Log inRegister
Submit Complaint

KFC Malaysia

Malaysia

Consumer complaints and reviews about KFC Malaysia

muhamad haizat Send email
 
May 23, 2019

Layanan teruk.

Pertama sekali saya nak complaint atas sebab rasa tidak puas hati. Saya pernah beli kfc tersebut. Malah saya balik burger saya order tak ada. Pada harini pula saya order dinner plate cakap tak nak wing & drumstick. Tp sebaliknya pekerja dekat situ tidak faham beri juga wing & drumstick. Kalau saya manager buang sahaja pekerja dekat situ. Ramai lagi pekerja yang ada di luar sana nak mohon kerja
muhamad haizat Send email
 
May 23, 2019

Layanan teruk.

Pernah sekali saya beli drive true kfc taman bukit dahlia pasir gudang. Balik saya tengok burger saya order tak ada. Harini saya dtg lagi pada 23/05/2018 Order lain dapat lain. Memang mangkuk punya kfc pasir gudang. Pekerja lebih banyak main daripada kerja. Kalau saya manager lama dah saya pecat mangkuk2 ni semua.
Win Send email
 
May 4, 2019

Sikap perkerja dan tidak fakud

First sekali saya mahu Oder set KFC 28.90
Yang 5 ketul ayam,minuman 2,kentang putar n yg lain2
Perkerja tersebut tersalah ambil Oder saya
Perkerja cakap kena sebut set menu ayam dan tunjuk
Jadi cancel sudah ...Oder lagi salah lagi
Kali 3baru betul Oder saya
Perkerja tersebut siapkan Oder saya ..saya bayar dia tunduk tak melihat saya senyum pun tidak dia berlalu ..saya mampu senyum

Kali ke 2 saya pergi lagiii kali ini saya tidak pergi tempat perkerja yg sama ....tapi KFC yg sama
Saya Oder saya sebut dengan jelas tunjuk.
Sekali perkerja KFC dia tersalah tekan
Keluar manger nya
Perkerja cakap tersalah tekan
Saya pun. Diam Aje...doreng berbual

Tolong fakus bila berhadapan customer
Tolong jaga sikap anda
Itu saja peringatan saya
QIELA Send email
 
Apr 29, 2019

RUDE MANAGER/POOR CUSTOMER SERVICE/

Pada 27 APRIL 2019 lebih kurang jam 19:13 , saya pergi ke KFC BANDAR SANDAKAN berdekatan dengan HARBOURMALL SANDAKAN. Sebelum saya memesan pesanan kepada pekerja KFC yang bernama CIK FAREENA (KAUNTER 3), dengan nada yang lembut sebagai customer saya bertanya dahulu kepada beliau jika bole membuat pembayaran mengunakkan VOUCHER dengan nada lembut dia pun membalas BOLE PUAN. Dipendekkan cerita, saya pun menunggu pesanan saya yang disediakan oleh CIK FAREENA list pesanan saya yang tertera di bawah ini;
1.9PC COMBO
2.CHEZZY WEDGES LARGE – 3 SET
3.6PC NUGET – 3 SET
4.LOADED GO BOWL – 5 SET
5.COLONEL BURGER –ALA CARTE (1)

Tetapi yang buat saya tidak puas hati, ketika saya menungu pesanan saya di sedia kan saya ternampak MANAGER KFC SANDAKAN (BUNTING) sedang becerita dengan staff yang lain sambil menunjukan muka marah di kaunter saya, walaupun masa itu CIK FAREENA sedang sibuk key-in VOUCHER PEMBAYARAN SAYA. Saya tertanya kenapa dia menunjukan muka begitu, tapi saya hanya diam dan masih menungu pesanan saya di sediakan. Beberapa minit kemudian MANAGER BUNTING itu pun datang ke kaunter CIK FAREENA , dan saya Nampak dengan jeles dia bertanya pada staff dia dengan muka yang bengis tanpa senyuman dengan ayat “DARI MANA SAJA DORANG DAPAT VOUCHER NI” bersama reaksi muka yang tidak sepatutnya dia tunjukan depan customer. Masa itu saya panas suda, dan saya lihat CIK FAREENA pun tidak ikhlas suda untuk KEY-IN tu VOUCHER. Selesai suda pembayaran VOUCHER tu, dengan biadap nya CIK FAREENA & MANAGER BUNTING itu terus memberikan saya RESIT PEMBAYARAN bersama ayat mereka “NAH RASA LAH AMBIL NI RESIT PANJANG2” sambil dua2 bergelak ketawa. Tapi saya masih waras dan tidak mahu membalas perlakuan RUDE mereka , bukan itu sahaja, pesanan saya pun ada yang dorang tidak bagi. Sampai sahaja di rumah saya dapati COLONEL BURGER tidak diberikan oleh pihak mereka. Tapi saya ambil keputusan tidak menuntut burger tersebut kerana bimbang staf RUDE itu akan menuduh saya menipu. Saya Cuma ingin tekan kan, pada pihak HQ KFC SABAH / HQ KFC MALAYSIA tolong lah train kamu punya staff untuk menjadi pekerja yang bagus jangan bangga dengan perangai RUDE itu,mereka di gaji untuk menjaga hati customer bukan suka-suka untuk melayan customer ibarat customer itu binatang di mata mereka. saya rasa terhina bila staff KFC SANDAKAN buat begitu seperti nya saya ini tiada duit. Tapi bila fikir balik, VOUCHER yang kami dapat pun daripada pihak KFC sendiri. Tapi bila customer bayar guna VOUCHER terus muka staf-staf KFC SANDAKAN berubah seperti d tampar malaikat sahaja. Sebenarnye benda ni simple ja kalau dari mula amalkan sikap politely and not put his personal thing during do the service this thing won't happened. If u cannot stand to work dlm front line service jangan kerja yang tak melibatkan service dengan customer.. simple rite! What comes around will comes around!-CUSTOMER IS ALWAYS RIGHT-


Faizs Send email
 
Apr 27, 2019

Bad service long waiting time

I notice KFC outlet is using que-number system now. The waiting time is very very bad. Totally unacceptable since the old fashioned que system is way way quicker. I que for my number and order for 15 minutes. Once order was done, another 25 minutes to wait before my order pick up. Customers were not heavy...hello!!! One customer was already angry and had an outburst at the counter - Demanding his meal.
Please step up..40 minutes for fast food is not fast!
27/4/2019
Sg petani central square branch
KAMALIANA Send email
 
Apr 6, 2019

BAD SERVICE

Staf KFC ayer keroh melaka bernama soleihin memberikan service yg sangat teruk, tiada eye contact sewaktu bercakap dgn customer, ambil order tapi mata pandang ke lain, senyum pun tidak, muka mcm cuka. seolah2 customer yg dtg ni mcm peminta sedekah. dgn customer muka mcm cuka, tp bila bt order CUSTOMER dgn kawan sekerja elok bergurau senda... bergelak ketawa... WTF????!!!. ingat sikit ye, i pay your salary!!! kalau x de customer, awk pun x de gaji!!. harap pihak pengurusan ambil tindakan sewajarnya... kejadian 5/4/2019 jam 8.45 - 9.15 mlm...
Irdawati ramli Send email
 
Mar 30, 2019

Pembahagian saiz ayam

Pada 30/3/2019 lebih kurang jam 7-7:30 mlm saya membuat pembelian ayam kfc bucket 15 ketul ( take away).
Setiba di rumah saya amat terkejut kerana kesemua 15 ketul ayam yg dibungkus oleh staff kfc kuala kangsar adalah bahagian dada. Hanya 2 ketul bahagian peha. Adalah sangat tidak munasabah staff tersebut memberikan 13 ketul bahagian dada ayam!! Staff tersebut seolah2 tidak diberi latihan sewajarnya. Pengurus cawangan sila ambil perhatian serius. Staff berkenaan (lelaki) berada di kaunter sebelah kanan.
Saya amat tidak berpuas hati dgn pembelian ini!!
syzwnix Send email
 
Mar 10, 2019

staff biadap bernama aisyah

pekerja bernama AISYAH di kfc cawangan low yat telah berkelakuan biadap apabila saya ingin memesan menu. staff tersebut hanya mendengar tanpa terus taip ke monitor kemudian dia terus meninggalkan saya di kaunter tersebut tanpa sebarang kata.. kemudian dia pergi ke keluar kaunter and still biarkan saya di kaunter. lebih kurang dalam 10 min kemudian staff tersebut datang dan taip order tersebut. tapi service yang diberikan sangat teruk apabila saya memesan 3 set snack plate dan saya ingin menukar coslow kepada mash potato. tetapi apa yang saya dapat hanya 3 mash potato dan 3 GRAVY POTATO SAHAJA. bila saya pergi ke kaunter untuk menukar dengan biadap layanan dia terhadap saya tanpa perkataan maaf staff tersebut boleh cakap mash potato habis. kenapa dari awal tak bgtau habis kenapa mesti bagi gravy sahaja. adakah kami ni takde perasaan yang sanggup bagi gravy sahaja selain ayam yang kami pesan juga tidak memuaskan..
SOBANA Send email
 
Mar 8, 2019

MANAGER FAILED CALL BACK/ POOR CUSTOMER SERVICE/ RUDE MANAGERS

I am a consumer that got affected badly by the poor customer service provided by KFC CALL CENTER PJ's staff starting with a consultant that hung up on me as i was inquiring on my order status as there was no immediate callback made to me that's when i decided to callback, a girl consultant who attended to me later managed to answer my inquiry and assisted me to escalate and get her manager on duty (Sathish) for me to submit a feedback on the service provided by the 1st consultant. In the midst of clarification, Sathish tone of voice changed and he begun to speak rudely whereby he was not making sense to my inquiry and was not answering to my questions appropriately. When i begun to speak up and question on his lack of professionalism, he then got agitated and he said '### LA' and hung up. Again, as i did not get a callback from Sathish, i decided to call back for the 3rd time to complaint on Sathish whereby another consultant picks up the phone and i have requested to get a higher manager on duty (higher than Sathish) and manager Zetty who took over the call who does not communicate in proper english and failed to solve my issues thus i requested a higher manager and Zetty promised to get Mr. Subra (higher manager claimed by zetty ) to give a call back regarding this matter. However, till this date, Mr Subra have not attempted to reach out and manage my case accordingly. This has been ongoing for the past 4 months without an end nor resolution.

Finally, i decided to call on the 7th march 2019 to check on my complaint status. Manager Ashraf attended my call promised to get Mr. Subra to call me back the next day (8th march 2019 ) at 12pm sharp. Besides, manager Ashraf agreed to call me back if Mr Subra fails to call back and i have yet to receive a call back from either one of them. Today, i had to call back again due to i was so annoyed and disappointed with the poor customer service that was provided to me. When i spoke to manager ashraf again today on why isnt there any call back done from mr subra or a call from his end, i was told that he forgot ( DUE TO HE WAS TIED UP WITH WORK). In the midst of conversation , manager ashraf hung up and again i decided to call back. As usual, none of your customer service officer practice a call back which should have have been done immediately ( SOP OF ALL COMPANY ).

Upon calling back the hotline, manager ashraf was questioning me by saying "WHAT DO YOU WANT ME TO DO NOW IF MR SUBRA DIDNT CALL BACK AS HE HAD INFORMED MR SUBRA ). I demanded MR SUBRA to respond at the particular moment but i was told by ashraf he is out of office hours and he can only call back on Monday and in fact i was told that if i still want to escalate this case i may proceed to lodge a complaint to KFC HQ website.

This incident got me on my nerves and its extremely frustrating to encounter such poor customer service that was provided to a customer by all the 3 managers which i suppose should be professional enough to manage my case. Isnt that a basic duty of a manager to resolved customer's issue right away rather than dragging and encouraging a customer to make an official complaint to the HQ itself. I hope this matter will be taken seriously and i expect the authorities takes severe actions on the managers involved and i expect an update on what are the actions taken / call back pertaining the issue that i have raised as soon as possible.

Thank you.
Mr.s Send email
 
Feb 26, 2019

servis KFC kinabatangan yang teruk

Pelayan KFC selalunya seorang yang peramah dan amat mementingkan pelanggan tetapi pelayang di KFC Kinabatangan tidak seperti yang digambarkan. Mereka tidak mengendahkan langsung mengenai order pelanggan dengan membiarkan pelanggan tertunggu-tunggu order mereka. Pelayan menyatakan bahawa order tersebut perlu tunggu 20minit namun masa yang dinyatakan tidak serupa dengan apa yang dinyatakan. Malah pelanggan terpaksa menunggu masa sehingga 35minit untuk order sampai. Pelanggan yang datang ke restoran fast food seperti KFC adalah kerana servis yang cepat dan bagus tetapi jika KFC menunjukkan sikap begini sesiapa pun akan marah dan tidak berpuas hati. Kami sebagai pelanggan tidak inginkan layanan seperti VVIP cukup hanya sekadar beritahu dengan nada yang bagus dan bertanya sekiranya pelanggan terlalu lama menanti order mereka. Bukannya membiarkan pelanggan tertunggu-tunggu dan sepatutnya ikut giliran. Kami memohon supaya bahagian management KFC sila beri latihan kepada staf baru dan sila pantau cawangan-cawangan yang bermasalah ini. Greeting perlu ada dan senyuman haruslah di beri walau pun kita sudah penat. Kami faham bukan mudah bekerja di restoran fast food namun risiko tersebut haruslah diambil bagi seorang pekerja yang berwawasan dan berkaliber. Seorang pekerja akan mengambarkan sesebuah organisasi tersebut sama ada baik atau buruk.
Azzalina Send email
 
Jan 21, 2019

Pekerja biadab bernama AKMAL

Pekerja bernama AKMAL KFC di cawangan giant Bandar baru nilai layanan biadab. No greetings, no smile at all. Dari awal layanan endah tak endah làngsung Dan tidak bagi Kami masa langsung untuk memilih makanan yg hendak dibeli. Gaya layanan seperti mengejar masa untuk balik tanpa memikirkan kehendak pelanggan. Apa dia ingat dlm kepala Kami ni dah hafal semua menu kat sini sampai2 je terus bagaitau nk beli Yang mana? Tak sudah2 keluar dari mulut dia 'nak apa lagi' so many times repeat the same word! Sampai Kami pun terlepas pandang nak bahagian ayam yang mana satu. End up bila dh selesai buat bayaran baru teringat dan Minta tukarkan ke bahagian tight dan dia dengan laju bagitau 'lain kali bagi tau awal!'.. oh may Good! This is way u treat the customer? We paid your service what! Than this is service we get? Wow!! Sebenarnye benda ni simple je Kalo dari mula dia amalkan sikap politely and not put his personal thing during do the service this thing won't happened. If u cannot stand to work dlm front line service jangan kerje carik kerja Yang tak melibatkan service dengan customer.. simple rite! What comes around will comes around!
Azzalina Send email
 
Jan 21, 2019

Pekerja biadab

Pekerja bernama AKMAL KFC di cawangan giant Bandar baru nilai layanan biadab. No greetings, no smile at all. Dari awal layanan endah tak endah làngsung Dan tidak bagi Kami masa langsung untuk memilih makanan yg hendak dibeli. Gaya layanan seperti mengejar masa untuk balik tanpa memikirkan kehendak pelanggan. Apa dia ingat dlm kepala Kami ni dah hafal semua menu kat sini sampai2 je terus bagaitau nk beli Yang mana? Tak sudah2 keluar dari mulut dia 'nak apa lagi' so many times repeat the same word! Sampai Kami pun terlepas pandang nak bahagian ayam yang mana satu. End up bila dh selesai buat bayaran baru teringat dan Minta tukarkan ke bahagian tight dan dia dengan laju bagitau 'lain kali bagi tau awal!'.. oh may Good! This is way u treat the customer? We paid your service what! Than this is service we get? Wow!! Sebenarnye benda ni simple je Kalo dari mula dia amalkan sikap politely and not put his personal thing during do the service this thing won't happened. If u cannot stand to work dlm front line service jangan kerje carik kerja Yang tak melibatkan service dengan customer.. simple rite! What comes around will comes around!
Yie Send email
 
Dec 27, 2018

Bad services of staff

Cara layanan yg agak tidak sopan , sye juga bekerja dalam bidang f&b juga , air muka dia saya tahu ape maksudnya . Ok memang saya mintak bahagian tight tapi boleh cakap secara elok . Ini semakin diminta secara elok tapi dibalas dengan nada suara yg tidak menyenangkan. Your staff ( izzati ) kfc raub 2 . Senyum pon tidak ada waktu melayan pelanggan . Mungkin boleh ajar dia cara untuk melayan customer dengan lebih elok , moga tidak berlaku kepada customer anda yg lain .
abua69637 Send email
 
Dec 24, 2018

Staff kfc bekerja sambil bermaksiat

Semasa saya sedang membuat pesanan makanan , staff di bahagian membuat burger sedang berasmara .. saya sebagai seorang muslim meminta agar pihak berkenaan mengambil tindakan sewajarnya .. kerana hal ini , mencemarkan agama islam dgn perbuatan yg tidak bermoral itu.
abu.indra Send email
 
Dec 24, 2018

Drive-thru paling bengong

KFC Jalan Baru, Perai, Penang selalu problem bila order drive-thru..balik je rumah mesti ada yang tak kena. ayam tak cukup, order lain bagi lain, bil charge lain...ini bkn kali pertama sy terkena, dah sampai rumah takkan saya nak patah balik pergi sana..dah namanya drive-thru, orang nak cepat laa..bknnya ada masa nak pi bertekak benda-benda bodoh gini. yang terbaru malam ni order 3 ketul crispy tender, dpt 3 ketul, bil dpt 6 ketul punya..baik punya trick, macam celaka.

Drive-thru paling bengong

Syedamir24 Send email
 
Dec 15, 2018

Servis yang lembab dan slow

Walaupun saya taw semua complaint yang customer lodge Pihak KFC MALAYSIA tidak akan hiraukan pon tetapi saya tetap nk tulis sbb dah 30 minit saya beratur panjang untuk ambil order. Servis KFC worst compare McD dari semua aspek..LEMBAB..tiada KPI atau que time yang dititikberatkan..memang dari dulu lagi macam nie je taraf sercis KFC..xpernah nk improve..dah tau pick hour customer ramai tapi bukak 2 kaunter je..baik buang kaunter lain yg kosong tue isi ayam..tapi nak buat macam mana mmg orang suka makan KFC so terpaksa la hadap..setahun 2 kali je ak makan KFC, yg lain ak prefer McD sebab drive thru servis mmg laju..jap, yg kelakar KFC punya drive thru dorg amek order lepas tue mintak customer parkimg, kesian staf memcari kereta untuk hantar makanan..kesimpulannya KFC useless!! K lah turn ak dh sampai kt kaunter lepas 45 minit beratur..nk makan banyak la..bye
Shi Send email
 
Oct 29, 2018

SET MAKANAN TIDAK LENGKAP

Pada tarikh 28 Okt 2018, dalam pukul 9.00pm, saya order makanan utk dine-in dalam outlet tersebut. Saya telah memesan 3 set makanan. Namun, salah satu set tersebut tidak lengkap seperti yg sepatutnya dihidangkan kpd pelanggan. Saya memesan set crispy chicken tenders 6pcs yg sepatutnya dihidangkan bersama 2 jenis sos. Apabila mendapat makanan tersebut, saya dapati 2 sos tiada tetapi saya telah mendapat 1 bekas kecil sos cheese. Saya pergi ke kaunter utk menanyakan hal tersebut namun mereka berkata 2 jenis sos tersebut telah pun habis dan telah digantikan dgn sos cheese. Sewaktu mengambil order, staf tidak memberitahu langsung ttg ketiadaan 2 jenis sos sebelum saya place order. Sepatutnya staf let the customer know first sbb some of us nak makan set yg mmg complete seperti yg telah ditunjukkan pada board di outlet. Sbb that is the product yg company nak jual, so it is supposed to be the right product to be eaten by customer lah. At least waktu nak bagi pick-up makanan bagitahu lah pasal sos tu tapi tak juga. Bila dah sampai kat meja baru perasan. Harap harap benda basic and simple mcm ni takkan berulang lagi.
Sandra96 Send email
 
Oct 21, 2018

Bad delivery service

Tadi sy buat panggilan telefon untuk delivery service, tapi malangnya staff yang angkat panggilan sangat-sangat kurang ajar dan tidak beradap! Sy bagitahu alamat sy elok-elok, tp dia siap marah-marah sy sebab dia keliru alamat sy di mana. Area sy di Kota Samarahan, Sarawak, tapi yg jawab panggilan adalah HQ di semenanjung. Sy sudah bagi alamat dengan detail di Desa Ilmu, dia siap cakap lagi alamat sy dalam area UITM. Kalau nak bertekak pasal alamat, baik jangan buat service macam ni. Lepas tu dia boleh lagi tinggikan suara dia sebab tak dapat pastikan alamat. Kalau macam ni lah sikap staff kfc, sy tak akan berurusan dengan delivery service lg. Betul-betul menyusahkan dan membuang masa!!!!
Vas Deffent Jeinteei Send email
 
Oct 3, 2018

Bad Service was Serve for Service Tax We Paid

I Mr.Vasdeffend Jeinteei, I went to Alor Gajah KFC on 1st October to bought
KFC, since last year if i feel to eat KFC I bring my family to Tampin KFC or
Masjid Tanah KFC because lot of problem with your Staff who working in
night shift.
The problem that I face last night is, one of your Staff (FARIZAH), really not happy
the way she serve.
i. There lot of Fried Chicken we request it, that for other customer who going to come.
if really want please wait for 20 minutes. Before we leave the counter new Fried chicken
already arrived, why she say need to wait 20 minutes.
ii. Request to change the Fried Chicken which already pack, we open the package,
she say cannot you already touch the fried chicken.
iii. We request for Spicy but she say not enough have to mix with Original.
iv. When she return the balance there was short of 2 ringgit go and request for it.
This happen for customer front of we.
In this Alor Gajah KFC lot of problem if we buy a barrel 15pcs there was short of 2 to 3 pcs.
There was one time short of 5pcs.
WHY THIS TYPE OF BAD SERVICE WAS SERVE TO US, FOR THE SERVICE TAX WE PAY.
So hope positive action from KFC Management.
Vas Deffent Jeinteei Send email
 
Oct 3, 2018

Bad Service

I Mr.Vasdeffend Jeinteei, I went to Alor Gajah KFC on 1st October to bought
KFC, since last year if i feel to eat KFC I bring my family to Tampin KFC or
Masjid Tanah KFC because lot of problem with your Staff who working in
night shift.
The problem that I face last night is, one of your Staff (FARIZAH), really not happy
the way she serve.
i. There lot of Fried Chicken we request it, that for other customer who going to come.
if really want please wait for 20 minutes. Before we leave the counter new Fried chicken
already arrived, why she say need to wait 20 minutes.
ii. Request to change the Fried Chicken which already pack, we open the package,
she say cannot you already touch the fried chicken.
iii. We request for Spicy but she say not enough have to mix with Original.
iv. When she return the balance there was short of 2 ringgit go and request for it.
This happen for customer front of we.
In this Alor Gajah KFC lot of problem if we buy a barrel 15pcs there was short of 2 to 3 pcs.
There was one time short of 5pcs.
WHY THIS TYPE OF BAD SERVICE WAS SERVE TO US, FOR THE SERVICE TAX WE PAY.
So hope positive action from KFC Management.
Raikonen Send email
 
Sep 21, 2018

Service teruk

Service delevery yang teruk
Hantar ayam tapi tiada sos. Macam mana nak makan? Perlu keluarkan duit lagi untuk beli sos sebab nak makan ayam kfc?? Kfc larkin perdana memang tiada sos ke????
Kalau macam ni servicenya sampai bila-bila kfc tak akan naik... ! Sila ambik tindakan dan selesaikan masalah kecuaian service kfc. Sudah banyak kali berlaku hantar ayam tapi tiada sos..!!
P101 Send email
 
Sep 14, 2018

Food poisoning

My kids had cheesy wedges at noon. I had snack plate
Half an hour after eating the wedges my daughter complaint of nausea and didn’t feel well and started vomiting

My son started vomiting in the evening
That was the only food they had shared
Highly suspecting that the wedges causing the food poisoning
My kids had to see a dr and tmr we’re having plans to have holidays in Singapore. This is affecting our holidays with bad experience with KFC
Saiful Adli Send email
 
Sep 13, 2018

KIPAS ROSAK

Sejak awal tahun 2018 hingga kini sudah masuk akhir tahun 2018 semua kipas di luar premis KFC cawangan AEON Mall AU2 @ Setiawangsa,Keramat,Kuala Lumpur masih lagi rosak.PERBAIKILAH SECEPAT MUNGKIN.TINDAKAN AMAT SEGERA. Lagi satu no. pin Wi-Fi sering kali bertukar.MENYUSAHKAN PARA PELANGGAN SETIA & TETAP.Janganlah berkira benar bila nak bagi perkhidmatan percuma.Saiz ayam sudahlah semakin kecil harga semakin mahal.TIDAK BERBALOI LANGSUNG ! MENJEJASKAN NAMA BAIK & REPUTASI KFC !!!
guandi1998 Send email
 
Sep 11, 2018

Late for the delivery

11 September 2018 (Wednesday), I order KFC at 6pm. During the conversation, my order will be arrive in 30 minutes. After that, I got a call from the KFC, the stuff mention about now is still raining and they said they want to send my order after stop raining. Until right now, I already wait for 1 HOURS. Then, I call to KFC again for asking where my order. But the staff from KFC still want me for waiting another 15 minutes. SO, CAN I KNOW HOW DOES KFC IMPROVE THEIR DELIVERY SERVICES. if that day is a raining, the delivery cannot be function is it? Can KFC give me a better response for this issues?
Justahuman Send email
 
Sep 11, 2018

Slow delivery

Kfc delivery ni srs lambat gila,hampir 1½ hr tunggu but still tak sampai² lagi

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    CCI*[email protected] - Fraudulent CCI
    These CCI jerks tried to rip me off $ 636.54. Even...
    Shark Steam Iron - Shark 1800 Iron
    This morning while ironing for work my iron kept going on...
    MTA Bus - M-15 bus line
    Me and my wife were on our way home from the doctors...
    AWOKE IPHONE 7 PLUS - CAN'T CLAIM WARRANTY
    Dear friends, never ever you attempt to buy products...
    AWOK - Can't Claim Warranty
    Dear friends, never ever you attempt to buy products...
    DSTV - SERVICE
    On the 29th of May, i visited the Multichoice branch in...
    Triton Global - Triton Global scam charges
    Unauthorized charge Triton Global charged me a random $5...
    IC Freeshipping.com - unauthorized charges
    Whatever IC FreeShipping.com has been taking monthly...
    Brandon hates - Stop taking m9ney
    Stop taking money Tues was a free trial this needs to stop
    Eskom - Damages caused
    On 03/06/2019 Eskom turns power on and of multiple times...

    Recently Updated Complaints

    CCI*[email protected] - Fraudulent CCI
    These CCI jerks tried to rip me off $ 636.54. Even...
    Shark Steam Iron - Shark 1800 Iron
    This morning while ironing for work my iron kept going on...
    MTA Bus - M-15 bus line
    Me and my wife were on our way home from the doctors...
    AWOKE IPHONE 7 PLUS - CAN'T CLAIM WARRANTY
    Dear friends, never ever you attempt to buy products...
    AWOK - Can't Claim Warranty
    Dear friends, never ever you attempt to buy products...
    DSTV - SERVICE
    On the 29th of May, i visited the Multichoice branch in...
    Triton Global - Triton Global scam charges
    Unauthorized charge Triton Global charged me a random $5...
    IC Freeshipping.com - unauthorized charges
    Whatever IC FreeShipping.com has been taking monthly...
    Brandon hates - Stop taking m9ney
    Stop taking money Tues was a free trial this needs to stop
    Eskom - Damages caused
    On 03/06/2019 Eskom turns power on and of multiple times...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username