walmart on June 25 to pick up a...
    Aramark uniforms - aramark uniforms
    they changed the contract date from 3 years to 5 ,...
    Ckcd auth it *score - withdraw of 24.00
    I did not authorize withdraw or purchase cancell
    Radhakrishna - Radhakrishna
    Plzzz telecast Radhakrishna or atleast upload Radhakrishna...
    serial - For cut the Radhakrishna serial
    Plzzz telecast Radhakrishna utleast in hotstar plsss...
    Scorp Tech - Vinothkumar has cheated Rs. 70,000 from me by sending a...
    Hi, My name is Mohamed Khudus (9003224332). I have lost...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username