Log inRegister
Submit Complaint

KFC Malaysia

Malaysia

Consumer complaints and reviews about KFC Malaysia

KFCSeremban2 Send email
 
Jan 16, 2018

tak sedap, kurang berperisa, kerasss...

berbezaaa...... beza sgt klu nak dibandingkan dgn KFC cawangan lain.
ayam tak sedap, kurang berperisa, luaran gelap mcm terlebih masak, kerassssss......
nie kalau baling kt manager dia mau benjol kepala
bukan sekali dua tp bnyak kali datang beli sama jerr...
tempat strategik, kawasan padat penduduk tp tak berape ramai yg datang walaupun 24jam
masak main2 agaknye...
Suziedayu Send email
 
Jan 6, 2018

Pekerja tidak mesra

Pekerja langsung tidak senyum.buat kerja ikut perasaan.saya mtk separate bill kenapa perlu marah?kami bukan mintak sedekah nak makan,we r paying for u nd dont treat us like a beggar.4 times i went to kfc in changlun,same person was argue with customer.
Celvin Send email
 
Jan 6, 2018

Why not have delivery service at c-mart arau perlis

Pls make delivery service at arau Perlis...
hana Send email
 
Jan 5, 2018

sikap pekerja yang tidak bertanggungjawab

saya ingin meluahkan rasa tidak berpuas hati dan kasihan kepada kakitangan kfc yang bekerja sebagai CSC(customer service crew) di bahagian hadapan . pada hari tersebut adalah new year dan sudah tentu pelanggan akan membanjiri kfc namun amat mengecewakan apabila saya melihat hanya 2 krew yang bekerja mundar mandir untuk membersihkan meja , menghantar order dan sebagainya sehingga mereka dimarahi pelanggan kerana servis yang lambat .manager seharusnya lebih alert apabila tiba hari perayaan dan tahun baru untuk meletakkan bilangan pekerja yang banyak di bahagian CSC . Saya berasa sangat simpati apabila terdengar perbualan 2 csc tersebut bahawa mereka telah meminta manager untuk menambahkan bilangan csc di hadapan namun tidak diendahkan . Anda tidak berasa kasihan kepada pekerja anda sendiri ? saya turut tidak beruas hati terhadap cashier yang tidak menunjukkan riak muka yang mesra semasa melayan pelanggan . apabila pelanggan sudah mulai berkurang di counter , saya rasa ada baiknya cashier membantu csc dihadapan kerana terlalu ramai cashier disana yang hanya bersembang dan melihat csc bekerja mundar mandir sambil ketawa bersama manager . Saya juga mendengar banyak aduan berkaitan kfc gunung rapat yang sangat biadap terhadap pelanggan . Tolong baiki sevis anda KFC gunung rapat .
zella Send email
 
Jan 2, 2018

tarikh gaji

Salam sejahtera dan selamat pagi kepada kfc holding...saya seorang pekerja sambilan di kfc dan buat masa sekarang saya buat 8 jam sehari..dan mempunyai isteri dan anak yang masih kecil dan telah bekerja di kfc selama 3 tahun..selama saya bekerja di kfc holding..saya tidak pernah dapat gaji pada tarikh yang tetap..kekakang 1 haribulan..dan kekadang 2 haribulan paling tidak tahan mengawal mara pada tarikh 3 haribulan..adakah kfc holding sesuka hati ingin masok gaji sesuka hati??pada tahun baru ini 2018 saya masih tidak dapat gaji lagi..dan bukan saya seorang..tapi ramai rakan sekerja saya masih belum dapat gaji..saya mengharap gaji akan masok sebelum start sekolah..tapi malang sekali harini pada tarikh 2/1/2018 masih belum terima gaji..saya rasa tertekan dengan keadaan saya sekarang kerana masih belum beli barang sekolah anak dan barang dapur dan sebagainye..saya tidak hairanlah kalau staff yang fulltime kerana mereka mendapat gaji pada tarikh yang tetap iaitu 25 haribulan..adakah pekerja partime ini di anak tirikn??dan adakah pekerja fulltime disanjungkan??..kepada pihak atasan..segeralah membuat perancangan untuk pekerja mendapat tarikh yang tetap akan memudahkan lagi perancangan kepada yang membuat partime di restoran kfc holding..dengan ekonomi yang semakin tenat ini..ramai lagi yang mencari pekerja sambilan kerana ingin menambah kewangan untuk meneruskan kehidupan..sekian dari saya yang bekerja sambilan di restoran kfc holding..dan kerjasama pihak atasan atau HR dapat mempertimbangkan aduan saya ini..sekian terima kasih..
sooct2003 Send email
 
Dec 30, 2017

Failed in online delivery

To whom it may concern,

I would like to lodge complaint regarding failure delivery KFC on time. FYI, I have made online delivery KFC set F and coleslaw (large)on 28/12/2017@1530hrs. The delivery date in the online system was stated 28/12@/2017@1605hrs. However, the delivery was delayed for more than 1 hour. I have made twice calls to KFC online. Based on first call, customer service Ida and Saiful informed me that branch manager has actually aware on the delay and will call me back but no one is calling me at all to make any apology. It was truly disappointed with bad management though! With my second call, I have cancelled my order eventually. The nearest KFC store is just 10 mins time to reach my home according to google map! I am not sure why it takes more than 1 hour..This is my first time and last time for me to order KFC in Malaysia. I hope that there will be someone from KFC management to clarify ineffeciency in KFC. Tq
Ummu86 Send email
 
Dec 28, 2017

Terkilan

Selamat Sejahtera. Minggu lepas, pd hari khamis, 21/12/2017, sekitar pukul 4 petang, sy bersama-sama seorang anak dan adik dtg ke KFC. Sy tak mahu sebutkn nama pekerja tersebut, tetapi kalau kamu ada CCTV boleh la tngok rakaman CCTV pd tarikh tersebut. Kami dtg untuk makan di situ dn untuk dibawa balik. Semasa buat pesanan, sy beritahu pekerja tersebut bahawa saya mahu ayam yg besar dan panas. Saya pesan satu set snake plate dan satu set tenders box serta cheezy wedges satu (ntah betuk ke tidak ejaan sy tu..huhu). Saya ada bertanya sama ada ayam tersebut panas dan pekerja berkenaan mengeyakannya. Memandangkan kedudukan ayam hanya berada di belakang kaunter sahaja, saya boleh melihat dengan jelas akan cara pekerja berkenaan memilih ayam untuk saya. Dia memilih seketul rusuk ayam yg sederhana besar dan seketul lagi bahagian drumstik yg sangat kecil. Seketul ayam sederhana besar juga untuk set tenders box. Apabila set pesanan diletakkan di hadapan saya, saya berasa sedikit kecewa sebab saya ada membuat permintaan untuk ayam yang besar, sebaliknya yang saya dapat tidak dapat memuaskan hati saya memandangkan saya boleh lihat bahawa masih banyak ayam yang bersaiz besar di dalam tempat stok ayam goreng di belakang mereka. Oleh sebab itu, saya meminta pekerja berkenaan menukar drumstik ayam yang sangat kecil tadi dengan bahagian kepak dengan harapan pekerja tersebut akan berikan bahagian kepak yang besar yang saya boleh lihat dengan jelas dari tempat saya membuat pesanan tersebut. Malangnya, saya lihat dengan jelas yang pekerja berkenaan sengaja memilih bahagian kepak yang sangat kecil untuk saya. Saya amat terkilan dan beranggapan bahawa pekerja wanita tersebut tentu akan pilih ayam yang besar untuk saya jika saya seorang lelaki. Hal ini kerana, saya pernah buat permintaan yang sama kepada pekerja lelaki yang ambil order saya sebelum itu, dan dia memenuhi permintaan saya tanpa sedikit kesilapan. Maka, saya beranggapan bahawa saya dilayan seperti itu kerana pekerja itu wanita. Saya akhirnya ambil sahaja makanan yang telah saya pesan dan membebel sedikit. Kekecewaan saya tidak berakhir di situ, kerana pesanan kami semuanya sejuk dan suam-suam kuku sahaja. Aduh! Saya tidak dapat menghabiskan makanan saya kerana berasa sakit hati. Saya beritahu kepada adik bahawa saya akan goreng semula baki ayam yg masih ada bila sampai di rumah. Dah la kecil, sejuk pula. saya membebel sendiri. Kemudian, saya buat pesanan lagi untuk dibawa balik untuk suami dan adik-adik yang lain. Saya pergi ke kaunter yang lain kerana kaunter yang tadi tu dh ditutup. Sy pesan set ayam 9pc kali ni. Saya bgtau pekerja tersebut bahawa saya nak ayam yang panas sbb td saya dapat ayam yg dah sejuk. Pekerja tersebut turut mengeyakan juga seperti pekerja yang tadi. selepas tunggu bberapa minit akhirnya pesanan saya sampai. Malangnya bila sampai di rumah, ayam yg sepatutnya 9 ketul, hanya ada 8 ketul di dalamnya dan kecil-kecil saiznya. Takkan lah nak patah balik bila dh sampai rumah. Lain lah kalau KFC tu sebelah rumah saja... Allahu.. dah la masa di KFC td saya dh rasa kecewa, akhirnya, saya menjadi sangat marah dan mancarut sedikit..huhu.. hilang sabar.. camna la ba dorg tu buat kerja.. adohai... betul2 menyakitkan hati. Tujuan saya bangkitkan hal ini bukanlah untuk mengaibkan sesiapa, tetapi untuk penambahbaikan. Ya mmg benar bahawa walaupun ada frasa tentang "Customer is always right" tetapi realitinya ada juga yg tak berapa benar. Ini bukan kisah tentang saya yang banyak lemak ke apa sbb sy dh menjadi pelanggan KFC selama lebih sedekad.. Sebelum ni sy boleh ja sabar kalau ada apa2 tp haritu mmg buat sy hilang sabar.. Sy fikir " sy patut dapat apa yang saya bayar". Sy bayar makanan tu kan, bukannya ambil percuma.. Maaf kalau ada kata-kata yang mengguris hati. Sekian terima kasih.
yahya Send email
 
Dec 27, 2017

bodoh manager

pada 18/12/2017pukul 12.30 tengah hari aku dtg kfc ni dan terpaksa que dalam 5 orang..lepas cashier amik order aku terpaksa tunggu ayam lama..apa guna manager ramai2 di dinning kalau servise slow..staff main2 di dfalam..tolong lah kfc..u fast food restaurant okey...please take note...
Nurul Aida Send email
 
Dec 22, 2017

QUALITY OF SERVICE

Hello,

Today( 22/12/2017,14:08) i was deciding to have my lunch at KFC at KIPMall Bandar Baru Bangi. I was queuing about 15 minutes, but its okay. I know that you just hiring a new staff and i consider it as a reason why i must queuing for that long time. But when my turn comes, suddenly your staff ask me like ' Boleh ke?' without explaining to me. Even though i overheard the conversation with one of your staff about packing a bucket set of another people instead taking my order. What do you aspect me to answer? 'Yes, i can wait. I have a lot of time in KFC. I have 4 hours lunch break'.People choose fast food because they have limitation of time.So do training your staff! or you can learn from McD. The manager itself help their staff to serve a meal during peak hours. your service totally ruin my mood to have a lunch for today.

PLEASE IMPROVE YOUR SERVICE QUALITY.

Thanks.
Chin A Send email
 
Dec 21, 2017

Delay my order

On 21/12/2017 around 3pm, I'm making an order at the KFC branch in TBS Kuala Lumpur. I order a burger and a loaded potato bowl, but the cashier say the loaded potato bowl need to wait 15 minutes. Ok nevermind, I can wait 15 minutes so I may payment for the above order. However, after 25 minutes, my order still didn't come. Therefore, I go to the counter and ask all the employees there 'already 25 minutes why my order still didn't come'. The truth is they missed my order. Then I say 'nevermind, due to I rush time(because my bus is at 3.30pm), I want cancel my order'. But they don't want let me cancel and say 'do it for me now'. However, they didn't do it for me quickly, they still wait wait wait. I don't know they want wait for what. At that time already 3.28pm and before I already say my bus is 3.30pm. And also they didn't say sorry to me. So, finally I still didn't get my loaded potato bowl because I can't wait already. Bad service and bad attitude of employees at the KFC branch in TBS, Kuala Lumpur.
Miya Send email
 
Dec 6, 2017

Bad service

On 6 Dec 2017, about 4.20pm ,I had dine in at your KFC branch in Ampang,Store ID 1010375.
I had ordered a snack plate and also a Signature box,all the items is ready except the burger in the Signature box,the staff was telling me that they will sent over to my table and give me a Number stand.I was waiting,and waiting,while I'm almost finished my meal I realized that the other customers who come after had got their orders,a few table was eat and left,but my burger hasn't arrived (My number stand is putting on the table which clearly can see by the people who passing by,at first I assumed that they are busy,but when all my food is finished,my burger hasn't arrived,and it is already 5.15,I'm going to the counter because I saw most of the staff was chi chat over there and nobody was bother that ,when I go to the counter and asked about my Burger,thy took another 5 minutes to find out what happened,and don't even apologize,I'm really upset for this,and I asked for cancelled as I'm already done,and dun have the appetite to eat it,but the staff ask me back how about the chicken,it's mean that they totally forget and don't know what I'm having ,after I telling I already had my chicken and she told me that they can't cancelled as is a set.Okay fine,I just took the burger and left.lastly I would hope that KFC of this outlet could took a look on this kind of problem,is not the first time I encountered here,but this time I'm waited for more than 30 minutes which is not in a peak hour.
Thank you.
Cheerie Send email
 
Nov 29, 2017

Poor Facility & Cleaness

I & my family are very often to having meal at KFC Giant Kinrara Puchong.

But we noticed that the tables, chairs & even floor are very dirty & oily. Staff didn't clean up the table and just let the residue of food stay on the table. Flies fly around......

The very last time i went for dinner with my family is about 2 weeks ago. This is the first time we bring along my 11months old baby. Very surprised to found that there are NO BABY CHAIR PROVIDED ! ! !
I have to carry the baby with one hand & eating with another hand, and my husband got to hold the baby to keep her from slipping off me. And at the same time, both of us have to raise our guard in case she takes the food/drinks.

It is a terrible experience. We total can't eat properly and we leave without finish our meal finally......

Can't imagine a family restaurant are no baby chair provided.
Cheerie Send email
 
Nov 29, 2017

Poor Facility & Cleaness

I & my family are very often to having meal at KFC Giant Kinrara Puchong.

But we noticed that the tales, chairs & even floor are very dirty & oily. Staff didn't clean up the table and just let the residue of food stay on the table. Flies fly around......

The very last time i went for dinner with my family is about 2 weeks ago. This is the first time we bring along my 11months old baby. Very surprised to found that there are NO BABY CHAIR PROVIDED ! ! !
I have to carry the baby with one hand & eating with another hand, and my husband got to hold the baby to keep her from slipping off me. and at the same time, both of us have to raise our guard in case she takes the food/drinks.

It is a terrible experience. We total can't eat properly and we leave without finish our meal finally......

Can't imagine a family restaurant are no baby chair provided.
Mranybody Send email
 
Nov 24, 2017

Ketidak adilan Manager kfc seri kembangan bersebelahan south city plaza

Saya bukan seorg pekerja, tapi rakan kepada pekerja. Saya dapat tahu yg manager di cawangan tu tidak adil sehingga kan memberikan pekerja yg DISAYANGI cuti sekaligus sehingga kan kekurangan pekerja di cawangan itu. Saya kasihan. Tapi xmampu buat apa2. Please jgn ade berat sebelah akan pekerja lain. Tlg lyn semua dgn adil. Terima kasih
Khalidrahman Send email
 
Nov 23, 2017

KFC ESSO(PETRON) BATU 9 HULU LANGAT

Pukul 5.07 petang 23nov 2017,saya ingin mengambil pesanan saya yang berharga rm21.50.saya memberikan rm30 tapi dengan agak kurang sopan pekerja chashier menyatakan tak ada rm2 ke!!sengal lah!!.saya kata tak ada.(di belakang ada yang mentertawakan dan SEDANG MAKAN PULA..tak apa sabar saya boleh tahan lagi,saya mencuba ayam apabila sampai di rumah.ayam kfc rasa pasir dan bau terok,sabar saya dah tak tertahan.ini sudah melampau kfc petron batu9 hulu langat,baik anda periksa staff anda..adakan kaunseling untuk melayan baik pelanggan anda,menyakitkan hati..nama staff kaunter yang tertulis di resit adalah 307 MIZI (DT)
Kalini saya rasa menyampah dengan kfc batu9

KFC ESSO(PETRON) BATU 9 HULU LANGAT

abdulwahid.1976.sg Send email
 
Nov 19, 2017

wrong sense worker

I am Abdul wahid, i am residing in singapore. I came to malaysia for a tour and i am moving to India as my next travel. I am staying at Ampang place. I came to your shop on 17.11.2017,shop location KFC Jalan Wawasan 2/3, Bandar Baru Ampang, 68000 Selangor, I came with my wife and my daughter.. my daughter age is 16. On your shop one of the workers saw my daughter in wrong sense that i noticed. If sees my daughter as normal thats ok but his sight is not in good sense... and looking at my daughter for a long and number of times. He is called my daughter using some different sounds, This kind of persons, making the tourists to be get irritated and to make them feel unhappy. Dont placement the young age persons at this place and never make others feel, its all in the hand of the shop owners. all the younge people's not doing like this, It's happen front of the shop, he is wearing KFC uniform That time i notedown The worker name. The worker name is " Fadzil ". Appearance of the worker short and black, Never make placement of this young age person to make to other also feel and make unhappy. I am posting this information, as a father i am really feeling for this. Please take some action on this... feel as a father while taking this action. And please share the action that you taken on him (the worker) to my mail. if you not take action against him i write the mail to KFC headquarters, my mobile number not reached Because i am travelling abroad.

Thank you

location of the shop
52G -54G,
Jalan Wawasan 2/3,
Bandar Baru Ampang,
68000
Selangor

worker name : Fadzil
Zerah Send email
 
Nov 16, 2017

Zera

Saya rasa kecawa dgn service KFC Triang. Saya membeli melalui DT sudah dua kali saya meminta ayam spicy tatapi tetap mereka memberi ayam ori tanpa memberitahu atau meminta maaf kepada saya. Saya KFC nie perlu mempertingkatkan lagi service agar staf anda boleh melakukan kerja dgn jujur dan ikhlas.
Arsenict Send email
 
Nov 16, 2017

Bad Service

Saya datang ke KFC Tanjung Malim bersebelahan stesen minyak BHP pada waktu 1.00pm, hmpir smua menu not available . Yg ada hanya menu ayam shj. Add on menu pon xde . Very2 bad service . 2times saya dtg . Its still the same
Jid Send email
 
Nov 11, 2017

Sistem Apa Kejadah

KFC baru buka dekat tol Bertam pakai sistem apa plak....menyusahkan orang lambat...baik pakai sistem beratur lg cepat....mangkaq ubi....

TaxInvoice# : 933-738

Resit print jam 20:37
Jadi panunggu GUA.....jenoh dok tercangak dok tengok screen monitor tunggu number....dah la meniaga ayam....jangan jadi CAP AYAM aka lengai

Jam 21:07 sudah 30minit oiiiii tak dapat lagi
Hahaha
Adlina Send email
 
Nov 9, 2017

POOR SERVICE

Kelmarin 7/11/17 lebih kurang 3.40pm sy dtg untuk makan di kfc balok. Apa yang kurang menarik disini ialah hanya satu kaunter sahaja dibuka walaupun customer que dah lebih 5org. Ada ramai staff di bahagian belakang. Manager juga tidak kelihatan. Sangat mengecewakan dengan situasi ini. Terpaksa berdiri lama untuk membuat pesanan dan terpaksa menunggu lama jugak untuk mendapatkan makanan.


Shezri Send email
 
Nov 5, 2017

Juruwang Biadab KFC Bandar Pusat Jengka

Pada jam 13.17 petang tadi (5/11/2017) saya telah pergi ke KFC cawangan Bandar Pusat Jengka,saya telah membeli Family Feast 5pc combo,saya telah pergi ke kaunter no 2 untuk membuat pembelian yang dijaga oleh juruwang bernama NURUL (memakai cermin mata)masa tiba dikaunter saya kurang peka tentang harga combo yang telah dijelaskan oleh juruwang tersebut,dan juruwang itu dengan nada yang agak biadab menjelaskan harga bil yang perlu saya bayar dengan muka yang masam (tidak puas hati dan tidak mesra)saya sebagai pelanggan yang kerap berbelanja di KFC cawangan Bandar Pusat Jengka sangat kesal dengan keadaan ini,saya berharap pihak KFC akan memberi latihan yang cukup kepada juruwang tersebut tentang tatatertib melayani pelanggan ketika dikaunter

Cara untuk menghubungi saya:
Email:shezriashraf77@gmail.com
Tel:011-33424568
Alamat:Rumah Kakitangan Ladang Lepar Utara 11

Juruwang Biadab KFC Bandar Pusat Jengka

sharolabghani Send email
 
Oct 30, 2017

Bad service

I came to kfc sungai besar around 10.30pm. All fried chickens are gone n the closing tine is 2.00 am.the staff didnt mentioned they are frying new ones instead she promoting burgers.in this case better not open until 2.00 am..closed down around 8.cant tolerate this anymore
Carmen99 Send email
 
Oct 27, 2017

Complaint on POOR SERCIVE

I am really disappointed with the service of KFC at Petronas Metramac Cheras that I visited (27/10/17 at 12.04pm).I have placed my order by drive thru but the your worker(Yana) ask my mother to drive to the front parking as she said we blocked the others but there was no any customers behind us at all.Then we waited for 20 minutes we still didnt get our meal.At that time was raining heavily so my mother went into the store to ask but accidentally she fell down and all your workers saw it.And what we discovered is your worker (Yana) have the food prepared but didnt sent it to us and none of your workers apologize for didnt sending us the meal and the Yana keep saying she is just the cashier. And others workers just shirked their responsibility.Is this kind of POOR SERVICE that your BIG KFC Company provide?What is the point that I went to drive-thru but I still have to went into the store to get my meals?Now my mother has hurt and fell into sick because of your BAD SETVICE but she got no apology from your workers !!!! I hope that your company give me a good explanation and solution if not I will take action!!!
nong Send email
 
Oct 24, 2017

KFC AMAN PURI KEPONG

SERVIS KFC AMAN PURI KEPONG (SELANGOR) SANGAT TERUK...SANGAT TIDAK BERPUAS HATI, SETIAP KALI DATANG SANA AYAM SENTIASA HABIS LEPAS TU KENA TUNGGU LAMA UNTUK DIORANG MASAK AYAM TU...DAH LA BERATUR PANJANG GILA BAPAK GEDABAK...STAF NYA BOLEH PULA KETAWA AYAM TAK DA...GILA BETULLL....AYAM LARI KOT.....SOS PUN SENTIASA X REFILL...
SERVIS TERLALU LAMBAT.....TOLONG PERBAIKI SERVIS SEBAIK MUNGKIN....
SHABAN Send email
 
Oct 21, 2017

NOT SERVING

HI THIS IS SHBAN BIN WAQAR
+60166241787
MAHARTRAVELKL@GMAIL.COM

I WENT ON KLANG BUKIT RAJA KFC 20/10/2017 . I ORDER FOOD STAFF SAID TO ME U YHAVE TO WAIT FOR 20 MIN BECAUSE ZINGER BURGER NOT READY ,AT MEANWHILE I TOOK CHICKEN AND START EATING THEN I WAIT HALF HOUR
NO BUDDY RESPONSE BECAUSE THEY FORGOT MY FOOD ,ONCE I GO TO COUNTER I CAAL MANAGER TO COME AND TALK TO ME ,SHE WAS RUDE I ASKED HER PLZ WRITE FOR ME ON RECIEPT U DELAY MY FOOD SHE EVEN NOT SAYING SORRY OR ANYTHING RUDELY SHE WRITE BACK OF SLIP SHE DELAYED FOOD I TOLD HER I WILL GO AND COMPLAINT SHE EVEN NOT BOTHERD I WAS ON MY BREAK FROM WORK I CAME BACK MY OFFICE VERY LATE KINDLY MANAGMENT CALL ME ON MY NUMBER

NOT SERVING

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    Edcon - Told by a Jet manager that I smell.
    This past week I went to JetMart the one at Ellof street...
    pnc mortgage - Loan Interest Manipulation & Overcharging
    Consumers must check their monthly (second) mortgage...
    PNC CLASS ACTION LAWSUIT? - PNC Interest Overcharging and Interest Manipulation
    Consumers must check their monthly (second) mortgage...
    U-MOBILE - Umobile charge itemised billing fees without your consent
    Umobile get profit from itemised billing fees RM3 fand...
    Hallmark channel - Butchering of Rockford
    What is with you guys?? TWICE you've brought back...
    Microsoft Office - continual charging of my credit card
    I purchased Microsoft Office 1 year ago and pay monthly. I...
    Keranique - Delma
    I ordered a “free” trial od Keranique and was only...
    Topix.com - Purchase Financial Instrument for Lease BG/SBLC/LC
    We have direct and efficient providers of Bank Guarantee...

    Share this site with others

         
          

    Recently Updated Complaints

    Edcon - Told by a Jet manager that I smell.
    This past week I went to JetMart the one at Ellof street...
    pnc mortgage - Loan Interest Manipulation & Overcharging
    Consumers must check their monthly (second) mortgage...
    PNC CLASS ACTION LAWSUIT? - PNC Interest Overcharging and Interest Manipulation
    Consumers must check their monthly (second) mortgage...
    U-MOBILE - Umobile charge itemised billing fees without your consent
    Umobile get profit from itemised billing fees RM3 fand...
    Hallmark channel - Butchering of Rockford
    What is with you guys?? TWICE you've brought back...
    Microsoft Office - continual charging of my credit card
    I purchased Microsoft Office 1 year ago and pay monthly. I...
    Keranique - Delma
    I ordered a “free” trial od Keranique and was only...
    Topix.com - Purchase Financial Instrument for Lease BG/SBLC/LC
    We have direct and efficient providers of Bank Guarantee...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username