Submit a Complaint

POS MALAYSIA

Malaysia

Consumer complaints and reviews about POS MALAYSIA

Nooraini Suratman Send email
 
Jul 11, 2020

Barang Belum Sampai

No Tracking : EE 058 488 321 MY di pos pada10.6.2020.
sampai sekarang barang belum sampai...semak tracking masih di HUB KLIA
dah sebulan ni... Tolong la saya....URGENT
Shinji Gary Send email
 
Jul 8, 2020

PARCEL STILL STUCK

EM757053203MY

PArcel stucked since 20 June!! What is happening in POS MALAYSIA?!?!?!?!?!?!!! Please respond!
brandom Send email
 
Jul 6, 2020

ITEM MISSING

ERB 324839557MY..This is my tracked number but right now i get info that my item succesful delivered but i do not get the item. Where is the item right now?
imetal_73 Send email
 
Jun 29, 2020

Poslaju stuck!?

Tracking no LE188633515MY stuck at Caw. Serahan JB2 (Johor) start from 9/6/2020 until now. Why so long? Already report at Ask Post (POS Malaysia) .... hmm..
mr_hafiz Send email
 
Jun 10, 2020

Item not moving/stuck

EP278581065MY item status langsung x update2 dah lbh 10 hari ne. tlg lah hantat brng aq tuh tuk abah kat kg kot. call email customer support xda angkat or reply.

Pos MALAYSIA Pos laju tlg lah at least bg tau call customer dorng.. rsau ne brng apa jadi dah...

Dah isi eFeedback xda function jg.
CP20060616187
Pokpokyin Send email
 
Jun 4, 2020

Malaysia ke China Please update my parcel status

Cp313965497my This is my parcel number. I still have many packages to be sent to China. There is no update. The above number is one of my packages. I have mailed it since 4/5/2020. The last update time is 14 / 5/2020 has not been updated at all until now. I just want your company to give me a clear time before my package will be delivered to China! ! !

Malaysia ke China Please update my parcel status

Pokpokyin Send email
 
Jun 2, 2020

Bad Pos

Cp313965497my This is my parcel number. I still have many packages to be sent to China. There is no update. The above number is one of my packages. I have mailed it since 4/5/2020. The last update time is 14 / 5/2020 has not been updated at all until now. I just want your company to give me a clear time before my package will be delivered to China! ! !

Bad Pos

Pokpokyin Send email
 
Jun 2, 2020

Pusat mel national

Cp313965497my This is my parcel number. I still have many packages to be sent to China. There is no update. The above number is one of my packages. I have mailed it since 4/5/2020. The last update time is 14 / 5/2020 has not been updated at all until now. I just want your company to give me a clear time before my package will be delivered to China! ! !

Pusat mel national

A86 Send email
 
May 28, 2020

Poslaju parcel stuck in transit

My parcel ERB935122429MY stuck in transit office KLIA since 14 May 2020. Please process it as soon as possible. It takes more than 2 weeks for me to receive my parcel..
Akml Send email
 
May 27, 2020

Service mcm lahanat

Pejabat pos pekan kapar ni la pos yang paling bangsat sekali macam lahanat punya service...mmg sial perempuan gemok mulut macam Babi yg jaga counter dlm tu mcm lahanat
CLT Send email
 
May 18, 2020

Item stuck in KLIA MPIH Hub

Tracking number rc741845448sg. Item has been processed in MPIH KLIA hub on 8 May but not moved till today.


Complaint ticket CP20051415262 sent to Pos Malaysia on 14 May but no response till today.
azzuddin Send email
 
May 18, 2020

item stucked

undelivered parcel.
Please check my parcel. Stuck at Poslaju Parcel Hub since 4/5/2020

tracking no : ERB792100355MY

please update
Rahmat Abu Sumayyah Send email
 
May 16, 2020

Tracking not updated

ERB826467358MY barang sudah dispatched out dari Pos Bukit Mertajam sejak 4hb May. Sampai sekarang tak ada updated barang dekat mana.
Jamilah Caff Send email
 
May 16, 2020

ITEM NOT UPDATED & STUCK AT POS PARCEL HUB

My item ERB861977896MY, not updated from 9th May untill now 16th May. kalau lambat pun, atleast update!! yg peliknya why ah orang lain pos barang 2-3 hari dah sampai, sdgkan barang sy yg duluan di pos. Erghhhhhh
Srsly why pos laju poor service like this! i need my parcel urgently!!


R Send email
 
May 15, 2020

ITEM IS STUCKED AT KLIA HUB

ERB908534765MY

PLEASE I NEED IT BEFORE RAYA
Fazelah Send email
 
May 8, 2020

Parcel stuck at poslaju parcel hub

Barang masih sangkut di poslaju parcel hub sejak 30/04/2020...tolong follow up parcel saya secepatnya ya.. Sy perlukan barang saya urgent.. Tq.

Erb770355614my
Xiaoguazai98 Send email
 
May 6, 2020

Parcel is stuck at parcel hub

Sir, my parcel is stuck at KLIA Hub since 30 April 2020, please do something for it, I need my parcel and it’s for my stuff that I have to do something for my work. Here is my Parcel Tracking number: ERB780502229MY
Zee Airish Send email
 
May 3, 2020

POSLAJU

ERB709254925MY

Kemaskini setakat 23hb April je. Sekarang dah 3 May, masih tak terima parcel & sistem tak kemaskini. Di mana parcel tu sekarang? Barang URGENT ni. Bgtau kat mana saya akan usaha pickup sendiri. Tolonglah

Dah email,askpos & eFeedback tapi tiada maklumbalas apa² tindakan.

#CP20043049540
#CP20050237765

POSLAJU

Nana Rizq Send email
 
Apr 30, 2020

Parcel stuck di klia Hub

Parcel saya CD361641575MY masih stuck di klia Hub dari 15/4 hingga sekarang. Masih tiada apa update dari pihak pos. Saya call no pickup.. Saya email no reply.. Disebabkan kelewatan penghantaran.. Pelanggan sya membatalkan semua barang yang telah dia order. Sya terpaksa menanggung kerugian yang banyak. Pos malaysia sekiranya anda tidak mampu untuk menghantar barang semasa MCO sila inform customer anda sebelum menerima barang di kaunter. Servis yang terlalu teruk oleh POS Malaysia.

Parcel stuck di klia Hub

Head5h0t Send email
 
Apr 29, 2020

Poslaju parcel stuck at KLIA hub

Why so many parcel stuck at Klia Hub? I have been waiting since 27/4/2020 and still showing me Consignment dispatched out from transit office (Klia hub)... Please look into this matter for every consumer that using your service. Thanks

EE809072465TW
Syafa Send email
 
Apr 17, 2020

Barang tak sampai lagi

Bila barang nak sampai ni..tolong la check.. Tak update2
ERB640633356MY

Barang tak sampai lagi

NURR Send email
 
Jan 8, 2020

Request for demo

TRACKING NO ERA788069089MY. barang saya until now masih tak sampai' lagi tarikh submit order 04/12/19 but until now tak sampai lagi. bila i call u guys u guys say barang i dah return to seller sebab takde sape yg tuntut. why u guys before delivery tak call dulu ya? so untuk apa i letak phone no i dkt form delivery tu kalau u guys tak call dulu? very poor service
Tommy Su Send email
 
Jan 7, 2020

Non delivery of Parcel

My parcel addressed to Sabah has been kept at Puchong PO for weeks with no updates given. Remarks state that I would need to pick up parcel from Puchong and that delivery has been unsuccessful. how can they deliver to Puchong if the address is in Sabah? Calls to call centre commented that there was no post code in the label..Why then say delivery unsuccessful?

Now they told me parcel returned to sender. Where can I get restituion for the loss?

poslaju better be anserable and respond to this complaint.

My Tracking Number RH137396154TR

Your tell me what went wrong.

PC Su
Roselind Busang Send email
 
Dec 19, 2019

ECPC Subang Jaya

Saya ada 3 parcel Pos Laju Bintulu hantar balik ke ECPC Subang Jaya (Received by Sender). Adakah kita bayar postage tu untuk collect sendiri kah atau bayar untuk hantar ke alamat yang kita bg? Tolong jawab saya.. saya sangat2 kecewa dengan penghantaran yang sungguh menyakitkan ini..

1) ERA694285464MY
2) ERA735903455MY
3) ERA735865925MY

Kesemua parcel tu sudah sampai Pos Laju Bintulu, tetapi kenapa tidak terus hantar ke alamat yang diberi ataupun kalau tak larat nak hantar, kenapa tak call. Nombor HP pun ada tertera kat parcel tu kan. Kenapa terus return kepada sender. Macam mana nak hantar balik ke sini lagi..Saya sangat berharap parcel saya cepat diuruskan.
tsamuel87 Send email
 
Dec 3, 2019

Barang tidak sampai

Saya sudah kirim barang untuk pindah sebanyak 4 kotak sejak 18 Nov dari KL ke Kuching.Sebelum hantar barang tanya kaunter berapa lama, mereka jawab dalam masa seminggu bekerja. Tetapi lebih 2 minggu sudah belum jga barang sampai.. Status online masih d KL.. Belum keluar dari pos tersebut.
Kepada pihak atasan pos Malaysia, adakah anda melihat perkara ini dan sudah ada kah cara mengatasi masalah ni.We paid for this service not free!!...please take action ASAP.

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    Vijay TV - Radha Krishna
    Dear mam /sir Please republish the remaining epdisodes...
    Eskom - No electricity
    if you are going to do loadshedding I think this should be...
    Pos laju klia hub - Tracking parcel tiada pergerakan
    ERC185488385MY Parcel masih tidak berganjak dari 23...
    PERSONAL DELIVERY - NON DELIVERY
    1. NOTIFICATION OF NON DELIVERY OF PARCEL WAS GIVEN ON...
    WC Value Plus - Value Plus.
    After reading some of these complaints I didn’t realize...
    Pusat mel nasional - PARCEL STUCKK!!!
    OMG! BARANG YANG SAYA POS TU PENTING SANGATTT!!TAK KELAKAR...
    Carousell - Parcel being stuck at pusat Mel national
    Parcel CD358578246MY being stuck at pusat Mel national...
    Shoppee - non delivery
    Please check my parcel.. I am in need of the item ....
    Dumbell - Not receive
    Not receive goods ordered more than 2 weeks. Tracking no....

    Recently Updated Complaints

    Vijay TV - Radha Krishna
    Dear mam /sir Please republish the remaining epdisodes...
    Eskom - No electricity
    if you are going to do loadshedding I think this should be...
    Pos laju klia hub - Tracking parcel tiada pergerakan
    ERC185488385MY Parcel masih tidak berganjak dari 23...
    PERSONAL DELIVERY - NON DELIVERY
    1. NOTIFICATION OF NON DELIVERY OF PARCEL WAS GIVEN ON...
    WC Value Plus - Value Plus.
    After reading some of these complaints I didn’t realize...
    Pusat mel nasional - PARCEL STUCKK!!!
    OMG! BARANG YANG SAYA POS TU PENTING SANGATTT!!TAK KELAKAR...
    Carousell - Parcel being stuck at pusat Mel national
    Parcel CD358578246MY being stuck at pusat Mel national...
    Shoppee - non delivery
    Please check my parcel.. I am in need of the item ....
    Dumbell - Not receive
    Not receive goods ordered more than 2 weeks. Tracking no....
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username