Log inRegister
Submit Complaint

Celcom

Malaysia

Consumer complaints and reviews about Celcom

celcomcrap1234 Send email
 
Jun 13, 2018

Account holder someone else

Celcom is considered the pioneer in mobile telecommunication service in Malaysia. But look at it now. useless customer service. mixing up HP holder;s line with someone else account. mobile data AUTOMATICALLY comes on without the owner knowing about it and bills go skyrocket high, mostly ignorant operators doing things in circles without ever getting to help their customers problems .

In 2012 Celcom announced in its directive to our organisation to end our corporate package and to change to personal line with a supporting letter from our company. each member who took the package has gotten a letter from our organisation in it stating it is now a personal line and requesting Celcom do do the necessary as PER CELCOM's DIRECTIVE.. I brought my letter to a Celcom center as instructed and requested to be changed to personal line.

However, it is now 5 years and my account is under different person as its holder. Each time I want to do something - like to upgrade or reconnect the line, they are saying my IC does not match the account holder's IC and therefore can't help. I somehow located the holder and got the Transfer of Subscribership (TOS) done with the help of the alleged account holder with his name, IC and signature.

Now my bill comes with his name on it. Who is working there in Celcom?. A bunch of nitwits?

Better close down lah. USELESS. You all cannot do business.
celcomcrap1234 Send email
 
Jun 13, 2018

Account holder someone else

Celcom is considered the pioneer in mobile telecommunication service. But look at it now. useless customer service. mixing up HP holder;s line with someone else account. mostly ignorant, doing things in circles without ever getting to help its customers.

In 2012 Celcom announced to end our corporate package and to change to personal line with a letter from our company. each member who took the package has gotten a letter from our organisation stating it is now a personal line. I brought the letter to Celcom center as instructed and changed to personal line. However, it is now 5 years and my account is under someone else as its holder. Each time I want to do something - like to upgrade or reconnect the line, they are saying my IC does not match the account holder's IC and therefore can't help. I somehow located the holder and got the Transfer of Subscribership (TOS) done with the help of the wrongful account holder with his name, IC and signature.

Now my bill comes with his name one it. What a bunch of Jack ASSes are working there and the crap Celcom has become.

Better close down lah. USELESS. You all cannot do business. better go back kampung and tanam jagung..
Nur Suriani Send email
 
Jun 10, 2018

Slow connection

I've been having such a hard time browsing my internet to look up for some articles and sometimes it even took me 1-2 days to finish my download which is around 5gb only.Can you guys please fix it especially for 4G consumer.We paid a lot and expecting a lot for a great connection. So far I only have like below than 1 mb/s in postpaid. Please do something about it.
wyh1031cle Send email
 
Jun 9, 2018

Wrongly charge monthly fee and no reply after lodge complaint

I went to Thailand on 8-11 December 2017. I reached airport and immediately bought and changed a local SIM card.when I came back to Malaysia, I realised I was charged roaming charges. I then asked the counter at pavilion branch and complaint on it. Until today I am still charged the unauthorised roaming fee charges! And their reply and request asking me to check if third party was using my line was unreasonable and ridiculous! Celcom are supposed to check and get back to me when he is the operator and I’m a consumer!

Enclosed the proof for your attention and further action. Kindly revert soonest possible.

Wrongly charge monthly fee and no reply after lodge complaint Wrongly charge monthly fee and no reply after lodge complaint Wrongly charge monthly fee and no reply after lodge complaint Wrongly charge monthly fee and no reply after lodge complaint

fitri Send email
 
Jun 7, 2018

masalah internet perlahan pada jam 6 p.m. hingga jam 12 a.m

tolonh perbaiki masalah internet padam jam tersebut sudah setiap hari berlaku, bila jam 6 petang sampai 12 malam internet sangat perlahan.bila buka youtube tiada masalah sangat tetapi bila sedang bermain game online padaa jam tersebut mula tersangkut-sangkut dan tertulis 'reconnecting now, please wait' tolong perbaiki perkara tersebut, pada waktu malam sahaja selalu je line tiada
mabe Send email
 
Jun 7, 2018

CELCOM THE WORST TELCO COMPANY IN MALAYSIA

Is it just me a foreigner, being honest to request to have my mobile line reconnected after getting terminated just 2 weeks ago OR the customer service person is as dumb as a Malaysian monkey? instead of taking any action on this request, this FOOL just express the pleasure to serve me and hope to do so again in the future. WHAT THE HELL? I still got a significant amont of credits left on that line number. CELCOM RIPS PEOPLE OFF...just like song UMNO LARA ROMPAK RAKYAT. Shame on you CELCOM
Apekapeko Send email
 
Jun 5, 2018

Celcom coverage

Line internet celcom dekat area Trolak ni tk pernah buat hal...tp semenjak sebulan dua ni termasuk hari ni mmg barai gila..bukak news pon x lepas apatah lg movie...!!
Saya dh pkai 3 tahun lebih dgn Celcom,bulan2 mahal aku bayar...tk pnah buat hal line kt Trolak ni...mohon pihak Celcom ambik action!!!
SleepyAsh Send email
 
Jun 5, 2018

Ha ok dah bang

Macamni lah baru ngam bang kkk nanti lepak mamak nak ke taknak oh puasa kkk kekalkan line gini hilang lagi saya datang balik kalau rasa penat baca saya bebel kekalkan lah line ni ok ngam terox bye
SleepyAsh Send email
 
Jun 4, 2018

salam abang celcom

Maaf sempena bulan ramadhan ni saya taknak lah guna kata kata kesat seperti memaki atau mencarut. Tapi mental jugak lah bila tiba tiba line terus no service pastu emergency calls only . kite bukan apa bang kite ni ada pakwe tgh sdp sdp whatsapp puup line hilang. Okay lah ingat seminit dua sbb slalu nya bila line hilang lepasa saya buat airplane mode dia ok balik. Tapi ni jangan kata airplane, kapal selam mode pun takmau elok. Saya suka celcom bukan nak kata apa lah tapi ok je internet dia kalau bila tgh laju. Tapi bila tgh mcm ni ... Bukan sekali dua bang.. Setiap pukul 12 gak lah saya mental.. Cuba abang byg kan saya tengah ber pubg line saya hilang dpn enemy.. Tak ke mati katak sy kat situ.. Saya tk noob bang tapi line yg menempah maut saya.. Abg tkkn tk pernah kene kot ke abg pun pakai line lain bukan celcom? Hehe gurau je bang tu lah bukan apa saya ni memalam ni sebelum tidur nak le pekena ig sejam dua baru leh tidur.. Saya ada gak usha number line lain kat shopee sedap2 tu jangan sampai saya tukar je.. Ok bang smekom
ah ha Send email
 
Jun 1, 2018

Stupid Celcom

Bad customerservice ever celcom, I dont prefer to use celcom telco!
ah ha Send email
 
Jun 1, 2018

Stupid Celcom

bad customer service celcom, I dont prefer to use celcom telco!
ah ha Send email
 
Jun 1, 2018

Stupid Celcom

bad customer service ever ,Celcom I dont prefer to use celcom
Shafiqruzz Send email
 
May 26, 2018

4g celcom sampah

Celcom please do somthing dude.. aq nak rank pon ta snang line 4g ping pon merah.. nk browse movie online pon sngkut.. defak do.. come on la telco lain aq pkai elok je.. smpai kat kau sngkut.. kau kne tukar kaler tmbah skit wrne merah.. serius -10/10 network celcom nowdays.. even scroll fb pon take time.. 4g full bar dude.. jgan smpai smue pngguna brpling tadah.. plis celcom jgn kedekut sngat upgrade network tu.
Putera Epi Send email
 
May 26, 2018

NO Signal

Line in my place so sad and need to upgrade..Kindly upgrade line in my place
Kampung Sungai Sireh Klang,Selangor
Jlazaroo Send email
 
May 26, 2018

Stupidity of Celcom system

Firstly it’s ridiculous how they don’t give you the outlet numbers to enquiry for stock. I had to go to Taman Molek to enquirer for the easy phone package. Upon reaching there , the lady said there is no stock available for the S9+ so she said Celcom Kempas will have stock. Upon hearing that I kindly asked if they could call and double check for availability and she says that they’re not allowed to call. Like wtf is that kind of bullshit??? So fine , I drove from Taman Molek all the way to ### Kempas (because I’m so free) upon reaching there I asked the girl at the counter if they had stock for it. She responded very confidently ‘Yes kita ade stock untuk 128gb sahaja’ so I said ok I’ll take it. So excited that my efforts to gamble and drive all the way here paid off. 10 seconds later..........sorry cik , sudah habis. I’m like dafuq??? You just told me there’s stock. So she said go to Taman U they might have. I’m like ‘dudeee I’m not a ### football you kick around. I’ve also other things to do in my life. So to make things simple I said can you guys call to make sure there’s stock there or if they could send it over instead of having their customer drive back and forth but same response. They can’t do that. Coming from a customer service and hospitality industry , I can say that Celcom has no care or love for their customers/clients. If it’s not for us customers , you’ll have nothing. You need us more than we need you , we have maxis , digi , u mobile. You name it , we can go there. I’d suggest you take care of your clients. Go the extra mile if required , that is what you call service. Not let your customer run here and there to get what they want. They’re your customers , making things easier is what you should do. You guys need to really buck up on your service. Lots of people are complaining.
feyarts Send email
 
May 23, 2018

Free Credit Bonus(ALAKAZAM)

So I got an offer to change my 3g to 4g sim card and celcom say free credit "RM10" at first I got sms kata (suara hantu) Ooooo 48 jam nanti dapat la 10 ringgit tu... bersama dgn sms "Jgn lupa tutup Data Mudah Alih yg bukan sahaja henfon ko tak pernah bukak malah bila ko kluar rumah ko tak dpat pun internet tu kalau betul dia ada... (pakai internet rumah jer kat luar tak pakai) seolah2 dia macam nak kata kalau duit tu ilang tandanya ko tak tutup data mudah alih la tu... then esok2 tgk credit RM9... wtf tgk data bukak tak ... tak bukak pun.. tutup kasi pakai 3g line jer kot2 4g makan kredit.. peliknya bonus credit tak bercampur dgn credit yg mmg sedia ada.. contoh credit ada "RM 0.26 Bonus: RM9" .. pastu ingat oh maybe time call dia ambik kat situ la kot... tp rasanya takde call sapa2. femeli pun call guna whatsapp jer... tup tup.. betul hantu ko celcom... RM0 yg tinggal 0.26sen aku tu jer... kata percuma, buruk siku ar...
Shazrul Asna Send email
 
May 18, 2018

easyphone

Dear Celcom,

saya adalah seorang yang sangat "LOYAL" / SETIA kepada celcom.. dah guna celcom banyak tahun.. baru-baru ini, handphone saya rosak.. saya ada nampak iklan celcom buat easyphone.. saya fikir, dah guna line lama, so harap ada benefits sikit la dari celcom kepada pelanggan setia.. baca dekat internet ada easyphone.. so saya p ke bluecube.. orang tu cakap nama saya ada call pernah kena barred. jadi kena tunggu 3 bulan baru boleh nak apply phone baru.. tanpa upfront payment.. harini 18/5/18, saya call celcom HQ untuk doublecheck call barred saya tu bila.. (sebab saya tak ingat).. lepas tu pegawai dia check, dia kata saya boleh apply phone.. tak ada masalah.. dia check nama saya katanya "no record".. so saya terus bergegas ke celcom bluecube semula utk dapatkan handphone baru.. sebab pegawai tu cakap bawa ic saja, boleh ambil phone baru, tanpa sebarang bayaran.. sebab saya dah guna line celcom lama.. jadi saya p semula ke bluecube, tiba2 pegawai tu cakap nama saya ada call kena barred.. tak boleh..

jadi dekat sini, saya rasa pissed off sikit la.. mula2 pegawai bluecube sungai petani tu cakap tak boleh.. lepastu tadi saya call HQ, dia cakap boleh.. lepas tu saya p balik bluecube, dia cakap tak boleh.. apa benda semua ni????? saya kena tendang macam bola.. come on la celcom.. sebentar tadi saya call semula celcom HQ dan bercakap dengan pegawai perempuan.. Cik Yan..
dia kata nama saya ada tunggakkan RM27 ringgit berapa sen saya tak ingat.. dia kata kena bayar yang tu dulu.. dia kata disebabkan sistem masalah, handphone saya tak kena barred... apa benda semua ni???? saya cakap dekat dia, sistem masalah bukan salah saya.. kenapa celcom tak barred saya punya phone???? betul ka sistem celcom masalah???? kalau mcm ni saya nak tukar line lain la kepada sistem yang lebih stabil.. tak sangka la celcom punya sistem masalah.....
saya rasa kecewa..

terima kasih celcom.
saya rasa kena fikir cara nak selesai kes ni sendiri.. sebab celcom mungkin takmau dengar pun apa masalah saya..
Amkc69 Send email
 
May 18, 2018

internet

Celcom eat money to much now,Suddently my weekend internet cannot been used,call customer service to many time already,some of them said celcom on their discussion to cut weekend internet once weekday internet finish 100%,some of them said need to do report on this issues and will call me back another 3 days,but just now one week+++ already still not received a call,Come on!!You just told me still on discussion,But the result has made,without any information to customer.And Now i need to topup 2gb rm20 three time already,the cost i need to pay rm60 for 6gb,but im so shout between 2 day 2gb archive 100% without much used.Using postpaid 40gb,but look like you only add 10gb every month,Internet also very poor,How much profit celcom need every year,i think celcom profit has increase year to year,but now celcom still eat a lot of money from customer without truly service that should be given to customer.Nowadays seem like no differences between Gambling company and telco company,Pay money and gone then ask to pay again and again,But still gone and gone and we still don’t get our profit,But you have that profit.When customer pay more they should get more,what kind of business is this,i wish not to compare between other country Internet service,but you have to think about it.Now we in IT era everything need internet.Reminder please don’t be like gambling company,keeping others people money without any profit for them.And i think goverment never issued about telco matters,hope something good in the future,
Thank you so much.
wan adeeb Send email
 
May 17, 2018

4G teruk

tolong lakukan perubahan untuk line internet celcom di Ambangan Heights..kerana sangat mengecewakan..kalau tiada perubahan dalam masa terdekat..saya terpaksa tukar kepada telco lain
eezah Send email
 
May 17, 2018

credit selalu hilang

Saya pengguna celcom prepaid XPAX. Dah lama pakai no ni, kiranya sayang sangat nak tukar walaupun ada masalah.
Masalahnya setiap kali top up, duit mesti hilang RM 2.00. Contoh klu top up RM 10, saya dapati hanya RM 8 akaun saya.
Saya tidak on data internet, dan tidak membuat credit advance. Adakalanya duit itu hilang macam tu saja.
Tapi selalu nya RM 2.00 itu akan di kembalikan pada esok hari.
Ada juga tanya pada kawan-kawan, adik beradik ada tak mereka mengalami nasib yang sama. Tapi mereka cakap tak ada.
Ikutkan hati memang dah tak nak pakai no celcom ni sebab sakit hati + geram.

Hari ini lagi sakit hati sebab tu complain dekat sini. Semalam top up RM 10, dpt mesej dr celcom transaction berjaya.
Nak check credit balance. tup-tup tengok baki RM 0.04 sen.
Mana pergi RM 10 tadi? Sampai pagi ni check pun remain sama. Mana pergi ntah duit nya, boleh gitu hilang lesap macam tu aje.
Nasib top up RM 10, klu RM 50 memang rugi.

Tolong lah check, kenapa masalah ni berlaku...
Danieltamimi Send email
 
May 17, 2018

Celcom. Mohon respon Tolong jawab..

Kenapa celcom tak buat tindakan. Tiada respon yang memuaskan dari pihak celcom untuk perbaiki servis line. Apa masalahnya? Apa puncanya sampai bertahun2 celcom buat hal. Nak tahu respon dari celcom. Ke sebab pencawang 20 tahun yang tak pernah dibuat penambahbaikan? Ke sebab guna peralatan komunikasi yang tidak berkualiti kena tipu dengan kontraktor komunikasi yang supply alat teknologi low quality yang hakikatnya murah dibeli dengan nilai yang tinggi untuk gelapkan budget peruntukan? Ke kes rasuah yang akibatnya pengguna yang tanggung? Apa sebabnya? Tolong jawab celcom sebelum hal ini dirujuk ke SKKM dan parlimen. Tolong!
Zainie Send email
 
May 13, 2018

Caji data Gprs yang saya tak pakai

1-135595744537 Ref Celcom
Saya marah Celcom telah banyak caj data gprs yang tidak saya guna sejak upgrade ke SIM 4G. Setiap kali caj 50sen bila saya selesai pakai internet (WIFI Unifi rumah). Rumah ada UNIFI, saya tak perlu pakai Celcom untuk internet. Apabila saya dah selesai kerja dan dah tutup internet , saya OFF Wifi handphone, kenapa Celcom pandai pandai caj data gprs lagi? Komplen di FaceBook Celcom, talipon 1111 sudah 3 kali, customer service tak boleh tolong langsung, setiap kali ulang kata suruh saya OFF data, Off Wifi Assist walaupun saya memang sudah OFF WLAN, OFF WIFI, OFF mobile data, Mereka tak faham faham saya komplen kena caj walaupun dah OFF semua itu!Akhirnya saya berhenti sama sekali ,tak mahu guna h/phone saya untuk internet lagi, tetapi Celcom perompak masih cai lagi 50 sen sesuka hati beberapa kali. Macam nak gila saya marah celcom perompak. Terpaksa saya transfer keluar semua duit saya daripada SIM 4G itu dan kini SIM Kad Celcom saya sudah jadi tidak berguna. Adakah ini yang Celcom ingin lihat? Tolong siasat dan pulangkan duit yang kamu telah makan itu.
Hinamori Ikutou Send email
 
May 11, 2018

Slow mobile data

Celcom service (mobile data service) is extremely bad, internet speed is too slow as tortoise no matter indoor or outdoor. I very unsatisfied, I hope that the Celcom company might suppose to make upgrading.
Sharizan Satim Send email
 
May 10, 2018

Wow

Wow celcom.. seriously? My quota got consumed even after I claimed your friggin 3gb freebies? Wow. Just WOW. I MIGRATED TO YOUR NEW PLAN FOR WHAT? GETTING SCAM? I FRIGGIN PAID FOR IT AND THIS IS WHAT I GET?

#makecelcomgreatagain #slow4gline
Sharizan Satim Send email
 
May 10, 2018

Freebies new plan?

Wow. You guys really done it. I migrated to the newest xpax plan and my connection speed became so friggin slow. What can go wrong right?
It did go wrong, your damn freebies ain't working. My quota still got consumed after successfully claimed the 3gb free YouTube.

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    Poslaju - Parcel tidak serah oleh posman
    (ER867026307MY) 25/3/2019.. parcel saya tidak diserah...
    Salmah Ibrahim - Barang rosak
    barang sampai rosak teruk sampai tak dapat nak jual...
    Baju kurung - Item lewat 2 weeks!
    Barang lambat sangat sampai.. Barang update 15/3/2019 di...
    London Weight Management - Lim
    I did not have such problems. I had one free procedure....
    Premium biscuits - Premium Original Crackers
    I love Premium Original Biscuits and will continue to buy...
    DRI*Adobe Sales Shannon IRL - Unauthorized charge of credit card
    I was unauthorized charged with EUR 119.11 by DRI*Adobe...
    DRI*ADOBE SALES SHANNON, CO. IE - Unauthorized charging to Credit Card
    I was unauthorized charged with EUR 119. from DRI*Adobe...
    Safelink Wireless - poor assistance
    I m nine months pregnant and ran out of minutes. So I ask...
    We (te data) - Slow internet
    vey slow internet and no one is helping me at all its has...

    Recently Updated Complaints

    Poslaju - Parcel tidak serah oleh posman
    (ER867026307MY) 25/3/2019.. parcel saya tidak diserah...
    Salmah Ibrahim - Barang rosak
    barang sampai rosak teruk sampai tak dapat nak jual...
    Baju kurung - Item lewat 2 weeks!
    Barang lambat sangat sampai.. Barang update 15/3/2019 di...
    London Weight Management - Lim
    I did not have such problems. I had one free procedure....
    Premium biscuits - Premium Original Crackers
    I love Premium Original Biscuits and will continue to buy...
    DRI*Adobe Sales Shannon IRL - Unauthorized charge of credit card
    I was unauthorized charged with EUR 119.11 by DRI*Adobe...
    DRI*ADOBE SALES SHANNON, CO. IE - Unauthorized charging to Credit Card
    I was unauthorized charged with EUR 119. from DRI*Adobe...
    Safelink Wireless - poor assistance
    I m nine months pregnant and ran out of minutes. So I ask...
    We (te data) - Slow internet
    vey slow internet and no one is helping me at all its has...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username