Log inRegister
Submit Complaint

POS LAJU

Malaysia

Consumer complaints and reviews about POS LAJU

cmi Send email
 
Aug 23, 2018

Parcels Tak Sampai

Tracking # ER329704914MY masih belum sampai sampai di Pos Laju Cheras 3 Ogos 2018 kenapa lambat.
niey Send email
 
Aug 23, 2018

Barang masih belum sampai

Mana barangnya ? Urgent please
EN049504485MY

Aug 22, 201802:59 AM
Consignment dispatch out from Transit Office
PosLaju Parcel Hub

Aug 21, 201811:06 PM
Item processed
PosLaju Parcel Hub

Aug 21, 201810:54 PM
Item processed
PosLaju Parcel Hub

Aug 21, 201808:33 PM
Item dispatched out
Pos Laju Kota Damansara

Aug 21, 201804:37 PM
Item picked up
Pos Laju Kota Damansara
niey Send email
 
Aug 23, 2018

Barang masih belum sampai

Mana barangnya ??? Urgent please
EN049504485MY

Aug 22, 201802:59 AM
Consignment dispatch out from Transit Office
PosLaju Parcel Hub

Aug 21, 201811:06 PM
Item processed
PosLaju Parcel Hub

Aug 21, 201810:54 PM
Item processed
PosLaju Parcel Hub

Aug 21, 201808:33 PM
Item dispatched out
Pos Laju Kota Damansara

Aug 21, 201804:37 PM
Item picked up
Pos Laju Kota Damansara
TrendyCharming Veenzkanmani Send email
 
Aug 22, 2018

still didn't received my parcel

Still didn't received my parcel. Why so late, if call and ask you in around one day you're sent courier if not ask so late. kalau call korang centre tak ambil , tak de respect pn. kalau ade emergency pn korang tak blh jawab call. do work fast before take leave . i banking dah lama tapi still my things didnt received. My , items posted over the counter on 19th August. Today already 22th August but still do not receive.
We called is as "POSLAJU" but services are very slow. daily this a problem so lazy, every time my parcel sent late, In track and trace last update the word in the Post Laju Transit Office (KLIA Hub). Then no update after this event has passed 2 days. I have called the postal rate official in a farmer, but the person said the item was pounded up until I got it. Please let the POSLAJU take weight and solve this problem. Ni no tracking (en231180081my)
Analah Send email
 
Aug 21, 2018

Barang yg di pos ulang alik Pejabat pos yg sama

Tracking number EH842735282MY

Dah sampai poslaju Jitra, dah hantar ke poslaju Kuala Nerang. Tiba-tiba patah balik semula ke poslaju Jitra.
Nak tawaf cukup 7 kali eh?? Baru nak hantar ke rumah orang

Barang yg di pos ulang alik Pejabat pos yg sama

LuffyZzZz Send email
 
Aug 16, 2018

Barang masih belum sampai

Barang saya yg saya order masih belum sampai. Last update di track and trace tulis Pos Laju Transit Office (KLIA Hub) and no update even after 2 days. Saya dah contact pej pos sg petani tp diaorang kata barang masih belum sampai di sg petani. It seems like this item stuck. Harap pihak POS LAJU dpt selesaikan masalah ini secepat mungkin sebab saya nak guna barang tu. Ini no track en067661005my. terima kasih

Barang masih belum sampai

LuffyZzZz Send email
 
Aug 16, 2018

Barang masih belum sampai

Saya order barang dari suatu syarikat. Di track and trace last update kata di Pos Laju Transit Office (KLIA Hub). Then no update after this even dah berlalu 2 hari. Saya dah call pejabat pos laju di sg petani tp diorang kata barang pon xsampai lg. Mohon pihak POSLAJU ambil berat dan selesaikan masalah ini. Ni no tracking en067661005my

Barang masih belum sampai

amradz Send email
 
Aug 15, 2018

barang tak sampai

SAA INGIN MEMBUAT ADUAN BERKAITAN DENGAN PARCEL YANG TIDAK SAMPAI LEBIH 3 MINGGU. SAYA SERTAKAN SCREENSHOT TRACKING NUMBER DAN LOKASI TERAKHIR PARCEL SAYA TERSEBUT

barang tak sampai

Iera Send email
 
Aug 15, 2018

Barang x sampai pd tangan

FE002209919MY


sebelum ni poslaju okay je sy xnk cakap lebih2 dorang pun manusia juga ...cuma smlm yg sy geram barang da kluar utk pnghtrn pintu rumah sy bkn main terbuka luas ..sy xdgr pn poslaju ketuk grill tu sy ada je duduk kt situ tgguparcel smpai klu ye x larat nak naik please call sy sbb kt parcel tu ada nom tel..letak kat peti surat pun xpe sy blh g ambl ..sbb sblm ni smua poslaju htr brg kt umah sy smua akan call sy...utk mnta izin letak brg kt peti surat ..ni tak tau la dia htr ke tidak utk kali kedua ..
Arekim Send email
 
Aug 14, 2018

POSLAJU Balakong

Item out for delivery but still not received..

Tracking no : ER368077258MY
Dalegend Send email
 
Aug 14, 2018

ER368718447MY

stuckkkkk.. i want it as soon as possible in this week..this thing are urgenttttt

ER368718447MY

timnotcool Send email
 
Aug 14, 2018

Poslaju delivery

Hi,
Am from Subang Jaya and I knew that currently there is new centre here which is Cawangan Serahan Subang Jaya. Lately, I am disappointed with poslaju delivery. It seems like these postmen from this new Centre is newbie. No call made to inform me on the arrival, not knocking the door and leave the notice instead.

What happen?? Previously, once a postman arrive at my door, they will called informing that they are delivering my parcel, but now, they will just leave the notice. I am paying the postage fees to ensure my parcel arrive my home, not to pick it up at your centre.

Kindly check and ensure your workers are following the correct SOP!
Alya sukri Send email
 
Aug 14, 2018

Parcel stuck in subang jaya while adress is at penang

Hai. I want ask you. Why my status of tracking number is “picked up” at ECPC subang jaya? While my adresss i wrote was at penang.

Here my tracking number

ER 51585 9620 MY
ajai Send email
 
Aug 13, 2018

No record found.

Tolong check no ni EP549275525MY. Drpd 8 ogos haritu no record found
Alina Send email
 
Aug 13, 2018

ER366077737MY

Hi Mr Postmen Please update your status & speed up delivery.
Awaiting for 2 days & status delivery still the same.
MY CONS NO.ER366077737MY , STILL AT KLIA HUB..What happen???
ajai Send email
 
Aug 13, 2018

No record found

Tolong check no ni EP549275525MY. Drpd 8 ogos haritu no record found
AnandMic Send email
 
Aug 11, 2018

Poslaju Dispatch Services

Dear Posaju Teams,

I would like to highlight that my parcel never received till now and status shown Attempted Delivery. Please do enquire about this case and arrange as soon as possible to delivery my parcel to my registered address postbox. Estimated Delivery Date : 07 August - 11 August 2018.

Tracking Code : LZ633907593CN

I hope will begin this process immediately and thank you for your good company.
aznan Send email
 
Aug 11, 2018

Tidak cekap dan lambat

Salam..
Saya nak tahu apa status penghantaran parcel ER329047206MY. Sudah berlanjutan selama 6 hari, parcel tak sampai2. Dalam sistem tulis ada tinggalkan notis arrangement tapi tak ada sebarang notis pun sy terima. Saya telah call pos laju care line untuk buat self collect di pos laju ampang (2 kali-semalam dan harini) tapi bila ke sana parcel dah keluar utk penghantaran kali ke "EMPAT"??????? Apakah ni dinamakan pos laju..dibayar kadar yg tinggi tapi perkhidmatan yg lambat tanpa ada yg hubungi memberi sebab kenapa kelewatan / memohon maaf.

Perkhidmatan yg mengecewakan dan membuang masa.
aznan Send email
 
Aug 11, 2018

Tidak cekap dan lambat

Salam..
Saya nak tahu apa status penghantaran parcel ER329047206MY. Sudah berlanjutan selama 6 hari, parcel tak sampai2. Dalam sistem tulis ada tinggalkan notis arrangement tapi tak ada sebarang notis pun sy terima. Saya telah call pos laju care line untuk buat self collect di pos laju ampang (2 kali) tapi bila ke sana parcel dah keluar utk penghantaran kali ke "EMPAT"??????? Apakah ni dinamakan pos laju..dibayar kadar yg tinggi tapi perkhidmatan yg lambat tanpa ada yg hubungi memberi sebab kenapa kelewatan / memohon maaf.

Perkhidmatan yg mengecewakan dan membuang masa.
Not recommended pada siapa2 yang ingin buat penghantaran cepat
TITIS SUSIANA Send email
 
Aug 10, 2018

NOT UPDATE STATUS

PARCEL NOT UPDATE SINCE YESTERDAY EP540391507MY. PLEASE UPDATE!
Shiahanz Send email
 
Aug 10, 2018

Barang tak smpai lagi

Barang belum ada update2 lagi dh 5 hari belum smpai.. msh stuck dekat KLIA ni no tracking EH791540660MY
Holy Givenchy Send email
 
Aug 9, 2018

Pekerja yang tidak bersopan-santun

Pd hari ini, saya meletakkan kereta saya di parking lot dekat JALAN SISI (berdekatan Wetex Parade pada waktu 12.10-12.20pm) tetapi terdapat seorang pekerja yang bermisai dan hampir35tahun atau 40tahun iaitu pekerja poslaju, he double parking keretanya sehingga kereta saya susah untuk keluar. Kemudian, saya cakap dengan dia supaya dia boleh move keretanya ke depan sikit, tetapi pekerja yg bodoh tu cakap dengan kuat dan marah saya dengan kawan saya. Saya faham semua orang ada masalah sendiri tetapi saya sangat sangat marah kerana orang tu terlalu rude!


I was extremely fed up!! I felt so sad that our country has this kind of non-manner dumb. I hope that others won't encounter this kind of misfortune in future and sincerely hoping that relevant authority will pay more attention about your staff's behaviour,action and their attitude!
Thanks.
chb Send email
 
Aug 9, 2018

EP503721898MY

my parcel EP503721898MY stuck at poslaju limbang since 23/07/2018 and show to me "item can be collect at poslaju limbang " BUT THE ADDRESS FOR THE PARCEL SHOULD DELIVERY TO NOT AT LIMBANG!!!why the postman at there don't want to resent the parcel based on the address given since alrdy more than 1 week no any people ggho to collect!!!theb call for more than 10times to poslaju limbang NOBODY ANSWER IT!! then call to the poslaju hotline 1st time the staff said will help me to arrange for 2nd delivery,but after fews day,when i track the parcel via online,the parcel.still at poslaju limbang ! then i call to hotline for 2nd again,the staff ask me to wait then answer me he also don't know!!how can??really make me angry!!until today 9/8/2018..the parcel still at poslaju limbang !!can help solve this problem ASAP!!!
Alice Kang Send email
 
Aug 9, 2018

Parcel not receive

Pos Laju Tracking Number : EP311738617MY

The parcel post from Kepong, Kuala Lumpur to Skudai, Johor Bharu on 31.07.18. Now the parcel reached at Skudai on 06.08.18.

BUT WHY UNTIL TODAY STILL HAVEN'T RECEIVE THE PARCEL AND DIDN'T UPDATE THE STATUS & LOCATION AS WELL?!

Why the service very BAD now!!! Please don't use name as "POS LAJU", suitable change name to "POS LAMBAT" is much better!

Complainant
Alice Kang
alicekang77@gmail.com
Mohamad Noriszuddin Send email
 
Aug 9, 2018

Barang tidak dihantar ke rumah

Poslaju klang tidak menghantar barangan ke alamat penerima tetapi hanya disimpan di pejabat mereka. Ini menyebabkan pelanggan perlu ambil sendiri di pejabat poslaju klang.

Sila ambil tindakan sewajarnya agar tdk berlaku perkara yg sama pd masa akan datang.

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    JTV - Once a Great Company JTV
    The rise and fall of JTV. JTV's time has come and...
    Gotham Steel Cookware - disappointed in fry pan
    This fry pan does not come close to working as advertised....
    anastasiaDate team - delete my profile and account
    Hello Anastasia Team Please I want you to delete...
    Shoppe - barang tak dapat
    tracking no. ER788426355MY tolong check dekat mane saya...
    Aflac - Having been covered even though payments were took out of...
    I have noticed my policy was terminated since may 2017...
    POS LAJU - Not answer call
    I call pejabat pos tanah merah berpuluh kali ,fone call...
    ACCESS ELEVATORS SDN BHD - Cancel DRI Adobe Sales Shannon
    Dear Sir, Please cancel immediately DRI Adobe Sales...
    DRI ADOBE SALES SHANNON - Cancel DRI Adobe Sales Shannon
    Dear DRI Shannon, Please cancel immediately DRI Adobe...
    Vivo - Phone and person lost
    My phone is lost and can't be meet please help me...

    Recently Updated Complaints

    JTV - Once a Great Company JTV
    The rise and fall of JTV. JTV's time has come and...
    Gotham Steel Cookware - disappointed in fry pan
    This fry pan does not come close to working as advertised....
    anastasiaDate team - delete my profile and account
    Hello Anastasia Team Please I want you to delete...
    Shoppe - barang tak dapat
    tracking no. ER788426355MY tolong check dekat mane saya...
    Aflac - Having been covered even though payments were took out of...
    I have noticed my policy was terminated since may 2017...
    POS LAJU - Not answer call
    I call pejabat pos tanah merah berpuluh kali ,fone call...
    ACCESS ELEVATORS SDN BHD - Cancel DRI Adobe Sales Shannon
    Dear Sir, Please cancel immediately DRI Adobe Sales...
    DRI ADOBE SALES SHANNON - Cancel DRI Adobe Sales Shannon
    Dear DRI Shannon, Please cancel immediately DRI Adobe...
    Vivo - Phone and person lost
    My phone is lost and can't be meet please help me...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username