Submit a Complaint

POS LAJU

Malaysia

Consumer complaints and reviews about POS LAJU

feedz87 Send email
 
Jun 12, 2019

Late delivery

Item shipped on the 28th May 2019. Consignment dispatch out from transit office after that no further update. Please make it fast as i need the item urgently.

Tracking no : ERA181248036MY
Al buaya Send email
 
Jun 12, 2019

Barang stuck di pos laju seremban

Berapa lama mau tunggu barang sampai ni. Nak kata free tidak. Bayar.
Servis kasik update sikitlah. Org complain kau jangan buat tak tahu je. Lagi lepas2 raya ni apa semua staf dah malas ke ? Pengarah2 semua apa makan gaji blind ke ? Pantau sikitlah org bawah buat kerja.
Largest courier in malaysia katanya. Kalau largest tak de lembap ini mcm. Makahai. Tak lama lagi bungkuslah pos laju. Dah macam2 hal pos laju sekarang ni. Dulu yele org tulis pakai pensel pakai kertas boleh awk bodoh2 kan org tapi zaman sekarang org dah tak bodoh ye mcm dulu. POS LAJU kau tunggu dan lihat....

ERA189326732MY
Aaaaaaain Send email
 
Jun 10, 2019

Poslaju tak dtg rumah

Ini kali ketiga poslaju tak datang rumah dan hantar pesanan bahawa premise close/ rumah tiada orang walhal saya ada di rumah sepanjang masa. Mungkin sbb ini musim raya jadi stok berlambak tapi tetap bersalah. Saya rasa ini hanya untuk sebahagian pekerja poslaju yang pemalas kerana ada byk lagi pekerja mereka yg bagus.

EU013963246MY
Irizs Send email
 
Jun 6, 2019

Delivery status not updated

Please update status for parcel 22606140012
Neena Send email
 
Jun 4, 2019

Fragile component

I've got my parcel today that have been sent by my son in-law which is a ceramic teapot. What have been broken my heart and lead to dissappointment with pos laju's services is that the ceramic teapot is already broken into a thousand pieces when it were handed to me. During the exchange of hand from the courier driver to me also I can clearly hear the sound of glass clattering inside the box when the box is handed to me. This would not happening if pos laju's staff handle the box or the item carefully throughout the handling journey from the centre point to the delivery facility until before handed it to the customer hand. This is very dissappointed me and my heart broken just like the million pieces of the broken teapot.

EP562119732MY
kucaimus Send email
 
May 31, 2019

Late delivery

Item shipped on the 28th May 2019. Consignment dispatch out from transit office after that no further update. Please make it fast as i need the item urgently. Itu baju nk raya tahu tak

Tracking no : EH997354309MY
Nrshafika Send email
 
May 27, 2019

Item tracking status not updated

Please check EP623085045MY,tolong update item tracking.
KMI Send email
 
May 23, 2019

Late delivery

Item shipped on the 18th May 2019. Consignment dispatched out from transit office early morning on the 22nd May 2019. Until now no further update being made. Pos Laju delivery is so late yet the payment for the service is so high. I need the item to be delivered to me very urgently.

Tracking no : ERA151761794MY
KMI Send email
 
May 23, 2019

Late delivery

Item shipped on the 18th May 2019. Consignment dispatch out from transit office after that no further update. Please make it fast as i need the item urgently.

Tracking no : ERA151761794MY
Nur Athirah Send email
 
May 19, 2019

Pos lajuu lambat order kat lain okay je cepat

Check tracking ERA111206958MY darii 6/5 arii tuuu poss smpaii skrg dh 19/5!!! Kat trace asyik keluarr sama jeaa x gerak2 7/5 kt KLIA . . smpaiii bilaa nk dok kt situu jaaa . . Awat lmbatt sngatt . . Cepatt laa sikit . . Order kt supplier lain cepatt jaa proses . . Yg suplier dok ckp minggu nie smpaii tpii pos lajuu haram x gerak2 lagii bilaanyaa nk smpaii kt kedah pun aku tak tauu laa . . Order nk buat suprised kat mak aku . . Urgent . . Tpii lambattt . .

Pos lajuu lambat order kat lain okay je cepat

Erick Send email
 
May 17, 2019

parcel stuck

ERA141243645MY poslaju please do something .my parcel stuck at poslaju bayan lepas since 14/5 .already more than 3 days and no update .why too slow? .need this parcel urget ! please improve your service !
Erick Send email
 
May 17, 2019

Delay sangat laa

parcel stuck dekat pos laju bayan lepas dah 3hari .please la pos laju so something .urgent perlu guna barang ni .
foxlike Send email
 
May 16, 2019

staff poslaju pemalas

staff penjaga kaunter perempuan pos laju umall taman pulai utama 2.30pm 15.6.2019. Tanya soalan jawab acuh tak acuh dan dalam nada malas. juga turut memerli orang. harap pos laju ambil tindakkan keatas pekerja macam ni. kalau malas kerja jangan kerja
kaikiing Send email
 
May 14, 2019

POS LAMBAT

What does the sentence consignment dispatch of from transit office? How come from klang transit office to sarawak pos laju will take more than 3 days to arrive and without any update on the delivery status? This is ridiculous and unacceptable on POS LAJU service. Please take serious in the delivery matter or else just stop/terminate the services and allow other more capable delivery company to do the job. Dont just giving excuses on the delay.
Nero Kingsman Send email
 
May 14, 2019

Parcel Stuck Dah Lama

Parcel stuck dah lama sejak 10 may lagi, sekarang dah 14, empat hari KLiA hub ni simpan barang aku. Cepat la asap ni ERA079365345MY
Nero Kingsman Send email
 
May 14, 2019

Parcel Stuck

Parcel stuck, dah tau musim raya ni, tambah la pekerja, takkn nk buat bende sama kot tiap2 taun. Ni tracking no ERA079365345MY
Nur Qamarina Send email
 
May 13, 2019

My parcel is stuck

Dah berapa hari tgk "item dispatched out" kt pos laju bukit mertajam. Pls hurry up. I didn't pay the stuff for it to not reach me.

Tracking number: Cd352382569my
Yuki Yunn Send email
 
May 3, 2019

penghantaran lambat bagi pos laju

pos laju, name as laju as the parcel or letter should be received for the receiver the next day, but now I have waited till 6.00pm it haven't reach to the receiver. the post is so urgent I need them to receive my thing by TODAY!!!!! However ????
why should i paid more for the sampul surat but now it doesn't reach in time ????
I m so unsatisfied to pos laju Malaysia services, please be more responsible
call service number, no one answer it although wrote at there operating hour will be 8.30am to 8 pm. now only 6 pm and no one answering my call by the service agents?
ElyChaaaaaaan Send email
 
May 3, 2019

Late Post

Seriously la service terok, barang aku sepatutnya sampai harini then tetiba kata stuck at KLIA Hub apa tah like sial la aku nak barang tu esok.

not recommend using Pejabat Pos tbh their company makin babi adalah
qasin Send email
 
Apr 17, 2019

kerja lembab

tolong la cepat kan sikit pos tu..aku tunggu dah berdarah dah jubo2...agak2 la dah 2 minggu barang aku tak sampai2 lagi!!! nak tunggu jubo aku berakor ker baru nk hantor?hareyyy btoi!!!!

kerja lembab

MissT Send email
 
Apr 15, 2019

Parcel hantar 3 minggu belum terima

Hi dear POS LAJU, kenapa parcel kali ini hantar lambat sangat???
Parcel hantar pada 27 March 2019 sampai hari ini 16 April 2019 customer saya belum terima lagi...
Parcel ini hantar sudah dekat 3 minggu...Barang urgent!

POS LAJU TRACKING NUMBER: ER908564489MY

Tolong hantar secepat mungkin...Terima Kasih
tyah shiefa Send email
 
Apr 11, 2019

RUNNER PEMALAS

Runner Poslaju Pasir Gudang sangat pemalas.

Saya ada membeli barang , menggunakan perkhidmatan pos laju. tiba-tiba dapat mesej dari number ' 019-2064510 ' mengatakankan ia dari poslaju cawangan ISKANDAR HALAL PARK Pasir Gudang meminta untuk saya self collect item di cawangan tersebut. sedangkan saya tidak menerima sebarang panggilan daripada dia untuk mengatakan tiada orang dirumah atau tidak jumpa rumah . sedangkan saya ada dirumah pada waktu itu. saya sangat tidak berpuas hati dengan layanan yang diberikan. saya beli barang bayar postage untuk sampai ke rumah. kalau sekali saya tak kisah , ini sampai 2 kali barang saya sampai runner tak hantar ke rumah malah minta saya self collect . bila saya call , dia taknak angkat. Saya sangat kesal dengan system POS LAJU PASIR GUDANG CAWANGAN ISKANDAR HALAL PARK.
betricelee Send email
 
Apr 10, 2019

POSLAJU SERVICE REALLY BAD

POSLAJU BAD SERVICE AND NOT RELIABLE ...Shipment was sent to Poslaju on 1st Apr, Tracking stop on 2nd Apr, Logde report on 5th Apr.. calling the customer service everyday ... keep saying under investigation, no update at all....
Tracking No : #EH938574003MY
Report No: 19040027449
betricelee Send email
 
Apr 10, 2019

POSLAJU SERVICE REALLY BAD

POSLAJU service really bad and NOT REALIABLE AND NOT UP TO STANDARD at all, shipment only need to send within the same state... also can missing ...10 days also cannot reach... lodge report report already also no reply... calling customer service keep saying under investigation no update at all....FRUSTRATED AND DISAPPOINTED SERVICE
Malekkarim Send email
 
Apr 8, 2019

Barang tidak dihantar keluar dari parcel hub

Kenapa barang saya masih tidak dihantar keluar darinparcel hub.. Dari 03/04/2019 sehingga kini tidak dihantar.. Barang yang lain order selepas tarikh itu sampai cepat pulak.tracking ER988313592MY.. Adakah barang dah hilang??.. Wehhh aku bayar la kos pos tu... Service semakin hari semakin teruk

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    Kroger - Mailers
    I can not believe that I am forced to spend time creating...
    FOODS Co. - never ending mailers every week
    I can not believe that I am forced to spend time creating...
    Kroger - Bombarding me and my city with Useless Mailers Flyers
    I can not believe that I am forced to spend time creating...
    BMTC - Not stopping bus at bus stops
    Though there is a well constructed bus stop in front of...
    POS LAJU - BARANG TAK SAMPAI
    Tracking No.- EH811768802MY ITEM X SAMPAI2 LAGI DARI...
    U-MOBILE - Slow Internet Connection
    Slow internet connection in house at Taman Indah Jalan 7/7...
    Duty Free Depot - I didn’t receive my full order
    I had made a order on April 4,2019. But 6 cartons and get...
    Marcos Pizza - Delivery
    I live in Tallahassee, Fl and order from Marco's...
    PCH Games - Sites not working/ tokens not awarded for the past
    Am not receiving lotto match, neither regular nor the...
    mr g dell - you used by m/card without my permission
    I want my money back. you took $129.00 from my mastercard...

    Recently Updated Complaints

    Kroger - Mailers
    I can not believe that I am forced to spend time creating...
    FOODS Co. - never ending mailers every week
    I can not believe that I am forced to spend time creating...
    Kroger - Bombarding me and my city with Useless Mailers Flyers
    I can not believe that I am forced to spend time creating...
    BMTC - Not stopping bus at bus stops
    Though there is a well constructed bus stop in front of...
    POS LAJU - BARANG TAK SAMPAI
    Tracking No.- EH811768802MY ITEM X SAMPAI2 LAGI DARI...
    U-MOBILE - Slow Internet Connection
    Slow internet connection in house at Taman Indah Jalan 7/7...
    Duty Free Depot - I didn’t receive my full order
    I had made a order on April 4,2019. But 6 cartons and get...
    Marcos Pizza - Delivery
    I live in Tallahassee, Fl and order from Marco's...
    PCH Games - Sites not working/ tokens not awarded for the past
    Am not receiving lotto match, neither regular nor the...
    mr g dell - you used by m/card without my permission
    I want my money back. you took $129.00 from my mastercard...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username