Log inRegister
Submit Complaint

KFC Malaysia

Malaysia

Consumer complaints and reviews about KFC Malaysia

Umae Send email
 
Jun 20, 2018

Kfc setapak sangat bermasalah

Dekat sini saya nak memberitahu bahawa kfc dekat setapak berhadapan cendol bakar ini menyediakan servis yang sangat teruk sekali seperti pekerjanya yang melimitkan pilihan kami dengan menyediakan menu yang sedikit mereka berkata bahawa semuanya kehabisan stok sedangkan staff mereka boleh menikmati menu yang kami pesan tapi mereka kata tiada,di tingkat atas pula terdapat seorang staff yang bernama HAYATI pekerja ini sangat la tidak beradab dengan menghempas kerusi meja ketika melaku pembersihan sehingga mengganggu keselesaan kami untuk menjamu selera saya berharap ada tindakan yang akan diambil diatas masalah yang sangat serious ini
ABD MUN'EM Send email
 
Jun 18, 2018

Potong barisan

Pekerja KFC Pontian membiarkan pelanggan memotong barisan. Sepatutnya servis didahulukan dengan orang yang lebih lama menunggu.
Cintailahi Send email
 
Jun 15, 2018

Staf kfc penipu

Hi.. Saya awang dari tumpat. Singgah untuk beli ayam untuk ibu 15/6/18 18:01(no order 477) Saya guna drive thru counter untuk cepat. Saya tanya berapa minit order saya boleh siap? Dia janji max 20 min.. Tapi saya nak yakinkan lg boleh cepat saya tanya lg semua yg saya order tu ready dah ada ke? Sebab saya tak nak kalau baru nak proses. Jawab nur syafiqah staf incharge bahawa semua ready. Hampir 20 min tunggu tak dpt lg my order saya pun masuk dalam beli kat counter biasa ( no order 515)selepas 10 min saya dpt myorder 515. Pergi kat kereta still order 477 tak kunjung tiba. Saya g tanya kat casher order 515.. Jam 18:55 baru saya dpt.. Hampir satu jam sehingga saya terpaksa bersusah payah baru dapat myorder awal td. Saya telefon puan asyikin manager untuk dapat kepastian. Tapi hampa dijawabnya casher time ambil order tak tahu pula stok tak ready dan habis .. Tunggu masak baru tp kereta lain yg dtg selepas saya berpuluh dah dpt order dorang. Kenapa saya dizalimi..ditipu
Farah hanim Send email
 
Jun 13, 2018

Out of service

Saya nak beli ayam nacho,staff suruh tunggu 25 minit.saya ok.sanggup tunggu sebab nakkan ayam nacho tu..setengah jam saya tunggu.last2 saya pergi kaunter tanya ayam nacho saya dah siap ke belum?staff cakap dah siap tapi katanya air set ayam nacho dah habis dan ditukarkan dengan milo.saya pon ok lah.saya dah dapat kotak ayam,saya check ayam yang saya dapat adalah ayam goreng biasa.saya tanya kenapa ayam saya biasa?sedangkan saya mintak ayam nacho.staff tu cakap ayam tu xbubuh crunchy.so??staff cakap kalau nk nacho kena thgu setengah jam.ingat saya x ade kerja lain ke nak tunggu lagi setengah jam!dahla xada kata maaf ke ape ke,muka xbersalah suruh kita tunggu lagi setengah jam!.memang fed up,sorry nak tunggu lagi..blah laa..ikutkan hati nak telangkup ayam tu atas kepala staff perempuan india tu.!.resit pon xbagi.
,
Natalie1213 Send email
 
Jun 7, 2018

Rude staff

The staff are so rude! And yes. Racist! But it looks like the KFC management is not doing anything against this kind of complaints. I just encountered a "no manner" staff at KFC batu pahat mall. We asked to change our chicken in a good way but they r being sarcastic by telling us, we don't know what thigh part is. When the thing was they gave us the breast part! They even laugh at us and made is look stupid. Even the manager at that branch didn't even do anything he just laugh with them. I was a crew way back then too. And i know how our company always remind us that "customer is always right. But the food chains now are way too different. The staff now think so high of themselves and they thought "they" r always right. So we better listen to them rather than they listen to us. This is so frustrated! But still we customer still didn't get any response or feedback from the KFC customer care.
Qurratu Aini Send email
 
Jun 7, 2018

PESANAN TIDAK TEPAT

saya baru sahaja 'take away' nacho 3 pieces combo di KFC Giant Shah Alam. di dalam kotak hanya terdapat 2 ketul. sila ambil tindakan terhadap pekerja yang sambil lewa ini. ini bukan kali pertama service mereka teruk. kerap sekali berlaku.

PESANAN TIDAK TEPAT

Rose00 Send email
 
Jun 5, 2018

poor service

Manager have bad attitude toward customer. Also rasis. Won't go to this kfc branch anymore.
Imgeniuslaw Send email
 
Jun 3, 2018

No aircon

No aircon service no good
Rosniza Send email
 
May 25, 2018

Perkhidmatan perlu diperbaiki

1) Staf perlu lebih mesra pelanggan dan murah senyuman, bukan tunjuk muka masam dan seperti tidak berpuas hati apabila diajukan permintaan tertentu

2) Perlu lebih peka apabila mengambil dan menyediakan tempahan supaya tidak berlaku kesilapan. Contohnya, apabila diminta tukar coleslaw dengan mashed potato, yang diterima semua coleslaw dan ada pesanan makanan yang tidak dimasukkan dalam bungkusan (drive thru) bila sampai rumah baru perasan, jauh untuk datang semula dan menuntut makanan yang lupa dimasukkan dalam bungkusan.

3) Meja perlu dikemaskan segera setelah pelanggan beredar, bila lambat dikemas , lalat banyak dan menjejaskan selera pelanggan lain yang sedang makan kerana keadaan restoran yang sangat bersepah
Ponmani Send email
 
May 18, 2018

Poor Service (Racist)

Here, I would like to complaint about a Malay man named Taufiq who is branch manager at Bandar Saujana Putra KFC branch. Today 18/5/2018 at 7.30pm I and my sister went to KFC Bandar Saujana Putra and we are stand in que. Before us one Malay couple taking order. After the couple, we are the one should give next order to the guy but he never ever look at us and invite next counter customer who is pregnant Chinese Lady. So, we keep standing patiently since she is pregnant and we though he maybe care of her cause the pregnancy. We too. Same time, the pregnant lady asked the guy that we are standing there but he replied her that " Never mind you come first".

But after the pregnant lady, he should take our order who standing in front of him but he not. Again he pretend like did not see us and call another Malay's Young couple who standing behind us. He never ever look at us too. His racist attitude really make us very upset. We know we are Indian and we also human. We are not begging to him for free food and we are teachers. We earn more money than him.

Luckily, next counter Malay Lady call us and take our order. How come she can saw us from next counter but he not.

Hope your side will have a look of this kind racist people.
izzly97 Send email
 
May 16, 2018

Pekerja Kurang ajar

Assalamualaikum,
Saya ingin membuat aduan di KFC cawangan Jalan Universiti. salah seorang pekerja lelaki (shemale) telah meninggikan suara dan seolah-olah ingin baling seketul ayam kepada saya. pada pukul 6 saya telah sampai di kfc dan telah order 3 ketul ayam tetapi disebabkan kecuian pekerja KFC, saya hanya dapat 2 ketul sahaja. saya terima kesalahan dorang sebab waktu tu mungkin ramai(fikir positif je). dalam pukul 715 baru saya dapat satu ketul ayam tersebut. sy telah miminta pekerja tersebut tukarkan ayam itu sebab saya tak mahu dada dengan nada yang baik sangat sebab kenyang kan. die pon pegi lepastu datang balik tetapi kali ni perkerja lain. die dtg melulu lepas tu tinggi kan suara" ko nak apa,ni bukan dada kannn" ada lagi ayat dia tetapi saya tak marah sebab waktu tu ramai orang dan malu baginya kalau saya marah balik. lepastu die marah saya dan bersihkan meja belakang dengan hentak2 kerusi tu. kawan saya juga terkejut dengan tindakan beliau. saya tahu semua orang penat tapi sila hormat orang. saya seharian TAKKK makan dan kelas dari pagi tak berhenti x de pulak nak maki orang ye. saya harap manager dapat ambil tindakan. saya rasa orang dewasa dapat kawal emosi. pekerja(lebih tua dari saya) tersebut menunjukkan beliau tiada adab dan sangat kurang ajar terhadap pelanggan. 2 minggu lepas juga saya melihat pelanggan lain marah pekerja ini.
salwalemon Send email
 
May 11, 2018

Servis buruk, saya tunggu lebih 1 jam

KFC Jalan Cecawi, Seksyen 6 Kota Damansara
Kunjungan pada 10 Mei 2018, waktu order 8:36pm

Mula2 staf kata semua jenis ayam dah habis dan perlu tunggu 30 min utk stok baru dimasak. Ikutkan itu pun dah kira servis tak memuaskan tapi tak apa kita tolak ansur keadaan.

Setelah no. saya dipanggil, saya ke kaunter utk ambik order, mereka kata belum lagi. Resit order saya bernombor 437 dan saya lihat dulang dgn nombor order berdekatan dah disediakan, termasuklah 436 dan 438, walaupun ayam belum masak, setidaknya mereka mendapat dulang dgn minuman, side dish dan diletakkan frame nombor bewarna merah pada dulang agar staf boleh menghantar ayam pada meja pelanggan bila dah siap dimasak.

Saya tanya staf di situ ttg no saya,dan saya tunggu hingga 10 minit, tiada langsung respon atau dulang diberikan sedangkan hidangan yg saya order adalah set dgn minuman dan side dish juga.

Saya pulang ke tempat duduk kerana fikir mungkin mereka perlu masa lagi, tapi saya datang balik ke kaunter dan tanya dan tunggu lama, tiada respon sikit pun. Saya berulang alik hingga 3-4 kali dan setiap kali staf buat tak layan dan tak ada insiatif langsung nak rujuk resit saya. Layanan staf membuatkan saya rasa diperbodohkan. Ikutkan waktu itu pun dah menjangkau 30minit yg cashier janjikan.

Akhirnya saya dah fed up tunggu, ikutkan saya nak beredar dan pergi makan tempat lain kerana terlalu lapar dan tak sanggup ulang alik lagi. Tapi rakan yg bersama saya ketika itu nak sangat makan ayam KFC dan sanggup tunggu.

Rakan saya ulang alik kemudiannya 2 kali dan tiada respon dan tiada kelibat dulang order 437 langsung. Waktu tu dah lebih 30 minit pun. Akhirnya kami sama2 menunggu terlalu lama.

Keadaan mempengaruhi emosi pelanggan yg sedang lapar hingga timbul konflik bila rakan mula menyalah2kan saya atas sebab banyak buang masa, sedangkan salah kecacatan servis staf KFC yg tak ambik peduli pada insiatif pelanggan. Akhirnya saya lihat orang yg datang jauh lebih lewat dari saya dapat order mereka dulu, ayam yg dah masak dihantar ke meja bbrp org dan ramai org lain dh dapat ayam smpai takeaway berlambak2.

Setelah lebih sejam menunggu, saya pergi jugak lagi sekali ke kaunter walau saya dah fedup, waktu tu bayangkan dah sampai order no. 479, barulah salah sorang crew yg juga cashier nak ambik inisiatif rujuk resit saya dan sediakan order saya ber no. 437. Bukan susah pun. Malah saya pula disalahkan tak follow up order awal2 sedangkan cukup lah banyak kali saya dan rakan berkali2 ulang alik kaunter dan tunggu lama2.

Saya ambik jugak lah order tu utk puaskan hati rakan yg marah dan salahkan saya, tapi akhirnya kerana konflik yg timbul disebabkan order terlalu lewat disediakan hingga mempengaruhi pelanggan dgn negatif, akhirnya saya dan rakan sedikitpun tidak menyentuh semua ayam dan hidangan yg ada, tidak makan langsung dan seluruh makanan membazir begitu sahaja, sedangkan saya jenis tak pernah bazir makanan walau sedikit. Tak ada siapa antara kami juga yg nak takeaway hidangan itu juga kerana terlalu kecewa dgn suasana yg dah dirosakkan oleh servis KFC yg sangat teruk.

Keadaan seperti membuatkan saya tidak ingin mengunjungi KFC lagi. Servis yang sangat teruk dan merugikan.
salwalemon Send email
 
May 11, 2018

Servis buruk, saya tunggu lebih 1 jam

KFC Kota Damansara, Jalan Cecawi Seksyen 6
Kunjungan pada 10 Mei 2018, waktu order 8:36pm

Mula2 staf kata semua jenis ayam dah habis dan perlu tunggu 30 min utk stok baru dimasak. Ikutkan itu pun dah kira servis tak memuaskan tapi tak apa kita tolak ansur keadaan.

Setelah no. saya dipanggil, saya ke kaunter utk ambik order, mereka kata belum lagi. Resit order saya bernombor 437 dan saya lihat dulang dgn nombor order berdekatan dah disediakan, termasuklah 436 dan 438, walaupun ayam belum masak, setidaknya mereka mendapat dulang dgn minuman, side dish dan diletakkan frame nombor bewarna merah pada dulang agar staf boleh menghantar ayam pada meja pelanggan bila dah siap dimasak.

Saya tanya staf di situ ttg no saya,dan saya tunggu hingga 10 minit, tiada langsung respon atau dulang diberikan sedangkan hidangan yg saya order adalah set dgn minuman dan side dish juga.

Saya pulang ke tempat duduk kerana fikir mungkin mereka perlu masa lagi, tapi saya datang balik ke kaunter dan tanya dan tunggu lama, tiada respon sikit pun. Saya berulang alik hingga 3-4 kali dan setiap kali staf buat tak layan dan tak ada insiatif langsung nak rujuk resit saya. Layanan staf membuatkan saya rasa diperbodohkan. Ikutkan waktu itu pun dah menjangkau 30minit yg cashier janjikan.

Akhirnya saya dah fed up tunggu, ikutkan saya nak beredar dan pergi makan tempat lain kerana terlalu lapar dan tak sanggup ulang alik lagi. Tapi rakan yg bersama saya ketika itu nak sangat makan ayam KFC dan sanggup tunggu.

Rakan saya ulang alik kemudiannya 2 kali dan tiada respon dan tiada kelibat dulang order 437 langsung. Waktu tu dah lebih 30 minit pun. Akhirnya kami sama2 menunggu terlalu lama.

Keadaan mempengaruhi emosi pelanggan yg sedang lapar hingga timbul konflik bila rakan mula menyalah2kan saya atas sebab lambat, sedangkan salah kecacatan servis staf KFC yg tak ambik peduli pada insiatif pelanggan. Akhirnya saya lihat orang yg datang jauh lebih lewat dari saya dapat order mereka dulu, ayam yg dah masak dihantar ke meja bbrp org dan ramai org lain dh dapat ayam smpai takeaway berlambak2.

Setelah lebih sejam menunggu, saya pergi jugak lagi sekali ke kaunter walau saya dah fedup, waktu tu bayangkan dah sampai order no. 479, barulah salah sorang crew yg juga cashier nak ambik inisiatif rujuk resit saya dan sediakan order saya ber no. 437. Bukan susah pun. Malah saya pula disalahkan tak follow up order awal2 sedangkan cukup lah banyak kali saya dan rakan berkali2 ulang alik kaunter dan tunggu lama2.

Saya ambik jugak lah order tu utk puaskan hati rakan yg marah dan salahkan saya, tapi akhirnya kerana konflik yg timbul disebabkan order terlalu lewat disediakan hingga mempengaruhi pelanggan dgn negatif, akhirnya saya dan rakan sedikitpun tidak menyentuh semua ayam dan hidangan yg ada, tidak dimakan langsung dan membazir begitu sahaja, sedangkan saya jenis tak pernah bazir makanan walau sedikit. Tak ada siapa antara kami juga yg nak takeaway hidangan itu kerana terlalu kecewa dgn keadaan dan servis KFC yg sangat teruk.

Keadaan seperti membuatkan saya tidak ingin mengunjungi KFC lagi. Servis yang sangat teruk dan merugikan.
salwalemon Send email
 
May 11, 2018

Servis buruk, saya tunggu lebih 1 jam

Kunjungan pada 10 Mei 2018, pada jam 8.30 malam.

Mula staf kata ayam semua dah habis, tunggu stok baru ambik 30 minit untuk masak. Itu dah boleh dikira servis yg tak memuaskan tapi tak apa saya tunggu. Selepas nombor saya dah muncul, saya ke kaunter utk ambik order mereka kata belum lagi. Saya tunggu hingga 10 minit tiada respon. Saya pulang balik ke tempat duduk dan kemudian datang ke kaunter balik. No. Order saya ketika itu adalah 437, saya lihat dulang utk 436 dan 438 dan nombor2 terdekat lain disediakan, walau ayam belum masak setidaknya dulang mereka dah ada minuman, side dish diserta frame nombor yg diletakkan pada dulang bewarna merah utk staf rujuk dan hantar ayam yg dah msak nanti ke meja pelanggan. Saya tanya staf mana dulang nombor saya. Mereka buat tak tahu. Saya tunggu lama, tiada sorang pun ambik inisiatif apa order saya sedangkan resit ada di tangan saya. Saya berulang alik hingga 3-4 kali dan tanya mereka benda yg sama, tunggu lama2, mereka buat tak layan sahaja. Sedangkan waktu tu dah berlalu pun jangka masa 30 minit yg staf janjikan. Saya rasa diperbodohkan dgn layanan staf sedangkan penat2 saya dtg berulang kali, tanya dan tunggu. Akhirnya, saya lihat orang yang order selepas saya semuanya dapat dulang dulu, bila ayam dah masak, orang yg datang lebih lewat dapat dulu. Saya tunggu hampir sejam lebih. Kalau ikutkan awal lagi saya nak beredar pergi makan tempat lain tapi teman berkeras utk tunggu kerana nakkan makan ayam KFC lebih2 lagi kerana dah bayar dahulu. Tunggu terlalu lama hingga mempengaruhi emosi pelanggan yg lapar, timbul konflik antara saya dan rakan hingga saya dipersalahkan kerana banyak masa terbuang menunggu sedangkan salah pada kecacatan servis staf sendiri. Setelah sekian lama, saya datang balik juga ke kaunter dan desak lagi sekali utk order saya, bayangkan order saya 437 di waktu itu dah no 479 dan ramai org dah dapat ayam, baru salah satu staf nak rujuk resit saya dan sediakan order saya. Malah staf menyalahkan saya kerana tak follow up terlebih awal sedangkan saya dah berulang alik mcm org bodoh. Tapi saya tetap ambik order sekadar syarat kerana teman dah mula menyalahkan saya, dan kerana konflik, saya dan rakan tak sentuh hidangan dan semua ayam dan makanan terbuang begitu sahaja. Menunjukkan betapa servis staf KFC sangat teruk dan cuai hingga mempengaruhi pelanggan secara negatif dan menyusahkan pelanggan. Saya bersumpah tak akan mengunjungi KFC lagi.
HAFIZAD Send email
 
May 10, 2018

PEKERJA TIADA BUDI BAHASA

Salam di sini saya ingin memaklumkn bahawa staff kfc dekat damansara damai service sangat2 teruk dan dan tidak mementingkan budi bahasa kepada customer...first skali saya order dekat kaunter juz order jenis ayam yg saya prlukan tp staff trsebut mcm mrah mngatakan banyak pulakk die kne order then lg stu air yg di order laen tp yg sy dpt laen jadi sy trpkse dh blik dan datang balik untuk dptkn air yg btl tp seorang staff pn tiada meminta maaf seolah2 tiada pe2 yg brlaku...prkara ni saya dh prhatikan dr sblm nii lg tapi harini saya mmg hilang sabar dengan sikap staff kfc damansara damai yg mana service sangat2 teruk...jadi sy prlukan pihak kfc memantau perkara ini dengan sbaek mngkin

PEKERJA TIADA BUDI BAHASA

TSA Send email
 
May 6, 2018

Extent your door delivery service

Dear Sir/Madam

Kindly extent your door delivery service to inside the town of Sungai Petani and not only somewhere near Tunku Hamimah and Tmn Sejati. Because office workers only have one hour break during peak hours. There are so many many KFC outlets/branches in Sungai Petani alone but not enough door delivery. Please consider our request. Thank you.
TSA Send email
 
May 6, 2018

delivery to near destination only.

Dear Sir/Madam

Kindly extent your door delivery services to inside the town of Sungai Petani and not only to near area of Tunku Hamimah and Taman Sejati only.. There are so many many KFC outlet/branches in Sungai Petani town alone but not enough door delivery services to those office workers that only have one hour breaks during peak hours. Please consider our request. Thank you.
Wan Salina Ramli Send email
 
May 5, 2018

Chicken, mashed potato & vege smelly

I just bought KFC from Karak today @ 3 pm (5/5/18). The chicken, mashed potato and vege are smelly. What kind of fast food is this??? Is this garbage food!! What a shame to KFC. Please improve your freshness!!!.



From,
Sally
Mariam092 Send email
 
May 2, 2018

Waiting for 45 minutes

I ordered kfc chizza combo A at 3.40 pm, 2 may 2028 (jusco tebrau) and was told that it took 15 minutes to get it. I waited for almost 45 minutes and still haven't got the order. I went at the counter and complaint but i was told to wait. I asked for how long? No one gave me specific answer. I asked for refund, but no one bothered to answer. No one said sorry. I left with nothing because i cannot wait anymore. The service was really bad and i'm not the only one had to wait for that long. Kfc should train their staff well especially when it comes to manners. A simple sorry would have made a big difference.
Mariam092 Send email
 
May 2, 2018

Waiting for 45 minutes

I ordered kfc chizza combo A at 3.40 pm, 2 may 2028 (jusco tebrau) and was told that it took 15 minutes to get it. I waited for almost 45 minutes and still haven't got the order. I went at the counter and complaint but i was told to wait. I asked for how long? No one gave me specific answer. I asked for refund, but no one botheres to answer. No one said sorry. I left with nothing because i cannot wait anymore. The service was really bad and i'm not the only one had to wait for that long.
Vincent fong Send email
 
Apr 29, 2018

Kfc bucket combo tasteless

Bought the kfc bucket combo 5pcs original taste chicken on 28 April 2018 at around 530pm.

The look and taste of the chicken of original flavour were totally disappointing as it was my first encounter having kfc where the quality was totally unacceptable.

Told the manager and she agreed the chicken did not look right and checked with the kitchen. All chickens original flavour of that batch were the affected. Pls take a look on the photo attached.

Please investigate into this as it is giving Colonel Sanders bad name on its quality and reputation.

Kfc bucket combo tasteless

Rushaz Send email
 
Apr 28, 2018

Ayam Pelik

KFC 24hr Drive Thru Kepala Batas, Pulau Pinang. SETIAP KALI drive thru/dine in waktu tengah malam (12 malam, 1 pagi, 2 pagi, 3 pagi) MESTI dapat ayam yg rasanya TENGIK. Sy tak pasti samada TERLEBIH MASAK atau hangpa goreng guna minyak lama, Seingat sy cuma 2 atau 3 kali sy dapat ayam yg di masak elok. TOLONG pantau staff yg masak ayam tu. Such a dissapointment.
Wasimkashmiri Kashmiri Send email
 
Apr 19, 2018

Luggage

Larkin kfc Every day, Speak, The luggage is over wait 20 minutes
Farahin Jamin Send email
 
Apr 15, 2018

Staff kurang senang dengan customer

Kami dapati staff KFC di PKNS Shah Alam perlu dinilai dan dinasihati kerana sikap mereka. Ini kerana:

1. Kami order dua ayam bucket (18 ketul) pada malam ini di KFC PKNS Shah Alam lebih kurang pukul 8.15pm. Kemudian kami mendengar staff merungut tentang order kami di belakang kami.

2. Kami pernah datang sebelum ini dan staff menghalau kami dan customer lain dengan bermain lampu (bukak tutup banyak kali). Saya rasa elok sahaja jika staff datang kepada customer dan cakap dengan elok.

Sekian terima kasih.
Sueria Send email
 
Apr 8, 2018

Food

Assalamualaikum..pada 8/4/2018 jam 1936 pm sya telah hadir ker kfc di pudu raya..sya n husband telah membeli 1 set cheezilla n mendapati sayur cikit n roti sudah keras..dh ler store x busy ph 2 speed of services mcm apa jer..manager blh ddk luar mkn n staff bermain phone ngan perngai staff hentak2 ketika mengambil dulang customer..nie fast food or what..like same kedai mamak..

Food

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    Fantasy Riches X Sweepstakes - Inability to enter
    Gave them a call from my phone using *67 so they...
    Hallmark channel - Listing movies as series
    I have been a fan of Hallmark and HMM for a long time. But...
    Idea Cellular - No action on request
    I request Idea costmer care to deactivate PRE CALL ...
    cbse - Cbecking of board paper
    I cant secure as low marks as i have got. In these...
    Activity Superstore - Feel I was misled, even conned
    This company do not know the meaning of customer service....
    Renault Tableview - Incorrect mileage log on maintance book
    I 8706130772084 BD Sigasa vin VF15SRAA452466764 Renault...
    Ashford University - Multiple Issues
    1st Ive had several employers tell me that they refuse to...
    wercrypto.com - Scam
    Do not count on the fact that hired people are writing....
    Pall mall 100s in the white pack - Six of the cigarettes was missing the filter
    Yesterday around 630 or 700pm I went to Deli Depot and...

    Share this site with others

         
          

    Recently Updated Complaints

    Fantasy Riches X Sweepstakes - Inability to enter
    Gave them a call from my phone using *67 so they...
    Hallmark channel - Listing movies as series
    I have been a fan of Hallmark and HMM for a long time. But...
    Idea Cellular - No action on request
    I request Idea costmer care to deactivate PRE CALL ...
    cbse - Cbecking of board paper
    I cant secure as low marks as i have got. In these...
    Activity Superstore - Feel I was misled, even conned
    This company do not know the meaning of customer service....
    Renault Tableview - Incorrect mileage log on maintance book
    I 8706130772084 BD Sigasa vin VF15SRAA452466764 Renault...
    Ashford University - Multiple Issues
    1st Ive had several employers tell me that they refuse to...
    wercrypto.com - Scam
    Do not count on the fact that hired people are writing....
    Pall mall 100s in the white pack - Six of the cigarettes was missing the filter
    Yesterday around 630 or 700pm I went to Deli Depot and...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username