Log inRegister
Submit Complaint

Celcom

Malaysia

Consumer complaints and reviews about Celcom

DuTsAwEsOmE Send email
 
Apr 17, 2017

PLS FIX THIS INTERNET

WHY ;-; I WAS HAVING SO MUCH FUN IN VAINGLORY BEFORE BUT ALL OF A SUDDEN THE INTERNET STARTS BECOMING REALLY SLOW, GAMING EXPERIENCE HILANG SUDA
Jason Chua Send email
 
Apr 17, 2017

Slow internet with LTE on

Hi, I've been waiting for approximately 4 days (April 13 to April 17 2017) for the internet speed to get better but it isn't going to be any better, I've been using this line for almost 2 years, there isn't much problems until recently, i thought the line would be unstable for only 1 or two days as i can't even browse my social media and worst of all, I even needed to wait for about 45 seconds to send 3 SHORT WhatsApp messages. Please let us know what is going on, we're not receiving any notification of the problem here and if this goes on, I think I'll be switching to maxis. Thanks you.
Jason Chua Send email
 
Apr 17, 2017

Slow internet

Hi, I've been waiting for approximately 4 days (April 13 to April 17 2017) for the internet speed to get better but it isn't going to be any better, I've been using this line for almost 2 years, there isn't much problems until recently, i thought the line would be unstable for only 1 or two days as i can't even browse my social media and worst of all, I even needed to wait for about 45 seconds to send 3 SHORT WhatsApp messages. Please let us know what is going on, we're not receiving any notification of the problem here and if this goes on, I think I'll be switching to maxis. Thanks you.
ammirul aiman Send email
 
Apr 17, 2017

Internet to slow and suddenly turn from 4G to E

what happened with celcom line??it does not happened before but this several week I found the internet was so slow..Im a online gamer..it really distrupted me..pls fix ASAP!!
Miss J Send email
 
Apr 16, 2017

Internet So Slow Even Coverage 4G Appear with almost full coverage signal!

I noticed that my internet speed was so slow since 13th April 2017 until now 17th April 2017. I've been in Shah Alam and Seremban on the date that I've mentioned above and the result is just the same. Very very slow. Keep on downloading! I can't even open my instagram, facebook and even google! Happen that, luckily today I can open my google. At last!!! Please do something Celcom! Inform your customers what happened actually??? Customer satisfaction is still number 1.
Ini Abey lah Send email
 
Apr 16, 2017

line coverage celcom sekarang menyampah

Can you refund my money back. Line dekat kota kinabalu sabah skrg macm sampah line 4G tetap kejap hilang kejap ada tak stable benar. Rasa macam nk terminated je telco ni. Rasa nk beralih pula ke maxis biarpun internet bulanan ia mahal tpi berbaloi juga line perfect. Rugi sekali berahli ke celcom nii.... Sangatttt mengecewaakan.
Taro Send email
 
Apr 15, 2017

Kouta Youtube , Kouta internet Asa

It that now Celcom call a Fcking shit ? 4g still slow for Youtube , we pay for you Telco it not free Fcking , i alway test my speed internet but it to slow , only i get 129Kbs up to high 1.0mbs fcking lol ,i pay so much for celcom ,please fix it , Malaysia Alway down from Thailand lol noob
NETWORK TEAM REVOX Send email
 
Apr 14, 2017

TAKE NOTE ALL CELCOM USER

PROBLEM WITH CONNECT NETWORK
1.PHONE NET FAILURE
2.USED VPN OR ANYTHING APP THAT HACK NETWORK
3.LOCATION

1.CLEAR CACHE DATA AND APPS IN PHONE, RESTART PHONE OR FLIGHTMODE 10SEC, CLOSE BACKGROUND APPS THAT USED INTERNET, CONNECT WITH GOOGLE DNS, APN SETTING MUST RIGHT,
2. CELCOM HAS GIVE WARNING ABOUT USING ANY APPS LIKE VPN N OTHER, SPEED WILL CUT OFF IF YOU USED ANY VPN,PLEASE READ ALL TERM AND CONDITION AT XPAX.COM.MY
3.CHECK YOUR LOCATION TO NEAREST CELCOM TOWER BY INSTALLING OPEN SIGNAL FROM PLAYSTORE, AND OTHER PROB IS SURROUNDING YOUR POSITION (BLOCKING ANY STEEL OR STUCTURE THAT FREQUANCY CANNOT GO THRU..

CELCOM IS THE MOST FASTEST NETWORK IN MALAYSIA WITH SERVER OUTPUT biggest then other
khengeian Send email
 
Apr 14, 2017

Internet Slow

Hi CELCOM,

Why these speed are going slow nowadays? Slow until i have to load my wechat and facebook so slow? Whats happened? Can u guys solve it asap? ELSE THERE WONT BE CUSTOMER CHOOSE CELCOM ANYMORE!
Nora Danish Send email
 
Apr 14, 2017

kuota add-on internet lewat malam 1am-7am

Kenapa kuota add-on late night internet 1am-7am dh berkurang? Sebelum ni Rm7 boleh dapat 20gb.Kenapa sekarang Rm7 dapat 10gb jee!!! Come on la celcom bila lagi nak maju. Senyap2 lagi too .Harap kuota tu kembali ke asal.
HusniHarun Send email
 
Apr 14, 2017

Internet slow

Dh lebih seminggu line internet celcom sgt2 slow....
Apa penjelasan celcom...?
Bil sama tiap bulan tapi line makin teruk..nak loading apa2 pon amik masa yg sgt lama....
Celcom, plz fix this prob ASAP....
yus Send email
 
Apr 14, 2017

Not barred line even already above credit limit

Saya tukar data plan to MI38 dan terima sms pada tarikh yang sama(14/3/2017) mengatakan plan telah di activate. Tetapi pada hari ini saya menerim sms mengatakan line saya di bar due kerana bill mencecah RM1900++.
Called Celcom dan dimaklumkan bill itu disebabkan penggunaan data. Sangat menghairankan.Satu lagi kenapa Celcom tak bar line sebaik sahaja mencecah credit limit RM500. Kenapa biarkan sehingga RM2000.?
Sangat mengecewakan . Harap ada solution untuk masalah saya ini
Hans hana Send email
 
Apr 13, 2017

Internet slow

Seriously internet slow la celcom....
I even working in 15 level at tengah2 kl okay but still line is stupidly slow.
Please do something. Even if i take the most expensive package but the line is worst its just waste my hard earn money.
Janice Wong Send email
 
Apr 13, 2017

Celcom mobile internet is down

Celcom mobile internet was down since 11/4/2017 at my area (Klang valley). Unable to log on to apps either on youtube or facebook/online games etc. Anyone having same problem like me? I contacted the helpline and they told me it was my phone or apps issues. But later I tried to connect my phone with Wifi and my firiend's Maxis mobile data and they worked perfectly fine on all apps. Moreover, I still have 7G of data balance!! The internet speed is always stay between 0.1 till 0.5kb/s. The last time I contacted the helpline and they admit it was network issue at central region. But almost 3 days and the issue still remain. I can't even call for an Uber or grab car when needed. It was so inconvenient now and I wish anyone out there having same problem like me please file your complaint so Celcom will speed up their resolve process.
kazuya Send email
 
Apr 13, 2017

line slow dan putus

line celcom ultimate slow dan suka2 putus....area dah bandar JB tapi rasa duduk dlm hutan..sila beri penjelasan atas perkara ini....tq
Leepeaceprime Send email
 
Apr 12, 2017

Line celcom 4G macam G

Saya nk bt aduan line celcom 4G slow....Saya harap pihak Celcom dpt atasi masalah ini.....

Tiap² bulan saya bayar bil....Bkn free....Celcom perlu bg servis yg baik jgk....Makin hari makin slow mcm siput babi....Mmg celcom 4Gelaka.....

Asyik anta e-mail tempoh matang bil sila bayar........ Langsung x peduli masalah pelanggan....
ibnumusa Send email
 
Apr 12, 2017

Slow Network Data

Hi Celcom,

Sejak seminggu lebih ni, saya dapati data network terlalu slow. Ini boleh dilihat pada signal bar yg terdapat pada smart phone. Selalunya 1 bar/2 bar sahaja. Saya pergi mana2 dalam KL ni 1 bar / 2 bar sahaja. Harap pihak Celcom dapat memberi penjelasan yg sewajarnya dan berapa lamakah masalah ini akan berlanjutan.

Sekian.
Celcomuser Send email
 
Apr 12, 2017

4G PENUH, INTERNET KOSONG

Majoriti penduduk di sini (Ayer Keroh) mengalami internet 4G. Facebook pun x boleh buka. Kami pengguna dimaklumkan Celcom sedang naik taraf dalam masa 6 bulan sejak Jun 2016. Sekarang sudah APRIL 2017.

Kami terpaksa membayar bil dengan harga yang sama, termasuk GST, tapi tak boleh guna internet. Bar 4g penuh, tapi internet takde.

Sekurang-kurangnya bagi rebat atas kerugian pelanggan akibat kelembapan pihak Celcom mengatasi masalah ini.

Terima kasih.

#unifikatrumahjela
Faez Send email
 
Apr 11, 2017

Sms

Hi..I already complained bout my sms been blocked since november 2016..now already april 2017 but still nothing is been done..I need to sms my client at my working place..I never taught celcom will me this headache..very poor service..one of the celcom centre says celcom didn't block my sms..and another place.says celcom blocked..just like that..please improve your service and unblock my sms back..or celcom will not be people choice anymore..
lynda68 Send email
 
Apr 10, 2017

Line internet slow

Saya ingin membuat aduan bahawa line internet celcom terlalu slow di kawasan perumahan saya. Saya berharap agar pihak celcom dapat memberi kerjasama dan dapat memperbaiki ketidak puasan pelanggan yang menggunakan talian Celcom.

Kerjasama dari pihak Tuan amat dihargai. Terima kasih
monsterx Send email
 
Apr 9, 2017

Slow conformation respond on add-on late night internet

Kenapa celcom lambat nak process late night internet???? Tak pasal pasal termakan kredit.. 😭😭😭😭😭
ArieyzBoys Send email
 
Apr 9, 2017

CELCOM LEMBAB

hello. why your line celcom very very slow?? everything i should wait? Even I already buy extra internet but it's still loading? please update your line celcom .. so people are satisfied when using it .. we buy for our own money.. not instead of you guys .. please help upgarade your line. the common good for your users ..

*bayar mahal pun teda guna.. cakap tak serupa bikin .. iklan bukan main bagus .. terpantas la .. what ever la.. jangan hanya tahu cakap tapi tak nampak hasil. Last sekali pelanggan korang berpindah ke plan hotlink .. digi dan sebagai nya..

#selesaikan masalah internet korang secepat mungkin .. kami org tak nak bayar free dengan korang.. ada faham kah paaaaaaciiiii??
Ini Abey lah Send email
 
Apr 8, 2017

internet celcom day by day makin slow tak tahu apa nak comment lg.

First of all. Line internet celcom memang sekarang sangat mengecewakan comsumer makin lama makin kurang ajar line yang diberikan. At my area jln putatan kota kinabalu sabah entah apa nak cakap lg. Sejak tahun lepas 2016 line internet celcom oky je fine xda masalah pun. Tapi sejak sekarang masuk tahu 2017 jee line kerap kali putus2 dan henti2 nak main game online pun memang tak dapt la. Apa cer? Entah apa la nAk jadi ko celcom anytime juga buat payment bulanan internet buat service you. What the fvck you guy doing!!!!!!! Are you guy lost tech support. Please replied me ASAP.
Shidee87 Send email
 
Apr 8, 2017

Memalukan

1. Tiada liputan 4G di kawasan Muara Tebas, Jalab Bako 93050 Kuching Sarawak walaupun telco Digi & Maxis dah lama ada 4G di kawasan ini.

2. Kesan nya, saya sebagai pembayar gaji pekerja Celcom, amat tidak berpuas hati dengan servis yang diberikan. Syarikat telco Digi & Maxis mempunyai liputan yang sangat memuaskan.

3. Akibat dari masalah di atas, rakan2 menyindir saya dengan menyatakan "bayar mahal, dapat 40GB sebulan tapi tak guna dengan sewajarnya, amat merugikan ". Saya terpaksa menanggung malu di atas ejekan tersebut.

4. Saya disini ingin meminta kerajaan melalui SKMM membuat siasatan terhadap permasalahan yang berlaku kerana saya telah membayar cas perkhidmatan SAMA JUMLAH YANG DIBAYAR OLEH PENGGUNA DI LEMBAH KLANG, TIDAK KURANG WALAU 10 SEN PUN namun mendapat perkhidmatan yang sangat menyukarkan hidup saya sebagai pengguna aktif yang memerlukan internet pantas sebagai medium untuk bekerja.

5. Saya tidak teragak agak untuk melaporkan masalah ini kepada SPRM sekiranya tida siasatan lanjut dibuat.
michael_dmt Send email
 
Apr 7, 2017

Internet slow nakharom

Apehal haram sangat internet service ni hah? Dah lah asyik putus2, internet service slow mcm siput bab* lak tu..haram jadah celcom..dah sebulan aku kat kuala terengganu, mcm ni lah jugak service slow dia..dapat 20 gb pun untuk celcom gold mcm tak ada guna kalau celcom slow bab* mcm ni..ciba* celcom c*bai..

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    PAYTM - patym
    I have order an item which got cancelled by Paytm only and...
    TM Net - WTF
    Seriously. What the hell is going on. The internet...
    raju kumar - patym
    I have order an item which got cancelled by Paytm only and...
    Micromax gold Mobile phone - Lost my micromax gold mobile
    Lost my Mobile Micromax gold during my travel from...
    FinChoice - Account still showing outstandint
    I paid up my account with finchoice in 2015 through an...
    Airtel Money - gfhffgf
    Aug 21, 2017 Dipak kumar account problem Dear sir, I...
    Sedgwick CMS - VIOLATE THEIR COMPANY CORE VALUES DAILY
    2 of Sedgwicks core values: -deliver excellence -operate...

    Share this site with others

         
          

    Recently Updated Complaints

    PAYTM - patym
    I have order an item which got cancelled by Paytm only and...
    TM Net - WTF
    Seriously. What the hell is going on. The internet...
    raju kumar - patym
    I have order an item which got cancelled by Paytm only and...
    Micromax gold Mobile phone - Lost my micromax gold mobile
    Lost my Mobile Micromax gold during my travel from...
    FinChoice - Account still showing outstandint
    I paid up my account with finchoice in 2015 through an...
    Airtel Money - gfhffgf
    Aug 21, 2017 Dipak kumar account problem Dear sir, I...
    Sedgwick CMS - VIOLATE THEIR COMPANY CORE VALUES DAILY
    2 of Sedgwicks core values: -deliver excellence -operate...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username