Submit a Complaint

Celcom

Malaysia

Consumer complaints and reviews about Celcom

Hazwani Kamaruzaman Send email
 
Jun 30, 2020

Masalah rangkaian

Masalah ni saya baru perasan bila balik kampung selepas covid 19. Sebelum ni ok 4G aje tiap2 masa.sekarang ni E kut.rangkaian sgt teruk di kampung saya Kampung Palekbang,Tumpat,Kelantan. Ingatkan terjadi hanya kepada saya seorang sahaja.maklum la sesekali balik kampung kan.tetapi rupanya kebanyakan pengguna celcom di kampung saya turut ali masalah yang sama.
Menyukarkan kami pengguna celcom untuk berkomunikasi dengan orang lain.lagi sukar bagi adik- adik kami yang masih bersekolah untuk berkomunikasi dgn guru- guru mereka.
Mohon atasi masalah rangkaian ini secepat mungkin.
hazelnutt42 Send email
 
Jun 23, 2020

Internet connection is so bad

I paid for monthly internet data but the connection has been so bad for almost a month, it's really a waste of money. People can't even do online classes with this condition. Even the bar shows 1 or 2 bars only. And it happens to my whole family. Please fix this.
hazelnutt42 Send email
 
Jun 23, 2020

Internet connection is so bad

I paid for monthly internet data but the connection has been so bad for almost a month, it's a waste of people's money. The bar even shows 1 or 2 bars only. And it happens to my whole family. Please fix this.
Tamil Arasan Send email
 
Jun 20, 2020

line putus

Recently about 2 to 3 months ago my celcom line here worsen by time to time. Before this the link is mostly full bar but now only 1 or 2 bar. Sometime no service at all. How can someone call me or i want to call someone else if the line showing no service. Also the internet is exremely slow. It like i am using basic internet. Please fix this. i am not paying you to get this terrible service.
monaliza Send email
 
Jun 6, 2020

LINE HILANG

LINE CELCOM SELALU HILANG (NO SERVICES) TERUTAMANYA KALAU MALAM DI KAMPUNG SAYA (LONG LAPOK TINJAR BARAM SARAWAK)
firdaus96 Send email
 
May 6, 2020

Line internet to slow

Sangat mendukacitakan syarikat telco yg memberi servis teruk kepada customer melalui internet 4G celcom.Harap pihak celcom dapat membuat penambahbaikan dengan kadar segera.Pihak anda sudah dibayar dengan customer selama bertahun-tahun lamanya.Kenapa servis seperti ini anda masih di level bawah!!Adakah anda ambil sambil lewa tentang masalah pengguna anda🤬🤬..
zct823 Send email
 
Mar 26, 2020

Kedekut Kuota Time MCO

In this MCO event due to Covid19, we are really need much quota as we working at home right now. But you celcom just give some petty offerings that neither improve nor give us better quota for our productivity. Make sense laa, you just give us unlimited whatsapp and free calls to emergency center, but what the shitty offerings are that to get our job done when there is no quota left? Like me, very dealing to servers, uploads, downloads, references and tutorials at internet, and now i cant use anymore due to insufficient quota. In other hands, there is a provider that provides 999 GB quota for MCO, and I very regret chosen your fu**ing service. I want to port out after that telco opens for registration and pay your fu**ing sh*t penalties. Bye bye celcom.
zct823 Send email
 
Mar 26, 2020

Give us an unlimited Quota

In this MCO event due to Covid19, we are really need much quota as we working at home right now. But you celcom just give some petty offerings that neither improve nor give us better quota for our productivity. Make sense laa, you just give us unlimited whatsapp and free calls to emergency center, but what the shitty offerings are that to get our job done when there is no quota left? Like me, very dealing to servers, uploads, downloads, references and tutorials at internet, and now i cant use anymore due to insufficient quota. In other hands, there is a provider that provides 999 GB quota for MCO, and I very regret chosen your fu**ing service. I want to port out after that telco opens for registration and pay your fu**ing sh*t penalties. Bye bye celcom.
Mieyo Send email
 
Mar 21, 2020

Internet and line not stable

Hi. starting this recent 2 to 3 months, my line is getting worse. Usually it is full bar but now mostly is only 1 to 2 bar. Sometime it showing no service. It is very unpleasant since i will just get message telling there is misscall. Also, my internet is extremenly slow. i subscribe internet so that i use internet to do things. But the internet is so slow, google also take time. it like iam using basic internet. Please fix this. Waste my money if the service is like this.
Mieyo Send email
 
Mar 21, 2020

Internet and coverage not stable

Recently about 2 to 3 months ago my celcom line here worsen by time to time. Before this the link is mostly full bar but now only 1 or 2 bar. Sometime no service at all. How can someone call me or i want to call someone else if the line showing no service. Also the internet is exremely slow. It like i am using basic internet. Please fix this. i am not paying you to get this terrible service.
Sial la Send email
 
Mar 5, 2020

Banyak scam

Banyak sangat scammer celcom ni menyusahkan aku
Insan Send email
 
Jan 3, 2020

Line internet kerap putus

Saya pengguna wifi internet Celcom( Huawei). Kerap kali servis internet terganggu di kawasan saya. Pakej bill RM150. Tapi bil tak tetap kadang melebihi sampai RM159 dan jumlah lain-lain. Bayar tepat pada masa. Tahun pun dah 2020 tapi servis internet Celcom masih teruk. Kejap ok.kejap tak ok. Memang kerap line tiada. Macam mana dengan masa dan ketika internet tiada itu, dapat kah refund balik? Apakah dengan komplen ini masalah dapat diatasi?
Iqwan Asyraf Send email
 
Dec 28, 2019

LINE BERMASALAH

Hi Celcom. Please repair your Celcom line at Bandar Seri Jempol , Negeri Sembilan. Its been 2 weeks since it become so slow. After im buying data plan 2GB for 1 week the line still slow like I didn't buy any data plan and its not worth. Over 200+ms when im playing Mobile Legend or searching information on Google and become fast back when on midnight about 3am. I hope your team pay attention to this problem. Thanm you .
Iqwan Asyraf Send email
 
Dec 28, 2019

LINE BERMASALAH

Hai Celcom. Saya membeli daja pakej untuk seminggu sebanyak 2GB. Tetapi internet disini (Bandar Seri Jempol) sangat lemah semasa saya bermain Mobile Legends kelajuan internet menunjukkan sebanyak 200+ms dan juga semasa saya mencari maklumat di Google ia sangat perlahan walaupun saya sudah melanggan pakej data selama dua minggu berturut-turut. Saya harap pihak Celcom dapat memberi kerjasama dan memperbaiki masalah ini kerana saya rasa tidak berbaloi seperti saya tidak melanggan apa apa pakej data . Sekian terima kasih .
Tahuptrooper Send email
 
Dec 27, 2019

Celcom tower not functional

Dear Celcom....
Celcom tower located at Mawang Taup, Serian village not funtional accordingly.. It' s not has any coverage for over a month aready... please take noted and help us asp...
Tq
Muhamad Fitri Send email
 
Dec 23, 2019

Line teruk

Assalamualaikum dan salam sejahtera kpd pegawai dan staff celcom..Tuan&Puan.. Hampir 3 tahun sy mengunakan line postpaid celcom di kediaman sy ni (taman kenari, ayer tawar).. Line terlalu teruk didalam kawasan sy ni,sy bukan duduk dalam pedalaman yg penuh bukit bukau tp kawasan pekan.. Sy menggunakan plan platinum plus 188..jd pihak tuan dn puan rasa berbaloi ke untuk sy rm 200± setiap bulan yg hmpir 3 thun sy guna hnya untuk dapatkan kelajuan internet sebanyak 199ms swaktu bermain online games(call of duty).. Sy menggunakan peranti huawei mate 30..guna phone mahal sudah, line pun mahal sudah sehingga 200gb sebulan, tp xde kestabilan lgsg.. Sy harap pihak celcom dpt tangani apa yg saya lalui skrg ni.. Sy juga sertakan sekeping gambar screnshot dibawah ini... Sekian terima kasih..

Line teruk

Nur Eyfa Send email
 
Dec 11, 2019

LINE CELCOM (TELEFON DAN INTERNET BERMASALAH)

Line Celcom untuk call dan internet bermasalah 4 hari kebelakangan ini di seluruh kampung kami (Kampung Sri Tajo, Asajaya Sarawak) . Sedangkan luar kawasan kampung seperti kampung berhampiran ok saja. Mohon kerjasama pihak celcom untuk membantu menyelesaikan masalah ini. TQ
Nur Eyfa Send email
 
Dec 11, 2019

LINE TELEFON DAN INTERNET BERMASALAH

Masalah line celcom untuk telefon dan internet bermasalah sejak 4 hari kebelakangan ini di kampung kami Kampung Sri Tajo, Asajaya Sarawak. Sedangkan luar dari kampung line Celcom ok je. Tolong bantuan segera untuk selesaikan masalah ini. TQ
Salina Aisyah Send email
 
Dec 3, 2019

Staf kurang sopan

Staff celcom yang bernama lusiana Cawangan Suria Sabah,Kota kinabalu mempunyai perkhidmatan pelanggan yang tidak sopan terhadap pelanggan.Cara percakapannya juga quite rude. Saya bertanya baik bahawa saya ingin membuat simkad baru dan beliau mengatakan dengan nada kurang sopan gunakan sahaja mesin yang telah disediakan. Setelah saya menggunakan mesin tersebut, mesin itu menyuruh agar pergi ke kaunter operator celcom maka saya pun pergi kembali berkata kepada lusiana bahawa saya harus berurusan di kaunter.Lusiana dengan muka yang masam pergi mendapatkan kertas nombor dan menghentakan kertas tersebut di atas meja yang berdekatannya. Saya agak terkejut dengan perbuatan beliau tersebut. Walaupun mungkin beliau ada masalah lain yang tidak berkaitan dengan bidang kerja beliau tetapi amatlah tidak baik sekiranya masalah tersebut dibawa-bawa dengan layanan yang tidak sopan terhadap pelanggan sedangkan beliau bertugas sebagai pegawai perkhidmatan pelangga celcom.
Miza Mal Send email
 
Nov 30, 2019

WHY CELCOME LINE LIKE ###

CELCOM Line is like a ###. I still have 4 GB n it's say no Internet. Like wth.
paul6197 Send email
 
Nov 24, 2019

Line Internet Celcom Lemah

Line internet di kws perumahan Tang Hong, Saratok menjadi lemah dan perlahan sejak sebulan yg lalu. Lebih hairan, kws perumahan kmi ni terletak di tengah bandar Saratok. Kws yg di luar bandar Saratok, line internetnya lebih baik. Tolong selesaikan mslh ni kerana sblm ni line internet sgt baik & memuaskan.
paul6197 Send email
 
Nov 24, 2019

Line Internet Celcim

Line internet Celcom sejak sebulan yang lalu menjadi lemah di kawasan perumahan kami. Yang hairannya, kws perumahan kmi terletak di tengah-tengah bandar Saratok. Sebelum ni, line internet tiada masalah. Tolong selesaikan masalah ni. Tempat lain di sekitar bandar Saratok okey je. Hairan...
[email protected] Send email
 
Nov 17, 2019

Change plan from first basic 38 to XPLite

Changed from basic 38 to xp lite.

Was not advised that all remaining data from first basic will be forfeited upon change of plan. Have around 6G left when subscribe to the new plan. All gone down the drain.

Was not advised that subscription for unlimited facebook will be terminated upon change of plan.

Staff like not trained. Felt being cheated and ripped off. The remaining data is part of the service that has been paid for. Celcom has no right to forfeit my data.

Request to revert back to old plan but staff was not helpful, citing thay are unable to do it. I wouldn't had change to the new plan if i know my subscription for unlimited facebook will be terminated. I seldom call. So XPLite package with unlimited calls is useless to me. I only use facebook most of the time.

Request celcom to revert my plan to basic 38 with unlimited internet and give me back my 6G data
chyehock88 Send email
 
Nov 9, 2019

Porting out from Celcom to Maxis

Dear Celcom,

Your customer service been playing game and twisting words to delay the port out service.

Please assist.
chyehock88 Send email
 
Nov 9, 2019

Porting Out from Celcom

Dear Celcom,

Your customer service team been playing and twisting the word to delay the port out service.

Please Check

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    PAYTM - Fraud with my Bank Account
    On 6/11/19, I received a message from Paytm regarding...
    Poslaju Parcel Hub - Parcel stuck in Poslaju Parcel Hub
    My parcel (tracking no. ERC329829070MY) is stuck at...
    Parcel of Clothings - Parcel Wrongly Sent
    my Parcel wrongly sent to Kuching Mail Centre instead of...
    POS LAJU - TRACKING NUMBER TAK UPDATE
    Hye. Boleh saya tahh kat mana parcel sy??? Dah dispatch...
    Beatrice Beltran Rodolfo - Barang Stuck Kat Pos Kkia Hub
    Salam.Dah beberapa hari ni check dalam system barang stuck...
    POSLAJU KLIA HUB - parcel takes time too long to arrive at sabah
    my parcel taking 3 days on klia hub . it's too long...
    US Bank reliacard - Shitty customer service
    I called Monday and spoke with a live person to have a new...
    Multichoice DSTV - No feedback as to why my account is suspended..
    Below is an email which I have been sending to employee...
    Pos laju klia hub - Penghantaran
    Barang masih belum sampai.. No...
    POSLAJU KAPAR - barang xsampai2
    brg telah dipos dr cheras dan sampai ke kapar 3 julai 2020...

    Recently Updated Complaints

    PAYTM - Fraud with my Bank Account
    On 6/11/19, I received a message from Paytm regarding...
    Poslaju Parcel Hub - Parcel stuck in Poslaju Parcel Hub
    My parcel (tracking no. ERC329829070MY) is stuck at...
    Parcel of Clothings - Parcel Wrongly Sent
    my Parcel wrongly sent to Kuching Mail Centre instead of...
    POS LAJU - TRACKING NUMBER TAK UPDATE
    Hye. Boleh saya tahh kat mana parcel sy??? Dah dispatch...
    Beatrice Beltran Rodolfo - Barang Stuck Kat Pos Kkia Hub
    Salam.Dah beberapa hari ni check dalam system barang stuck...
    POSLAJU KLIA HUB - parcel takes time too long to arrive at sabah
    my parcel taking 3 days on klia hub . it's too long...
    US Bank reliacard - Shitty customer service
    I called Monday and spoke with a live person to have a new...
    Multichoice DSTV - No feedback as to why my account is suspended..
    Below is an email which I have been sending to employee...
    Pos laju klia hub - Penghantaran
    Barang masih belum sampai.. No...
    POSLAJU KAPAR - barang xsampai2
    brg telah dipos dr cheras dan sampai ke kapar 3 julai 2020...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username