Submit a Complaint

KFC Malaysia

Malaysia

Consumer complaints and reviews about KFC Malaysia

Ecah1 Send email
 
Dec 31, 2019

Pekerja biadab

Okey ni pekerja dia sangat biadap ea dengan customers mereka. Haritu dia tak buat order saya then dia boleh pulak pi marah saya depan orang ramai padahal kalau check cctv memang dia tak buat order saya maybe terlupa, tapi boleh pulak nak marah.

Pekerja yang sama, next day I pergi lagi KFC KCM KUANTAN PAHANG tu then saya berdiri terpacak dekat counter dalam 5 minute sebab pekerja dia duk borak. Aku yang tanya “ lama lagi ke nak borak “ then baru nak amik order aku.

Ketiga, masih yang sama yea HAHAHA haritu aku datang awal kfc dalam pukul 11 masa tu kita orang order set nasi then boleh staff kfc tu cakap “ mengarutnya pagipagi ni “ sambil pandang aku er !

Lagi satu ni last, baru semalam yea.. aku order set nasi and ayam ketul then dia bagi ayam yang kecik tu yang untuk set jimat tu. Kepala hotak mak bapak dia aku bayar sial ei !!

Oh yea nama dia syahiman, orang yanng berkulit sangat hitam, KFC KCM YEA! Service terok !!!
hanagomaa Send email
 
Dec 26, 2019

WORST DELIVERY ! WORST CUSTOMER SERVICE ! WORST FOOD ORDER !

WORST DELIVERY ! WORST CUSTOMER SERVICE ! WORST FOOD ORDER !

you really make me so nervous !!
i should wait 2 hours to get my order after calling you hundred times , customer service did not replay and if they replay they put you on hold or close the line on you !!! ,, and finally you get not what you paid for ! what is that ?!!

it is not the first time this happened but maybe for the forth time !!
- the delivery takes around 1 hour and half to 2 hours to get the order with many calls to get the order though the branch is near from home only 5 min by bike!

-Your food quality is horrible too and the order is always not as i ordered, they gave me always something i did not order of the food and even the Pepsi and when i asked to change it or get me what i paid for delivery man said that he will go and collect mt order and come back but he just went without any return and did not answer my calls ! though i paid with my visa so my money is gone for restaurant has no responsibility !

-In addition to your horrible customer service, Please take note to serve your customers since we are actually paying for it. At this rate you are going to lose the very little customers you already have.


i do not accept this !! Now, its your turn to explain.
hanagomaa Send email
 
Dec 26, 2019

KFC

WORST DELIVERY ! WORST CUSTOMER SERVICE ! WORST FOOD ORDER !

you really make me so nervous !!
i should wait 2 hours to get my order after calling you hundred times , customer service did not replay and if they replay they put you on hold or close the line on you !!! ,, and finally you get not what you paid for ! what is that ?!!

it is not the first time this happened but maybe for the forth time !!
- the delivery takes around 1 hour and half to 2 hours to get the order with many calls to get the order though the branch is near from home only 5 min by bike!

-Your food quality is horrible too and the order is always not as i ordered, they gave me always something i did not order of the food and even the Pepsi and when i asked to change it or get me what i paid for delivery man said that he will go and collect mt order and come back but he just went without any return and did not answer my calls ! though i paid with my visa so my money is gone for restaurant has no responsibility !

-In addition to your horrible customer service, Please take note to serve your customers since we are actually paying for it. At this rate you are going to lose the very little customers you already have.


i do not accept this !! Now, its your turn to explain.
Pojie Send email
 
Dec 23, 2019

Teamwork pls

Servis yg memuaskan. Mesra dan pantas. Tiada aduan sbg customer.

Cuma pada Ahad, 22 Disember 2019 dlm 11.30 pm di KFC Jalan Cecawi, Seksyen 6 Kota Damansara, nampak seorang staf saja buat clearing dan bersihkan meja. Banyak juga meja nak diuruskan.

Staf lain dalam 5-6 orang semua berkumpul di kaunter dan berbual. Waktu tu tiada customer beratur, yg ada semua tgh makan di meja. Saya beredar 10 min kemudian dan tak tahu apa jadi kemudian. Mungkin ada staf yg kerjasama bersihkan tempat, mungkin tidak. Boleh recap CCTV.

Tak salah nak rehat sementara tiada customer baru, tapi diharapkan kerjasama lebih adil antara kru. Kesian tengok kru buat kerja sorang2. Maaf kalau saya tersilap memerhati. Tq
Pojie Send email
 
Dec 22, 2019

Teamwork

Servis yang memuaskan. Mesra dan pantas. Tiada aduan sebagai customer. Cuma kesian pd seorang kru.

Ahad 22 Dec 2019 lebih kurang 11.35pm, KFC Jalan Cecawi Seksyen 6 Kota Damansara, dilihat seorang staf buat clearing dan bersihkan semua meja, banyak juga meja nak dikemaskan. Tidak nampak sesiapa mengemop atau bersihkan lantai.

Staf lain dalam 5 - 6 orang berkumpul di kaunter dan berbual. Waktu tu tiada customer beratur. Saya beredar dalam 10 min kemudian and didn't know what happen next. Mungkin ada kru lain yg tolong kemudiannya, mungkin tak. Boleh recap cctv.

Tidak salah nak rehat sementara tiada customer baru tp diharapkan kerjasama yg lebih adil antara kru. Maaf jika saya silap memerhati. Tq
JJYOU Send email
 
Nov 12, 2019

No Value for money

Bought the potato loaded bowl. When I opened, the contents is not full. Its only half. I notice this happens many times. I have purchased mash potatoes large and potato loaded bowl several times. This is my 8th time buying from this outlet and it is the same outcome

When I purchase from other outlets like Subang, Aeon Big - [Subang] or Kelana Jaya Giant KFC it is always full.

Anyway my objective is to highlight that I pay the same amount but I get less for what I paid for as compared to other outlets

I will stop buying from this outlet. Only reason why I go back here is because it is nearby my place
[email protected] Send email
 
Nov 9, 2019

Taste

This year was 2019 and is been nearly a year since I did not patrol at any KFC outlet in Malaysia since the price , quality, size portion and consistent issue.Today my daughter requested to eat KFC chicken saying long time not consuming, so I give it a try anyway. On 9 November 19 , I buy a dinner set at Velocity in Kl which includes original and hot & spicy flavour.The flavour of original still maintains as it should be ,size was good but here come the bad parts now.The hot and spicy size was good however the taste was really bad. Nothing spicy at all it’s was just the normal marination coating with batter only . I am a Chinese and it’s was a childhood memory when my father bring our family goes to the KFC outlet dining.But now all change at KFC outlet.,nothing to bring the memory for the generations coming.I sincerely feel sad for the KFC holding as it was the listing company but don’t have the manning to maintain the quality,taste,portions size as well price issues.All the year the R&D development KFC only come out salted egg,cheese,Tom Yum flavour as well bad implement plan for time buying for cheap prices .All this was the main point for ur sale coming down . Please save KFC. Please.
SofeaFirdaus Send email
 
Oct 12, 2019

Bad service 👎

Aku benggang betul kalau jenis layan orang mcm banggang cashier kfc . Hq kfc xreti nk ajaq staff kfc hangpa ka layan customer mcm mana ..? Tak dak train ka sblum msuk kja 🙃 tak semyum ..layan orang lebih kurang .. main hempuk barang customer .. Biadap .. Bad service .. CASHIER PEREMPUAN FAHADAH 👎 No more kfc pengkalan hulu . Aku pergi bukan customer rmai nak trik muka bebai banggang .. Tak nak kja bhnti 🤲 Ramai lagi nak kja .. Better bagi surat amaran.. Last wrning kali kedua aku kena layanan truk dari pmpuan 2 .. Aku dh ckup baik bg salam .. cakap trima ksih .. dia wt bodoh.. buat muka..arhhh ajaq la bg elok ..
Eida Hidayati Send email
 
Oct 6, 2019

NO MORE KFC, CASHIER BIADAP

TOLONG TEGUR STAFF CASHIER AWAK DEKAT KFC BANDAR SERI PUTRA BANGI TU!

AKU MASIH BOLEH BERTOLAK ANSUR LAGI. BILA BILA MASA AKU BOLEH VIRAL.

LAYAN CUST MCM LAYAN TAHI. CASHIER PEREMPUAN NI PLASTIK MAIN CAMPAK2 JE. HEBAT SANGAT LA MUKA TU SENYUM PUN TAK. AKU PENAT NI BARU BALIK DRIVING DARI JALAN JAUH.
SEBELUM AMBIK STAFF TU UNTUK KERJA UOLL TAK AJAR KE CARA NAK SENYUM AND LAYAN CUST ELOK2?! CUST TIME TU BUKAN RAMAI PUN. PAHAM PENAT. TAPI KALAU TENGOK DARI SITUASI YANG AKU KENA, PENAT KEPALA BANA DIA.

LEPAS NI NO MORE LAH KFC BAIK BANDAR SERI PUTRA ATAU MANA2 CAWANGAN. CASHIER YANG AKU JUMPA OVERALL MEMANG PERANGAI MACAM KELAS KETIGA,

AKU PERNAH KERJA JUGAK DALAM BIDANG NI DULU. AT LEAST KERJA KENA JUJUR WALAU PENAT JANGAN TUNJUK DEPAN CUST.

ANGGARAN DALAM PUKUL 12 TGH HARI. NASIB AKU LA JUMPA CASHIER YANG MUKA PERASAN LAWA TAPI SERVICE HAUK!
Rus Lina Rus Din Send email
 
Sep 28, 2019

Premis not open even already exceed the opening time

Arriving at this KFC outlet approximately around 1032hrs. There the manager having his briefing with staff. The employees asked to wait and walked in after their finished their briefing. Where the entrance clearly stated operating business hour start around 1030hrs.

The question, is it the routine shiould be done before operating hours start?

Where's the professionalism of the manager? And timing issue related to this? It seems lacked of engagement and professionalism of the outlet.

Really frustrated on their service. I have to wait nearly 1100hrs. Before I off to the nearest outlet.


Educate and be focus on the objectives.
RAMYAH Send email
 
Sep 27, 2019

STAFF YANG LEMBAB TAK DISCIPLINE

STAFF DI KFC PUCHONG PRIMA INI SEMUA LEMBAB CAKAP MACAM TAK MAKAN LAMBAT SUKA JERIT TAK SOPAN TATAHU NAK LAYAN CUS SUKA HATI BUAT DELIVER LAMBAT SERVE CUS SEMUA MARAH TAK HORMAT ORANG TUA LAGI SUKA HATI MASUK KERJA
ikramlc135 Send email
 
Aug 14, 2019

No notice cannot use a card for payment.

I went a drive thru to order a meal. When time to pay, the staff at counter tell cannot use a card for payment. Cash only. So disappointing me because there is no notice to mention about it before I make the order. Nowadays cashless is very practical system. Why this KFC (Seri Iskandar, Perak) cannot use this facilities? KFC is the well known company failed in provide the cashless system to customer. If got a technical problem why don't you put a notice?why?This KFC manager failed to do his job to provide a tip top service for the customers.
Angela D Send email
 
Aug 10, 2019

No straw even request

I went thru drive order a meal.request for straw as I intend to drink while driving as I am rushing.i requested for a straw but being turn down as KFC no straw at branch.i take the explanation given thinking really no stock.to my surprise,they having straw for dine in customers.then I have to park my car just to get a straw.i definitely understand no straw policy but you can request for 1.perhaps it may be new staff that is not familiar with the policy...

Kemuning utama KFC
Arian Send email
 
Jul 14, 2019

Service

Service yg teruk. Ambil oder lambat meleweh berbual2. Biadap. Bercakap dengan cara nak bergaduh. Bukak 1 counter sahaja. Padahal orang ramai beratur. Takkan tak ada manager yang run shift masa tu sampai pekerja bukak 1 counter sahaja.
Izyan sheera Send email
 
Jun 10, 2019

Servis teruk

Servis teruk dan lembab daripada cashier adlina. Menipu customer dengan meletak ayam original instead of spicy. Bila tanya cakap letak spicy semua. This is unethical.
Ati Send email
 
Jun 10, 2019

Servis Lambat

Order through drive thru breakfast set. Twister Lite tu katanya kena tunggu 5 minit tapi end up tunggu 30 minit. Bila tanya kenapa tadi cakap 5 minit salah seorang staff perempuan bertudung shift pagi pada 10.06.2019 cakap “baru nak buat. Banyak kerja”. At the first place kenapa staff dekat kaunter drive thru promised 5 minutes tapi sebenarnya more than that!Please do something KFC with your service this is not the first time I encounter this problem! Worst service ever!
muhamad haizat Send email
 
May 23, 2019

Layanan teruk.

Pertama sekali saya nak complaint atas sebab rasa tidak puas hati. Saya pernah beli kfc tersebut. Malah saya balik burger saya order tak ada. Pada harini pula saya order dinner plate cakap tak nak wing & drumstick. Tp sebaliknya pekerja dekat situ tidak faham beri juga wing & drumstick. Kalau saya manager buang sahaja pekerja dekat situ. Ramai lagi pekerja yang ada di luar sana nak mohon kerja
muhamad haizat Send email
 
May 23, 2019

Layanan teruk.

Pernah sekali saya beli drive true kfc taman bukit dahlia pasir gudang. Balik saya tengok burger saya order tak ada. Harini saya dtg lagi pada 23/05/2018 Order lain dapat lain. Memang mangkuk punya kfc pasir gudang. Pekerja lebih banyak main daripada kerja. Kalau saya manager lama dah saya pecat mangkuk2 ni semua.
Win Send email
 
May 4, 2019

Sikap perkerja dan tidak fakud

First sekali saya mahu Oder set KFC 28.90
Yang 5 ketul ayam,minuman 2,kentang putar n yg lain2
Perkerja tersebut tersalah ambil Oder saya
Perkerja cakap kena sebut set menu ayam dan tunjuk
Jadi cancel sudah ...Oder lagi salah lagi
Kali 3baru betul Oder saya
Perkerja tersebut siapkan Oder saya ..saya bayar dia tunduk tak melihat saya senyum pun tidak dia berlalu ..saya mampu senyum

Kali ke 2 saya pergi lagiii kali ini saya tidak pergi tempat perkerja yg sama ....tapi KFC yg sama
Saya Oder saya sebut dengan jelas tunjuk.
Sekali perkerja KFC dia tersalah tekan
Keluar manger nya
Perkerja cakap tersalah tekan
Saya pun. Diam Aje...doreng berbual

Tolong fakus bila berhadapan customer
Tolong jaga sikap anda
Itu saja peringatan saya
QIELA Send email
 
Apr 29, 2019

RUDE MANAGER/POOR CUSTOMER SERVICE/

Pada 27 APRIL 2019 lebih kurang jam 19:13 , saya pergi ke KFC BANDAR SANDAKAN berdekatan dengan HARBOURMALL SANDAKAN. Sebelum saya memesan pesanan kepada pekerja KFC yang bernama CIK FAREENA (KAUNTER 3), dengan nada yang lembut sebagai customer saya bertanya dahulu kepada beliau jika bole membuat pembayaran mengunakkan VOUCHER dengan nada lembut dia pun membalas BOLE PUAN. Dipendekkan cerita, saya pun menunggu pesanan saya yang disediakan oleh CIK FAREENA list pesanan saya yang tertera di bawah ini;
1.9PC COMBO
2.CHEZZY WEDGES LARGE – 3 SET
3.6PC NUGET – 3 SET
4.LOADED GO BOWL – 5 SET
5.COLONEL BURGER –ALA CARTE (1)

Tetapi yang buat saya tidak puas hati, ketika saya menungu pesanan saya di sedia kan saya ternampak MANAGER KFC SANDAKAN (BUNTING) sedang becerita dengan staff yang lain sambil menunjukan muka marah di kaunter saya, walaupun masa itu CIK FAREENA sedang sibuk key-in VOUCHER PEMBAYARAN SAYA. Saya tertanya kenapa dia menunjukan muka begitu, tapi saya hanya diam dan masih menungu pesanan saya di sediakan. Beberapa minit kemudian MANAGER BUNTING itu pun datang ke kaunter CIK FAREENA , dan saya Nampak dengan jeles dia bertanya pada staff dia dengan muka yang bengis tanpa senyuman dengan ayat “DARI MANA SAJA DORANG DAPAT VOUCHER NI” bersama reaksi muka yang tidak sepatutnya dia tunjukan depan customer. Masa itu saya panas suda, dan saya lihat CIK FAREENA pun tidak ikhlas suda untuk KEY-IN tu VOUCHER. Selesai suda pembayaran VOUCHER tu, dengan biadap nya CIK FAREENA & MANAGER BUNTING itu terus memberikan saya RESIT PEMBAYARAN bersama ayat mereka “NAH RASA LAH AMBIL NI RESIT PANJANG2” sambil dua2 bergelak ketawa. Tapi saya masih waras dan tidak mahu membalas perlakuan RUDE mereka , bukan itu sahaja, pesanan saya pun ada yang dorang tidak bagi. Sampai sahaja di rumah saya dapati COLONEL BURGER tidak diberikan oleh pihak mereka. Tapi saya ambil keputusan tidak menuntut burger tersebut kerana bimbang staf RUDE itu akan menuduh saya menipu. Saya Cuma ingin tekan kan, pada pihak HQ KFC SABAH / HQ KFC MALAYSIA tolong lah train kamu punya staff untuk menjadi pekerja yang bagus jangan bangga dengan perangai RUDE itu,mereka di gaji untuk menjaga hati customer bukan suka-suka untuk melayan customer ibarat customer itu binatang di mata mereka. saya rasa terhina bila staff KFC SANDAKAN buat begitu seperti nya saya ini tiada duit. Tapi bila fikir balik, VOUCHER yang kami dapat pun daripada pihak KFC sendiri. Tapi bila customer bayar guna VOUCHER terus muka staf-staf KFC SANDAKAN berubah seperti d tampar malaikat sahaja. Sebenarnye benda ni simple ja kalau dari mula amalkan sikap politely and not put his personal thing during do the service this thing won't happened. If u cannot stand to work dlm front line service jangan kerja yang tak melibatkan service dengan customer.. simple rite! What comes around will comes around!-CUSTOMER IS ALWAYS RIGHT-


Faizs Send email
 
Apr 27, 2019

Bad service long waiting time

I notice KFC outlet is using que-number system now. The waiting time is very very bad. Totally unacceptable since the old fashioned que system is way way quicker. I que for my number and order for 15 minutes. Once order was done, another 25 minutes to wait before my order pick up. Customers were not heavy...hello!!! One customer was already angry and had an outburst at the counter - Demanding his meal.
Please step up..40 minutes for fast food is not fast!
27/4/2019
Sg petani central square branch
KAMALIANA Send email
 
Apr 6, 2019

BAD SERVICE

Staf KFC ayer keroh melaka bernama soleihin memberikan service yg sangat teruk, tiada eye contact sewaktu bercakap dgn customer, ambil order tapi mata pandang ke lain, senyum pun tidak, muka mcm cuka. seolah2 customer yg dtg ni mcm peminta sedekah. dgn customer muka mcm cuka, tp bila bt order CUSTOMER dgn kawan sekerja elok bergurau senda... bergelak ketawa... WTF????!!!. ingat sikit ye, i pay your salary!!! kalau x de customer, awk pun x de gaji!!. harap pihak pengurusan ambil tindakan sewajarnya... kejadian 5/4/2019 jam 8.45 - 9.15 mlm...
Irdawati ramli Send email
 
Mar 30, 2019

Pembahagian saiz ayam

Pada 30/3/2019 lebih kurang jam 7-7:30 mlm saya membuat pembelian ayam kfc bucket 15 ketul ( take away).
Setiba di rumah saya amat terkejut kerana kesemua 15 ketul ayam yg dibungkus oleh staff kfc kuala kangsar adalah bahagian dada. Hanya 2 ketul bahagian peha. Adalah sangat tidak munasabah staff tersebut memberikan 13 ketul bahagian dada ayam!! Staff tersebut seolah2 tidak diberi latihan sewajarnya. Pengurus cawangan sila ambil perhatian serius. Staff berkenaan (lelaki) berada di kaunter sebelah kanan.
Saya amat tidak berpuas hati dgn pembelian ini!!
syzwnix Send email
 
Mar 10, 2019

staff biadap bernama aisyah

pekerja bernama AISYAH di kfc cawangan low yat telah berkelakuan biadap apabila saya ingin memesan menu. staff tersebut hanya mendengar tanpa terus taip ke monitor kemudian dia terus meninggalkan saya di kaunter tersebut tanpa sebarang kata.. kemudian dia pergi ke keluar kaunter and still biarkan saya di kaunter. lebih kurang dalam 10 min kemudian staff tersebut datang dan taip order tersebut. tapi service yang diberikan sangat teruk apabila saya memesan 3 set snack plate dan saya ingin menukar coslow kepada mash potato. tetapi apa yang saya dapat hanya 3 mash potato dan 3 GRAVY POTATO SAHAJA. bila saya pergi ke kaunter untuk menukar dengan biadap layanan dia terhadap saya tanpa perkataan maaf staff tersebut boleh cakap mash potato habis. kenapa dari awal tak bgtau habis kenapa mesti bagi gravy sahaja. adakah kami ni takde perasaan yang sanggup bagi gravy sahaja selain ayam yang kami pesan juga tidak memuaskan..
SOBANA Send email
 
Mar 8, 2019

MANAGER FAILED CALL BACK/ POOR CUSTOMER SERVICE/ RUDE MANAGERS

I am a consumer that got affected badly by the poor customer service provided by KFC CALL CENTER PJ's staff starting with a consultant that hung up on me as i was inquiring on my order status as there was no immediate callback made to me that's when i decided to callback, a girl consultant who attended to me later managed to answer my inquiry and assisted me to escalate and get her manager on duty (Sathish) for me to submit a feedback on the service provided by the 1st consultant. In the midst of clarification, Sathish tone of voice changed and he begun to speak rudely whereby he was not making sense to my inquiry and was not answering to my questions appropriately. When i begun to speak up and question on his lack of professionalism, he then got agitated and he said '### LA' and hung up. Again, as i did not get a callback from Sathish, i decided to call back for the 3rd time to complaint on Sathish whereby another consultant picks up the phone and i have requested to get a higher manager on duty (higher than Sathish) and manager Zetty who took over the call who does not communicate in proper english and failed to solve my issues thus i requested a higher manager and Zetty promised to get Mr. Subra (higher manager claimed by zetty ) to give a call back regarding this matter. However, till this date, Mr Subra have not attempted to reach out and manage my case accordingly. This has been ongoing for the past 4 months without an end nor resolution.

Finally, i decided to call on the 7th march 2019 to check on my complaint status. Manager Ashraf attended my call promised to get Mr. Subra to call me back the next day (8th march 2019 ) at 12pm sharp. Besides, manager Ashraf agreed to call me back if Mr Subra fails to call back and i have yet to receive a call back from either one of them. Today, i had to call back again due to i was so annoyed and disappointed with the poor customer service that was provided to me. When i spoke to manager ashraf again today on why isnt there any call back done from mr subra or a call from his end, i was told that he forgot ( DUE TO HE WAS TIED UP WITH WORK). In the midst of conversation , manager ashraf hung up and again i decided to call back. As usual, none of your customer service officer practice a call back which should have have been done immediately ( SOP OF ALL COMPANY ).

Upon calling back the hotline, manager ashraf was questioning me by saying "WHAT DO YOU WANT ME TO DO NOW IF MR SUBRA DIDNT CALL BACK AS HE HAD INFORMED MR SUBRA ). I demanded MR SUBRA to respond at the particular moment but i was told by ashraf he is out of office hours and he can only call back on Monday and in fact i was told that if i still want to escalate this case i may proceed to lodge a complaint to KFC HQ website.

This incident got me on my nerves and its extremely frustrating to encounter such poor customer service that was provided to a customer by all the 3 managers which i suppose should be professional enough to manage my case. Isnt that a basic duty of a manager to resolved customer's issue right away rather than dragging and encouraging a customer to make an official complaint to the HQ itself. I hope this matter will be taken seriously and i expect the authorities takes severe actions on the managers involved and i expect an update on what are the actions taken / call back pertaining the issue that i have raised as soon as possible.

Thank you.

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username