Submit a Complaint

POS LAJU

Malaysia

Consumer complaints and reviews about POS LAJU

Viji25 Send email
 
Jun 12, 2018

delay parcel

already 2 weeks still cant get my parcel... too late
I need back my things...back to me in this week.

delay parcel

Viji25 Send email
 
Jun 12, 2018

Barang belum sampai lagi

EH824143005MY
Already too late.

Barang belum sampai lagi

Miss Ang Send email
 
Jun 12, 2018

EN045163202MY

EN045163202MY

Parcel dah sampai 11june
Why delayed?? Mau balik kampung niiiii 😣

EN045163202MY

Zuraidah Zulkaflee Send email
 
Jun 12, 2018

BARANG TAK SAMPAI

Parcel saya dah hampir 2minggu tak sampai. Asyik keluar masuk poslaju klang je. Saya faham, ada lambakan parcel, tapi sepatutnya pihak pos laju kena bersedia dengan masalah ni. Tengok abang posmen pon kesian, tapi kami sebagai customer pon nak guna barang tu masa raya. Mohon bantu saya selesaikan masalah ni secepat mungkin. Urgent nak guna sebelum raya. Terima kasih

Trecking No.:
1- EN221283461MY
2- EH738201329MY

BARANG TAK SAMPAI

samuelling Send email
 
Jun 12, 2018

Parcel late

Dear sir,
Please send me my parcel
EN340592171MY
It is supposed to arrive on the 7th of June, nearly a week late
URGENT!
samuelling Send email
 
Jun 12, 2018

Parcel late

Dear sir,
Please send me my parcel before hari raya.
EN340592171MY
this parcel should have arrived on the 7th of June, its nearly a week late already.
URGENT!
qiedania91 Send email
 
Jun 12, 2018

Parcel tak sampai

Parcel saya ER331185974MY belum sampai dan tak diupdate..???dari 4hb still pending sampai sekarang..telefon hotline dari pagi sampai sekarang tak berangkat dan sentiasa busy..barang urgent nak pakai..

mohon pihak bertanggungjawab segera hantar..esok dah balik kampung..

Terima kasih..

ASAP
qiedania91 Send email
 
Jun 12, 2018

Parcel tak sampai

Kenapa parcel saya ER331185974MY masih belum sampai dari 4hb..tolong hantar & update..urgent nak guna..telefon hotline sentiasa busy..

ER331185974MY..tolong ambil tindakan segera..jangan simpan barang lama²..yang mana baru pos dah sampai ni dari 4hb tak sampai² lagi mohon segera
maskman_777 Send email
 
Jun 12, 2018

Consignment dispatch out from Transit Office *since 8/6/18*

Parcel tracking status - Consignment dispatch out from Transit Office daripada 8/6/18.

Harap boleh disemak dan ambil tindakan - tracking number - ER267355791MY

Consignment dispatch out from Transit Office *since 8/6/18*

najwajaafar Send email
 
Jun 12, 2018

Barang tak sampai!!

ER306631224MY

04 Jun 2018, 11:36:27 PM
Item dispatched out
Pos Laju Klang

Hari ni dh 12hb Jun, dah kenapa item tak gerak2? Kot ye pon dh deliver, scan laa tacking number tu, so buyer tau barang ada kt mana.

Tapi kalau xgerak2 ni musykil jugak laa, lama sangat ka, hantaq barang naik pa? Item lain yg jauh dari klang ni pon boleh sampai dah.

Tapi kan, pihak POSLAJU baca kaa all comments & complaints kt sini?

Kalau anda baca, tolong improvise you all punya system & give response!

Kalau tak baca, mmg sakit hati.

Ye tahu pihak POSLAJU dah menjalankan tanggungjawab sebaik mungkin, tapi setiap aduan yg dibuat boleh perbaiki system anda.

Terima Kasih
emma muzaffar Send email
 
Jun 12, 2018

BARANG TAK SAMPAI

MY PARCEL STILL STUCK AT KLIA HUB SINCE 6/06/2018

PLEASE SEND IT ASAP BY TODAY!!!!!!!!! PLEASE BE RESPONSIBLE POS LAJU !!!!

EN980888922MY
Ilman Redza Send email
 
Jun 11, 2018

Parcel

Seller saya da po 5/6/2018 di pos kinabalu. Tapi tiada dalam sistem trace. Tolong Cek.

Terima Kasih


EN074523181MY
Ilman Redza Send email
 
Jun 11, 2018

Parcel

Seller saya da post 562018 pos laju kinabalu tapi dalam trace tiada dalam rekod . Macam mana tu?
Tolong Check.

TERIMA KASIH
nrnzwh Send email
 
Jun 11, 2018

BARANG STUCK DEKAT PARCEL HUB

Barang saya still stuck dekat parcel hub. Padahal dah pos 7/6 haritu. Please sampai before raya! Tak gerak2 dekat parcel hub tu! This my tracking number, EP448030223MY
PLEASE I NAK BARANG TU BEFORE RAYA.
Fatin Alias Send email
 
Jun 11, 2018

Barang tak sampai

Kenapa barang saya sampai port dickson? Saya duduk pahang je, dari 7/6 tak gerak gerak. Harini dah 11/6, sempat ke sampai sebelum raya? Call center asyik busy!

Barang tak sampai

Herlina Send email
 
Jun 11, 2018

KENAPA BARANG TAK SAMPAI LAGI

Bile nak sampai barang2 saya ....masih di parcel hub dr 7.6.18 smp skrg...ada 2 barang sangat urgent...tolong hantar dan smp sebelum raya...

EH574380905MY..SGT URGENT
EP513716929MY...SGT URGENT

harap pihak pos tolong htr dgn segera
Kerjasama anda amat saya hargai
Nanobiotechnology Send email
 
Jun 11, 2018

Tracking number ENquiry

I have been contacting Pos Laju for the Past one week but I have not receive any response from your team at all!! I try to call the customer hotline but the number can never be reached too.

I wonder what you guys doing there.

My Parcel Tracking number : RR18 976 101 7MY

It has been almost 18 days and the shipping status still not updated. Please do something!
Sunry Wong Send email
 
Jun 11, 2018

PARCEL STUCK AT PARCEL HUB

MY PARCEL STUCK AT PARCEL HUB SINCE 25 MAY 2018
KINDLY UPDATE OR PROCESS THE PARCEL!!

TRACKING : ER189170765MY
AnisNm Send email
 
Jun 11, 2018

Delayed Parcel

ER261534976MY

My parcel still stuck kat Poslaju Cheras dari 06 Jun 2018. Please la...Nk sangat barang tu urgent sbelum 13 Jun 2018. Knapa nk hold lama sangat??Call dar pagi sampai tengahari x jawab2..
AnisNm Send email
 
Jun 11, 2018

Delayed Parcel

ER261534976MY

6 Jun 2018 parcel dah sampai di Poslaju Cheras tapi sampai sekarang x hantar2 lagi pada saya. Please la...saya nak guna sangat barang tu urgent sebelum 13 Jun ni..Call pun dari pagi sampai tengahari x jawab2..kenapa nak hold parcel tu lama2?
Thila Send email
 
Jun 11, 2018

parcel stuck

Parcel stil stuck in KLIA HUB TRANSIT

EP526231521MY

PLZ EXPEDITE AS I NEED IT URGENTLY

parcel stuck

Thila Send email
 
Jun 11, 2018

parcel stuck

Y my parcel stil stuck and it olmst 1week stil in transit hub klia

I NEED IT URGENTLY plz expedite it...

EP526231521MY

parcel stuck

123aisyah123 Send email
 
Jun 11, 2018

CEPAT LAH HANTAR, 13/6 SAYA DAH BALIK KAMPUNG

Ya Allah kembang kuncup kembang kuncup dada ni bersabar dengan Poslaju. saya ada order barang Hermo, dua kali beli so two boxes of Hermo tapi satu saya pilih Gdex satu saya pilih Poslaju, Gdex bagus je kott berapa hari camtu dah sampai. yang poslaju ni sampai lebih seminggu apa cerita.

Lepas ni nak banned Poslaju lah taknak pakai Posalaju lagi, nak pakai Gdex je. Tukar je lah nama tu jadi PosTakBerapaNakLaju. -.-'
michellechin Send email
 
Jun 11, 2018

PARCEL DELAYED

MY PARCEL HOW COME IT TAKE SO MANY DAYS ALSO CAN'T DELIVERED IT TO ME!!!!

PLEASE SEND IT ASAP!!!!!!!!!ASAP!!!!!!!!!ASAP!!!!!!!!!!!

EN025522569MY

PARCEL DELAYED

michellechin Send email
 
Jun 11, 2018

PARCEL DELAYED

PLEASE CHECK WHERE IS MY PARCEL ?!!!

BAD SERVICE AT ALL ..!! HOW COME IT NEED SO MUCH DAY ALSO CAN'T DELIVERED IT !!


SEND IT ASAP!!!


EN025522569MY

PARCEL DELAYED

Complaint Registration Form

    Information of the Company you are complaining about
    Subject of Complaint
    City (optional)
    Complaint Details
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

    Recently Updated Complaints

    Multichoice DSTV - Wrong customer feedback
    Ever since the lockdown I have been having problems with...
    POSLAJU BALAKONG - Have not recieved my parcel (EN132962507MY) since 10 MARCH...
    My parcel has arrived the Poslaju Balakong since 10 of...
    POSLAJU KLIA HUB - ITEM STUCK
    My item ( EN376022035MY ) still stuck at KLIA hub from 17...
    DSTV - Unnecessary cut of dstv
    Useless multi choice keeps on addidng mo ies to once...
    LINA ANAK ASAT - item tidak ada pergerakan dari 21 mei
    harap item tersebut,ada pergerakan tracking nom...
    Parcel - Update tracking number
    can you please update j&t tracking number...
    J & T - J & T Delivery
    can you please update the tracking number immediately from...
    hackerslist.co - SCAM-FRAUD
    I would not TRUST these guys at all....Once they recieve...
    POS LAJU - Parcel stuck
    Parcel dispatched out from KLIA hub since 16th May to...
    Serum - Parcel stuck d KLIA HUB
    Parcel saya since 16/5 sampai sekarang tiada updte , tu...

    Recently Updated Complaints

    Multichoice DSTV - Wrong customer feedback
    Ever since the lockdown I have been having problems with...
    POSLAJU BALAKONG - Have not recieved my parcel (EN132962507MY) since 10 MARCH...
    My parcel has arrived the Poslaju Balakong since 10 of...
    POSLAJU KLIA HUB - ITEM STUCK
    My item ( EN376022035MY ) still stuck at KLIA hub from 17...
    DSTV - Unnecessary cut of dstv
    Useless multi choice keeps on addidng mo ies to once...
    LINA ANAK ASAT - item tidak ada pergerakan dari 21 mei
    harap item tersebut,ada pergerakan tracking nom...
    Parcel - Update tracking number
    can you please update j&t tracking number...
    J & T - J & T Delivery
    can you please update the tracking number immediately from...
    hackerslist.co - SCAM-FRAUD
    I would not TRUST these guys at all....Once they recieve...
    POS LAJU - Parcel stuck
    Parcel dispatched out from KLIA hub since 16th May to...
    Serum - Parcel stuck d KLIA HUB
    Parcel saya since 16/5 sampai sekarang tiada updte , tu...
         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:
    or connect with Facebook

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username