Log inRegister
Submit Complaint

KFC Malaysia

Malaysia

Consumer complaints and reviews about KFC Malaysia

celmina Send email
 
Feb 25, 2017

Rude staff

Today around 1.15pm at drop by KFC Tunku Haminah. I' m so happy to see 3 counters open. I was in the middle lane. Unfortunately i had to wait more than 5 mins to serve after the 1st customer. The cashier without name tag walk here walk there after every customer. I'm not sure what is she trying to do or she is lazy to work. After i had make my order and pay money. She told me i had to wait for 10 mins. After waited for 12min i went to the cashier 2, she dont bother to look at me at all. Until i asked her where is my order only she respond to me to wait for another 4 mins with unhappy face and just walk a way. She dont even bother me. Therefore, i asked her to refund me my money.What type of staff do you all hire? Please send ur staff include the manager for training how to serve customer in polite way. KFC management please educate your staff.Thank you.
junaidah Send email
 
Feb 24, 2017

Tidak Berpuas Hati Dengan Service di KFC Selayang Mall

Pada jam 9.30pm saya datang ke KFC Selayang Mall untuk membeli family bucket untuk sambutan hari jadi anak. Saya dapati kaunter yang beroperasi hanya 2 kaunter sahaja daripada 5 kaunter. Saya sangat marah dan terkilan kerana anak saya berumur 4 tahun sangat lapar dan menangis menunggu dari 9.30pm hingga 10pm. Manager on duty ialah Safuan dan cashier di kaunter 5 ialah Mariam. Selama 30minit saya beratur dengan anak yang menangis kelaparan, tidak berperikemanusiaan langsung dari staf yang bertugas pada shift petang. MOD sibuk di kitchen area tanpa menghiraukan cashier yang sedang sibuk di kaunter. Tak salah sekiranya MOD membantu cashier di kaunter dahulu untuk mengurangkan masa beratur. Apa yang saya nampak sibuk ke hulu ke hilir checking floor. Sedangkan dia nampak ramai orang yang beratur nak membeli kfc. Masa beratur yang panjang tak ada langsung inisiatif untuk membuka kaunter 2, kaunter 3 dan kaunter 4. Saya nak order kfc, Mariam (cashier) memberitahu saya semua sudah habis. Saya mengatakan pada Mariam, selama 30minit saya beratur kenapa baru bagitau saya kfc dah habis? Saya meminta Mariam memanggil MOD dan berikan saya sehelai A4 paper untuk saya membuat aduan. Saya bertanyakan kepada En. Safuan mengapa dia tidak membuka kaunter lebih sedangkan pelanggan yang datang sangat ramai. Jawapan yang tak masuk akal dia jawab pada saya, kami tak cukup staf, cashier ada 3 org sahaja, Kaunter closed tidak diletakkan di cashier kaunter. Bila beratur seorang staf pun tak bagitau kaunter tak buka, saya tanya tak ada orang ke nak layan saya? Baru nak jawab kaunter tak buka,kaunter 1 dan 5 sahaja. Buat apa saya nak buang masa beratur di kaunter 4 macam tunggu buah tak gugur. Apabila saya dah naik darah,Safuan mintak saya tunggu 15minit lagi untuk dia buatkan order saya. Saya tidak mahu kerana anak saya akan lewat tunggu saya ambil dia di kelas tuisyen. Shift petang seramai 14 orang, tetapi perkhidmatan yang diberikan sangat mengecewakan. Setelah saya marah dan nak buat aduan baru nak goreng ayam kenapa ye? kenapa tak tanya dulu pakai captain order, pelanggan yang dah beratur dari 9.30pm tu untuk dia arahkan staf kitchen dia masak ayam lagi?Adakah jam 9.30pm tu masa untuk mop lantai, closed section mana yang dah mop? Kurang ajar sangat nampaknya seolah tiada hospitaliti.Sekiranya kfc tutup jam 10.00pm, buat la last call..saya boleh terima sekiranya MOD memohon maaf, Puan, operasi kami akan tutup dalam masa 30minit lagi, boleh saya ambil order puan dulu sebelum kitchen kami tutup. Saya boleh beredar dan cari makanan lain untuk anak saya. Saya amat berharap aduan saya ini mendapat maklum balas dalam masa 7 ke 14 hari. Penambahbaikan perlu dibuat untuk masa akan datang. Saya tau kfc ramai pelanggan kerana mampu dibeli oleh semua golongan. Besarlah harapan saya agar tindakan yang wajar perlu diambil untuk mengelakkan berlaku lagi perkara sebegini. Saya boleh dihubungi ditalian 01111858782 @ junaidahothman6888@gmail.com.
abubakar Send email
 
Feb 23, 2017

Kakitangan KFC bersikap biadap

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Semasa saya mengujungi KFC cawangan Bandar Baru Salak Tinggi, pada 23 februari 2017 jam lebih kurang 1015pm. Tiba giliran saya mengambil pesanan, saya memesan dua set dinner plate tambahan milo ais dan memaklumkan bahawa saya mahukan empat ketul ayam spicy dan 2 ketul original bahagian peha dan atas peha setelah itu pelayan wanita di kaunter memberitahu saya ayam original dalam 10 minit untuk siap disediakan. Kemudian saya membayar sebanyak RM 39.60 untuk pesanan saya, beberapa minit kemudian pelayan di kaunter memberitahu saya bahawa mereka tidak dapat memberi bahagian peha dan atas peha kepada saya dan memberi bahagian lain kepada saya. Saya melihat pada bahagian dapur di tempat meletakan ayam goreng terdapat ayam goreng bahagian peha dan atas peha. Saya memberitahu pelayan tersebut dan meminta menukarkannya, tetapi hanya tiga ketul sahaja yang dapat di tukarkan. Saya bertanya kepada pelayan wanita itu "kenapa tidak beritahu sebelum saya membayar yang mereka tidak dapat memberi apa yang saya minta sebelum ini?", pelayan wanita tersebut memohon maaf kepada saya. Pada masa itu juga seorang kakitangan lelaki gempal tinggi berkulit cerah yang berada di bahagian dapur bersikap biadap merenung dan menjeling saya ketika saya berada di kaunter.
Di sini saya sebagai pelanggan merasakan di tipu kerana apa yang diminta di beritahu tiada tetapi ada dan rasa di hina dari kakitangan KFC cawangan Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Selangor dengan merenung dan menjeling. Saya bukan mencuri tetapi sebagai pelangan yang membayar apa yang saya mahukan. Apabila di lakukan begini hak saya sebagai pelanggan di anggap sebagai pengemis dan pencuri. Harap pihak tuan membuat siasatan untuk kebaikan Tuan dan pelanggan tuan supaya perniagaan Tuan tidak terjejas serta pelanggan tetap setia dengan KFC. HARAP PIHAK KFC MEMBUAT SIASATAN UNTUK KEBAIKAN KFC.

YANG KECEWA ABU BAKAR
dhia Send email
 
Feb 17, 2017

kualiti makanan

assalammualaikum dan salam sejahtera. saya mohamed dhia addin bin mohamed zain ingin membuat aduan kepada pihak tuan mengenai cawangan kfc yg berada di tasek ipoh perak. tiga orang anak lelaki saya yang berumur 5tahun,3tahun dan 2tahun telah dimasukkan ke hospital raja permaisuri bainun ipoh kerana mengalami muntah dan cirit birit yang teruk selepas beberapa jam makan peha ayam kfc yang dibeli dicawangan tersebut. saya telah diberitahu bahawa anak saya telah mengalami keracunan makanan. ketiga- tiga saya terpaksa ditahan di wad kanak-kanak HRPB ipoh ketika ini. saya berharap agar pihak tuan dapat mengambil tindakan yang sewajarnya kerana bagi saya perkara ini sangat serius sehingga boleh mengancam nyawa. saya berharap pihak tuan boleh memberi feedback kepada saya kembali. sekian terima kasih.
KarenSydney Send email
 
Feb 15, 2017

RUDE IMPOLITE CASHIER

At the KFC Parkson sibu,there's this cashier,Ms Lennie if not mistaken.not sure if it's her real name.but tht was her name on the receipt.not trying to destroy others or etc.but she was very rude when she talk to an innocent customer.Her tone was harsh,and her speech was rude.She even dare to roll her eyes.Please take notice of this!!!!!!....At least if you don't want to smile,speak politely.it's very rude.I come bck to sibu once in a while and encounter such rudeness.thanks
tejiri123 Send email
 
Feb 14, 2017

ying

I am a Certified Private Loan Lender, Do you need a Fast and Guarantee loan to pay your bills or start up a Business? I offer both local and international loan services to meet your financial needs such as Home loans, Auto Loans, Mortgage loans, Business Loans, International Loans, Personal Loans and general Refinancing and Debt Consolidation at affordable interest rate of 5%. Have you been turned down by your bank for loan? We own a large business money lending firm and we are on Business/Personal loan special offer Contact us today E-mail(hai_ying42@yahoo.com.sg)
Lok Send email
 
Feb 10, 2017

The uses of Siswa Discount Card

Hi, I am a student from Sungai Petani, Kedah. Today, 10Feb2017, I ordered for value treats which is loaded potato bowl in KFC central square , when I was trying to pay with siswa discount card, they refused and told me that I couldn't use it because it is a discount set. Okay, it is fine, but I brought the same set yesterday (9feb2017) at KFC in front sp Plaza, they accepted my card and I get discount. Their services are good, I was surprised why two different branches have different rules? And I checked for the terms and conditions, it listed that as long as purchase under RM 20, we can use our siswa card, it is our Right. I was really angry, services in central square are really really bad and rude, I hope that person-in-charge can take action and give me further info. Besides, I want to know whether siswa discount card can be used or not when buying value treats set. Of course, the services from KFC Central Square is unforgettable. What a bad day!
roziemalik Send email
 
Jan 31, 2017

TOLONG GUNA PAPER BAG

PIHAK TOP MANAGEMENT KFC, AILA AMBIL PERHATIAN..memandangkan kerajaan negeri selangor telah mengumumkan tiada penggunaan plastik di negeri ini..diharap pihak kfc mengambil INISIATIF UNTUK MENGGUNAKAN PAPER BAG seperti yang telah dilakukan oleh Mc Donald's, Burger King..tiada istilah hendak mengajar pengguna untuk menjaga alam sekitar tapi pihak kfc masih menggunakan plastic bag yg tidak membantu menjaga alam sekitar pun dan MENGAUT KEUNTUNGAN DARI JUALAN PLASTIK YANG SEMEMANGNYA MENGARUT..WALAUPUN 20 SEN..MINYAK NAIK PUN ORANG MEMEKAK INIKAN PULA PLASTIK KENA BAYAR 20 SEN..INI DAH MELAMPAU..HARAP HENTIKAN DAN PROVIDE PAPER BAG..
yunos Send email
 
Jan 31, 2017

Budibicara

Saya membeli kfc pada pukul 921pm. 29/01/2017
Saya tak dibenarkan makan di premis kfc dengan kata nya kedai akan ditutup.
Tanpa budibicara kami mmg tidak dibenarkan mkn dalam premis kfc tersebut walau saya cuba minta.
Pada hal pada masa itu masih ramai yg mkn dalam premis kfc tu.
Malam tu saya dan anak-anak makan kfc tu tepi longkang siap dengan nyamuk pasal anak-anak dah lapar sangat dan
teringin nak makan ayam kfc tu. sedangkan pelanggan didepan saya dibenarkan makan disitu.
Sedang kan masa saya beratur tu....bersama-sama anak-anak yang teruja sangat nak makan ayam kfc tu.
PERNAH KER KFC MENGAJAR DAN MEMASTIKAN STAFF ANDA SUPAYA LEBIH BERBUDIBICARA DENGAN PELANGGAN YANG SENTIASA MENYOKONG PERNIAGAAN ANDA.
amalinamusa Send email
 
Jan 31, 2017

bad services - drive-thru

saya sangat kecewa dan tidak berpuas hati dengan layanan yang diberikan oleh pihak kakitangan KFC Tanjung Lalang, Temerloh, pahang sejak dari hari pertama dibuka. sudah banyak kali saya membeli makanan di KFC tersebut tetapi masalah ini kerap kali berlaku. berikut senarai kelemahan tersebut :

1) servis yang sangat lambat - saya dh berhenti di laluan drive thru untuk order, tetapi saya disuruh tunggu untuk ambil order selama 15 minit !
2 ) terpaksa ulang 4-5 kali untuk order - macam pekak je.. order lain, staf confirm order pulak sebut lain.
3 ) lepas bayar, disuruh parking kat tepi - hampir 20 minit. sedangkan hadapan dan belakang saya xde cust lain.
4 ) order lain, dapat lain - walaupun repeat order mcm orang pekak, tetap dapat tak sama macam order. contoh, order original, dapat spicy. order bucket, dapat snack plate.

untuk pengetahuan, jarak dari rumah saya ke KFC Tanjung Lalang tersebut kira-kira 30 km. saya ada pilihan lain yang lebih hampir, iaitu KFC bandar Temerloh. bagi saya seorang ibu yang mempunyai 4 orang anak kecil, pastilah saya memilih untuk drive thru kerana ia lebih memudahkan saya.

tetapi akibat dari KECUAIAN, KEBODOHAN, KESILAPAN, kakitangan KFC tanjung lalang, telah menyusahkan saya untuk berpatah balik dan tukar hidangan yang salah tadi.

bila saya maklumkan di kaunter, langsung tiada penjelasan, malah kata maaf. semuanya staf hanya lepas tangan. perkara ini benar-benar mengecewakan saya.

saya juga adalah seorang pekerja yg berkhidmat di bahgian customer service. betapa penting bagi saya keperluan dan kehendak pelanggan kerana mereka yang menjana pendapatan kita. mohon pihak pengurusan mengambil tindakan yang tegas kerana sudah banyak cerita yang saya dengar daripada penduduk setempat tentang servis yang buruk di KFC Tanjung Lalang tersebut.

sekian luahan saya, terima kasih.
Farahibrahim53 Send email
 
Jan 28, 2017

Wrong order!

I went to kfc sunway velocity mall cheras this evening and take way the cheesy mushroom 5pcs combo. I specifically asked for no drumstick, upgrade my drinks to mango and ice lemon tea, add on one coleslaw.

The best part is, they gave me 1 thigh and 4 drumsticks and noooo cheesy mushroom gravy!!!!!! Plus i got 2 coleslaw?????? Where is my mashed potatoes and the cheesy mushroom!! and And they gave me 2 pepsi??????? Like wth? I paid to upgrade my drinks and the gravy!!! Such a waste of money since my partner and i dislike drumstick and we dont drink soft drinks!!!

I didnt check my order since i was in rush. But come on. Cant you guys do your job properly? My first and last visit to kfc velocity!! Please teach your staff about chicken parts and be vigilant!!!!!!!!
shariza shorkan Send email
 
Jan 27, 2017

KESILAPAN MENU YANG DIBERI

26/7/2017 KFC KFC BUKIT DAHLIA

Saya sekeluarga membuat pesanan melalui pandu lalu. Saya membuat pesanan set mushroom cheesy crunch.
Apabila tiba di rumah......kami sangat hampa kerana pesanan yang diperoleh adalah 5 ketul ayam original recipes tanpa sebarang sos keju dan cendawan. Saya cuba hubungi premis tersebut namun talian tidak diangkat....Adalah amat menyusahkan saya untuk pergi semula ke premis tersebut. Permasalahan seperti in bukan yang pertama terjadi di KFC BUKIT DAHLIA...MUNGKIN SETAKAT SEKALI DUA SAYA BOLEH BERTOLAK ANSUR....TETAPI HAL INI SERING BERLAKU....BUKAN ITU SAHAJA SERING KALI MENU YANG DIPESAN TIDAK ADA, KENA TUNGGU 20 MINIT.....PERKHIDMATAN MAKANAN SEGERA APAKAH INI????? PENGURUS BERMUKA MASAM..... "LACK OF HOSPITALITY ETIQUETTE"
MOHON PIHAK TERLIBAT UNTUK AMBIL TINDAKAN .......SEMOGA WARGA SEKITAR BUKIT DAHLIA TDAK TERANIAYA OLEH STAFF KFC BUKIT DAHLIA YANG BODOH SOMBONG....TERIMA KASIH
Mehrdad75 Send email
 
Jan 23, 2017

KFC SHOULD BE BANNED OR CLOSED DOWN

My name is Mehrdad Zagr I have been a Malaysian Citizen for the past 35 years I think KFC should be banned and C-L-O-S-E permenantly.Why?I tell you.Why I have been paid RM60 once a week and the goddamn KFC is not of standard.The chicken is so crumbly and pasty not cruncy like it used to be,even the new menu nonsense cheese mushroom taste like a rotten cheese dish or something YUCK.Good past menu such as bandito,wrap,popcorn chicken,black pepper sauce,cheezy zinger burger,double down and etc you just cancel it and you introduce some nonsense menu item.How in the world Singapore have good menu such as aforementioned good past item becaume a default item but not Malaysia.I think all KFC should be banned and close down and should change it into texas or popeye and there is the another thing why popeye is close all over malaysia but KFC is expanding?I think if KFC is not going to change and just keep being the same sore loser who keep sabotage other people business so they are just the fried chicken in town which serve the old lame horrible lousey fried chicken and restaurant that introduce menu that a SUCKS big time I think it should just be close DOWN.A word of advice study THE GODDAMN POPEYE AND TEXAS CHICKEN menu and maybe you will learned a think or two because even the late Colonel Sanders says that KFC food have become garbage and I started to think he is absolutely correct.
ayunie Send email
 
Jan 20, 2017

poor services

Sy kecewa dgn perkhidmatan yg diterima di cwgnBaung Pengkalan Chepa....sy sdh semnggu janji dgn anak nk mkn...cuma x sempt...td...dlm hujan sy redah pegi beli...sy order set cheezy mushroom...tp bila bawa blk tidak ada sos cheezy mushroom...frusrt betul...dan tadi sy ada bgtau x mahu bahagian dada....dh siap minta kepastian x mahu bahagian dada..dia kata..ya x ada...tp bila balik...2 ketul dr 5 ketul yg beli adalah dada...kenapa nk berbohong...kami bayar bkn minta free...kami berhak dpt apa yg kami mahu...minta pihak atasan dpt perhatian kerana bknsekali service di cwgn ini mengecewakan kami...
Mustari Send email
 
Jan 6, 2017

PLEASE CLOSE KFC

I have fed-up with KFC Service at everywhere. please keep away KFC from Malaysia... I think Texas is more better than KFC. Their service the best. please and please close KFC at Malaysia. KFC TOOK uneducated person become a manager.. that's why its happen. especially, KFC Bandar Tun Hussein Onn. I'm waiting delivery 1 hour and half and manager call me just tell me the delivery will late AFTER I CALL CUSTOMER SERVICE. SO STUPID,
wana Send email
 
Jan 6, 2017

Missing item

Pada 5/1/17 lebih kurang jam 6.30 ptg..saya membeli set 15 pcs ayam dan 9 pcs dan ada tambahan chewy cheese .tetapi chewy cheese tersebut cashier telah terlupa letak.. saya telah menghubungi kfc delivery memandangkan saya tidak mengetahui no tel outlet tersebut..tetapi beliau telah menyuruh saya pergi semula ke outlet itu semula..saya tak faham kenapa saya perlu berpatah balik semula sedangkan itu adalah kesalahan cashier tersebut yg tidak check semula order saya...sedangkan pada masa tersebut hanya saya sahaja customer nya..
Perlie5208 Send email
 
Jan 3, 2017

Black face with no smile at all

Venue :KFC tesco penang
Trainee name: Reynugaa

I would say :" this trainee totally showed her "black face with no smiling " at all , and never said "thank you" during giving back the changes.
This is the most basic customer service in service line.
Please improve it.
I dont think it is so difficult to have a "smile" towards customer lol.
BK Karnna Send email
 
Jan 3, 2017

Food Poisoning

On 31/12/2016 I bought KFC at Tesco Semeyih, (Signature box 1 (Zinger burger with chicken and 2pc chicken and Rice plate) 1. After eating the chicken on the night me and my sister vomit and diarrhea non stop for 2 days and fever. This virus infusion attacked my whole family members for pass 3 day include my 1 year & 11 month old baby.
Danny Ariff Send email
 
Dec 31, 2016

KFC Delivery

I've ordered online at 8.40pm, estimation delivery time around 9.10pm, but arrived at 9.45pm. Furthermore i already put remarks for extra chilli sauce, but then received only one plastic of 2 packet sauce in it and one small spoon. That is for only one person. I ordered two set of snack plate for two person. How could this happen for such a big company fast food. It is really embarrassing and this should not happen to other customers as well.
safwan Send email
 
Dec 31, 2016

Kualiti dan servis yang tidak memuaskan

Kfc bandar sunway seberang jaya pulau pinang yang beroperasi di stesen minyak petronas bandar sunway,kualiti ayam goreng kfc yang digoreng seperti sampah.Selain itu masa menunggu pulak amat tidak efisien dan mesra pelanggan.Pelanggan menunggu dengan masa yang lama.Sila ambil tindakan.
Kath8 Send email
 
Dec 28, 2016

Taman maluri branch (AEON )

Had my worst taste of Kfc today. Apart from the small chicken pieces which is known by all, the one i bought today were DRY, DARK BROWN & TASTELESS!!! The chicken was stale and refried thus the dark brown look. Had to throw all away at one bit!! Really frustrated with the quality of Kfc and waste of my $ too! With so many competitors in the market, wake up and have quality control before Kfc's name is drag to the mud
veryangryu Send email
 
Dec 27, 2016

Staff lack of knowledge and rude

First of all I am very unsatisfied service from this restaurant. I would like to pay by credit card but the staff (i was unable to get her name, Malay old lady around 30 to 40 yes old. Short around 150cm with tudung. Name starting with K.. ) I saw the terminal is active but she told me that terminal is for display. Pls educated them to use the modern payment style. Or else remove the terminal from counter. Do not let customer misunderstand that credit card is available.
nanapiza Send email
 
Dec 22, 2016

BAD SERVICE. MARDIANA, KFC TMN SENTOSA

Attention to KFC TAMAN SENTOSA KLANG, ur staff : ''MARDIANA IS VERY RUDE TO CUSTOMER! bad service, i hope you all improves your customer service ethics as i noticed, NO EYE CONTACT, WRONG ORDER, i repeated 3 times and she still make mistake. .
such a shame to a big successful company 👎🏻
she definitely has no future in customer service.
teokelvin Send email
 
Dec 19, 2016

KFC "paper" crispy tender

I found crispy tender fried with wrapping paper under the coat.

KFC "paper" crispy tender

Nera Send email
 
Dec 13, 2016

Late deliver

Im very dissapointed with the service here.. I ordered loaded bowl potato 6.27pm.. And I receive my order 6.57.. Took half and hour.. Ohh god, she didnt even say sorry because so late.. Around 6.40, I go to counter and saw all staff stand at chicken bar instead they should stand at cash counter.. I dont see any customer yet waitinfgfor their meal.. Then one customer come and they stand for a few minutes until she noticed customer come then she go to cash counter.. After then I ask where is my meal and she said not ready without manners.. Im fo fcking pissed with service here! Please treat your staff well and dont be too slow!

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    McDonald Cheng Melaka - OUTLET IS DIRTY!
    The McDonald's Melaka Cheng Outlet is so dirty every...
    Celcom - SO POOR SERVICE!!!
    I have lodged a complaint previously about the bad signal...
    PAYTM - vxgshsjj egg
    CUSTOMERS .CARE SERVICE. CANTRE NO. +91 97 24 80 05 13...
    Crazy 88 - Thank u ever one
    Thank you again I could have gotten my ass in big trouble...
    escodocs - Buy real and genuine passports,driver-license,id cards ......
    Buy real and genuine passports,driver-license,id cards...
    lasbery Nnadozie - subscription
    My name is Lasbery Nnadozie a primium subscriber with...
    KFC Malaysia - FUCKING DAMN SLOW
    KFC Saujana Utama terlaluuuuu slow dan inefficient. Tunggu...
    DEPARTMENT OF LABOUR - UIF
    My name is Buhle Stewart Qwabe,I applied for my UIF on...
    The History Channel - Six, the TV show about Seal Team 6
    Several months ago, I saw a commercial for the show about...
    lost my mobile - sloton my Mobile
    Name M K Sahu Vill Bhothli PO Basin Teh Gurur Dist...

    Share this site with others

         
          

    Recently Updated Complaints

    McDonald Cheng Melaka - OUTLET IS DIRTY!
    The McDonald's Melaka Cheng Outlet is so dirty every...
    Celcom - SO POOR SERVICE!!!
    I have lodged a complaint previously about the bad signal...
    PAYTM - vxgshsjj egg
    CUSTOMERS .CARE SERVICE. CANTRE NO. +91 97 24 80 05 13...
    Crazy 88 - Thank u ever one
    Thank you again I could have gotten my ass in big trouble...
    escodocs - Buy real and genuine passports,driver-license,id cards ......
    Buy real and genuine passports,driver-license,id cards...
    lasbery Nnadozie - subscription
    My name is Lasbery Nnadozie a primium subscriber with...
    KFC Malaysia - FUCKING DAMN SLOW
    KFC Saujana Utama terlaluuuuu slow dan inefficient. Tunggu...
    DEPARTMENT OF LABOUR - UIF
    My name is Buhle Stewart Qwabe,I applied for my UIF on...
    The History Channel - Six, the TV show about Seal Team 6
    Several months ago, I saw a commercial for the show about...
    lost my mobile - sloton my Mobile
    Name M K Sahu Vill Bhothli PO Basin Teh Gurur Dist...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username